Loppuneet tuotteet | heinäkuu 2023

30 elokuuta, 2023

Heinäkuussa loppuneet tuotteet ovat vielä katsomatta, koska en ennen reissua ehtinytkään niistä kirjoitella. Joten katsotaan ne nyt tässä välissä, ja sitten melko pian näette vielä toki elokuunkin loppuneet. Loppuun otin myös taas pari aiemmin tänä vuonna loppunutta tuotetta, joita en ole ehtinyt vielä esitellä. Heinäkuun loppuneet ovat samoista tuotekategorioista kuin mitä oli kesäkuussakin. 


Heinäkuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: 1kpl

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Kasvojen ihonhoitotuotteet: 4kpl

Vartalotuotteet: 1kpl

Hiustuotteet: -

Vartalosuihkeet ja hajuvedet: -

Yhteensä 6 tuotetta



Meikkituotteet


it cosmetics Brow Power Universal Brow Pencil [kulmakynä, sävyssä Universal Taupe]



Näitä it cosmeticsin kulmakyniä olen käyttänyt useita viime vuosien aikana, ja taas yksi on loppunut. Tuote on esiintynyt aiemminkin loppuneissa tuotteissani. Tällä on todella helppo saada luonnollisen näköiset huolitellut kulmat, jotka pysyvät siistinä koko päivän ajan. Kynässä on melko suuri ovaalin mallinen kärki, joten hyvin tarkkaan työskentelyyn tämä ei ole ihan paras valinta. Muutoin tuote on erinomainen, vaikkapa aloittelevallekin meikkaajalle, koska kynä tekee niin luonnollista jälkeä ja sillä on vaikea epäonnistua. Kynän toisessa päässä on kulmaharja.

Sävyn tummuutta voi säädellä painoasteen mukaan. Sävyä irtoaa kynästä kulmiin helposti. Tuotteesta on saatavilla neljä eri sävyä [Universal Blonde, Universal Auburn, Universal Taupe sekä Universal Dark Brunette]. Itse olen käyttänyt aina sävyä Universal Taupe. Kulmakynä sisältää muun muassa biotiinia [biotin] ja sahapalmu-uutetta [Serenoa Serrulata Fruit Extract], joiden pitäisi hoitaa ja vahvistaa kulmakarvoja. 

it cosmeticsilla on myynnissä myös saman sarjan ohutkärkisempi kulmakynä Brow Power Micro Eyebrow Pencil sekä paksumpi/kolmiokärkinen Brow Powerfull Eyebrow Pencil. Näistä kahdesta on ymmärtääkseni saatavilla ainoastaan Universal Taupe-sävy.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 0.16g☆ [vertailuna: esimerkiksi Anastasian Brow wiz sisältää 0.085g]

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 25.90€-28.50€

Meneekö jatkoon? Menee kyllä! Ostin jo uuden, taikka luulin ostaneeni. Ostin vahingossa pienikärkisemmän version, Brow Power Micro Eyebrow Pencilin. Mutta koska en ole tuota ennen käyttänyt, testailen sen tässä vaiheessa ja katson sitten kummasta pidän enemmän. 


Kasvojen ihonhoitotuotteet


Garnier Nutri Bomb Milky Tissue Mask [kangasnaamio]


Heinäkuussa käytin yhden kangasnaamion, Garnierin kookosnaamion. Voi että kun nämä Garnierin naamiot ovatkin hyviä! Tämän kangasnaamion seerumi sisältää muun muassa kookosta ja hyaluronihappoa. Kangas oli melko ohutta ja pysyi hyvin paikoillaan kasvoilla ilman tunnetta sen valumisesta. Naamiossa oli reilusti maitomaista seerumia ja naamio tuntuikin miellyttävän kostealta ja raikkaalta iholla. Naamio toi kasvoille reilusti kosteutta ja myös hehkua, kuten se lupasikin. Naamion vaikutusaika on 15 minuuttia. Tuotteessa on tuoksu, joka on tunnistettavissa kookokseksi. 


Naamion mukana oli sen verran paljon seerumia, etten kaikkea saanut mitenkään käytettyä kerralla. Suljin paketin huolellisesti ja käytin seerumia vielä parina seuraavana päivänä säilyttäen pakkausta jääkaapissa. Tuota maitomaista ihanaa seerumia ei halunnut mitenkään laittaa yhtään hukkaan, ja säästyivätpä silloin myös muut seerumit kun niitä ei tarvinnut käyttää. 


Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 2.90€-4.90€ [Saa näitä edullisemmin joistain kaupoista, mutta nämä hinnat löytyi netin kautta. Itse ostan tuotteen Tokmannilta tai Normalista.]

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti! Garnier tekee mielestäni yhtiä parhaimpia kangasnaamioita. Joku toinen Garnierin naamio minulta löytyy vielä kotoa. Mutta myös tätä kookosversiota ostan varmasti jatkossakin.


The Ordinary Caffeine Solution 5 % + EGCG [seerumi silmänympärysiholle]


Vihdoin vuoden käytön jälkeen tämä tuote loppui. Kyseessä on vesipohjainen seerumi silmänympärysiholle, joka sisältää korkean pitoisuuden [5%] kofeiinia [caffeine]. Tuotteen nimessä oleva kirjainyhdistelmä EGCG tulee toisen avainainesosan nimestä, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, joka on peräisin vihreästä teestä. Seerumin luvataan häivyttävän tummia silmänalusia sekä vähentävän turvotusta iholla. 


Itse käytin tuotetta iltaisin silmänympärysvoiteen alla. Olisin todella toivonut pitäväni tästä tuotteesta enemmän. Tätä oli oikein miellyttävä käyttää, mutta valitettavasti en nähnyt mitään vaikutuksia. Turvotusta silmänympärysihollani ei ole, mutta katsoin tarkkaan jos tämä edes pikkuisen poistaisi tummuutta iholta. Enkä kyllä mitään isoja muutoksia odottanutkaan. En huomannut mitään eroa käyttäessäni tätä tuotetta. Luulenpa, että tämä saattoi kuitenkin antaa mukavasti lisäkosteutusta iholle, joskaan sekään ei tuonut sellaista vaikutusta, minkä olisin huomannut selkeästi. Tuote vaikuttaa jakavan käyttäjänsä kahteen ryhmään, toiset näkevät selkeitä vaikutuksia ihollaan ja toisilla tuote ei tuo nähtäviä vaikutuksia. Omalta kohdaltani täytyy huomauttaa, että tuotetta ohjeistetaan käyttämään aamuin illoin, ja itse tosiaan laitoin tätä vain kerran päivässä.


Seerumi on ohuehkoa, hiukan vettä paksumpaa, öljytöntä ja sävyltään kevyesti rusehtavaa. Tuote on helppo levittää iholle ja se imeytyy tehokkaasti. Luin aika paljon mielenkiinnosta tästä tuotteesta jätettyjä arvioita ja muutamissa mainittiin, että tämä ei sovi kovin hyvin käytettäväksi meikin alle koostumuksesta johtuen [meikki ei asetu päälle hyvin taikka seerumi jättää oudon näköisen kerroksen iholle]. Itse en harmillisesti tullut koskaan testanneeksi tätä meikin alla, joten en osaa tästä sanoa. Mutta kannattaa tuokin näkökulma huomioida. Seerumi on ruskeassa lasisessa pipettipullossa. Plussaa tuotteen riittoisuudesta!


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 9.60€-11.50€

Meneekö jatkoon? En aio ostaa tätä uudelleen, koska en nähnyt tuotteella vaikutuksia itselläni. Olisin todella halunnut pitää tästä tuotteesta enemmän!



FARMACY Filling Good hyaluronic acid plumping serum [seerumi]

Kasvoseerumeista loppui FARMACYn ihana hunajantuoksuinen seerumi. Tuotekuvauksen mukaan seerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti samalla silottaen ihon pieniä juonteita. Se sisältää hyaluronihappoa muodossa, joka pääsee tunkeutumaan syvemmälle ihoon. Lisäksi tuote sisältää muun muassa propolista [propolis extract], hunajaa [honey extract] sekä royal jellya/emomaitoa [Royal Jelly Extract]. Seerumi on vesipohjainen.


Tämä seerumi oli todella miellyttävää käyttää. Tuote on melko kevyttä ja juoksevaa koostumukseltaan. Se imeytyi tehokkaasti samalla kosteuttaen ihoa erinomaisesti. Ihosta tuli kosteutettu ja hyvinvoivan näköinen ja tuntuinen. Seerumi sopii käytettäväksi aamuin illoin. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita. Pullo on kaunis kullanvärisellä korkilla ja pullossa on hyvin toimiva pumppu.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 48€-50€

Meneekö jatkoon? Olen saanut tämän Boxycharmin boksissa, mutta voisin mielelläni ostaa tätä joskus. Täyttä hintaa en maksaisi, mutta en osta yleensäkään juuri mitään tuotteita normaalihinnalla. Aivan ihana seerumi! FARMACYn tuotteet ovat muutoinkin tosi kiinnostavia.


Frudia My Orchard Aloe Real Soothing Gel Mist [kasvosuihke]

Aiemmin olen käyttänyt tästä kasvosuihkeesta persikkaversion, ja nyt loppui aloe. Tykkään paljon näistä Frudian suihkeista. Näissä itse suihke ei ole kevyttä ja hentoa sumua, mutta se ei minua haittaa, koska käytän näitä silloin tällöin kosteuttavan kasvoveden tilalla. Näin ollen tuotetta saakin tulla reilusti kasvoille. Koostumus on hiukan geelimäinen, mutta iho ei jää tahmaiseksi taikka muutoin epämiellyttävän tuntuiseksi tuotteen imeytyessä melko nopeasti ihoon. Tässä aloe-suihkeessa on ihanan raikas aloen tuoksu.


Suihke on vesipohjainen. Tuote sisältää aloe veran [Aloe Barbadensis Leaf Extract] lisäksi muun muassa rohtosammakonputkea [Centella Asiatica Extract], pantenolia [panthenol], hunajauutetta [honey extract] sekä vihannesportulakkaa [Portulaca Oleracea Extract]. Suihke kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Suihketta voi käyttää tosiaan kasvoveden sijaan taikka aina kun iho tuntuu kaipaavan lisäkosteutusta tai virkistystä.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 125ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5.95€-9€

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti ostan Frudian suihkeita jatkossakin. Nyt pidän näistä kuitenkin hetken taukoa, jotta saan välillä testattua muitakin suihkeita paremmin. Mutta voin suositella näitä lämpimästi, mikäli etsit melko edullista suihketta ja tuotteessa saa olla tuoksu. Tosin tässä tuoksu haihtuu nopeasti kasvoilta, mikä on hyvä.


Vartalotuotteet


Lh-Beauty Lacto line Pesuneste


Vartalotuotteita loppui heinäkuussa yksi kappale, Lh Beautyn-pesuneste. Käytän joka toinen taikka joka kolmas päivä tuoksullista suihkugeeliä, ja muulloin tuoksutonta. Yleensä tuoksuttomana minulta löytyy tätä Lacto linea, joka on edullista ja hyvää. Pakkauksessa pesunestettä on kuvattu seuraavasti: "Lacto line on lievästi hapan, maitohappoa sisältävä, ihoa suojaava ja hoitava pesuneste." "Lacto line soveltuu kasvojen, vartalon ja hiusten päivittäiseen pesuun." Itse en ole tätä hiuksille kokeillut, mutta vartalon lisäksi käytän tätä toisinaan suihkussa kasvojen pesuun. Pesunesteestä on saatavilla myös vaaleanpunainen versio, joka on hajustettu. Lh Beautyn tuotteet ovat kotimaisia.  


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 1000ml☆ [Saatavana myös koko 500ml]

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 2.70€-3€/500ml

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti! Tällä hetkellä minulla on yksi toinen tuoksuton suihkugeeli käytössä, mutta sen jälkeen varmaan palaan taas tähän Lacto lineen.


Aiemmin loppuneet tuotteet


The Body Shop Fuji Green Tea Body Wash [suihkugeeli]

Aiemmin tänä vuonna loppui The Body Shopin vihreä tee-sarjan suihkugeeli. Tykkäsin tämän sarjan tuoksusta, mutta valitettavasti tätä ei ole enää saatavilla. Onneksi tästä pikkupullostakin riitti monen moneksi käyttökerraksi, koska käytin pesukukan kanssa.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 60ml

Meneekö jatkoon? Vihreä tee-sarjaa ei tosiaan ole enää saatavilla, muutoin olisin voinut hankkia uudelleen. Mutta The Body Shopin suihkugeelejä löytyy kotoa muissa tuoksuissa ja ostan niitä lisää jatkossakin.


Garnier Respons Hydrating Conditioner Coconut Water & Aloe Vera Gel [hoitoaine]

Tästä sarjasta minulla oli sekä shampoo että hoitoaine. Shampoossa on vielä tuotetta jäljellä yhdeksi tai kahdeksi käyttökerraksi. Täytyykin käyttää se tässä kohdin pois, vaikka se ei olekaan tällä hetkellä käyttöön valitsemieni shampoiden joukossa. Olin unohtanut tuotteen olemassaolon kokonaan, kun tämä hoitoaine tosiaan loppui jo joskus talvella. Olen aina tykännyt Garnierin hiustuotteista, ja niin näistäkin. Eivät nämä toki vastaa erinomaisia kampaamotuotteita, mutta hinta-laatu-suhteeltaan ovat hyviä ja kosteuttavia. Tämän hoitoaineen kanssa olen käyttänyt vielä hoitosuihketta, mutta niin joudun tekemään lähes kaikkien hoitoaineiden kanssa.


Tässä kookos-aloe-sarjassa on aivan ihana raikas tuoksu. Aion jo sen takia ostaa näitä joskus lisää. Sarja on suunnattu normaaleille hiuksille. Itselläni on kuivahko luonnonkihara hiuslaatu, mutta tuotteet ovat silti ihan miellyttäviä käyttää. Pakkauksessa lukee seuraavasti: "Kosteuttava hoitoaine sisältää kookosvettä ja aloe vera-geeliä. Ihanalta tuoksuva voidemainen koostumus hoitaa hiuksia latistamatta niitä. Ilman silikonia luonnollisen tunteen aikaansaamiseksi."


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 200ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 3€-3.90€

Meneekö jatkoon? Aion ostaa tätä jatkossakin, mikäli tuote vain pysyy myynnissä. Sarjan tuoksu on niin ihana ja kosteutustehot ok. Sekä shampoota että hoitoainetta käyttäessä koostumus ja käyttökokemus ovat miellyttäviä.


Onko sinulla kokemuksia näistä tuotteista? Löytyykö näiden joukosta suosikkituotteita tai niitä ei niin suosikkeja?

9 kommenttia on "Loppuneet tuotteet | heinäkuu 2023"
  1. Minä en myöskään oikein havainnut mitään hyötyä tuosta The Ordinaryn sy-tuotteesta. Ainoa, mikä puoltaisi (pitkäaikaista ja säännöllistä) käyttöä, on sen sisältämä polyfenoli, eli juuri tuo epigallokateniikigallaatti, joka on voimakas antioksidantti.

    Farmacyn tuotteet olen myös todennut hyviksi ja miellyttäviksi käyttää, joskaan juuri tuota seerumia en ole kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis epigallokateKiiNigallaatti, k ja n olivat tehneet rotaation :)

      Poista
    2. :) Harmi, että The Ordinary ei sullakaan oikein saanut aikaan mitään vaikutuksia. Olisi pitänyt mun kokeilla käyttää kaksi kertaa päivässä eikä vain sitä yhtä kertaa, mutta jotenkin epäilyttää olisiko se mitään muuttanut. Ja jos puhutaan ihan minimalistisista eroista niin tietysti ennen-jälkeen kuvat helpottaisivat havainnointia.
      Farmacyn tuotteita olisi kiva testailla enemmän!

      Poista
  2. Garnierin sheet maskit on ihania<3 Oon myös käyttänyt tota The Ordinaryn tuotetta, mutten lopulta tainnut saada edes puolta pulloa käytettyä, kun laitoin sen pois. En huomannut sen tekevän itselleni yhtään mitään, joten en lopulta jaksanut sitä sitten edes käyttää :D En tiedä oonko kuullut kenenkään sanovan, että toi olisi oikeasti auttanut.

    Farmacyn seerumi on ihana! Mulla on just toinen pullo menossa tosta ja se valitettavasti loppuu ensi kuun aikana. En mäkään tota täyteen hintaan kyllä ostaisi, mutta ihana se silti on<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin, ettet jaksanut käyttää The Ordinarya loppuun kun ei mitään vaikutusta huomannut. Mielenkiintoinen tuote kyllä:D Olisi ollut kiva nähdä tuolla jotain vaikutuksia, mutta onpahan sekin testattu. Mukavaa oli silti päästä tuotakin kokeilemaan.

      Ihanaa, että olet päässyt taas nauttimaan Farmacyn seerumista<3 Täytyy katsoa josko sen jossain kohdin taas hankkisi.

      Poista
  3. Mukavan pitkästi jaksat aina kirjoitella näitä arvosteluja, itse olen niin lyhytsanainen ihminen :) Garnierin naamiot on kyllä hyviä, etenkin tuo kookos. Se vaan yleensä on vähän kalliimpi kuin ne muut :) Ordinaryn seerumi ei ollut mun juttu, Garnierilta voisi kyllä ostaa jonkun tehokkaan naamion, se banaani on hyvä ja olikohan joku pähkinäjutska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luen mielelläni sekä lyhyitä että pidempiä arvioita:) Tästä on muotoutunut itselleni mieleisin tapa kirjoittaa. On mukavaa kun kaikilla se oma tyylinsä, saa lukea erityyppisiä tekstejä. En ole ajatellutkaan, että Garnierin kookosnaamio usein muita arvokkaampi, hyvä kun täsmensit:) Eilen kävin sekä Tokmannilla että Normalissa eikä niissä ollut nyt kummassakaan kookosta. Toivottavasti naamio pysyy silti Garnierin valikoimissa.

      Poista
  4. Frudian suihkeesta pidin, oli se persikka käytössä pitkään. Tuoksu siinä herkullinen, joten saman tuoksuisena hankkisin uusiksi. Aloe varmasti myös kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin hankkisin seuraavaksi taas persikan, se tuoksu on niin ihana <3 Vaikka ei tuossa aloessakaan mitään vikaa ollut.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3