Meikkivoideprojekti | Projektin aloitus

16 tammikuuta, 2024

Halusin aloittaa tänä vuonna jonkin uuden projektin meikkien parissa. Projektointi on jo itsessään hauskaa, mutta lisäksi se auttaa hyödyntämään kivasti jo olemassa olevaa meikkikokoelmaa ja keskittymään tiettyjen tuotteiden käyttöön. Päädyin nyt aloittamaan seuraavanlaisen projektin meikkivoiteiden parissa. 


 • Projektissa on aina kerralla mukana viisi meikkivoidetta. Kun joku tuote loppuu, valitsen sen tilalle uuden. Tämä on pysyväluonteinen projekti eikä rajattu tiettyyn aikaväliin.
 • Vaikka käytän tässä sanaa meikkivoide, projektissa on mukana myös CC-voiteet, sävyvoiteet yms.
 • Merkitsen ylös tuotteiden käyttökerrat. Raportoin ne projektipäivitysten yhteydessä.
 • En halua sitoa itseäni täysin näihin viiteen tuotteeseen. Kuukauden aikana sallin itselleni käyttää viisi kertaa tämän projektin ulkopuolella olevia meikkivoiteita, muutoin saan käyttää vain projektin tuotteita. Toki ihannetapauksessa käytän mahdollisimman vähän muita tuotteita. Myös projektin ulkopuolisten tuotteiden mahdolliset käyttökerrat merkitsen ylös.
 • Mitään ostokieltoja en itselleni aseta. Mutta koska omistan nyt paljon meikkivoiteita, pyrin kuitenkin käyttämään tuotteita enemmän kuin niitä ostamaan.
 • Sillä aikaa kun käytän näitä tuotteita, projektissa nähdään postauksia, joissa esittelen tarkemmin kunkin mukana olevan tuotteen (luultavasti 1-2 tuotetta per postaus). Lisäksi tulen asettamaan tuotteet paremmuusjärjestykseen. Ja mitä muuta nyt näiden parissa keksinkään.


Miksi valitsin tähän juuri meikkivoiteet? Ensinnäkin siksi, että meikkivoiteet ovat mielestäni kaikkein mielenkiintoisin tuoteryhmä, jos siis olisi aivan pakko valita yksi. Meikkivoiteiden testaus on äärimmäisen mielenkiintoista. Meikkivoiteet ovat lisäksi helpommin kuluvia kuin vaikkapa monet puuteriset tuotteet, joten näitä on joskus mahdollista saada loppumaankin. Katson josko aloitan kuitenkin myöhemmin tämän saman tai jonkin muun vastaavan projektin muutamalla muullakin tuotekategorialla.


Tämän projektin on tarkoitus samalla myös korvata blogissa hiukan alkuun päässyttä meikkikokoelma-postaussarjaa, kun tässäkin tuotteet saavat myös kattavat esittelyt. Näissä projektipostauksissa käytän Meikkikokoelma-tunnistetta, joten ne löytyvät sitten samasta paikasta.


Sitten vielä projektin aloittavien viiden tuotteen nimet. Tarkemmat tuote-esittelyt näistä tulee tosiaan omissa postauksissa. Halusin vain saada projektin nyt jo käyntiin. Mukaan valitsin sekä hyvin itselläni toimivia meikkivoiteita että sellaisia, joista en niin innoissani ole. Lisäksi mukana on yksi meikkivoidetta kevyempi sävyttävä tuote.


essence Insta Perfect Liquid Make Up 


Ensimmäisenä meikkivoiteena on tämä essencen meikkivoide. Tämä on yksi vanhimpia meikkivoiteitani ja siksi aika keskittyä käyttämään tämä tyhjäksi. Ainakaan nyt keinovalossa en nähnyt purkin läpi käyttörajaa, mutta luulen että tässä on noin puolet jäljellä. Kuvat otin jo viikonloppuna luonnonvalossa, mutta tuolloin en muistanut tarkastella näkeekö tästä purkista mitenkään läpi. Käytän tuotteesta sävyä 30 funny ivory

☆Pakkauskoko 30ml


MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation


MACin meikkivoiteessa on ihan vähän yli puolet jäljellä. Tästä meikkivoiteesta olen monesti meinannut luopua, mutta nyt kun olen jo noin pitkällä käytössä, päätin käyttää tuotteen itse. Ei ole mikään katastrofituote, mutta ei toimi kovin hyvin ihollani. Käytän tästä sävyä NC20.

☆Pakkauskoko 30ml


Giorgio Armani Luminous Silk Foundation


Armanin meikkivoide on omalle iholleni tämän joukon parhaimmistoa. Kuvasta näkeekin hyvin käyttörajan eli tässä purkissa on vielä paljon tuotetta jäljellä. Tästä meikkivoiteesta käytän sävyä nro 5.

☆Pakkauskoko 30ml


Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint [sävyvoide]

Lumenen sävyvoiteen määrän näkeekin hyvin kuvasta. Haluan tosiaan pitää tässä projektissa aina mukana vähintään yhden tällaisen kevyemmän tuotteen. Käytän sävyvoiteesta sävyä Universal Light.

☆Pakkauskoko 30ml


Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick


Viimeisenä tuotteena projektia pääsi aloittamaan Hourglassin meikkivoidepuikot. En rullaa näitä auki tuotemäärien katsomiseksi, etteivät nämä vaan katkea. Sekoitan sävyjä Shell ja Porcelain.

☆Pakkauskoko 7.2g


Mainitsen vielä tässä kohdin, että 10 meikkituotetta tyhjäksi-projektissa minullahan on mukana Maybellinen Fit Me Matte+Poreless-meikkivoide. En halunnut sisällyttää sitä kahteen projektiin, joten siksi se ei ole tässä mukana. Tuota yritän käyttää siis niissä halutessaan viisi käyttökertaa/kuukausi muilla meikkivoiteilla kohdissa. Täytyy kyllä sanoa, että tässä kohdin meikkaan todella harvoin arkipäivisin, koska koululla teemme jatkossa melkein päivittäin jotain kasvoille ja menenkin sinne suoraan ilman meikkiä. Täytyy viikonloppuisin tehdä sitten jotain meikkejä ainakin! Ja aina viikolla kun siihen on mahdollisuus. Alan jo ikävöimään meikkaamista.


Tykkäätkö itse meikkiprojekteista? Jos aloitan jonkin vastaavan projektin joillain muillakin meikkituoteryhmillä, onko joku tuotekategoria minkä erityisesti haluaisit näissä nähdä?

4 kommenttia on "Meikkivoideprojekti | Projektin aloitus"
 1. Millainen tuo Armani olisi mun rasvoittuvalle, pintakuivalle iholle? Näistä tuttu on vain tuo essence joka oli kamala. Valuva koostumus joka ei asettunut iholleni, pari kertaa kokeilin ja lähti pois. Tsemppiä projektiin, näitä on aina tosi mielenkiintoinen seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni (sekaiho) Armani ei ole kaikkein pisimpään kiillottomana pysyvä, mutta meikkivoide ei liiku kasvoillani tms. Jonkin verran oon nähnyt samantyyppisiä arvioita rasvoittuvan ihon omaavilla. Kun kiillon painelee pois, näyttää taas hyvältä. Mutta meikkivoiteen itsessään antama hehku on kaunis :) Ja itselläni ei ainakaan korosta kuivia kohtia. Pitää katsoa saisinko noihin tarkempiin tuote-esittelyihin kuvattua tuotteet myös iholla.

   Mulla essence tehnyt samaa, että jää pyörimään helposti ihon pinnalle. Jotain tapoja oon löytänyt kuinka se on vähän näyttänyt paremmaltakin.
   Kiitos, ja kiva että tykkäät seurata projekteja:)

   Poista
 2. Tuosta Lumenen sävyvoiteesta voisi myöhemmin kiinnostaa lukea ihan esittelyä tai kuulla kokemuksia mitä olet pitänyt tuotteesta, olen tuota joskus katsonut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ottaa Lumenen noista vaikka ensimmäisenä esittelyyn :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3