Meikkivoideprojekti | Esittelyssä Lumene Instant Glow sävyvoide

10 maaliskuuta, 2024

Tässä postauksessa esittelen ensimmäisen meikkivoideprojektissani nyt mukana olevista tuotteista, Lumenen Instant Glow sävyvoiteen. Meikkivoideprojektissani kyse on siitä, että keskityn käyttämään kerralla pääsääntöisesti vain tiettyjä meikkivoiteita [tai muita vastaavia tuotteita]. Halutessasi pääset lukemaan projektin aloitusosan tästä.


Aloitetaan katsomalla millaisesta tuotteesta on kyse ja mitä sen luvataan tuotekuvauksen mukaan tekevän. Sävyvoiteen kerrotaan yhdistävän ihonhoidon sekä meikin kosteuttamalla ihoa ja luoden samalla virheettömän lopputuloksen. Sävyvoiteessa on raikas, geelimäinen koostumus, joka sulautuu ihoon tasoittaen ja heleyttäen sitä. Iholle luvataan jäävän raikas ja kimmoisa tunne.


Sävyvoiteesta on saatavilla neljä eri sävyä: Universal Light, Universal Medium, Universal Dark ja Universal Deep. Minulla on käytössä tuotteesta sävy Universal Light


Katsotaan nyt mitä mieltä itse olen sävyvoiteesta ja miltä se näyttää ihollani. Lumenella on ollut tämä tuote jo pidempään myynnissä. Muistelisin, että tämä on itselläni toinen purkki tätä tuotetta. Voide on kuitenkin aina herkästi päätynyt seisomaan laatikon pohjalle, ja nyt onkin aika saada käytettyä se pois kokoelmasta. Sävyvoide ei missään tapauksessa ole huono tuote, mutta en ole tähän koskaan ihastunut yhtä lailla kuin joihinkin muihin kevyempiin meikkipohjatuotteisiin. Esimerkiksi Lumenen Instant Glow-sävyseerumista pidän huomattavasti enemmän [ohuempi tuote kuin nyt esittelyssä oleva sävyvoide].


Sävyvoide tasoittaa kivasti ihon sävyä. Itselläni ei ole juurikaan punoitusta millä testaisi peittokykyä paremmin, mutta mikään vahvasti peittävä tuote tämän ei ole tarkoituskaan olla. Varsinaista ihon rakenteen tasoitusta tämä ei tee eikä sitä luvatakaan tekevän. Tai riippuu mitä sitten tarkoittanevatkaan tuotekuvauksessa "virheettömällä lopputuloksella." Alla on neljä kuvaa sävyvoiteesta kasvoillani [kahdelta eri päivältä]. Ensimmäiseen kuvaan olen merkinnyt muutamalla viivalla esimerkkinä pari kohtaa, joissa sävyvoide ei asetu iholleni kauniisti. Ylimmän viivan kohdalla näkyy, kuinka voide korostaa kuivia kohtia. Alimman viivan kohdalla se tuo esiin ihohuokosia, tällaista selkeää "rei'itystä" ei läheskään kaikkien meikkipohjatuotteiden kanssa esiinny.


Muutoin sävyvoide näyttää ihan hyvältä ihollani. Se antaa kivan pienen hehkun. Hehku on juuri samanlainen luonnossakin kuin mitä kamera on näihin kuviin napannut. Levitän tuotteen aina ensin käsin ja lopuksi tasoitan ja painelen sen vielä ihoon kostealla meikkisienellä. Tässä meikissä käytin itselleni tuttua pohjustajaa T-alueella pidentämään meikin kestoa. Kasvojen reuna-alueilla en käyttänyt pohjustajaa, jotta sävyvoiteen oikea lopputulos tulee parhaiten esiin. Sävyvoide ei pysy koskaan kasvoillani koko päivää kiillottomana vaan T-alueelta kiiltoa on paineltava pois. Erittäin positiivista on kuitenkin se, että voide ei liiku kasvoilla vaan pysyy muutoin hyvänä. Ja itse asiassa se näyttää vähän paremmalta kun on saanut asettua jonkin aikaa iholle. Mikään kosteuttavakaan pohjustaja tai mikään ajankesto ei kuitenkaan ole koskaan saanut tätä tuotetta näyttämään virheettömältä omalla ihollani.


Yllä oleva meikki on tehty pari viikkoa sitten ja alla oleva tänään. Alla olevassa kuvassa näkyy, että sävyvoide jälleen korostaa kuivia kohtia esimerkiksi poskilla. Mainitsen aina tuotearvioissani pienimmätkin huomioni tuotteista, jotta arviot olisivat mahdollisimman perusteellisia ja toivottavasti hyödyllisiä. Kokonaisuudessaanhan tämä sävyvoide ei ole mikään katastrofi ihollani ja kauempaa katsottuna näyttää toki ihan hyvältä. Itselläni on sekaiho, joka keikkuu normaalin ihotyypin rajamailla.Tiivistetysti vielä muutama ajatus tuotteesta. Ihanaa on, että nykyisin on saatavilla paljon tällaisia kevyempiäkin meikkipohjatuotteita!


+ Antaa kauniin luonnollisen hehkun

+ Tasoittaa ihon sävyä

+ Ihana raikas, helposti levittyvä koostumus

+ Voide on kauniissa lasipurkissa

- Iho alkaa itselläni kiiltelemään päivän mittaan T-alueelta

- Korostaa itselläni kuivia kohtia ja paikoin ihohuokosia sekä joissain kohdin jää vähän "laikukkaaksi" 

- Purkki on aina epähygieenisempi, vaikka tuotteen poimisikin esimerkiksi spaattelilla.


Voide toimii itselläni paremmin kesäisin jolloin kuivia kohtia ihossa ei niin ole, mutta silloin pysyvyys on vieläkin suurempi ongelma. Aion kuitenkin tässä kohdin jättää voiteen hetkeksi syrjään käyttäen projektin muita tuotteita. Myöhemmin keväällä otan tämän taas käyttöön ja toivon sitten vielä saavani tuotteen tänä vuonna loppumaan. Jos en saa, poistan sävyvoiteen vuoden lopussa joka tapauksessa kokoelmastani.


☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 24.30€-38.90€/30ml


Lopuksi vielä lukuja meikkivoideprojektin seuraamisesta kiinnostuneille. Tosiaan meikkaan tällä hetkellä opinnoistani johtuen hyvin harvoin arkipäivinä, joten meikkauskertoja ei tule yhteen viikkoon montaakaan.


Projektin meikkivoiteiden käyttökerrat projektin aloitushetkestä [16.1.24] tähän päivään:

-essence Insta Perfect Liquid Make Up: -

-MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation: -

-Armani Luminous Silk Foundation: 5

-Lumene Instant Glow sävyvoide: 5

-Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick: 2


Projektin ulkopuolisten meikkivoiteiden käyttökerrat:

-Maybelline Fit me Matte + Poreless Foundation : x1 [helmikuussa]

-Catrice HD Liquid Coverage Foundation: x1 [maaliskuussa]


Onko Lumenen sävyvoide sinulle tuttu? Tykkäätkö käyttää tällaisia kevyempiä meikkipohjatuotteita?

2 kommenttia on "Meikkivoideprojekti | Esittelyssä Lumene Instant Glow sävyvoide"
  1. Kiva kun esittelit tätä! Ei mene ihan ainoana tuotteena, että pitäisi kuitenkin kasvovoide ainakin laittaa tämän alle - muttei ole mikään meikkivoide siis kuitenkaan. Kesällä kuitenkin voisi olla sopivan kevyt jos ei halua niin meikattua lookkia ja varmasti vaikka itseltäni voisi tuoda pisamat esiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin noin. Teen aamuisin normaalin kosteuttavan ihonhoitorutiinin ja annan niiden tuotteiden ensin imeytyä kunnolla. Kesälle ihan kiva vaihtoehto, jos haluaa vain kevyen tasoituksen iholle :) Ja helppo laittaa halutessaan todella ohut kerros.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3