Meikit käyttöön | Marras- ja joulukuu 2022

28 lokakuuta, 2022

Pitkästä aikaa katsotaan tehokäyttöön valikoituneet meikkituotteet. Nämähän siis arvon nykyään koneellisesti, koska se on nyt tuntunut kivalta tavalta tuotteiden valitsemiseen. Edelleenkään en ole kaikkia meikkejä saanut listattua ylös, koska teen sitä vähän kerrassaan ja silloin tällöin kun ehdin. Mutta arvonta on tehty jo listattujen tuotteiden joukosta. Arvoin tuotteet jo tämän kuun toisella viikolla, mutta päätin ottaa nämä vasta marras- ja joulukuun tuotteiksi. Tämä siitä syystä, että lokakuussa oli hyvin paljon päiviä, jolloin en edes meikannut, joten haluan alkaa laskemaan tuotteiden käyttökertoja vasta kun ne pääsevät oikeasti käyttöön. Pohdin, että voisin jatkossa jopa listata näihin postauksiin edellisten kuukausien meikkien käyttökerrat.


Halusin vielä kirjoittaa muutaman sanan postaustahdista. Minua on harmittanut kovasti, että välillä on tullut suunniteltua pidempi väli juttujen julkaisuihin. Siksi joudun nyt tipauttamaan muutamia suunniteltuja syksyaiheisia postauksia pois, koska vaikka virallisesti mennään vielä syksyssä, alkaa talvi jo olla kohta enemmän mielessä. Mutta vastaavat postaukset voin kyllä toteuttaa myös talvi-versioina. Nythän postauksia on ilmestynyt keskimäärin yksi viikossa (joskus harvemmin), haaveilen siitä, että jossain kohdin niitä tulisi useammin myös kaksi viikossa. Tämä jo siitäkin syystä, että postausaiheita on mielessä vaikka kuinka ja haluaisin niitä päästä enemmän teille kirjoittelemaan. Katsotaan nyt kuitenkin marras-joulukuussa tehokäyttöön pääsevät meikit. Näiden rinnallahan käytän muitakin tuotteita, joten mitään paineita en ota siitä, vaikka joillekin tuotteista käyttökertoja tulisi vähän vähemmän. Pääasia, että tulevat käyttöön.


Pohjustajat


Kasvomeikin pohjustajaksi kone arpoi Kikon Charming Escape Watery Blurring Primer-pohjustajan. Minulla on nyt useampikin pohjustaja loppumaisillaan, joten on kiva ottaa näitä uudempiakin käyttöön. Tämä taitaa olla ensimmäinen Kikon pohjustaja, jota testailen. Silmämeikinpohjustajaksi valikoitui uudemman kerran Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion Original. Tämä ei ole itselläni sataprosenttisen varma pitämään meikkiä paikoillaan koko päivän ajan, mutta luo kuitenkin hyvän pohjan luomiväreille. Jos haluan luotettavan pohjustajan päivään, käytän silloin aina Wet n wildin pohjustajaa.


Sävyttävä kosteusvoide, peiteaine & puuteri


Tällä kertaa kone ei arponut minulle varsinaista meikkivoidetta vaan sävyttävän kosteusvoiteen. Olen siis koonnut samaan listaan meikkivoiteet, CC-voiteet ja muut ohuemmat sävyttävät voiteet yms., joista arvon yhden meikkipohjatuotteen. Ohuemmat tuotteet ovat itselläni yleensä eniten käytössä kesäisin. Nyt tuotteeksi valikoitui Boxycharmissa tullut Studiomakeupin Tinted Moisturizer (sävyssä Oat). Tähän en olisi ehkä nyt syksyllä ja talvella tarttunut ollenkaan, mutta katsotaan millaisiin käyttökertoihin tuote pääsee. Peiteaineeksi tuli nyt uudemman kerran item Beautyn Air Hug Concealer (sävy 100). Puuteriksi valikoitui Milanin Make It Last Setting Powder sävyssä 04 Radiant. Tämän puuterin kanssa käytän T-alueelle mattaavaa puuteria. Tykkään nykyään todella paljon hehkua tuovista puutereista, joten olen tästä valinnasta hyvinkin mielissäni.


Aurinkopuuteri, poskipuna & korostusväri



Hehkua on luvassa enemmänkin näille kuukausille, sillä aurinkopuuteriksi valikoitui benefitin Hoola Glow. Hehkua tuovat aurinkopuuterit ovat enemmän itselleni kesäisiä tuotteita, mutta voin käyttää niitä silloin tällöin muinakin vuodenaikoina. Aurinkopuuteria yleisesti ottaen käytän kuitenkin aina meikatessani ympäri vuoden. Poskipunaksi kone arpoi tällä kertaa Laura Gellerin Baked Blush-n-Brighten Marbleized Blush-poskipunan sävyssä Tropic Hues. Tämän olen saanut Ipsyn kautta. Tätä poskipunaa en ole vielä lainkaan testannut, joten nyt on jo korkea aika. Tuote näyttää kauniin sävyiseltä, katsotaan mitä tykkään siitä kasvoilla. Korostusväriksi tuli nyt kokonainen paletti, Anastasia Beverly Hillsin Sugar Glow Kit. On hyvin mahdollista, että en korostusvärien osalta tartu seuraavina kuukausina juurikaan muihin tuotteisiin vaan innostun yksistään tehokäyttämään tätä.


Luomiväripaletti


Jeee! Urban Decay valikoitui luomiväripaletiksi. Urban Decayn paletit ovat yhtiä kaikkien aikojen suosikkejani, ja voisin käyttää niitä lähes yksinomaan, jos olisi pakko pitäytyä vaikkapa yhdessä merkissä. Paletiksi tuli Naked 2 Basics, joka on ainoa omistamani UD:n pikkupaletti. Tämä ei ole ihan kauhean vanhakaan, mutta olen tätä aika paljon käytellyt. Paletti on ihana arkeen, kun haluaa vain kevyen, mutta huolitellun meikin. Tummin sävy toimii erinomaisesti rajauksiin.


Rajaustuote, ripsiväri & kulmatuote


Silmien rajaustuotteeksi valikoitui Colourpopin crème gel liner sävyssä Aglow. Eli tosiaan vaaleampi vihreä. Eipä itselleni aivan arkikäyttöön tuleva, joten kovin montaa käyttökertaa tämä ei tule saamaan kahden kuukauden aikana. Mutta katson josko tätä saisin käytettyä esimerkiksi joihinkin silmämeikkikuviin, joita olen suunnitellut ottavani. Ripsiväriä en arponut, koska ainoastaan yksi on nyt käytössä, essencen Lash Princess false lash effect mascara. Kulmatuotteeksi kone arpoi delilahin Brow Groom-kulmavärin (sävy Sable).


Huulituotteet



Huultenrajauskynä on tällä kertaa Karl Lagerfeld + ModelCo Lip Liner sävyssä Rosewood. Huulipunaa kone ei arponut vaan sen sijaan huulikiillon Pat McGrathilta sävyssä Divine Rose. Tämä on itselleni pohjasävyltään enemmän keväällä käytettävä, mutta koska tuotteessa on kimalletta se meneekin ehkä hyvin joulun aikaan.


Meikinkiinnityssuihke



Viimeisenä tuotteena meikinkiinnityssuihke, joka on tällä kertaa Urban Decayn all nighter. Tämän kanssa ei tule käyttämisen vaikeuksia, koska kyseessä on tosiaan suosikkini meikinkiinnityssuihkeista. Tuote on joka kuukausi minulla useita kertoja käytössä, ja myös aina silloin kun tarvitsen sataprosenttisen luotettavan suihkeen päivään.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulla käytössä olevia tuotteita? 

10 kommenttia on "Meikit käyttöön | Marras- ja joulukuu 2022"
  1. Huulimeikkicombo näyttää tosi sopivalta yhteen! Hauska idea arpoa nämä meikit, en itse ottaisi tuota Studiomakeupia kuin kesäkäyttöön mutta nyt siihen on pakko tarttua :) Anastasia korostuspaletti näyttää ihanalta, mulla ei ole sitä. Kokonaisuudessaan kivat valinnut ja älä murehdi postaustahtia, ei me täältä mihinkään kadota <3 Sun postaukset on aina laadukkaita eikä nopeasti hutaistuja, niitä odottaa aina mielellään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulimeikit sattuivat kyllä ihmeen hyvin yksiin! Olen jäänyt ihan koukkuun tähän arpomiseen ja varmaan arvonkin sitten jo hyvissä ajoissa mielenkiinnosta seuraavat tuotteet odottelemaan tammi-helmikuun postausta:D Voi kiitos tuosta palautteesta, se lämmitti kovasti mieltä<3 Blogin tekeminen ja kommentoinnit puolin ja toisin on todella mukavaa ja tärkeä harrastus, johon haluan panostaa niin paljon kuin vain pystyn:)

      Poista
  2. KIvoja tuotteita esittelyssä! Itselleni paljon uusia ja sitten just haluaisin testata joskus just Kiko Milanon tuotteita, niin kiva nähdä niitä tässä. Myös tuo ABH:n Glow Kit upea! Vain All Nighter setting spray löytyy myös multa käytöstä :) Purkki on suhteellisen nuhjuinen, kun en jaksa erikseen liian usein pyyhkiä meikkejä puhtaaksi. Pitäisi taas pitää semmonen pyyhkimis/putsaus päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman kerran olen Kikolta tilannut, ainakin osa tuotteista ollut oikein hyviä. Välillä niillä on tosi nättejä kokoelmia<3 Tuossa All nighterin pakkauksessa on kyllä sellainen pintakin, että menee helposti epäsiistin näköiseksi. Mutta joo välillä on mukava siistiä meikit, jos niissä on jotain:)

      Poista
  3. Tuo onkin kiva konsepti, että arpoo käyttömeikin. Ja muutenkin tykkään kauheasti lukea meikkikokoelmista löytyvistä tuotteista; se on jotenkin todella inspiroivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo arpominen on kyllä osoittautunut ihan hauskaksi tavaksi valita meikit, joten sillä jatketaan:) Kiva, että tykkäät lukea tämäntyyppisiä postauksia<3 Itsekin tykkään kovasti muiden julkaisuista, jotka jollain tavalla liittyvät meikkikokoelmiin.

      Poista
  4. Onpa jännää arpoa tuotteet :D Kaikki tuotteet vaikuttaa oikein lupaavilta, ainoastaan luomiväripaletti ei itseäni säväyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mistä näitä ideoita saan päähäni:D Kieltämättä tuo Naked-paletti on sinänsä aika tylsä muiden Naked-palettieni rinnalla. Mutta kivaksi arkipaletiksi osoittautunut, johon tulee yllättävän usein tartuttua:)

      Poista
  5. Tosi kivoja tuotteita sulle tuli tähän ja arpominen tekee hommasta ehdottomasti mielenkiintoisempaa! Toi ABH:n Glow Kit on upea, muistan kuinka kuolasin joskus sen perään ja hieman ehkä harmittaa, etten koskaan tota ostanut<3 :D Toi Laura Gellerin poskipuna on mun ehdoton suosikki, samoin essencen ripsiväri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo arpominen on aika koukuttavaa:D Haluaisin jo arpoa seuraavat tuotteet, mutta en sentään vielä viitsi kuitenkaan. Glow kit on kyllä tosi ihana, yksi kivoimpia korostuspalettejani<3 Piti oikein mielenkiinnosta katsoa vieläkö paletti on myynnissä, kyllä vain on. Ihana kuulla, että Laura Geller on sun suosikkeja:) Se on kyllä tosi kaunis poskipuna!

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3