Tuote tarkastelussa: Catrice HD liquid coverage-meikkivoide

11 huhtikuuta, 2021

Käynnistelen blogissa erilaisia juttusarjoja. Tuote tarkastelussa-postaukset tulevat keskittymään yhteen tuotteeseen kerrallaan, ja tarkastelussa voi olla ajoittain meikkien lisäksi myös muita kauneuteen liittyviä tuotteita.

Tällä kertaa jutussa tarkastellaan kaikkien aikojen suosikkimeikkivoidettani. Kyseessä on Catricen HD liquid coverage-meikkivoide. Olen käyttänyt tätä jo vuosia, mutta mikään muu meikkivoide ei ole vielä päihittänyt tätä. Se on jopa hämmästyttävää, sillä meikkivoiteiden testaus on yksi suosikkiosuuteni meikkiharrastuksessani.
Tämän meikkivoiteen tuotekuvauksessa sanotaan, että se on kuin toinen iho. Voin täysin yhtyä tähän. Hämmästelen lopputulosta joka käyttökerralla. Lisäksi tuotteen sanotaan olevan hyvin peittävä, mutta silti luonnollisen näköinen. Itselläni ei ole ihossa paljon peitettävää, joten en ole varma kuinka hyvin tämä peittää esimerkiksi punaisuutta. Joka tapauksessa tämä on vähintään keskipeittävä. Itse en kerrosta meikkivoiteita, mutta olen lukenut useita tuotearvioita, joissa sanotaan tämän meikkivoiteen kerrostamisen toimivan hyvin. Näin voi halutessaan lisätä meikkivoiteen peittävyyttä. Lopputulos on sileä ja luonnollinen, vaikka tämä onkin mattameikkivoide. Kasvoille jää pieni hehku mattaisuudesta huolimatta.

Levitän tämän meikkivoiteen aina kostealla meikkisienellä. Tuotteen koostumus on kevyt ja nestemäinen. Tämä on helposti levitettävä meikkivoide. Muut meikkituotteet sulautuvat kauniisti tämän päälle. Koska minulla on sekaiho, tykkään aina käyttää meikkivoiteiden alla pohjustajaa. Niin tämänkin meikkivoiteen kohdalla. Näin meikkivoide pysyy kauniina koko päivän. Tuotekuvauksessa pysyvyyden sanotaan olevan jopa 24 tuntia. Tästä en tiedä, koska harvoin meikkiä tarvitsee ainakaan yli 12 tuntia pidempään pitää kasvoilla. Joka tapauksessa tämä ei itselläni koko päivän aikana lähde lainkaan kerääntymään juonteisiin tai öljyynnytä ihoa. Tuotteessa on tuoksu, joka on ihan miellyttävä.

Itselläni tämä ei korosta yhtään kasvojen kuivia kohtia. Vaikea silti varmaksi tietää, kuinka tämä mattameikkivoide sopii hyvin kuivaihoiselle. Toki kosteuttava pohjustusvoide voi toimia hyvänä lisäapuna tarvittaessa. 


Käytössäni on sävy Light Beige (010). Suomessa tästä meikkivoiteesta näyttäisi olevan myynnissä ainakin seuraavat 17 sävyä: Porcelain Beige (002), Ivory Beige (005), Fair Beige (008), Light Beige (010), Rose Beige (020), Sand Beige (030), Nude Beige (032), Medium Beige (034), Natural Beige (035), Hazelnut Beige (036), Golden beige (037), Honey Beige (038), Warm Beige (040), Sandy Rose (042), Deeply Rose (044), Camel Beige (046) ja Latte Macchiato Beige (060). Catricen USA:n sivuilla sävyjä on tällä hetkellä 26.


Meikkivoide on kätevässä pipettipullossa. Sävy Light Beige (010).

Olin pitkään miettinyt, että tämä meikkivoide muistuttaa melko paljon Diorin Backstage Face & Body-meikkivoidetta. Päätin lopulta testata tuotteita siten, että käytin toiselle puolen kasvoja Catricen meikkivoidetta ja toiselle puolen Diorin. Kokeilin näin useamman päivän ajan. Eroa ei kyllä juuri huomannut. Myös Dior kuivuu lähes mataksi, mutta siinä on samalla tavoin luonnollinen hehku kuin Catricen meikkivoiteessa. Näiden meikkivoiteiden rakenne on myös hyvin samanlainen, Catrice on ehkä vielä hitusen nestemäisempi. Catrice siis vaikuttaisi olevan hyvä edullinen vaihtoehto, mikäli puntaroi näiden kahden tuotteen välillä.

Catricen meikkivoide sävyssä light beige (010), Dior sävyssä 1N.☆Tuotteen määrä pakkauksessa 30 ml☆ (Vertailun vuoksi: suosittu Lumenen CC-voide sisältää saman määrän tuotetta.) Juuri tänään huomasin Catricen Instagram-sivuilta, että meikkivoiteeseen on tulossa ainakin väliaikaisesti pikkukoko (10 ml).


Oletko sinä kokeillut tätä meikkivoidetta?Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi <3