5 loppunutta tuotetta

04 joulukuuta, 2022

Katsotaan tällä kertaa taas viisi loppunutta tuotetta ja niistä tarkemmat esittelyt. Tämänjälkeisessä postauksessa päästäänkin sitten kurkkaamaan joulukalenterin sisällöstä ensimmäinen osuus! Katsotaan kalenterista aina kuusi luukkua kerralla. Näin ollen luukkujen 1-6 sisältö on luvassa itsenäisyyspäivänä. Nyt kuitenkin ensin loppuneita, joiden joukossa on kolme tuotetta kategoriasta kasvojen ihonhoitoyksi tuote kategoriasta vartalon ihonhoito ja yksi tuote kategoriasta hiustuotteet. Meikkituotteita ei siis nyt valitettavasti päässyt tähän postaukseen mukaan. Pitkästä aikaa mukana kuitenkin myös yksi näytepussi.


La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere [kasvovoide]


Tämä kasvovoide on tarkoitettu käytettäväksi aamuin ja illoin, mutta itse käytin tätä ainoastaan päivävoiteena. Tuote oli kevyttä ja imeytyi hetkessä ihoon, joten se oli erinomainen meikin alla käytettäväksi. Ei jättänyt lainkaan rasvaista tunnetta. Tykkäsin tästä kyllä, muttei voide ihan suosiksi kuitenkaan noussut. Luulen sen johtuvan siitä tunteesta, että tämä ikään kuin katosi hetkessä ihoon ja joskus jäin miettimään saikohan iho riittävästi kosteutusta. Varmastikin sai, mutta ehkä käyttökokemuksena pidän enemmän esimerkiksi Ekopharma Vadelma kasvovoiteen koostumuksesta, joka tuntuu hetken iholla ja sen voi rauhassa antaa imeytyä. 


La Roche-Posay on hiljattain uudistanut tämän Hydraphase-tuotesarjansa. Pakkaukset näyttävät hiukan erisävyisiltä. Voide ainakin näyttäisi silti olevan edelleen samanmallisessa ilmattomassa pumppupakkauksessa. En tiedä onko tämän voiteen koostumusta uudistettu. Minulla ei ole enää tallessa voiteen pahvipakkausta, josta olisin nähnyt ainesosalistan. Joka tapauksessa tuotekuvauksen mukaan voiteen tärkeimmiksi ainesosiksi mainitaan hyaluronihappo, lähdevesi ja glyseriini. Hydraphase päivävoiteista löytyy tämän Intense Legere-voiteen lisäksi myös tuhdimpi Intense Riche. Hydraphase-tuotteet ovat tehokkaasti kosteuttavia tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti pintakuivalle herkälle iholle.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 22.45€-26.90€

Tuote ostettu: Yliopiston apteekki

Meneekö jatkoon? Voisin ostaa uudelleen, mutta on paljon voiteita, joista pidän vieläkin enemmän. Tämä on silti oikein kiva voide meikin alle.


Lumene Valo Nordic-C Overnight Bright Sleeping Cream [yövoide]


Valo-sarja on yksi pitkäaikainen suosikkisarjani Lumenelta, mutta sarjan kasvovoiteista en pidä. Päivävoiteesta en pitänyt ja en nyt tästä yövoiteestakaan. Yövoiteessa oli omaan makuuni liian rasvainen ja voimainen koostumus, joten tuotetta ei ollut miellyttävä käyttää. Kosteuttajana ajoi asiansa, tai en ainakaan huomannut ihoni olevan mitenkään kuiva aamuisin. Voide on ihoa heleyttävä. Lisäksi se tuotekuvauksen mukaan tehostaa ihon uudistumista. Valo-sarjassa keskeisinä ainesosina ovat lakka, C-vitamiini ja lähdevesi. Tuotteessa oli Valo-sarjalle tyypillinen tuoksu, josta pidin.


Mitä tulee muutoin Valo-sarjaan, pidän kovasti sarjan hyaluronitiivisteestä sekä hoitovedestä. Sarjaan on tullut viime vuosien aikana myös sellaisia uutuustuotteita, joita ei ole ainakaan vielä tullut testattua.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 21.90€-26.90€

Tuote ostettu: Tokmanni

Meneekö jatkoon? En ostaisi uudelleen. En pitänyt voiteen koostumuksesta.


The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-Up Remover [silmämeikinpoistoaine]


Tämä kamomillauutetta sisältävä silmämeikinpoistoaine ei ollut tehokkain mahdollinen, mutta ajoi jotenkin asiansa. Tuote on tarkoitettu vesiliukoisen meikin poistoon ja on lisäksi hellävarainen, joten sopinee monille. Jos tekisin aina hyvin kevyen silmämeikin, varmasti voisin tätä jatkossakin hankkia. Itse kuitenkin tykkään usein tehdä silmämeikin kaikkine vaiheineen, joten tuote ei jaksa helposti liuottaa meikkiä pois. Siksi olen osin jopa iloinen, että tämä tuote loppui. Tällä hetkellä minulla ei ole varsinaista silmämeikinpoistoainetta käytössä, vaan poistan meikin joko puhdistusöljyllä taikka misellivedellä.


Silmämeikinpoistoaineen lisäksi The Body Shopin Kamomilla-tuotesarjaan kuuluu puhdistusöljy sekä puhdistusvoide, joita en itse kuitenkaan ole testaillut. Sarjan tuotteiden pitäisi soveltua herkälle iholle. 


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 250ml

Tuotteen normaalihinta 13.90€

Tuote ostettu: The Body Shop

Meneekö jatkoon? En ostaisi uudelleen. Ei ole omaan käyttööni riittävän tehokas.


The Body Shop Coconut Body Butter [Kookos vartalovoi]


The Body Shopin vartalovoit ovat koostumukseltaan melko paksuja, joten olen erityisesti näitä tykännyt käyttää aina täsmävoiteina, esimerkiksi kyynärpäihin, sekä jalkavoiteina. Varsinkin talvella nämä ovat erityisen ihania käyttää. Tuote on hyvin riittoisaa ja itselläni tämä pienempikin purkki kestää todella pitkään. En tosin käytä näitä päivittäin. The Body Shopin vartalovoit ovat hiljattain uudistuneet, mutta itseltäni löytyy vielä useita näitä vanhassa pakkauksessa olevia. Minulla on myös yksi uudistunut vartalovoi, mutta en ole sitä vielä avannut, joten en tiedä onko koostumus kuinka erilainen verrattuna näihin entisiin. Joka tapauksessa pakkaukset ovat uudistuneita.


Kookosvartalovoi on The Body Shopin sivuilla luokiteltu sopivaksi erityisesti erittäin kuivalle iholle, koska tuote on intensiivisen täyteläinen koostumukseltaan. Samaan vartalovoi-ryhmään sijoittuvat shea-, argan- sekä oliivivartalovoit. Kaikista kevyimmiksi kosteuttajiksi on mainittu mansikka-, ruusu-, greippi- ja satsumavartalovoit. 


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml

Tällä hetkellä kookostuoksussa myynnissä 200ml:n pakkaus, joka on normaalihintaisena 22€ sekä 400ml:n pakkaus, joka on 29€. Tämä 50ml:n pakkaus saatavilla tuoteseteissä.

Tuote ostettu: The Body Shop

Meneekö jatkoon? Kyllä, The Body Shopin vartalovoita löytyy aina kotoa. Tällä hetkellä minulla on muita tuoksuja kuin tätä kookosta, mutta varmasti hankin kookoksen taas jossain kohdin uudelleen. Olen suuri kookostuoksujen ystävä.


Batiste Dry Shampoo Coconut & Exotic Tropical [kuivashampoo]


Batiste on kuivashampoista ehdottomasti suosikkimerkkini. Batisten tuotteet ovat selkeästi tehokkaimpia puhdistamaan ja raikastamaan hiuksia niiden kuivashampoiden joukosta, joita olen testannut. Haen kuivashampoolta nimenomaan puhdistustehoa, en niinkään tuuheutusta, koska hiukseni kohoavat tyvestä helposti muutoinkin. Käytän kuivashampoita aika harvoin, ehkä noin kerran pari kuukaudessa, jos sitäkään. Kuivashampoota pitää silti aina varmuuden vuoksi löytyä kotoa. Batiste on mielestäni aika riittoisaa, sitä ei tarvitse suihkutella isoa määrää vaikutuksen näkemiseksi.


Käyttelen Batistesta milloin mitäkin tuoksua. Tällä kertaa oli tällainen trooppinen tuoksu, joka tuoksuu mielestäni kookoksen ja ananaksen sekoitukselle. Batisten tuotteissa on monesti aika voimakkaat tuoksut. Itseäni se ei sinänsä häiritse, mutta tuoksu saattaa jäädä melko pitkäänkin tuoksumaan hiuksista. Palasin kurkkaamaan vanhemmasta postauksesta mikä Batisten tuoksu minulla oli tätä ennen käytössä, kirsikkahan se oli. 


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 200ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5.50€-6.99€/200ml

Tuote ostettu: Sokos

Meneekö jatkoon? Todellakin! Batistea täytyy aina löytyä kotoa. Nyt on sitä yksi pikkupullo menossa, tosin eri tuoksussa kuin nyt tässä esitelty. Mutta voisin ostaa tämän trooppisen tuoksunkin uudelleen.


Näytepussi: Frudia Blueberry Hydrating Serum [kosteuttava seerumi]


Tästä näytepussista riitti hyvin kolmeksi käyttökerraksi, joten tuotteesta sai jo melko hyvän kuvan. Seerumi tuntui hyvin miellyttävältä käyttää. Koostumus on selvästi vettä paksumpaa ja geelimäistä, mutta vesimäisen raikasta iholla. Iho jää erittäin kimmoisan, kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi. Harvoin mistään seerumista jää näin miellyttävä tunne! 


Tuotekuvauksen mukaan tämä seerumi kosteuttaa, elävöittää ja suojaa ihoa. Seerumi sisältää 71% mustikkauutetta [Vaccinium Angustifolium Fruit Extract], joka onkin ainesosalistassa ensimmäisenä. Lisäksi seerumi sisältää muun muassa erilaisia hedelmäöljyjä. Tuotteessa on mieto tuoksu, joka ei jää iholle. Tämän testailun jälkeen ajattelisin tuotteen olevan erityisen kiva kesäksi, koska koostumus on niin ihanan raikas. Kosteutustehoiltaan riittäisi itselleni varmastikin myös talvella. Tuotekuvauksen mukaan seerumi soveltuu myös erittäin kuivalle iholle. 


Saiko näyte minut kiinnostumaan tuotteesta? Kyllä sai, ehdottomasti! Täytyy yrittää pitää tämä mielessä ja katsoa jos hankkisi tuotteen lähempänä kesää kunnon testiin. Tuote tuntui hyvin riittoisalta, joten seerumiksi suhteessa edullinen.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 24.80€-27.90€/50g


Oliko näiden tuotteiden joukossa sellaisia, joita sinä käytät tai haluaisit kokeilla?



6 kommenttia on "5 loppunutta tuotetta "
  1. Mulla on tuo TBS silmämeikinpoistoaine nyt käytössä ja ei se tosiaan ole mikään tehokkain. Vaikka pesen silmämeikit ensin pois kaksoispuhdistuksessa, tämä ei siltikään jaksa poistaa rippeitä oikein kunnolla vaan aamulla on aina ripsirajassa mustaa. Kyllähän sen käyttää pois koska ei ärsytä herkkiä silmiä mutta ei ole mikään kummoinen tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä vaikuta tosiaan tehokkaalta, jos ei täysin jaksa meikin rippeitäkään poistaa. Plussaa on toki hellävaraisuus. Varmasti tällekin tuotteelle löytyy omat käyttäjänsä:)

      Poista
  2. Batisten kuivashampoita ei voita kyllä mikään<3 Mäkään en kaipaa mitään volyymia tms. kuivashampoolta vaan nimenomaan sitä, että se freshaa hiukset puhtaamman näköisiksi ja tuntuisiksi. TBS:n silmämeikinpoistoaine ei ollut riittävän tehokas omiin tarpesiini, mutta toisaalta en sitä odottanutkaan, kun joskus sain joulukalenterista jonkun minikoon tosta putsarista. Frudian seeruminäyte oli tästä joukosta kaikkein kiinnostavin tuote! Tota voisin joskus hankkia testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä tuleeko joskus vielä vastaan joku muu yhtä hyvä kuivashampoo kuin Batiste:) Mäkään en aio noita muita TBS:n kamomilla-sarjan tuotteita kokeilla, koska tosiaan teho varmasti samanlainen kaikissa. Frudian seerumi täytyy kyllä hankkia. Oli ihanan tuntuista iholla<3

      Poista
  3. Loppuneista on aina kiva lukea. BF:na olis ollut huikea tarjous noista The Body Shopin vartalovoiteista ja olis tehnyt mieli tilata, mutta kroppavoiteita on iso pino kaapissa ja näin talvella tulee perusvoiteilla rasvattua atopian takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään lukea muiden loppuneista, ne on jotenkin tosi inspiroivia:) Tilasin syksyllä muutamia tuotteita TBS:n kausisarjoista. Sinänsä ei olisi ollut täälläkään tarvetta, mutta monena vuonna jäänyt ne talvisarjat välistä. Itsekin käytän paljon myös ihan perusvoiteita.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3