Kauneusboksit | Glossybox | touko- ja kesäkuu 2022

16 heinäkuuta, 2022

Taas kurkistetaan kauneusbokseihin. Tällä kertaa vuorossa on Glossyboxin touko- ja kesäkuun boksit. Molemmissa bokseissa oli kivoja käyttökelpoisia tuotteita. Jos olisi pakko valita, toukokuun boksi oli kokonaisuutta katsoen sisällöltään hiukan mieluisampi itselle. Toisaalta toukokuun tuotteista laitan yhden eteenpäin, mutta kesäkuun tuotteet saatan ottaa kaikki itse käyttööni. Toukokuun boksi oli erikoiskuvitettu julkaisu, kesäkuun sen sijaan tuttu vaaleanpunainen perusboksi.
Toukokuun boksi


Toukokuun boksin teemana oli Perfectly Imperfect. Tästä oli muun muassa kirjoitettu seuraavasti: "Keskitymme itserakkauteen ja hyviin fiiliksiin. Nyt on aika kunnioittaa kunkin upeita puolia - niin ulkoisia kuin sisäisiä." Toukokuun boksissa oli kuusi tuotetta, yleensä niitä on siis viisi. Lähdetään nyt katsomaan sisältö läpi.


Boksissa tuli käsivoide ja jalkanaamio. Katsotaan niitä ensin tarkemmin.


Bloom and Blossom Age-defying hand cream [käsivoide]

Käsivoiteita on aina kiva saada, joskin ne kuluvat aika hitaasti. Nyt niitä onkin taas päässyt kertymään, mutta kyllä tämäkin jossain vaiheessa pääsee käyttöön! Tuotekuvauksen mukaan voide on nopeasti imeytyvää ja kosteuttavaa. Voide sisältää muun muassa niasiiniamidia, lakritsinjuuriuutetta sekä karitevoita. Tuoksun sanotaan koostuvan bergamotista, tuoksuilangiasta (Ylang Ylang) sekä setripuusta. En viitsi vielä avata pakkausta, joten en ole tätä tuoksutellut. Tuoksu ei välttämättä tule kuvauksen perusteella olemaan oma suosikkini, mutta muutoin ihan kivan oloinen tuote. Boksissa tuli 15ml:n näytekoko, mutta tästäkin riittänee melko pitkäksi aikaa.
☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 21€/50ml


Le mini macaron Moisturizing Foot Mask [jalkanaamio]

Tätä tuotetta on kuvattu seuraavasti: "Anna jaloillesi hieman lisähoivaa kosteuttavan jalkanaamion muodossa. Sopii erinomaisesti kuiville ja väsyneille jaloille, jotka kaipaavat lisäkosteutusta. Pujota laventelilta tuoksuvat sukat puhtaisiin ja kuiviin jalkoihin ja anna niiden vaikuttaa 10-15 minuuttia. Hiero jäljelle jäävä tuote iholle." Minulla on kaapissa ennestään aivan sama tuote. Sekin tuli jostain boksista aiemmin. Minua kovasti houkutti käyttää tuo jalkanaamio, etenkin kun rakastan laventelin tuoksua. Mutta en ole sitten kuitenkaan uskaltautunut koska näillä jalkanaamioilla voi joskus olla hiukan epämiellyttävät seuraukset riippuen siitä, kuinka ne omalle iholle soveltuvat. Joten aion pysyä jatkossakin jalkavoiteissa yms., ja laittaa nämä naamiot eteenpäin.
☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5€/kplOriflame Tender Care Protecting Balm [monikäyttöinen hoitobalmi]

Tätä hoitobalmia olen nähnyt Oriflamen kuvastossa eri tuoksuissa, mutta en ole koskaan vielä tuotetta tullut ostaneeksi. Hoitobalmi on ilmeisesti yksi Oriflamen best seller-tuote pitkältä ajalta. Tuotetta kuvataan seuraavasti: "Tender Care on yksi ihonhoidon klassikkotuotteista, joka pehmentää ja rauhoittaa kuivaa tai ärtynyttä ihoa. Sen pehmentävän mehiläisvahan ja E-vitamiinin yhdistelmä on niin tehokas, että koostumus on säilynyt samana vuoden 1980 markkinoille tulon jälkeen. Hoida tuotteella koko vartalon ärtyneitä ihoalueita, kuten huulia, kyynärpäitä tai kuivia kynsinauhoja." Tämä boksista tullut versio on ilmeisesti tuoksuton. Tästä tuotteesta olin hyvinkin innoissani ja tiedän käyttäväni sitä etenkin kynsille. Tämä jää kuitenkin hetkeksi odottelemaan käyttöönottoa.
☆Tuotteen normaalihinta 10€/15ml
Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel [kylpy- ja suihkusaippua]

Näitä Molton Brownin suihkugeelejä on tullut useita eri bokseista muutaman viime vuoden aikana. Rakastan yli kaiken monenlaisia tuoksullisia suihkugeelejä. Yhtäkään näistä Molton Brownin suihkugeeleistä en ole kuitenkaan vielä avannut. Jotenkin näistä en ole ollut innostunut, ja osan olen laittanut eteenpäinkin. Mutta voihan olla että muutan mieleni näitä kokeillessa. Tällä kertaa tuoksuna on raparperi ja ruusu, mikä kuulostaa mielenkiintoiselta. Jää ehdottomasti omaan käyttöön. Tuotteesta tuli 30ml:n näytekoko.
☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 24.50€-28€/300ml


Philip Kingsley Bond Builder Split End Remedy [hiusten latvoja korjaava seerumi]

Myös tämän tuotemerkin tuotteita on tullut useaan otteeseen bokseista, joko juurikin Glossyboksista taikka aiemmin tilaamastani Lookfantasticin boksista. Mutta oikein mielelläni näitä tuotteita käyttelen. Tuotekuvauksen mukaan tätä seerumia käytetään pyyhekuivien hiusten latvoihin. Minulla on ennestään avaamattomana aivan sama tuote. Otan nyt sen vanhemman pakkauksen käyttöön, kun seuraavaksi pesen hiukset. Ja sitten aikanaan sen perään tämän uudemman. Tuotteessa on ihan kiva tuoksu. Boksissa tuli 20ml:n näytekoko, josta riittää kyllä tuotetta pitkäksi aikaa, etenkin kun käytän muitakin seerumeita.
☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 28.50€-33€/50ml
eyeko Skinny Liquid Eyeliner, Black [nestemäinen silmänrajausväri]


eyekon tuotteita on myös tullut paljon bokseista. Ainakin merkin ripsivärit ovat olleet ihan hyviä. Nyt boksista tuli nestemäinen silmänrajausväri. Tuotekuvauksen mukaan tuotteella saa tehtyä intensiivisiä ja ohuita rajauksia, jotka pysyvät koko päivän paikoillaan. Ihan mielelläni tätä kokeilen, joskin useimmiten rajaan silmät luomiväreillä. Mutta silloin tällöin vaihtelun vuoksi nestemäisilläkin rajausväreillä, joista Anastasian tuote on ollut pitkään yksi suosikeistani. Tällaisia tuotteita pidän kerrallaan avattuna yhden taikka korkeintaan kaksi. Luulen, että minulla on joitakin boksista tulleita rajaustuotteita avaamattomina jonottamassa käyttöönpääsyä, joten tämä jääköön uusimpana hetkeksi odottelemaan vuoroaan. Boksista tullut tuote on täysikokoinen.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 18.45€/1.8ml


Kesäkuun boksi


Kesäkuun boksin teemana oli Summer Rendezvous. Tästä oli muun muassa kirjoitettu seuraavasti: "Ranskan Riviera edustaa kesän suurta kohtaamispaikkaa. Siellä sinun ei tarvitse valita kaupungin sykkeen ja rannalla oleskelun välillä, sillä voit nauttia molemmista. Matkustitpa fyysisesti paikan päälle kiertämään kuvankauniita kujia tai pääsitpä matkatunnelmaan kotimaassa, voit omaksua eteläeurooppalaisen tyylin hetkessä kuukauden boksin sisällön avulla." Mitäpä siis kesäkuun boksista löytyikään?
O'Keeffe's Lip Repair [huulivoide]

Boksissa tuli tämä huulivoide, joka on tarkoitettu erityisesti erittäin kuiville ja halkeileville huulille. Tuote on hajusteeton. Kyseiseltä merkiltä en ole koskaan huulivoiteita kokeillut, joten ihan mielenkiinnolla testailen. Joskaan tämä ei ollut boksin houkuttelevin tuote. Boksissa tullut huulivoide on täysikokoinen.
☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5.75€-6.90€/4.2g


Mitchell and Peach Fine Radiance Face Oil [kasvoöljy]

Eri bokseissa on tullut viime aikoina kasvoöljyjä. En käytä niitä lainkaan kesällä, ja muutoinkaan en päivittäin. Kokeilen erilaisia öljyjä kyllä ihan mielelläni, mutta onneksi tämä tuli nyt pikkukoossa, niin saa joskus loppumaankin. Tuotteesta kerrotaan seuraavaa: "Runsaasti tehokkaita ja luonnollisia antioksidantteja ja vitamiineja sisältävä ravitseva kasvoöljy, joka tekee ihosta täyteläisen ja lisää sen hehkua. Sisältää hasselpähkinäöljyä, joka on peräisin Mitchellin omalta maatilalta. Hienovarainen tuoksu, joka koostuu ruususta, tuoksuilangiasta ja laventelista. Hiero 2-3 tippaa kasvoille ja kaulalle yksinään tai ennen kosteusvoiteen levitystä." Boksissa tullut pakkauskoko on 10ml. Tämä öljy kyllä kieltämättä kuulostaa todella mielenkiintoiselta, ja myös ylelliseltä.
☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 48.95€/20ml☆ 


St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist [itseruskettava kasvosuihke]


Yleensä en käytä itseruskettavia tuotteita, ja etenkään en niitä lähde erikseen ostamaan. Kesäaikaan näitä tulee kuitenkin aina yksittäisiä juuri etenkin Glossyboksista. Tätä kasvosuihketta ajattelin mielenkiinnosta kokeilla. Tuotteesta kerrotaan seuraavasti: "Loihdi luonnollisen raikas ja kultainen hehku St.Tropez-kasvosuihkeella, jonka vesipohjainen koostumus on hajustettu trooppisella tuoksulla. Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti hyaluronihapon ja pentavitinin ansiosta. Antaa täydellisen kullanhohtoisen ihonsävyn 4-8 tunnissa." Boksissa tuli 14ml:n näytekoko.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 32.50€-35.90€/80mlPixi Blush Duo [poskipunaduo, sävyssä Peach Honey]


Tämä tuote minulla on muistaakseni ennestäänkin, mutta täytyy vielä tarkistaa onko se samassa sävyssä. En löytänyt sitä nyt tähän hätään. Sävyjä voi käyttää joko sellaisinaan taikka sekoitettuina keskenään. Tuotetta voi käyttää hehkun tuomiseen kasvoille. Boksissa tuotteesta tuli näytekoko 4.5g, joka on kuitenkin riittävän suuri tuotteen ottamiseen siveltimellä.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 20€/10g


Luvia Cosmetics Face Definer Brush [sivellin]


Tämä tuotemerkki ei ole ennestään itselleni tuttu. Boksissa tullut sivellin vaikuttaa hyvältä ja ihan laadukkaalta sekä miellyttävän pehmeältä. Tätä aion itse käyttää etenkin korostusvärien levitykseen taikka täsmäpuuterointiin. Sivellin on valmistettu synteettisistä kuiduista. 

☆Tuotteen normaalihinta noin 15€


Glossyboxin hinta 17.99€/kk (jos tilaus jatkuvana tilauksena). 

Oman Glossybox-tilin voi linkittää omaan Lookfantastic-tiliin. Arvioimalla boksin sisältöä saa pientä hyvitystä, jota voi käyttää ostoksiin myös Lookfantasticin verkkokaupassa.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita? Mitkä näistä tuotteista olisivat sinulle mieluisimpia?
6 kommenttia on "Kauneusboksit | Glossybox | touko- ja kesäkuu 2022"
 1. Molton Brownin tuotteet tuoksuvat ihanilta! Varmaan tuokin on herkullisen tuoksuinen. Eyekolta en ole vielä koskaan huonoa tuotetta kokeillut, ja mitä tulee O'Keeffe'siin, ainakin merkin käsivoiteet ovat loistavia, joten varmaan tuo huulirasvakin on hyvä.

  Tuo Oriflamen voide on myös huippuhyvä, niitä olen käyttänyt useampia.

  Pentavitin? Ahaa, se on siis sokeriderivaatti, sakkaridi-isomeraatti, joka tehdään maissista. Pitäisi olla hyvä kosteuttaja ja sopia myös herkälle iholle. Vähän rasittavaa, kun aineet brändätään tuollaisilla nimillä, jotka eivät kerro oikein mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva lukea sun kokemuksia tuotteista. Mukava kuulla, että Oriflamen voide on ollut hyvä. Tuo Molton Brownin tuoksu kyllä kiinnostaa. Ehkä niissä monissa on ollut sen kuuloinen tuoksuyhdistelmä, etten ole ollut niin kovin innostunut testaamaan merkin tuotteita. Avoimin mielin lähden testailemaan:) Kiitos Pentavitinin avaamisesta; muistan kirjoittaessani ihmetelleeni mikä tuo on mutta unohdin sitä selvitellä. Jep, hankaloittaa jonkin verran tuollaiset termit!

   Poista
 2. Ihan kivoja tuotteita näissä molemmissa, itse asiassa yllättävänkin kivoja :) Eyekon eyeliner ei ollut mun mieleen, vaikka monet muut Eyekon tuotteet ovat olleet mun mielestä tosi hyviä.

  Mä tykkään tosi paljon tollasista kosteuttavista jalkanaamioista, mutta kuorintasukista pysyn kaukana. En oo itse koskaan ajatellut noiden kosteuttavien olevan muuta kuin ihan voidetta :D Enkä muistaakseni myöskään kuullut keneltäkään mitään negatiivista, toisin kuin just niistä kuorivista naamioista. Oon itse asiassa just ton samaisen jalkanaamion joskus käyttänyt ja pidin kovasti siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Glossyboxissa on kyllä ajoittain tosi hyvät tuotteet, vaikka jonkin verran toki toistuu samat tuotemerkit. Saa nähdä miten eyeliner mulla toimii, odotan mielenkiinnolla! Kiva kuulla, että jalkanaamio oli sulle mieluinen. Ja oli kiva lukea sun ajatuksia niistä muutoinkin:) Itse en ole yhtään niihin perehtynyt.

   Poista
 3. Minä kyllä uskaltaisin kokeilla tuon jalkanaamion koska harvoin ne muuta tekee kuin kosteuttaa, toisinkuin kuorintasukat :) molemmat boxit ihan kivoja, ehkä vähän kesäkuun onnettoman oloinen pienillä tuotteillaan, mutta onhan tuossa monta kivaa kokeiltavaksi. Sivellin, itseruskettava, Molton Brown ja jalkanaamio ehkä mielenkiintoisimmat mutta edelleenkään en niin lämpene että tilaisin. Toivoisin markkinoille uutta ja houkuttelevaa boxia kun näissä kiertää koko ajan samat tuotemerkit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on totta, että samat merkit kiertää näissä bokseissa. On kiertänyt jo yllättävän monta vuotta! Glossyboxissa kuitenkin sellaisia tuotteita, että on toistaiseksi kokonaisuutena vielä ylläpitänyt mielenkiintoni. Mutta joku uusi boksi markkinoilla ei tosiaan olisi pahaksi! Kiitos ajatusten jakamisesta jalkanaamioiden suhteen, niihin en ole kyllä lainkaan perehtynyt vaan aina vain kiertänyt kaukaa:D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3