Kosmetiikkajoulukalentereista | 2022

22 lokakuuta, 2022

Tämän vuoden kosmetiikkajoulukalentereista on voinut nähdä jo juttua siellä ja täällä miltei parin kuukauden ajan. Osa kalentereista myy hyvin nopeasti loppuun, ja niiden osalta onkin oltava ajoissa liikkeellä. Toisten kalentereiden kohdalla voi taas rauhassa jäädä pohtimaan hankintojaan lähemmäs joulukuuta. Itselläni ei ole ollut kalenteria nyt useampaan vuoteen. Aiemmin minulla on ollut Lookfantasticin sekä The Body Shopin kalenterit. Niistä molemmista pidin paljon. Tänä vuonna päätinkin vihdoin hankkia taas kalenterin! Tässä postauksessa kerron lyhyesti ostamastani kalenterista paljastamatta sen sisältöä sekä siitä, mitkä muut kalenterit minua erityisesti kiinnostivat. En aio tehdä laajempaa koostetta tänä vuonna myynnissä olevista kosmetiikkakalentereista, mutta niistä löytyy hyviä postauksia useammastakin muusta blogista.


Pitkän tutkinnan ja pähkäilyn jälkeen päädyin hankkimaan Cocopandan Beauty Calendar-joulukalenterin.


Kalenteri on tosiaan Cocopanda-verkkokaupan oma joulukalenteri, josta löytyy 24 luukkua. Kalenteri sisältää meikkejä, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita sekä tuoksuja. Tuotteet ovat matkakokoisia, täysikokoisia taikka luksusnäytteitä. Itse katsoin sisällön tarkkaan läpi ennen kalenterin ostoa. Pidän ajatuksesta, että sisältöä ei tietäisi etukäteen, mutta en lähde ostamaan etenkään kalliita kalentereita ilman silmäystä tuotteisiin. Yritän kuitenkin olla miettimättä enää sisältöä, jotta unohtaisin joulukuuhun mennessä osan tuotteista, ja saisin jälleen yllättyä luukkuja avatessa. 


Miksi sitten ostin juuri tämän kalenterin? Pidän paljon tällaisista kalentereista, joissa on tuotteita eri tuotekategorioista sekä eri merkeiltä. Tässä on useita itseäni kiinnostavia tuotteita. Kalenterin normaalihinta on 149.90€. Käytin tähän -30%:n alekoodin ja kalenterille jäi näin ollen hintaa 104.90€. En olisi ostanut tätä normaalilla hinnalla, koska kalenterissa on kaksi täysikokoista tuotetta, joille minulla ei ole käyttöä. Lisäksi kalenteri sisältää muutaman tuotteen, jotka jo omistan ennestään, joskin ne jäävät silti omaan käyttöön. Alehintaan kalenteri oli sen sijaan itselleni hyvä ostos.



Miinusta siitä, että kalenteri ei ole mikään jouluinen ulkoasultaan. Olen hyvin esteettinen ja toivoisin kalenterin olevan kaunis pakkaukseltaan. Plussaa taas siitä, että kalenteri on melko tukeva ja sitä voi vaikkapa halutessaan hyötykäyttää jatkossa. Minulla on esimerkiksi Lookfantasticin monta vuotta vanha kalenteri käytössä edelleen laatikostona, mutta Lookfantasticin kalenterit ovatkin usein hyvin kauniita ja kestäviä ulkoasultaan. Tässä Cocopandan kalenterissa oli yhdestä kohdin reunaa jonkin verran kulumaa, mikä on mahdollisesti tullut jo ennen kuljetusta, koska kalenteri oli erittäin hyvin suojattu kuljetukseen.


Ajattelin, että käydään yhdessä täällä blogissa tämän kalenterin sisältö joulukuussa läpi. Todennäköisesti kirjoitan aina kuudesta taikka kahdeksasta luukusta kerrallaan riippuen siitä, mitä muita postauksia otan joulukuulle julkaistavaksi.



Mitä muita kalentereita tänä vuonna harkitsin?

Minulla ei aiemmin ole ollut kynsilakkakalenteria ja olin jo miltei hankkimassa Essien kalenterin tämän vuoden kalenteriksi. Kalenteri on söpön näköinen ja siinä on todella hyvä sisältö. Se ei sisällä "oheistarvikkeita" vaan juurikin pelkkiä lakkoja ja kynsienhoitotuotteita, mitä itse toivoisinkin. Kalenterin hinta jää myös selvästi alle sadan euron. Hinta vaihtelee ostopaikoittain, mutta on normaalihintaisena noin 80€-90€ välillä.


By Terryn kalenteri oli toinen vahva ehdokas. Tällaiset yhden merkin kalenterit voivat jossain mielessä olla tylsiäkin, mutta By Terryn kalenteri on kiinnostanut minua useampanakin vuonna. Tämä on sen verran arvokkaampi kalenteri, että olisin ehdottomasti odotellut tästäkin ensin jonkun alekoodin. Kalenterin normaalihinta pyörii 170€-180€ tienoilla. Kalenteri sisältää sekä meikkejä että ihonhoitoa.  


Tosi kivoilta vaikuttivat myös:

Kicksin meikkikalenteri on tänä vuonna erinomainen ja olisin luultavasti päätynyt tähän, ellei se sisältäisi niin montaa tuotetta, jotka jo omistan ennestään. Lisäksi Sephoran kalentereista ne kaksi kiinnostivat, missä on Sephoran oman merkin tuotteita.


Jos en tilaisi kauneusbokseja, saattaisin hankkia jonkin huomattavasti arvokkaamman kalenterin ulkomailta. Cult Beautylla on aina kiinnostava kalenteri. Vastaavia arvokkaampia, eri merkkien tuotteita sisältäviä kiinnostavia kalentereita olisivat muun muassa Space NK ja Harvey Nichols kalenterit. Mutta tykkään mieluummin tällä hetkellä tilata kauneusbokseja, joten en näille kalentereille nyt koe tarvetta.


Mitkä kosmetiikkakalenterit vaikuttivat sinusta tänä vuonna kiinnostavimmilta? Päädyitkö hankkimaan jonkun kosmetiikkakalenterin?

8 kommenttia on "Kosmetiikkajoulukalentereista | 2022"
  1. Mulla on Kicksin meikkikalenteri jonka avaamista odotan innoissani! Se jäi viime vuonna harmittamaan etten sitä hankkinut joten nyt ostin heti kun tuli myyntiin :) sisällön suunnilleen tiedän eikä se haittaa, yllätyn kyllä luukkuja avatessani ;) en mä kaikkea muista. Toisena olen tilannut Glossyboxin kalenterin, se ei ole vielä saapunut. Siitä tiedän vaan ennakkoon paljastetut tuotteet, muut on ihan ylläriä. Toivottavasti positiivista sellaista <3 tämä syksy on niin pimeää ja kurjaa aikaa että kaipaan jotain odotettavaa joulukuulle ja toivon että nautin tuotteista sitten pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kicksin meikkikalenteri on kyllä tosi hyvä. Odotan innolla, että availet sen, koska en enää muista koko sisältöä vaikka sen aiemmin tarkkaan katsoinkin:) Glossyboxin unboxauksen katsoin hiljattain;) Se on kyllä yleensä ollut aika hyvä, mitä aiempina vuosina olen sitä silmäillyt. Kalenterit tuovat kyllä mukavaa piristystä joulukuun päiviin. Ja jo nytkin, kun odottelee avaamista<3

      Poista
  2. Ihana nähdä mit ätämä sisältää! Kannattaa jakaa 2-3 postaukseen kyllä just ne luukut, jos haluaa esitellä tuotteita enemmän :) En ole oikein enää vuosiin tilannut cocopandasta mitään ja taisin just asettaa tilini poistuvaksi/poistin tilini sieltä. Silti, varmasti vetää vertoja esim. lykon tai kicksin omille kalentereille hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kiva just kirjoittaa vähän kalenterin tuotteista jotain:) Minustakin on kiva nähdä mitä tämä sisälsikään, koska olen jo ainakin puolet tuotteista unohtanut;)

      Poista
  3. Innolla odotan mitä tästä kalenterista löytyy, en ollut edes tajunnut itse, että Cocopandallakin on oma kalenteri :) Mä en myöskään enää sokkona ostaisi joulukalenteria, vaikka tavallaanhan osa siitä yllätyksellisyydestä menee piloille, kun sisällön katsoo etukäteen. Kalenterit ovat kuitenkin helposti sen +100 euroa, joten ihan sikaa säkissä ei viitsi enää tollasilla summilla ostaa :D The Body Shopin kallein kalenteri houkuttelee mua edelleen, mutta koitan pitää pintani ja jättää senkin ostamatta. Ehkä vuoden päästä sitten! Jään odottelemaan sun kalenteripostauksia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietääkseni tämä on ensimmäinen kerta kun Cocopandalla on oma kalenteri. Satuin huomaamaan sen kun olin aikeissa tilata sieltä Essien kalenterin, jota en nyt sitten tilannutkaan:) Joo ei kyllä viitsi ostaa kallista kalenteria katsomatta sisältöä. Ja toisaalta en ehkä edullisempaakaan ostaisi, koska en haluaisi kalenteria, jossa tulee paljon kaikkia "oheistuotteita" eikä varsinaista kosmetiikkaa. The Body Shopin kalenterit on kyllä aina ihania, täytyy joku vuosi taas hankkia<3 Tänä vuonna oli kyllä tosi monissa kalentereissa ihan kivoja sisältöjä, myös monissa edullisemmissa.

      Poista
  4. En itse hanki kosmetiikkajoulukalenteria. Tuo cocopandan vaikuttaa aika kivalta, kurkkasin pikaisesti sisältöä :D Harmi tosiaan kun ei ole oikein jouluisen näköinen. Toisaalta, jos sitä haluaa käyttää vielä laatikostona joulun jälkeen, niin on siihen käyttöön mukavan neutraali. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä sisältö on kyllä kiva, joskin monta tuotetta olen jo (onneksi) unohtanut:) Tosiaan olisi kiva nyt, että ois jouluinen ulkoasultaan, mutta toiminee paremmin laatikostona ympäri vuoden kun ei sitä ole. Pohdin myöhemmin sitten säilytänkö tuon, ei ihan niin tukevaa ja kestävää materiaalia kuin jotkut kalenterit.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3