Cocopanda Beauty Calendar 2022 | Luukut 1-6

06 joulukuuta, 2022

Vihdoinkin päästään katsomaan kosmetiikkajoulukalenterin sisältöä täällä yhdessä! Kirjoitinkin teille aiemmin postauksen, jossa kerroin hankkineeni tänä vuonna kalenteriksi Cocopanda-verkkokaupan oman kalenterin. Katsotaan kerralla aina kuuden luukun sisällöt eli tässä postauksessa näette kyseisen kalenterin luukut 1-6 ja pienet esittelyt kustakin tuotteesta.


Luukut 1 ja 2


Luukusta 1 paljastui Shiseidon Ultimune Power Infusing Concentrate. Kyseessä on anti-age-tehotiiviste, joka on ollut Shiseidolla myynnissä jo vuosia. Mielenkiintoista päästä nyt tätä itsekin testailemaan. Tuotekuvauksen mukaan tehotiiviste suojaa ihoa vahvistamalla ihon omaa immuunijärjestelmää. Lisäksi se kosteuttaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja pehmeän sekä hehkuvamman. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi aamuin illoin. Tehotiiviste tuli 10ml:n koossa eli ihan riittoisa määrä, koska tässä on kolmasosa täysikokoisen pakkauksen tuotemäärästä.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 84.50€-107.90€/30ml☆ [Saatavilla myös koossa 50ml]


Luukusta 2 tuli OPIn täysikokoinen kynsilakka sävyssä Red Hot Rio, jota en onneksi omistanut ennestään. OPI kuvailee sävyn rubiininpunaiseksi. Tummanpunainen on erinomainen ja turvallinen sävyvalinta joulukalenteriin. 

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 14.50€-15.60€/15ml


Luukut 3 ja 4


Luukku 3 sisälsi BYNOOR-merkiltä 2-in-1 Quick Dry Heat Protection Spray-lämpösuojasuihkeen hiuksille. Tuotekuvauksen mukaan suihke suihkutetaan kosteisiin hiuksiin ennen hiusten kuivaamista. Suihke lyhentää hiusten kuivumisaikaa. Itse annan lähes aina hiusten kuivua sellaisenaan, joten föönaamiseen tällä ei juuri minulla ole käyttöä. Käytän kuitenkin melko usein suoristusrautaa, joten ajattelin kokeilla tätä sen kanssa käytettäväksi. Suoristusrautaa käytän kun hiukset ovat vasta täysin kuivuneet, mutta suihkuttelen tämän suihkeen varmaankin jo kosteisiin hiuksiin odottelemaan lämpökäsittelyä.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 20.90€/150ml


Luukussa 4 oli Biothermin Blue Therapy Uplift Day Cream. Kyseessä on kiinteyttävä ja heleyttävä anti-age-päivävoide. Olen kokeillut aiemmin Biothermin voiteita vain näytepusseista ja muistan, että jokaisesta voiteesta iho on jäänyt hyvin silikonisen tuntuiseksi. Mielelläni tämän kuitenkin käytän ja annan voiteelle mahdollisuuden. Biothermia on tullut merkkinä seurattua valitettavan vähän enkä ole tuotesarjoista juurikaan perillä. Tuotekuvauksen mukaan tämän voiteen pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. Voide sisältää muun muassa punaleväuutetta. Purkissa on voidetta 15ml eli ihan hyvä määrä, koska se on puolet täysikokoisesta purkista. Voiteen pakkaus on hyvin kaunis.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 33.90€-34.90€/30ml☆ [Saatavilla myös koossa 50ml]


Luukut 5 ja 6


Luukusta 5 löytyi Filorgan NCEF-Reverse Cream. Tuotekuvauksen mukaan voide sopii aamuin illoin käytettäväksi. Se kiinteyttää ihoa ja tuo sille hehkua. Kirjainyhdistelmä NCEF viittaa samaan ainesosayhdistelmään, jota annetaan ilmeisesti jossakin hoidossa ruiskeena. Filorgan tuotteita olen aiemmin testaillut matkakokoisina, joskaan en tätä kyseistä tuotetta. Erityisesti olen pitänyt merkin silmänympärysvoiteista ja miettinyt niiden ostamistakin. Kalenterissa tulleessa voiteessa on 15ml eli hyvä määrä voidetta. Mielenkiinnolla testailen.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 87€-90.95€/50ml


Luukku 6 sisälsi (kolmannen kerran peräkkäin!) kasvovoiteen, Ole Henriksenin Strenght Trainer Peptide Boost Moisturizerin. Tämäkin voide sopii aamuin illoin käytettäväksi. Tuotekuvauksen mukaan voide kosteuttaa ihoa ja vahvistaa sen luonnollista suojaa. Tässä pitäisi olla kevyt koostumus ja mieto sitruksen tuoksu. Valitettavasti en ole ollut kovinkaan innoissani aiemmin kokeilemistani Ole Henriksenin tuotteista, mutta testailen tätä voidetta kuitenkin oikein mielelläni ja avoimin mielin. Voisin kuvitella pitäväni tästä enemmän kuin aiemmin esitellystä Biothermin voiteesta, koska tämä on "lähempänä luonnollisuutta." Purkissa on voidetta 7ml eli tällä kertaa vähän vähemmän, mutta riittää kuitenkin useampaan kertaan. Oli tosi kiva saada tämä voide testiin!

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 63.50€-69.90€/50ml


Mikä näistä tuotteista olisi ollut sinun suosikkisi? Mitä sinun joulukalenterista paljastui tänään?:)

6 kommenttia on "Cocopanda Beauty Calendar 2022 | Luukut 1-6"
  1. Ihan kivat tuotteet! Mutta ei ollut tämä Cocopanda ihan sellainen jonka ostaisin. Mulla on Glossybox ja Kicks meikki ja olen ollut molempiin äärettömän tyytyväinen. Ihana herätä aamulla kun kalenterin availut vaan mielessä :D oispa aina Joulukuu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen katsonut joka aamu sun kalenterien availut:) Tosi kivoja tuotteita niissäkin<3 Kalenteri tekee kyllä joulukuusta ihan erilaisen. Viime vuonna mulla ei ollut kalenteria, mutten halua enää jatkossa olla ilman.

      Poista
  2. Kalenteri on paremman näköinen sisällöltä kuin odotin. Upeita tuotteita, olisin jokaiseen tyytyväinen :) Käytän föönatessakin nykyään lämpösuojaa. Föönaan lähinnä vain iltaisin kun olen käynyt suihkussa, sitten kun ne on jo hetken kuivunut. En nuku märällä tukalla, koska sehän jos mikä pilaa hiukset. En suorista tai tee muita muotoiluita :) On niin suorat luonnostaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä joukossa kaikki tuotteet oli kyllä kiinnostavia! Ja tykkään paljon tällaisista kalentereista missä eri merkkien tuotteita:) Mäkään en halua nukkua kosteilla hiuksilla, se on myös jotenkin epämiellyttävää. Yritän käydä aikaisin pesemässä hiukset, jotta ehtisi itsestään kuivua. Tarvittaessa föönaan:)

      Poista
  3. Hyvältä näyttää sisältö! Toi Shiseidon tehotiiviste on tosi hyvä! Viime vuoden LF:n kalenterista tuli samanlainen 10 ml koko ja mä ihastuin siihen täysin<3 Ole Henriksenin ja Biothermin voiteetkin kiinnostaisivat kovasti ja myös OPI:n lakka on tosi kauniin sävyinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että tykkäsit Shiseidon tehotiivisteestä. Yritän saada sen heti alkuvuodesta käyttöön, kiinnostaa tuote kovasti:) Nämä kaikki tuotteet on kyllä tosi mielenkiintoisia! Tiedän, että kalenterissa on pari tuotetta, jotka ei jää itselle mutta muuten ihana sisältö<3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3