Kosmetiikkaostokset | Tammikuu 2024

28 tammikuuta, 2024

Joulukuun loppuneiden postaus on vielä kesken, joten päätin julkaista tammikuun ostokset nyt kun tämä kirjoitus tuli jo valmiiksi. Kosmetiikkaostoksia en yleensä tee joka kuukausi, mutta nyt tältä kuulta on yhden kerran ostokset. Mitään en enää tammikuun aikana tule ostamaan, joten katsotaan nyt mitä hankintoja tein.


Toissa päivänä kävin Kicksissä ja ostin neljä tuotetta. Olin menossa hakemaan tiettyjen tuoteryhmien tuotteita, mutta myyjän kanssa jutellessa vielä tarkentui mihin tarkalleen ottaen päädyin. Molempiin meikkituotteisiin käytin -20% kupongit ja ihonhoitotuotteista sai tällä hetkellä muutoinkin -20%. Kaikki tuotteet pääsevät heti käyttöön.

Lähdin hankkimaan jotain kulmatuotteiden yhdistelmää. Päädyin ostamaan benefitin Precisely, My Brow Pencil-kulmakynän [sävyssä 3.5 Neutral Medium Brown] sekä Gimme Brow+-kulmageelin [sävyssä 3 Neutral Light Brown]. Näistä kulmakynä ei ole itselleni ennestään tuttu muuta kuin nimeltään. Vaikuttaa mukavan jämäkältä ja ohuelta.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Precisely, My Brow Pencil noin 29€-30.90€/0.08g

Gimme Brow+ noin 29€-32.50€/3g


Toiset kaksi tuotetta olivat kasvojen ihonhoitoa. Olen pitkään halunnut kokeilla Exuviancen tuotteita, joten päädyin hankkimaan niiden puhdistusaineen sekä kasvoveden.


Puhdistustuotteeksi hankin Deep Clean AHA Cleanser-puhdistusgeelin ja kasvovedeksi Hydraprep pH Balance Tonerin. Puhdistusgeeli tulee minulla iltakäyttöön kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Kasvovettä vähän testailen ja katson otanko sen aamu- vai iltakäyttöön. Ehkä olisi kivempi näitä kahta tuotetta käyttää kuitenkin aina välillä samanaikaisesti, mutta kasvovesi vaikuttaisi kyllä ihanalta aamutuotteeltakin.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Deep Clean AHA Cleanser noin 42€/212ml

Hydraprep pH Balance Toner noin 37.75€-42€/200ml


Tällaiset ostokset oli tammikuulta. Oliko näiden joukossa tuttuja tuotteita? Minkä kosmetiikkatuotteen ostit viimeksi?

4 kommenttia on "Kosmetiikkaostokset | Tammikuu 2024"
  1. Mun kulmageeli jota olen vuoden käytellyt alkaa juuri loppumaan ja muistelin tuota gimme brow tuotetta ihan juuri, että pitäisikö tuota taas hankkia testiin. Tosi kiva siis että osui juuri silmiin, pitää harkita tuota. Tuo kivasti volyymia myös kulmakarvoille kun tuossa on niitä partikkeleita jotka paksuntaa karvoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, että kesti vastata kommenttiisi! Joo on kiva tuote kun ei tee myöskään sellaista koppuraista lopputulosta. Kokeilemani värilliset kulmageelit jäänee alle viiteen, joten ei toki laajasti kokemusta. Toki jos löytää kivan tuotteen, niin mitä sitä välttämättä edes vaihtamaan :) Vaikka uusiakin tuotteita on toki kiva kokeilla! Mielenkiinnolla jään seuraamaan päädyitkö tuohon vai johonkin muuhun tuotteeseen :)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia :) mulle Benefitin tuotteet on jääneet vähän vieraiksi, ei vaan ole tullut tutustuttua merkkiin. Exuviance on myös ihan outo, mutta kiva lukea ostoksista, ne kiinnostaa aina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkkejä on nykyään niin paljon, ettei mitenkään kaikkiin pysty tutustumaan kunnolla! Mutta kiva että tykkäät lukea ostoksista :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3