Kosmetiikkaostokset | helmikuu 2024

01 maaliskuuta, 2024

Helmikuulta on muutama kosmetiikkaostos. Tänä vuonna ostoksissa ei varmaan tule juurikaan näkymään esimerkiksi hiustuotteita, koska niitä on kertynyt riittämiin. Hankintojen painopiste lienee meikeissä ja yksittäisissä muissa tuotteissa, jotka aion tänä vuonna jossain kohdin hankkia.


Helmikuulta on kahdet ostokset. Kicksille tein tilauksen, koska toista tuotteista ei saanut myymälästä. Tilasin Anastasia Beverly Hillsin uudehkon Glow Seeker highlighter Sun Idol-korostusvärin. Lisäksi ostin MACin Pro Longwear Concealer-peiteaineen [sävy NW15], koska edellinen loppuu pian ja tämä on yksi luottotuotteistani. Korostusväriin käytin -20% alekoodin ja lisäksi kertyneitä bonuspisteitä. MACin tuotteet olivat sen sijaan tilaushetkellä Kicksissä -25%.


Anastasian korostusvärin olin päättänyt hankkia kun näin sen olevan tulossa myyntiin ja katsottuani vielä sen jälkeen arvioita koostumuksesta ja laadusta. Minua jäi aikanaan harmittamaan kovastikin, etten hankkinut Anastasian Amrezy-korostusväriä ja tämä näytti melko paljon sitä vastaavan. Aivan hiljattain Anastasialta tuli myyntiin vielä toinenkin korostusväri, Glow Seeker highlighter Pearl. Jotenkin itseäni kiinnosti hieman enemmän tämä kultaisemman sävyinen Sun Idol, joten päädyin tämän hankintaan. Mutta erittäin vaaleaihoisille tuo uudempi Pearl saattaa kuvien perusteella olla parempi, koska Sun Idol ei ole pohjasävyltään ihan vaaleammasta päästä.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Anastasia Beverly Hills highlighter noin 39.50€-45.25€/11g

MAC peiteaine noin 28.50€-35€/9ml


Viimeinen helmikuun ostos oli Nivean soft-voide, jota minulla on oltava aina ja edellinen purkki loppui juuri. Ostin voiteen Tokmannilta -30% alennuksella. Käytän voidetta yleensä yöksi käsivoiteena sekä joskus paikallisesti vartalolle taikka yöksi kasvoille.


☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5.50€-6.10€/200ml


Oletko ostanut viime aikoina jotain kosmetiikkaa?

4 kommenttia on "Kosmetiikkaostokset | helmikuu 2024"
 1. Olenhan minä...ainahan minä :DD Kicksin sivuja just äsken selasin ja osui silmiin tuo Anastasian highlighter. Näytti kivalta <3 Ihanan maltilliset ostokset sulla eikä onneksi tullut ostohimoja nyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mielenkiinnolla seuraan sun ostoksia :) Olen tosi iloinen tuosta highlighterista. Olin sitä jo aiemmin tänä vuonna ostamassa, mutta olikin silloin Kicksiltä loppunut. ND:n paletteja yritän tänä vuonna muutaman hankkia, mutta ketvuttelinpa helmikuun etten sellaista hankkinut ;)

   Poista
 2. Toi ABH highliter oli tosi kaunis! Mulla on myös käyttämättä yksi purkki tuota Nivean soft voidetta testerikoossa :) Se varmasti tulee kesällä yönaamarasvaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Highlighter on kyllä kaunis. Omistan kivoja korostusvärejä ja harvat uudet herättävät kiinnostukseni, mutta onneksi hankin tämän! Nivea toimii tosi kivasti myös kasvoilla :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3