Kauneusboksit | Glossybox | elokuu 2023 [sekä yksi vanhempi boksi]

10 syyskuuta, 2023

Pitkästä aikaa vuorossa on Glossyboxin esittelyä. Syyskuun boksi ei ole vielä saapunut, joten katsotaan elokuun boksin sisältö. Tällä kertaa itse boksi oli erikoiskuvitettu, ja liikkeellä oli kolme erinäköistä versiota. Tuttuun tapaan pientä vaihtelua oli boksien sisällöissä. Esittelen tässä teille myös viime marraskuun (!!) boksin, joka näyttää olevan seuraavana vuorossa esittelemättä jääneistä bokseista. Vertaillaan vähän minkälaiset sisällöt näissä kahdessa boksissa oli. Nousiko jompikumpi omaksi suosikikseni vai olivatko ne melko tasalaatuiset.


Vihdoin on siirrytty syksyyn. Syksy on aina ollut lempivuodenaikani, vaikka kaikissa vuodenajoissa onkin omat hyvät puolensa. Etenkin aikaiset syysaamut ovat niin kauniita ja tunnelmallisia. Myös meikkaamisessa pidän ehkä eniten syksystä. Syksy innoittaa aina ottamaan esille esimerkiksi tietyt luomiväripaletit, etenkin oranssin ja burgundin sävyineen. Mennään nyt katsomaan kuitenkin boksien sisällöt ja palataan luomiväreihin myöhemmin.


Elokuun boksi


Elokuun boksi oli mukavan monipuolinen sisältäen meikkejä, ihonhoitoa ja hiustenhoitoa. Sen lisäksi boksista tulee aivan ihana tuoksu.


Rituals The Ritual of Karma 48h hydrating body cream [vartalovoide]


Ritualsia on aina kiva saada näistä bokseista. En muistanut miltä The Ritual of Karma-sarjan tuotteet tuoksuvat, mutta ainakin pakkauksen läpi tuoksu vaikuttaa todella hyvältä. Tuotteesta oli kerrottu seuraavasti: "Täyteläisen voimainen vartalovoide, joka sisältää lootuskukkaa ja valkoista teetä. Helppokäyttöinen ja nopeasti ihoon imeytyvä. Sisältää uutta kosteuttavaa Hydra-Boost-yhdistettä, joka saa ihon takuuvarmasti tuntumaan kimmoisalta ja uudistetulta. Tämä ainutlaatuinen yhdiste koostuu aloe verasta, skvalaanista ja levistä, jotka rauhoittavat ihoa, sitouttavat kosteuden iholle suihkun jälkeen sekä palauttavat ihon kiinteyden ja kimmoisuuden." Tuote tuli boksissa koossa 70ml, eli ihan reilun kokoinen.

☆Tuotteen normaalihinta noin 9.90€/70ml☆ [Saatavilla myös koossa 220ml]


Carmex Moisturising Lip Balm [huulivoide]

Carmexia on tullut useaan otteeseen bokseista. En ole ehtinyt entisiäkään vielä kokonaan käyttää, mutta tämä saa mennä jonon jatkoksi. Mieluummin otan bokseista tällaisia "tavallisia käyttötuotteita" kuin vaikkapa jotain niitä kasvoharjoja tms. Tästä huulivoiteesta oli kerrottu muun muassa seuraavasti: "Carmex-huulivoide hoitaa ja suojaa huuliasi ja antaa niille virkistävän kihelmöivän tunteen. Mentolia ja kamferia sisältävä ainutlaatuinen koostumus tuottaa viilentävän, antiseptisen ja rauhoittavan vaikutuksen." Tämä huulivoide sisältää myös esimerkiksi vaseliinia [Petrolatum], lanoliinia [Lanolin], mehiläisvahaa [Cera Alba] sekä kaakaovoita [Theobroma Cacao Seed Butter].

☆Tuotteen normaalihinta noin 2.90€/7.5g☆  


Schwarzkopf Fibre Clinix Vibrancy Treatment [hiusnaamio]

Tämän tuotteen kohdalla oli bokseissa vaihtelua. Itse sain Schwarzkopfin hiusnaamion, joka on tarkoitettu värjätyille hiuksille. Minulla ei ole tarvetta sinänsä värjätyille hiuksille tarkoitetuille tuotteille, mutta olen kiinnostunut testaamaan tekeekö tämä naamio hiuksista kuinka sileän oloiset. Naamion vaikutusajaksi on mainittu 5-10 minuuttia. Tuote tuli boksissa koossa 30ml, mikä on kivan riittoisa tuotteen testaukseen.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 25.90€-27.90€/250ml☆  


Pixi Brow Tamer Translucent [kulmageeli]

Pixi on merkki, jota on myös ihan kiva saada bokseissa. Tällä kertaa Pixin tuotteena oli väritön kulmageeli. Tuotteesta oli kerrottu seuraavasti: "Läpikuultava kulmageeli, joka antaa kulmillesi täydellisen lopputuloksen. Käytä kulmien täyttämisen jälkeen tai yksistään kulmien muotoiluun ja paikoilleen kiinnittämiseen. Sisältää aloe veran ja pantenolin kaltaisia hoitavia ainesosia." Tuotteelle on käyttöä, joten jossain kohdin pääsee testiin.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 15€-17.70€/4.5ml☆  


Le Rouge Français Lip & Cheek Tint [huuli- ja poskituote sävyssä Zénobie] 

Viimeisenä tuotteena elokuun boksissa oli sävyllinen tuote, jota voidaan käyttää poskille sekä huulille. Itse tuotteen pakkauksessa mainitaan ainoastaan "Cream Blush", eli voidemainen poskipuna. Glossyboxin kuvauksessa tuotteesta oli kerrottu seuraavasti: "Pehmeän kermamainen huuli- ja poskituote, joka vahvistaa huuliesi ja poskiesi luonnollista sävyä." "Tätä 2-in-1-tuotetta voi kerrostaa ja levittää joko sormilla tai kabukisiveltimellä." Testaan tuotteen, mutta näitä sekä huulille että poskille tarkoitettuja meikkituotteita on mielestäni tullut bokseista liikaa suhteessa muihin meikkeihin.

☆Tuotteen normaalihinta noin 24.17€/3g☆  


Marraskuun boksi


Tämä boksi oli hyvin meikkipainotteinen. Neljä tuotteista oli meikkejä tai meikkivälineitä ja vain yksi tuote oli ihonhoitoa. Boksi itsessään oli vaaleanpunainen perusboksi eikä siis erikoiskuvitettu.


Talika Bio Enzymes Eye Patch Ultra-Hydratant [silmänympärysnaamiot]




Tällaiset silmänympärysnaamiot meinaavat jäädä minulta helposti käyttämättä, vaikka nämähän on aivan ihanaa hemmottelua iholle. Silmänympärysihoni on viime aikoina tuntunut hiukan normaalia kuivemmalta, joten aion ehdottomasti käyttää nämä naamiot lähiaikoina, ja näette sitten arvion tuotteesta syyskuun loppuneiden postauksessa. Naamiot sisältävät muun muassa hyaluronihappoa, aloe veraa ja kamomillaa. Naamiot asetetaan puhtaalle ja kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 15 minuuttia. Niiden pitäisi kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä rauhoittaa ihoa. Olen joskus vuosia sitten käyttänyt Talikalta jonkun kasvonaamion ja muistaakseni siitä ainakin tykkäsin. Boksissa tulleessa pakkauksessa on yksi pari naamioita.

☆Tuotteen normaalihinta  noin 3.90€/1 pari☆  


Doctors Formula Photo Face [meikinpohjustusvoide]


Meikinpohjustusvoiteita on aina kiva saada bokseista. Tämän pohjustajan luvataan vähentävän ihohuokosten ja pienten juonteiden sekä epätasaisen ihon rakenteen näkyvyyttä. Meikin pitäisi myös pysyä pidempään paikoillaan. Tämä tuotemerkki ei ole itselleni ennestään tuttu, mutta pohjustajalla on ainakin kovin paljon hintaa! Eipä tule ostettua tätä, vaikka olisi kuinka hyvä. Joskaan en löytänyt tätä enää mistään myynnistä, en edes merkin omilta sivuilta. Tuotteesta ei siis oikein löydy kovinkaan paljoa mitään luotettavaa tietoa.

☆Tuotteen normaalihinta  noin 99€/30ml☆ 



teeez Cosmetics To Die For eyeshadow, Glow On The Go [luomiväri]

Boksissa tuli myös tämä yksittäinen luomiväri. Tuote lähti eteenpäin, se ei herättänyt kiinnostustani. Onneksi olivat kuitenkin valinneet sävyksi kauniin vaalean samppanjan sävyn, joka varmasti on monen mieleen. Lisäksi tuotetta ohjeistetaan kokeilemaan myös korostusvärinä kasvoille. Sävyn puolesta varmastikin voisi siihen hyvin sopia, mutta koostumus olisi toki ensin testattava.

☆Tuotteen normaalihinta 15€/2.5g☆ 


Spectrum Collections A40 Smoky Shader [luomivärisivellin]

Tästä luomivärisiveltimestä olin sen sijaan hyvinkin innoissani. Spectrumin siveltimiä olen itsekin ostanut aiemmin yhden setin. Sivellin on kaunis, laadukas ja hyvänmallinen. Ymmärtääkseni tämä sivellin oli erikoissuunniteltu Glossyboxille sopimaan boksin teemaan.

☆Tuotteen arvo 9☆ 


LH Cosmetics Fantastick Lipstick [huulipuna, sävy Garnet]


Olin tästä huulipunasta todella innoissani kunnes huomasin, että olin saanut tummanruskeahkon sävyn. En käytä tämän sävyisiä huulipunia, joten tuote lähti valitettavasti eteenpäin. Tästä oli tietääkseni ollut liikkeellä eri sävyjä bokseissa. Tuotetta voidaan käyttää niin huulille kuin poskillekin. Tämän pitäisi olla hyvin kosteuttava ja melko läpikuultava huulipuna. Lisäksi siinä on SPF15. Katsotaan josko hankkisin tuotteesta itselleni sopivan sävyn.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 20.50€-23€/2g☆ 


Kummasta boksista siis pidin enemmän? Ehdottomasti olisin vastannut marraskuun, mikäli huulipunasta olisi ollut sopiva sävy. Boksissa oli tosi kiinnostavia meikkituotteita, mitä ei aina ole. Toivottavasti LH Cosmeticsin huulipunan tai Spectrumin siveltimen kaltaisia tuotteita nähdään bokseissa jatkossakin! Marraskuun boksista lähti kuitenkin kaksi tuotetta eteenpäin, joten siinä mielessä elokuun boksista sain enemmän vastinetta rahoille. Elokuun mielenkiintoisimpia tuotteita itselleni olivat Ritualsin vartalovoide ja Pixin kulmageeli. Elokuun boksi oli myös tuotekategorioiltaan monipuolisempi, mikä oli kiva.


Kumpi näistä bokseista vaikutti sinusta mielenkiintoisemmalta? Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

6 kommenttia on "Kauneusboksit | Glossybox | elokuu 2023 [sekä yksi vanhempi boksi]"
  1. Marraskuusta pidin enemmän koska sain nudepunan ja tuo sivellin on ollut tosi hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sait huulipunasta mieleisen sävyn:) Silloin marraskuun boksi kyllä todella hyvä!

      Poista
  2. Harmi ettei toi huulipunan sävy ollut sulle mieluisampi! En tosin itsekään nykyään enää noin tummanruskeaa sävyä huulilleni laittaisi :D Spectrumin sivellin olisi ollut tosi mieluinen, mutta tollaset yksittäiset luomivärinapit koen itse aika turhiksi omassa käytössä.

    Vaikea sanoa kumpi boksi veisi omissa silmissäni voiton, kun molemmista löytyi sekä hyviä että ei-niin-kiinnostavia tuotteita. Sanon ehkä samoin kuin sä, että marraskuu olisi ollut mieluisampi, jos toi huulipuna olisi ollut sävyltään eri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan harmi, että huulipunan sävy ei osunut kohdilleen. Tuote olisi ollut todella kiinnostava. En ole koskaan oikein osannut käyttää itselläni hyvin ruskeita huulipunia. Voihan olla, että tietyn pohjasävyn omaavat ruskeat sopisikin hyvin, mutta sitä ei vaan tiedä:D

      Mäkään en koe itselläni tarpeelliseksi tuollaisia yksittäisiä luomivärejä. Jos ne on ihan perus puuterimaisia tuotteita. Oon ostanut joskus irtonappeja magneettipaletteihin, mutta omassa rasiassaan olevia yksittäisiä luomivärejä tulee harvemmin käytettyä. Kiva, että olivat silti valinneet boksiin nätin ja varmasti melko monen makuun olevan sävyn.
      Oli kiva lukea sun mielipide bokseista:)

      Poista
  3. Jotenkin en tiedä onko nämä niin kivoja vai ei, juuri kun useat on minituotteita. Rituals ja Carmex kivoja varmoja tuotteita. Mielestäni tuollainen LH huulipuna on ihan perushyvä mutta harmiksi aika tumma väri tuoli tuosta laatikosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka Glossyboxista tulee melko paljon myös täysikokoisia tuotteita, niin myös pikkukokoja. Täytyy niistä pitää, että boksin tilaaminen on järkevää. Oli tosiaan harmi, että huulipunasta oli tuollainen sävy, mikä ei ole oikein sellainen monen makuun oleva "perussävy".

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3