Loppuneet tuotteet | Joulukuu 2023

06 helmikuuta, 2024

Joulukuun loppuneet tuotteet on vielä katsomatta, joten nyt olisi niiden vuoro. Ennen kuin mennään tämän kerran tuotteisiin, voisin mainita lyhyesti muutoksesta minkä uusi vuosi tuo tullessaan itselleni kosmetiikan osalta. Kauneusbokseja en tämän vuoden jälkeen tule tilaamaan enää lainkaan. Useampi viikko sitten lopetin jo sekä Boxycharmin että Ipsyn tilaukset, mutta tammikuun boksit vielä tulevat minulle. Glossyboxista on menossa vuoden mittainen määräaikaistilaus, joka päättyy tämän vuoden lopulla. Sitäkään en sen jälkeen enää aio jatkaa, mutta kiva nähdä mitä tuotteita boksissa vielä tulee. Etenkin Boxycharmin osalta olen ollut todella tyytyväinen boksien sisältöihin, mutta omalta osaltani kiinnostus bokseihin on viime aikoina vähentynyt ja niiden aikakausi ohi. Saan kuitenkin vielä nauttia kaikista ihanista tuotteista, mitä niistä olen saanut! Ja ei huolta jos tykkäät boksipostauksista, esittelen kyllä kaikki boksit mitä olen saanut, joten niistä riittää vielä monen monta juttua kirjoitettavaksi! Katsotaan tällä kertaa kuitenkin nämä loppuneet tuotteet.


Joulukuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: 1kpl

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Ihonhoitotuotteet kasvoille: 2kpl

Vartalotuotteet: 2kpl

Hiustuotteet: 1kpl

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 6 tuotetta


Meikkituotteet


Maybelline Lash Sensational Full Fan Effect Mascara [ripsiväri]


Vaikka Maybellinen ripsivärit ovat aina olleet suosikkejani ja olen kokeillut niitä monia erilaisia, silti testasin tätä Lash Sensational-ripsiväriä ensimmäistä kertaa vasta nyt. Tämäkään ei tuottanut pettymystä. Ripsivärillä saa melko helposti pitkät ja tuuheat ripset. Kuvailisin ripsien olevan tämän ripsivärin kanssa joustavat, erotellut sekä kevyet. Tuotteen harjaosa on kaareva ja aloitinkin ripsivärin levityksen ensin harjan sisäpuolella, minkä jälkeen vaihdoin kaaren ulko-osaan. Näin saa massiivisemmat ripset kuin jos käyttäisi harjaa vain yhdessä asennossa. Harjan sisäpuolen harjakset ovat lyhyet, joten niillä pääsee ripsien tyveen sekä tavoittaa lyhyemmätkin ripset. En käytä koskaan erikseen ripsien taivuttimia vaan taivutan ripset ripsiväriharjan avulla tuotetta levitettäessä. Tällä ripsivärillä se onnistui erityisen hyvin. Taivutukset myös pysyivät melko pitkään.


Tämä ripsiväri ei pääsääntöisesti leviä tai varise itselläni päivän mittaan. Se kesti talvella jopa vesi- ja räntäsateissa siistinä. Ihan pari kertaa huomasin viime kesänä kuumalla ilmalla ripsivärin vähän tarttuneen alaripsistä ihoon. Ehkä kesäksi hankinkin jonkin muun ripsivärin, mutta muutoin ei tästä kyllä ole mitään huonoa sanottavaa. 


Katsotaan vielä mitä tuotekuvauksessa luvataan tämän ripsivärin tekevän. Sen pitäisi tuoda pituutta ja tuuheutta paakkuuntumatta. Kaareva silikoniharja koostuu 10 rivistä erityyppisiä harjaksia. Sisimmät harjakset ulottuvat lyhyimpiinkin ripsiin, kun taas uloimmat harjakset erottelevat ripset viuhkamaisesti. Koostumusta kuvaillaan nestemäiseksi. Itse pidän enemmän juuri tällaisista kosteammista kuin kuivista koostumuksista. Tässä ripsivärissä massa pysyi erinomaisena useita kuukausia ilman, että siinä huomasi juuri mitään kuivumista. Minulla tuote oli sävyssä Intense Black.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 9.5ml

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 9.90€-15.90€

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti, uusi on jo käytössä. Mielestäni yksi parhaimpia Maybellinen ripsivärejä.


Ihonhoitotuotteet kasvoille


Mario Badescu Special Cucumber Lotion [kasvovesi]


Tämä kasvovesi oli omalle iholleni hiukan liian kuivattavaa. Se ei kuitenkaan ollut tuotteen vika, koska tämä kasvovesi on suunnattu ehkä rasvaisemmalle ja epäpuhtaammalle iholle kuin mitä omani on. Kohdeihotyypeiksi mainitaan kyllä rasvainen ja sekaiho, ja itselläni on sekaiho. Minulle ei kuitenkaan tule vaikkapa näppylöitä, mistä johtuen kasvoveden mahdollisia hyötyvaikutuksia oli vaikeampi seurata. Keskityin käyttämään tuotetta pääosin vain kasvojen T-alueella.


Tuotekuvauksen mukaan tämä on rasvoittumista hillitsevä kasvovesi, joka samalla virkistää. Se sisältää muun muassa kurkku-uutetta [Cucumis Sativus Fruit Extract]. Tämä kasvovesi sisältää myös alkoholeja [Isopropyl Alcohol sekä Propylene Glycol], mitkä ovat ainesosalistassa heti veden jälkeen.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 236ml

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 14.80€-22.90

Meneekö jatkoon? En ostaisi jatkossa, koska ei ole omalle iholleni täysin soveltuva tuote. Muutoin varmasti ihan kiva kasvovesi ja voisin tätäkin "hätätilassa" käyttää. Useimmista kokeilemistani Mario Badescun tuotteista olen tykännyt ja mielelläni tutustun merkkiin lisää jatkossakin.


Lumene Lumo Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Moisturizing Eye Cream [silmänympärysvoide]


Lokakuun loppuneissa oli mukana iltakäytössä ollut silmänympärysvoide ja nyt loppui aamukäytössä ollut Lumenen silmänympärysvoide. Kauanhan nämä kestävät käytössä, mutta aika samoihin aikoihin sitten tyhjenevät. Tämä voide kosteutti ihan hyvin ja oli muutoinkin sellainen perushyvä ja miellyttävä koostumukseltaan. Sanoisin, ettei kuitenkaan sellainen tuote joka jäisi erityisesti mieleen, mutta oli kiva käyttää. 


Tuotekuvauksen mukaan tämä silottava ja kiinteyttävä voide auttaa myös häivyttämään tummia silmänalusia. Itse en huomannut muita vaikutuksia kuin että iho oli ihan hyvin kosteutettu [ja se minulle yleensä riittääkin silmänympärysvoiteiden kanssa]. Kevyehkö ja hyvin meikin alle soveltuva koostumus sisältää pohjoisten marjojen pre-retinoli-yhdistettä sekä puolukkauutetta. Pakkaukseen on merkitty suositusikäryhmäksi noin 35-55-vuotiaat. Tuotteen pitäisi soveltua kaikille ihotyypeille.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 15ml

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 18.90€-29.50

Meneekö jatkoon? Voisin sinänsä ostaa uudelleen. Tämä oli sellainen perushyvä voide. Toisaalta mitään ihmeitä se ei tee ja perushyviä silmänympärysvoiteita löytyy edullisemmiltakin merkeiltä. Seuraavaksi kun tulee tarve ostaa silmänympärysvoiteita hankin varmaan jonkin tuotteen sellaisten voiteiden joukosta, joita olen pitkään halunnut kokeilla.


Vartalotuotteet


Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena Scent antiperspiranttisuihke

Deodorantteja en ole aiemmin esitellyt loppuneissa tuotteissa, mutta ajattelin että voisin nekin ottaa jatkossa mukaan postauksiin. Minulta löytyy aina kotoa Schmidt'sin alumiinitonta deodoranttia, mutta sen rinnalla ihan näitä "perusmerkkien" tuotteita, joita itse asiassa tulee käytettyä useimmiten. Nyt loppui Doven granaattiomenan ja sitruunaverbenan tuoksuinen suihkutettava versio. Tässä on tosi kiva tuoksu, joten on tullut monesti ostettua. Jos laitan hajuvettä, silloin en yleensä kuitenkaan käytä suihkutettavaa deodoranttia, koska näissä on jo aika voimakas tuoksu. Ei ole kiva jos erilaiset tuoksut lähtevät sekoittumaan keskenään. Koen suihkutettavat deodorantit kaikkein tehokkaimmiksi ja miellyttävimmiksi käyttää, mutta voimakkaista tuoksuista johtuen en käytä niitä ympäristöissä, joissa on suotavaa olla mahdollisimman vähän hajusteita. Tuotekuvauksen mukaan tämä Doven deodorantti sisältää neljäsosan kosteusvoidetta, jotta iho pysyisi pehmeänä ja sileänä.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 150ml

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 4€-4.70€

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti! On tehokas ja miellyttävän tuoksuinen. Käyttelen nyt kuitenkin ensin muita deodorantteja pois ennen kuin ostan uusia.


The Body Shop Peppermint Cooling & Reviving Foot Spray [jalkasuihke]

Kivan viilentävä ja virkistävä jalkasuihke, joskaan viilentävä vaikutus ei luonnollisestikaan kestä voimakkaana pitkiä aikoja. Sen sijaan tuotteen tuoksu pysyi iholla pitkään. Suihke sisältää muun muassa piparminttua [Mentha Piperita Oil] ja mentolia [Menthol]. Itse suihkautin tuotetta jaloille aamuisin ennen kotoa lähtöä, mutta viilentävän vaikutuksen vuoksi tämä olisi varmasti kiva tuote myös väsyneille jaloille käytettäväksi.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 100ml

Normaalihinta 13.90€

Meneekö jatkoon? Voisin mielelläni ostaa tätä taas joskus jatkossakin. Tällä hetkellä käytän kuitenkin loppuun yhden toisen jalkasuihkeen ja sen jälkeen hankin varmaan vaihtelun vuoksi vielä jonkin muun tuotteen. Ei kuitenkaan huonoa sanottavaa tästä The Body Shopin suihkeesta.


Hiustuotteet


Sebastian Professional Dark Oil Conditioner [hoitoaine]


Tykkään kovasti tämän sarjan shampoosta ja hoitoaineesta, etenkin yhdessä käytettynä. Nyt loppui hoitoaine, shampoota on vielä jäljellä. Muistan testanneeni näitä ensimmäistä kertaa aikanaan saatuani matkakokoiset versiot jostain kauneusboksista. Tuolloin kiinnitin heti huomiota siihen, että näillä hiuksista tuli kuohkeat ja ne tuntuivat pysyvän pidempään puhtaina. Nämä tuotteet antavat hiuksille tekstuuria eivätkä esimerkiksi latista tai tee tahmeiksi ainakaan omia hiuksiani. Aika usein sekoitin tämän hoitoaineen joukkoon pari tippaa Sebastianin omaa hiusöljyä. Raidoitettuja luonnonkiharia hiuksiani hoitoaine ei yksistään jaksa silottaa. Miinusta tuotteen melko maskuliinisesta tuoksusta.


Tuotekuvauksessa lukee seuraavasti: "kevyt hoitoaine silottaa ja selvittää hiukset samalla kun se tekee niistä kevyet ja tuuheat. Jojoba- ja arganöljyjä sisältävä hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille."


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 250ml☆ [Saatavilla myös koossa 50ml ja 1000ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 18.90€-41.90€

Meneekö jatkoon? Kyllä ehdottomasti! Ei maailman paras ja kosteuttavin hoitoaine, mutta tykkään kovasti siitä kuohkeudesta ja rakenteesta mikä tästä hiuksiin tulee. Seuraavaksi kun ostan Sebastianin tuotteita haluaisin kuitenkin mielenkiinnosta testata Hydre-sarjaa, jota en ole koskaan kokeillut.


Oliko tässä joukossa tuttuja tuotteita?

6 kommenttia on "Loppuneet tuotteet | Joulukuu 2023"
 1. Loppuneista on aina kiva lukea :) käytän itsekin suihkutettavaa deodoranttia normaalin lisänä. Ja hajuvettä :D Varmasti järkevää lopettaa kauneusboxien tilaus vaikka ne ihania ovatkin, mutta kalliita. Itsekin saan nauttia vielä pitkään niiden tuotteista. Tulispa joku Boxycharmin tapainen mutta halvempi niin tilaisin kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkutettava deodorantti + hajuvesi/vartalosuihke yhdistelmää on kyllä joskus kesäisin tullut käytettyä :D Koska kesäisin tykkään käyttää enemmän suihkutettavia deodorantteja.
   Boxycharm oli kyllä omaa luokkaansa! Ja silloin kun vielä oli olemassa Ipsy Glam Bag Plus, niin siitä tykkäsin yhtä paljon. Kiva tosiaan, että boksien tuotteista saa nauttia vielä kuitenkin kauan :) Joutui kyllä tuosta kaikesta ilosta paljon maksamaankin.

   Poista
 2. Tosta Mario Badescusta oli kiva lukea, kun brändi kiinnostaa, mutta ton tuotteen kierrän suosiolla kaukaa :) Tuskin olisi omallekaan iholle sopivin mahdollinen tuote, kun mulla on tosi kuiva iho! TBS:n jalkasuihke kuulostaa kivalta, mulla on kesäisin käytössä aina Lemon Juice & Glycerinen jalkasuihke, kun varsinkin töissä ollessa jalat hikoilee ja toi on ihan loistava viemään sen hikoilun (ja hajut) pois.

  Kauneusboksien osalta tuntuu pikkuhiljaa aika monilla muuttuvan ajatus siihen suuntaan, että niiden aika on ohitse. Onhan ne ihania, mutta kun pitkiä aikoja tilailee, alkaa kaapit pursuta niistä tuotteista, kun eihän se vaan ole mahdollista käyttää niitä kaikkia pois samaan tahtiin mitä uusia tulee tilalle. Ja itse ainakin koin noi boksit sen verran kalliina, etten ihan kaikkia tuotteita halunnut poiskaan antaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mario Badescua olisi kiva kokeilla itsekin vielä enemmän. Merkin kasvosuihkeista tykkään paljon ja niitä mulla löytyy aina kotoa. Joo tuo kasvovesi kannattanee kuivaihoisena jättää välistä :) Täytyypä katsoa mielenkiinnosta mitä muita kasvovesiä heiltä löytyykään. Lemon Juice & Glycerinen jalkasuihke olisi varmasti ihana, senkin perusteella mitä muita tuotteita olen heiltä joskus kokeillut!

   Kauneusbokseille oli se oma aikansa ja olen kiitollinen että pääsin niistä nauttimaan. Kuitenkin niistä aina tulee myös niitä tuotteita, joita ei halua itse käyttää. Boksit on tosiaan arvokkaita, niin harmitti niitä välillä ilmaiseksi antaa eteenpäin. Kiva kuitenkin muistella niitä aikoja kun boksit vielä tuottivat suurta innostusta ja ihmettelyä:)

   Poista
 3. Pitää kesäksi hankkia tuollainen suihkutettava dödö kun se on tavallaan samassa aina hajuste ja auttaa hikoiluun :) Nyt on perus rullattava. Ja taitaa olla mulla nytkin Dove.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä suihkutettavat deodorantit on kyllä erityisen kivoja :) Dovea tulee itsekin usein ostettua, niillä on hyvät tuotteet.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3