Meikit käyttöön | maalis- ja huhtikuu 2024

27 helmikuuta, 2024

Tällä kertaa katsotaan jälleen kahdelle kuukaudelle tehokäyttöön valikoituneet meikit. Tuttuun tapaan mukana on arvotut sekä itse valitsemani tuotteet kustakin kategoriasta. On aina virkistävää ottaa esille myös niitä meikkejä, joita ei ole hetkeen käyttänyt. Lisäksi muutamien tuotteiden kohdalla mietin haluanko pitää ne edelleen kokoelmassani ja nyt niitä tulee sitten varmasti vielä testailtua.


Pohjustajat


Silmämeikinpohjustajaksi kone arpoi wet n wildin photofocus Eyeshadow Primer-pohjustajan. Tällä silmämeikki pysyy taatusti paikoillaan. Itse valitsin silmämeikin pohjustukseen Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionin, koska se on minulla mukana 10 meikkituotetta tyhjäksi-projektissa. Tämä näyttää kestävän ikuisuuden, mutta toki käytössäni on kerralla useampia tuotteita. Silmämeikinpohjustajia en tulekaan hetkeen ostamaan, koska niitä on nyt kertynyt sen verran monia. Onneksi useampikin on osoittautunut ihan hyviksi tuotteiksi.


Kasvomeikinpohjustajaksi kone arpoi First Aid Beautyn Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizerin. Tämä on 2-in-1-tuote, jossa yhdistyy kasvovoiteen ja pohjustajan ominaisuudet. Itse aion todennäköisesti käyttää tätä pelkästään pohjustajana eli laitan ensin varsinaisen kosteusvoiteen. Tuotekuvauksen mukaan tämän pitäisi kosteuttaa ihoa ja antaa sille luonnollista hehkua. Tuote on ollut minulla kauan avaamattomana, joten hyvä saada tämä jo käyttöön. Itse valitsin kasvojen pohjustukseen Catricen The Hydrator Plump & Fresh Primerin, jota sen sijaan olen välillä käyttänyt kun tarvitsen meikkivoiteen pariksi kosteuttavamman pohjustajan. Tässä on geelimäinen koostumus.


Meikkivoiteet ja peiteaineet


Arvottu meikkivoide on Hourglassin Vanish Seamless Finish Foundation Stick, josta sekoitan sävyjä Shell ja Porcelain. Ihan hyvä että nämä tuli arvotuiksi tuotteiksi, koska ovat mukana myös meikkivoideprojektissani. Jos en nyt äkkiseltään unohda jotain tuotetta, niin nämä taitaa olla ainoat puikkomaiset meikkivoiteet, jotka tällä hetkellä omistan. Myös itse päädyin valitsemaan meikkivoiteeksi sellaisen, joka on mukana meikkivoideprojektissa, essencen insta perfect liquid make upin. Näin voin pääsääntöisesti keskittyä vain projektin tuotteiden käyttämiseen.


Peiteaineeksi arvottu tuote on MACin Pro Longwear Concealer, josta käytän sävyä NW15. Tämä on aivan loppumaisillaan, mutta ostin juuri uuden tilalle. Kyseinen peiteaine kuuluukin tällä hetkellä vakiotuotteisiini tarten shape tape-peiteaineen ohella. Itse valitsin peiteaineeksi essencen Stay All Day 16h long-lasting concealerin, koska se on mukana 10 meikkituotetta tyhjäksi-projektissa. Ihan hyvä peiteaine sinänsä, mutta peittävyys on liian kevyt omaan makuuni, joten tätä en erityisemmin jää kaipaamaan kun tuote loppuu.


Puuterit


Arvottu puuteri on wet n wildin photofocus Pressed Powder [sävyssä Warm Light]. Tämä on ihana puuteri, joka tuo kasvoille kevyen hehkun. Tuotteen koostumusta voisi kuvailla pehmeäksi ja satiiniseksi. Itse päädyin valitsemaan puuteriksi maalis-huhtikuulle MACin Mineralize Skinfinish Natural-puuterin, jonka omistan sävyssä Light Plus. Tämä ansaitsee ehdottomasti päästä taas käyttöön!


Aurinkopuuterit, poskipunat ja korostusväritAurinkopuuteriksi kone arpoi Too facedin Natural Lust Bronzerin. Too faced tuntuu kyllä osaavan aurinkopuutereiden valmistuksen. Omistan merkiltä kolme aurinkopuuteria ja niissä on upea ihoon sulautuva koostumus. Niin tässä kyseisessäkin. Aurinkopuuteri on ohutta ja tuntuu kuin se silottaisi ihoa. Sekoitan vaaleaa ja tummaa sävyä keskenään. Itse valitsin aurinkopuuteriksi Maybellinen City Bronzerin [sävy Medium Cool 200].


Poskipunaksi arvottu tuote on Milanin Baked Powder Blush sävyssä Luminoso, joka onkin ihana poskipuna alkavaan kevääseen. Itse päätin valita tällä kertaa jonkin sekalaisia tuotteita sisältävän paletin, jotta nekin pääsevät välillä enemmän käyttöön. Päädyin valitsemaan Urban Decayn Backtalk-paletin, josta löytyy toiselta puolelta kasvotuotteita ja toiselta puolelta luomivärejä. Kasvoille paletissa on kolme poskipunaa ja yksi korostusväri, tai kaksi poskipunaa ja kaksi korostusväriä riippuen siitä, kuinka tuotteita haluaa käyttää. Koska tästä löytyy poskipuna ja korostustuote, en enää sellaisia erikseen valinnut. Arvottu korostusväri on I heart Revolutionin Goddess of Love Triple Baked highlighter.


LuomiväripaletitLuomiväripaletiksi kone arpoi Lasplash Cosmeticsin Magic Eyeshadow-paletin. Olen saanut tämän kauneusboksissa, mutta en ole koskaan palettia käyttänyt. Hyvä siis, että paletti tuli tähän mukaan, jotta nyt tulee testattua millainen luomivärien koostumus on. Sävyt ovat nätit, mutta laatu ratkaisee jääkö paletti käyttööni. Ja itse valitsemani luomivärit ovat tosiaan Urban Decayn Backtalk-paletin luomivärit. Tämä paletti pysyy jatkossakin kokoelmassani ja pyrin käyttämään tätä nyt enemmän.


Silmien rajaustuotteet, ripsivärit ja kulmatuotteet


Silmien rajaukseen arvottu tuote on Colourpopin crème gel liner sävyssä Canopy ja itse valitsin mukaan samaisen tuotteen sävyssä Best O. Ripsivärejä en arvo vaan käytän niitä, mitkä sillä hetkellä ovat käytössä. Maybellinen Lash Sensational Full Fan Effect-ripsiväristä avasin tämän uuden tuubin tammikuussa. Tarten Maneater waterproof mascara on ollut avattuna lokakuun lopulta. Toimii vielä hyvin, mutta täytyy jossain vaiheessa keväällä heittää jo pois. En ole tätä ihan kauhean paljoa käyttänyt, koska Maybelline on niin paljon parempi. Yritän kuitenkin vielä saada tälle jonkin verran lisää käyttökertoja.


Kone arpoi kulmatuotteeksi delilah Brow Groom-kulmakynän, joka on myöskin mukana 10 meikkituotetta tyhjäksi-projektissa. Itse valitsin The Beauty Cropin Grow & Groom Brow-kulmageelin, koska tälle pitäisi saada lisää käyttökertoja. Tykkään tällä hetkellä käyttää enemmän värillistä kulmageeliä, joten tämä väritön geeli on jäänyt todella vähälle käytölle.


Huulimeikit


Sitten on vuorossa huulimeikit. Huulipunaksi arvottu tuote on Maybellinen Colorsensational lipstick-sävyssä 240 Galactic Mauve. Tämä on itselleni enemmän syksysävy, mutta yritän saada tällekin muutaman käyttökerran. Laatu näissä Maybellinen huulipunissa on erinomainen. Itse valitsin Fenty Beautyn Gloss Bomb-huulikiillon sävyssä Fenty Glow. Tällä hetkellä tykkään käyttää eniten juurikin huulikiiltoja.


Huultenrajauskynäksi kone arpoi basie beautyn Lip linerin sävyssä Cocoa. Itse valitsin Illamasquan Colouring Pencil-kynän sävyssä Raw. Käytän huultenrajauskyniä aika harvoin, joten mitään kovin suurta käyttökertojen määrää nämä tuskin tulevat saamaan. Tuo basie beautyn kynä on myös todella ruskea enkä ole varma haluanko sitä jatkossa pitää itselläni.


Meikinkiinnityssuihkeet


Meikinkiinnityssuihkeeksi arvottu tuote on Catricen Multi-Purpose Make-Up Fixing Spray. Itse valitsin tällä kertaa mukaan NYXin Matte Finish Setting Sprayn. NYXin suihke ei nimestä poiketen ainakaan itselläni mattapintaista ihoa. En huomannut tällä suihkeella mitään vaikutusta, kunnes käytin sitä useamman kerran vain toisella puolella kasvoja. Suihke poistaa vähän puuterisuutta, mutta vaikutus on sen verran pieni, etten huomannut sitä ennen kuin kasvojen toisella puolella suihketta ei ollut. 


Meikkisiveltimet


Meikkisiveltimeksi kone arpoi Shaina B. Miamin Tapered Blending-luomivärisiveltimen. Itse valitsin siveltimen kasvosiveltimien puolelta ja päädyin Morphen M611-siveltimeen, jota käytän aurinkopuutereiden levitykseen.


Oliko näiden joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

6 kommenttia on "Meikit käyttöön | maalis- ja huhtikuu 2024"
 1. Too Faced kyllä tekee hyvät aurinkopuuterit. Tykkään etenkin niistä suklaantuoksuisista.

  Oliko tuosta Hourglassin meikkivoidepuikosta erikseen esittelyä ja arvioita blogissasi? En ainakaan pikaisella hakemisella löytänyt, vaikka puikot ovat mainittu jossain toisessakin postauksessa.

  Minulla on myös sama Hourglassin puikko sävyssä Shell, ja se tuntui aika stydiltä kasvoillani. Ehkä pitäisi testata eri menetelmiä levityksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihania nuo aurinkopuuterit. Mullakin on yksi suklaasarjasta. En ole vielä kirjoittanut Hourglassin meikkivoidepuikoista postausta. Voin tehdä sen Lumenen sävyvoiteen jälkeen, josta nyt valmistelen kirjoitusta.

   Kiva oli kuulla, että sullakin kokemusta tuosta Hourglassin meikkivoiteesta. Mulla se toimii kesäisin vähän paremmin, koska näin talvella herkästi korostaa kasvojen kuivia kohtia. Juuri eilen tuota käytin ja kokeilin eri kosteuttavan pohjustajan kanssa kuin aiemmin, mutta ei oikeastaan muuttanut mitään. Muissa kasvojen kohdissa näyttää ihan hyvältä, mutta ei kuitenkaan ole sellainen "silottava" niin kuin jotkut nykypäivän meikkivoiteet. Kostealla meikkisienellä saan joka tapauksessa parhaimman lopputuloksen tuolla meikkivoiteella.

   Poista
 2. Ihania juttuja ja kauniit kuvat! En ole ikinä kokeillut tuota lash sensational mascaraa vaikka nuo soikeat pullot varmaan 20 vuotta ollut jo kaupoissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mullakin vasta toinen tuubi peräkkäin menossa tuota Maybellinen ripsiväriä, joten kesti mullakin varmaan se 20 vuotta tuota kokeilla :D Vaikka olen aina ollut Maybellinen ripsivärien suurkuluttaja!

   Poista
 3. Näitä aiheita on niiiin mielenkiintoista lukea, jotenkin intoutuu kaivelemaan omia vanhoja meikkejäkin :) Ihankuin tuo WtnW olisi kopio tuosta MACista. Ihan samannäköisiä keskenään :) Ja tosi upea tuo TF bronzeri, niin kaunis että raaskiiko käyttääkään. Mulla on kans tuo Backtalk paletti, ehkä ne luomivärit ei ole parasta bestiä mutta tuo kasvopuoli on hyvä. Itseasiassa mietin otanko sen käyttismeikkeihin mutta vielä jäi kaappiin.
  LA Splashin paletin sävyt ois just mulle. Ja mulla on kans tuo Cocoa sävyinen huultenrajauskynä, oli ihan liian tumma eikä se geelimäinen koostumus sopinut mulle, levisi huulten reunoilla. Harmi, meni vähän hukkaan ne kynät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät lukea näitä postauksia. Itsekin tutkailen mielenkiinnolla sun vastaavia kirjoituksia, ne on jotenkin inspiroivia! Totta tosiaan nuo puuterit muistuttavat paljon toisiaan, enpä ollut tullut ajatelleeksi. Myös lopputuloksessa on samankaltaisuutta. Too facedin aurinkopuuteria on vielä toistaiseksi pystynyt käyttämään ilman, että lähtisi vaikuttamaan kuviointiin. Olen kyllä miettinyt että raaskinko siitä pidemmälle käyttää :D Mutta yritän raaskia, kun kuviointi on kuitenkin myös kannessa.

   Itse olin hetkeksi jo unohtanut Backtalk-paletin, joten ilolla otin käyttöön. Mutta luomivärien laadussa tosiaan jonkin verran vaihtelua. Onneksi kuitenkin pystyy käyttämään. Kiva kokonaisuus paletissa tuotteita.

   Harmi, että säkään et voinut jättää käyttöön tuota huultenrajauskynää. En usko, että saan itsellänikään tuota edes sävyn puolesta toimimaan mutta kokeilen vielä muutaman kerran.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3