Cocopanda Beauty Calendar 2022 | Luukut 19-24

24 joulukuuta, 2022

Nyt olisi aika katsoa joulukalenterin viimeiset luukut, eli luukut 19-24.


Luukut 19 ja 20


Luukku 19 sisälsi COSRX Master Patch Original Fit-finnilaastarit. Pakkauksessa on 24 kpl laastareita, kolmessa eri koossa. Itselläni ei ole näille käyttöä, koska minulle ei tule oikein mitään näppylöitä. Siksi laitankin nämä eteenpäin, toivottavasti joku muu hyötyy näistä enemmän. Tuotekuvauksen mukaan näiden pitäisi sopia myös meikin alla käytettäväksi, mutta vaikkapa myös yön yli pidettäviksi.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 6.90€


Luukussa 20 oli kalenterin toinen tuoksu, tällä kertaa Jimmy Choon I Want Choo eau de parfum. Joitain Jimmy Choon tuoksuja olen kaupoissa tuoksutellut eivätkä ne ole tuntuneet olevan ihan sellaisia, joista itse pidän. En vielä avannut tätä, mutta pullon läpi tuleva tuoksu herättää kyllä ajatuksen, että pidän varmasti enemmän kalenterissa aiemmin tulleesta Paco Rabannen tuoksusta. Haluan kuitenkin ehdottomasti kokeilla myös tätä Jimmy Choon tuoksua ihollenikin. Tuoksu tuli koossa 4.5ml, joten tässä on hyvin moneksi käyttökerraksi.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 35.90€-60.50€/40ml☆ [Saatavilla myös koossa 60ml]


Luukut 21 ja 22


Luukusta 21 löytyi Ole Henriksenin Glow2OH Dark Spot Toner-kasvovesi. Tuotekuvauksen mukaan tämä on iltakäyttöön soveltuva kasvovesi sisältäen AHA-happoja. Tuotteen pitäisi tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Todella kiva päästä tätä kokeilemaan. Kasvovesi tuli kalenterissa 8ml:n pakkauskoossa.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 28€-33€/190ml


Luukku 22 sisälsi LH cosmeticsin The Powder puff-puuterivipan. Omistan näitä ennestään jo kaksi ja kiva saada vielä tämä kolmaskin. Käytän nykyään miltei aina näitä puuterivippoja puuterin painelemiseen kasvoille. Nämä levittävät puuterin todella kauniisti irrottamatta muita tuotteita iholta. LH cosmeticsin puuterivipat esiintyivät aiemmin suosikeissanikin. Vipan ulkokankaan saa helposti irrotettua sisäosasta, joten osat saa pestyä erikseen.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 12.50€-15.25€


Luukut 23 ja 24


Luukusta 23 löytyi Elizabeth Ardenin Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum-keramidikapselit. Nimensä mukaisesti nämä kapselit sisältävät silottavaa retinolia sekä kosteuttavaa ja korjaavaa keramidia. Ohjeen mukaan yksi kapseli käytetään joka ilta. Kapselin yläpäätä kierretään varovasti seerumin saamiseksi ulos kapselista. Kalenterissa tulleessa purkissa on 7 kapselia. Mielenkiintoista päästä kokeilemaan näitä!

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 54.95€-66€/30 kapselia☆ [Saatavilla myös 60 kapselin paketti]


Luukku 24 sisälsi Kérastasen Elixir Ultime hair oil-hiusöljyn. Mielenkiintoinen valinta, että kalenteriin on laitettu kaksi hiusöljyä. Mutta molemmat tulevat ehdottomasti käyttööni. Öljyä voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tuote tuli kalenterissa reilussa 50ml:n koossa.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 32.50€-42.50€/100ml


Tunnelmallista Joulua kaikille lukijoilleni! Jatketaan kosmetiikan parissa taas joulun jälkeen<3

4 kommenttia on "Cocopanda Beauty Calendar 2022 | Luukut 19-24"
  1. Kivat luukut taas :) 24.olisi ollut kiva saada esim joku paletti eikä hiusöljyä, ehkä vähän arkinen päätös kalenterille? Mutta tuo vippa kiinnostaa ja täytyisi muistaa ostaa seuraavalla Kicks käynnillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mietin ihan samaa kun availin luukun 24, että aika monissa kalentereissa siihen laitetaan vähän jotain erityisempää, kuten vaikkapa paletti. Toki tiesin etukäteen, ettei tässä kalenterissa ole paletteja, mutta itse olisin vaihtanut noista kalenterin tuotteista jonkun muun vikaan luukkuun:) Puuterivippaa voin suositella lämpimästi<3

      Poista
  2. Kivat luukut! Tuoksut on minulle aina vähän kauhistus, kun olen niiden suhteen vaativa :'D Muutoin kivoja tuotteita. Ehkä aaton luukkuun olisi ollut kiva jokin toinen tuote, ehkä sitten vaikka tuo tuoksu, olisi ollut jotenkin juhlallisempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voisin kuvitella, että aika monet on melko vaativia tuoksujen suhteen. Ja itsekin ajattelen että paljon on niitä erinomaisia, mutta harvat niitä lähes täydellisiä:) Totta, tuoksu olisi ollut ehkä noista paras aaton luukkuun! Kun sen tuo pahvipakkauskin on kauniin kimalteleva<3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3