Loppuneet tuotteet | elokuu 2023

18 syyskuuta, 2023

Katsotaan tässä välissä elokuun loppuneet tuotteet, joita ei itse asiassa ole kuin muutama. Tämä johtui todennäköisesti siitä, että olin elokuussa pari viikkoa pois kotoa. Mukanani ei ollut välttämättä sellaisia tuotteita, jotka ovat aivan lopuillaan vaan pikemminkin helposti mukaan otettavia purkkeja. Osan tuotteista kaadoin pienempiin purnukoihin, mutta tällöin valitsin mukaan tuotteet, joista pidän kaikkein eniten. Kiva silti, että jotain loppui niin voi testailla taas jotain uuttakin. Postauksen loppuun otin mukaan taas pari aiemmin loppunutta tuotetta. Jos olet vasta ensimmäistä kertaa lukemassa loppuneista tuotteistani, ne ovat siis niitä jotka ovat loppuneet ennen kesäkuuta, mutta joita en ole vielä ehtinyt esitellä. Kesäkuusta lähtien olen alkanut esittelemään loppuneet tuotteet kuukausittain.


Elokuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: 1kpl

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Kasvojen ihonhoitotuotteet: -

Vartalotuotteet: 3kpl

Hiustuotteet: -

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 4 tuotetta




Meikkituotteet


Catrice HD Liquid Coverage Foundation [meikkivoide]


Taas on yksi pullo tyhjentynyt tätä Catricen ihanaa meikkivoidetta. Tämä on edelleen suosikkini meikkivoiteista, vaikka vuosien varrella on löytynyt muitakin erinomaisia meikkivoiteita. Tämä vain asettuu iholleni niin äärimmäisen hyvin ja pysyy koko päivän, että tuotetta on kyllä vaikea päihittää. Itselläni on siis sekaiho. Meikkivoide on mattapintaistava, mutta lopputulos kuitenkin luonnollinen ja hiukan hehkuva sekä sileä. Tämä ei siis ole niitä mattameikkivoiteita, jotka vievät kaiken eloisuuden iholta. Peittävyys on melko hyvä, sanoisin että noin keskipeittävä. Meikkivoiteen koostumus on melko juoksevaa ja kevyttä, ja se on helppo levittää kasvoille. Tykkään itse levittää tuotteen kostealla meikkisienellä. 


Meikkivoide sisältää muun muassa niasiiniamidia ja talkkia. Catricen USA:n sivujen mukaan tämä meikkivoide on paras normaalista aina rasvaiselle ihotyypille, Euroopan sivuilla ei tätä lisämainintaa ollut. Sen luvataan olevan vedenkestävä ja pysyvän jopa 24 tuntia. Näistä en osaa sanoa, eikä meikin tarvitse mielestäni kestääkään 24 tuntia kasvoilla.  Meikkivoidetta on tällä hetkellä olemassa ainakin 24 eri sävyssä, mutta Suomesta ei kaikkia saa. 12 sävyä vaikuttaisi löytyvän täältäkin melko helposti. Käytän tuotteesta itse sävyä 010 Light Beige. Meikkivoide on lasisessa pipettipullossa. Tuotteen ollessa jo vähissä, sitä on kaadettava pullosta ulos, koska luonnollisestikaan pipetillä ei kaikkea saa käytettyä. Meikkivoide on hajustettu. Tuoksu menettelee omaan makuuni eikä se joka tapauksessa jää kasvoille pitkäksi aikaa.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 8€

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti, uusi on jo ostettu.


Vartalotuotteet


miqura Wave Flow Foot Mask [jalkanaamio]


Nämä kauniit, kosteuttavat jalkanaamiot käytin heti elokuun alussa. Naamiot sisältävät muun muassa glyseriiniä [Glycerin], sheavoita [Butyrospermum Parkii Butter], kookosmehua [Cocos Nucifera Fruit Juice] ja hyaluronihappoa [Sodium Hyaluronate]. Jaloista tuli ihanan pehmeät ja hoidetun oloiset. Pakkaus sisältää yhden parin naamiosukkia. Ne käytetään puhtaalle, kuivalle iholle. Sukkien varressa on kiinnitysteipit, joilla varret voi sulkea haluamastaan kohdasta. Naamion vaikutusaika on 15-20 minuuttia. Itse pidin noin 25 minuuttia. Tuotteessa oli kiva trooppinen tuoksu. 


miqura on tanskalainen ihonhoitomerkki. Ainakin nämä naamiot on valmistettu Koreassa. Ostin naamion Normalista. Siellä hinta oli päälle 3 euroa, ihan tarkkaa hintaa en enää muista.

Meneekö jatkoon? Voisin ostaa jatkossakin. Toki normaalillakin rasvauksella pärjää, mutta tällaiset tuotteet ovat välillä mukavaa hemmottelua. Jaloista tuli ihanan pehmeät.



Emännän käsivoide

Tämä tuote ei ollut tällä hetkellä käyttöön valitsemieni käsivoiteiden joukossa, mutta koska siinä oli enää hyvin vähän tuotetta jäljellä, päätin käyttää sen tässä välissä loppuun. Leikkasin pakkauksen lopuksi keskeltä halki ja näin sain voidetta vielä viideksi käyttökerraksi. Pakkauksessa on sisäpuolella leveät reunat, joten kaikkea voidetta ei mitenkään voi muutoin saada käytettyä. Olen joskus aiemminkin käyttänyt samaa käsivoidetta. Tykkään sekä tämän koostumuksesta että tuoksusta. Voide imeytyy tehokkaasti ja pehmittää ihoa mukavasti. Yöksi laitan käsiin aina joko jotain paksumpaa apteekin perusvoidetta tai Nivean Soft-voidetta. Näiden rinnalla Emännän käsivoide on itselleni riittävä voide tarvittaessa päivällä käytettäväksi.


Voide sisältää muun muassa glyserolia [Glycerin], parafiiniöljyä [Paraffinum Liquidum] sekä allantoiinia [Allantoin]. Emännän käsivoide on saatavilla myös hajusteettomana.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 150ml☆ 

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 2.45€-2.85€

Meneekö jatkoon? Kyllä, voisin ostaa jatkossakin. Tässä on hyvä hinta-laatu-suhde. Käytän nyt muita käsivoiteita, joten heti en aio ostaa uutta.


AVON Care aloe vera body lotion [vartalovoide]

Tämä aloe veran tuoksuinen vartalovoide kesti käytössä ikuisuuden. Varmaan osin siksikin, että tuoksu tässä ei ollut kummoinen. Olen joskus käyttänyt tästä vartalovoiteesta magnolian tuoksuisen version ja se oli kaikkein parhaimman tuoksuinen vartalovoide ikinä. Valitettavasti sitä ei ole enää saanut vuosiin. Yleensä pidän myös aloe veran tuoksusta, mutta tässä voiteessa se oli jotenkin omaan makuuni vähän pistävä.


Voiteen koostumuksesta tässä AVON Care-sarjassa olen kuitenkin aina pitänyt. Voide imeytyi tehokkaasti ja jätti ihon pehmeäksi. Tarvitsen rinnalle myös paksumpia, tai muutoin vielä kosteuttavampiakin voiteita, mutta nämä toimivat siinä rinnalla kivasti. Nykyään näissä voiteissa on pakkaus hiukan erinäköinen, en ole varma onko koostumusta muutettu.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 400ml☆ 

Aivan samaa tuotetta ei enää saatavilla.

Meneekö jatkoon? Voisin ostaa jatkossakin saman sarjan voiteita. Uusimmassa AVONin kuvastossa sarjan voiteita on saatavilla granaattiomenan ja avokadon tuoksussa. Lisäksi uutuutena on glyseroli-E-vitamiini-mantelimaito yhdistelmällä esitelty voide. Tosiaan tätä samaa aloe vera-voidetta ei ole enää saatavilla, mutta tuoksun takia en olisi ostanut uudelleen.


Aiemmin loppuneet tuotteet




Mario Badescu Botanical Facial Gel [puhdistusgeeli]

Kiva puhdistusgeeli, jonka käytin mielelläni. Käytin tätä yleensä iltaisin meikin poiston jälkeen. Tässä oli todella miellyttävä koostumus. Tuote ei ollut juoksevaa vaan puristettava pullosta ulos. Silti se oli mukavan kevyttä. Tuotekuvauksen mukaan tämä greippiuutetta sisältävä geeli syväpuhdistaa ihoa vähentäen samalla öljyisen ihon liiallista kiiltoa. Puhdistusgeeli on tarkoitettu erityisesti sekaiholle sekä rasvaiselle iholle. Tuote ei jättänyt ainakaan omaa ihoani mitenkään liian kuivaksi. Tuoksu tässä puhdistusgeelissä oli itselleni miellyttävä eikä se ollut kovin voimakas.


Mario Badescun omilla sivuilla tuote on vielä saatavilla, mutta tämä on jo pitkään ollut loppunut monista verkkokaupoista, joten en tiedä onko tuote poistumassa kokonaan vai vaan poistunut verkkokauppojen valikoimista. Merkillä on saatavilla toki muitakin puhdistusaineita.

☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 236ml☆ [Saatavilla myös koossa 472ml]

Tuotteen normaalihinta Mario Badescun sivuilla $14/236ml

Meneekö jatkoon? Voisin käyttää uudestaankin, mutta seuraavaksi testaisin mielenkiinnosta jotain muuta merkin puhdistusainetta. Tämä oli kuitenkin oikein miellyttävä puhdistusgeeli käyttää.


Dr.Jart+ Vital Hydra Solution Biome Essence [hoitoneste]

Tämä hoitoneste on esiintynyt joskus aiemminkin loppuneissa tuotteissani. Edelleen olen samaa mieltä, että itse tuote on hyvä ja kosteuttaa sekä pehmittää ihoa ihanasti. Tuoksu tässä on kuitenkin itselleni niin epämiellyttävä, etten kyllä enää ikinä aio sarjan tuotteita käyttää. Yleensä en ole herkkä tuoksujen suhteen, mutta tähän en vain ole tottunut.


Tuote on selkeästi vettä paksumpaa ja helppo levittää sormin kasvoille. Dr.Jart+:n Vital Hydra-tuotesarjassa on tuotekuvauksen mukaan käytetty teknologiaa, joka perustuu ihon kosteussuojan vahvistamiseen hyödyllisten mikrobien avulla. Hoitonesteen ainesosalistasta löytyykin veden ja glyserolin jälkeen Streptococcus Thermophilus [bakteeri] Ferment. Lisäksi sarjan tuotteissa on hyaluronihappokompleksi edesauttamassa kosteuden säilymistä iholla. Hoitonesteessä on myös muun muassa niasiiniamidia ja pieni määrä ksylitolia.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml☆ [Saatavilla myös koossa 150ml]

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 17€-17.45€/50ml

Meneekö jatkoon? En aio ostaa tätä enää epämiellyttävän tuoksun takia. Muutoin erinomainen tuote!


Onko sinulla kokemusta näistä tuotteista? Jos olet testannut Catricen HD Liquid Coverage meikkivoidetta, olisi kiva kuulla miten se sinulla on toiminut ja mikä on ihotyyppisi:)

8 kommenttia on "Loppuneet tuotteet | elokuu 2023"
  1. Toi Catricen meikkivoide on tosi hyvä, oon sitä itsekin käyttänyt jokusen pullollisen :) Mario Badescun tuotteista on myös aina kiva lukea, joten ihanaa että kerroit tosta puhdistusgeelistäkin noin kattavasti! Kyseessä on brändi, jonka tuotteita aion ehdottomasti kokeilla, kunhan saan omat kosmetikkavarastot joskus tyhjenemään, joten imen itseeni kaikki muiden vinkit ja arviot noista tuotteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että Catrice on sullakin toiminut. Muistankin lukeneeni siitä joskus blogistasi. Mario Badesculta oon muutamia tuotteita testannut. Olen tykännyt, mutta löytyy tuotemerkkejä joista pidän vielä enemmän. Mutta pitää testata merkkiä vielä lisää. Mario Badescun kasvosuihkeet on jääneet itsellä pysyvään käyttöön, niitä löytyy aina joku kotoa. Odotan innolla arvioitasi, jos päädyt testaamaan merkkiä jossain kohdin:)

      Poista
  2. Muistan että googletin kokemuksia tuosta Catricen meikkivoiteesta ja löysin sinun blogisi :) mullakin loppui sitä pullollinen just ja piti ostaa kaksi lisää kun se on niin hyvä! Käytän samaa sävyä kuin sinä. Se on hyvä meikkivoide etenkin keväästä syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen varmaan jo kyllästymiseen asti kirjoittanut tuosta meikkivoiteesta täällä:D Mutta mukavaa, että se ohjasi sinut tänne:) Kiva, että meikkivoide on sullakin noin hyvin toiminut. Just näin syksyllä sitä on kyllä ihana käyttää!

      Poista
  3. Pitää ehkä ostaa toi Catricen meikkivoide joskus testiin :) Mulla on aika varma lumene linja, eli cc voide ja se natural glow on sellasia mun kestosuosikkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen natural glow on aivan ihana meikkivoide<3 Käytin sitä todella paljon kesällä. Lumenen cc-voidetta olen käyttänyt todella monta vuotta sitten. En muista miksi en hankkinut sitä enää. Pitää testata joskus uudestaan. Lumene on sen jälkeen muuttanut siitä jo varmaan vähän koostumustakin.

      Poista
  4. Minäkin kokeilin tuota Catricen meikkivoidetta, mutta...mutta...täytyy sanoa, että se oli pettymys. Minun naamallani se näytti todella jauhoiselta, joten molemmat ostamani pullot lähtivät eteenpäin :( Onneksi ei ollut mikään finansiaalinen katastrofi noitten osto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että sulla meikkivoide ei toiminut:( Tällaista tämä meikkien kanssa on, että toisilla toimii ja toisilla ei. Mutta onneksi tosiaan kyse edullisemmasta merkistä.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3