Loppuneet tuotteet | tammikuu 2024

24 maaliskuuta, 2024

Tällä kertaa jälleen loppuneiden tuotteiden läpikäyntiä. Tammikuun loppuneita olen säilytellyt koko alkuvuoden, joten kiva saada nämä esittelyn jälkeen vihdoin laitettua pois. Joskin tyhjentyneet meikkituotteiden purnukat aion säilyttää loppuvuoteen saakka, koska teen niistä vielä jonkin koosteen koko vuoden ajalta tänne ja/tai Instagramin puolelle. Muut purkit saavat sen sijaan lähteä. Näyttää olevan hyvin vakiintunut määrä minulla tuo noin 5-6 loppunutta tuotetta kuukaudessa. Tässä oli taas muutamia ikuisuustuotteita, jotka vihdoin päättivät loppua. Kaikki olivat kyllä oikein kivoja tuotteita käyttää.


Tammikuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: 1kpl

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Ihonhoitotuotteet kasvoille: 4kpl

Vartalotuotteet: -

Hiustuotteet: 1kpl

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 6 tuotettaMeikkituotteet


Catrice Pure Radiance Glowrizer [kasvomeikinpohjustaja]

Tämä oli kiva pohjustaja käyttää. Tuote oli koostumukseltaan geelimäistä ja helppo levittää kasvoille. Lupaustensa mukaisesti se antoi iholle hehkua, minkä vuoksi käytin tätä ainoastaan kasvojen reuna-alueilla. Lisäksi tuotekuvauksen mukaan pohjustajan olisi pitänyt tasoittaa ihoa, mutta sellaista en kyllä huomannut. Tuotteen antaman hehkun vuoksi pidin tästä pohjustajasta kuitenkin melko paljon. Yleisesti ottaenkin olen tykännyt Catricen pohjustajista, niissä on usein hyvä hinta-laatu-suhde. Nytkin minulla on merkiltä vielä kaksi pohjustajaa käytössä. Aikanaan tämän kyseisen pohjustajan ostaessani myös pullo oli ulkonäöltään kaunis, koska pohjustajan koostumus oli kirkasta geeliä, jonka seassa oli vaaleanpunaisia helmiäispallukoita. Ainoa ihmetykseni oli tuotteen tuoksu, mistä minulle tuli joka kerta mieleen astianpesuaine. Tuoksu ei kuitenkaan jäänyt kasvoille.


☆Tuotteen määrä: 15ml

Ei enää saatavilla.

Meneekö jatkoon? Tätä pohjustajaa oli kiva käyttää ja sinänsä voisin mielelläni käyttää tätä uudelleenkin (mikäli tuotetta olisi saatavilla). Toisaalta nyt ei olisikaan tarvetta pitkään aikaan hankkia pohjustajia, mutta kun sellainen tarve tulee, haluaisin todennäköisesti ehkä kuitenkin testata jotakin itselle uutta tuotetta.


Ihonhoitotuotteet kasvoille


TONYMOLY Water Melon Soothing Gel Cream [geelivoide]


Tämä voide on tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle, mutta itse käytin tätä vain kasvoille. Siksi tällainen suuri pakkaus kesti todella kauan käytössä. Raikas ja nopeasti imeytyvä geelivoide oli erityisen ihana kesällä, mutta käytin tuotetta kuitenkin kaikkina vuodenaikoina, koska en halunnut jättää tätä avattuna odottelemaan kaappiin. Tuote oli minulla aamukäytössä. Tuotekuvauksessa kerrotaan, että tämä kosteuttava, raikastava ja rauhoittava kevyt geelivoide sisältää 50% vesimeloniuutetta. Vesimeloniuute [Citrullus lanatus Fruit Extract] on ainesosalistassa ensimmäisenä. Voide sisältää myös muun muassa rohtosammakonputkiuutetta [Centella asiatica Extract], vihannesportulakkauutetta [Portulaca oleracea Extract] sekä aloeuutetta [Aloe barbadensis Leaf Extract]. Tuoksu tässä oli makeahko, mutta ihan miellyttävä. Läpinäkyvästä pakkauksesta näki kivasti tuotteen käyttöasteen.


☆Tuotteen määrä: 120ml

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 12.90€

Meneekö jatkoon? Voisin mielelläni ostaa tätä uudestaankin. Arvelen tuotteen olevan kuitenkin poistumassa myynnistä, koska sitä näyttäisi olevan jo todella vaikea löytää mistään. Oli kyllä mukavan kevyt ja raikas voide, joka silti kosteutti ihoani riittävästi muiden kosteuttavien tuotteiden rinnalla.


Balance Me Bakuchiol Smoothing Serum [seerumi]

Tämä seerumi oli tammikuun loppuneista tylsin tuote. Sinänsä tuotetta oli ihan kiva käyttää, mutta en huomannut tämän tekevän oikeastaan mitään. Tuotekuvauksen mukaan seerumin pitäisi parantaa ihon rakennetta, palauttaa sen hehkua, kosteuttaa ja vähentää pieniä juonteita. Toki joskus tuotteiden vaikutukset tulevat esiin vasta pitkäaikaisella ja säännöllisellä käytöllä, mutta tästä ei huomannut edes että iholle olisi laittanut mitään. Monestihan seerumeiden myötä iho on heti kosteutuksesta kimmoisa tai vaikkapa hehkuva. Tämän seerumin laiton jälkeen ihon pinta tuntui yhtä kuivalta kuin ennen sen levitystä. Toki olin pohjalle laittanut aina hoitonesteen, mutta normaalisti seerumi tuo vielä sitten selkeän eron ihon pintaan. Positiivista oli se, että tuotteessa oli miellyttävä, notkeahko ja helposti imeytyvä koostumus. Tuote oli myös riittoisaa ja tämä matkakokoinen pakkauskin kesti käytössä pitkään.


Seerumi sisältää bakuchiolia, eli kasvipohjaisen vaihtoehdon retinolille. Tämä seerumi on vesipohjainen. Lisäksi mukana on muun muassa monen moista kasviöljyä. Tuotteen pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. Tuoksusta tuli mieleen joku inkiväärin ja sitrushedelmän sekoitus.


☆Tuotteen määrä: 7ml☆ [täysikokoinen pakkaus on 30ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 40.50€-50.34€/30ml

Meneekö jatkoon? Olen saanut seerumin kauneusboksissa. En ostaisi tätä itse, koska en huomannut tuotteella mitään vaikutuksia. On olemassa niin paljon seerumeita, joilla iho tuntuu ja näyttää välittömästi paremmalta.


Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater [kasvosuihke]

Mario Badescun kasvosuihkeet ovat ihania ja minulta löytyy niitä aina. Näissä ei ole hennoin mahdollinen suihke, mutta pidän näiden iholle jättämästä tunteesta sekä tuoksuista. Nämä suihkeet ovat kivoja sekä kosteutukseen että virkistykseen. Tässä kyseisessä suihkeessa on perinteinen ruusun tuoksu. Ruusu-uutteen [Rosa canina Extract] lisäksi suihke sisältää muun muassa rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa [Aloe barbadensis Leaf Juice], kirkastavaa timjamiuutetta [Thymus vulgaris Leaf Extract] sekä ravitsevaa ja kosteuttavaa rakkolevää [Fucus vesiculosus Extract].


☆Tuotteen määrä: 118ml☆ [Saatavilla myös koossa 59ml ja 236ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 7.90€-11.90€/118ml

Meneekö jatkoon? Olen jo ostanut uuden. Viime joulun ajan alennuksista hankin setin, jossa on näitä Mario Badescun kasvosuihkeita useissa eri tuoksuissa.


The Body Shop Drops of Youth Sheet Mask [kangasnaamio]


Loppuvuodesta loppuneissa tuotteissa esiintyi The Body Shopin Aloe-kangasnaamio ja nyt sain käytettyä pois tämän toisen sarjan naamion. Tämä kosteutti ihoa hyvin, mutta en vaan oikein pidä näistä The Body Shopin kangasnaamioista. Ei näissä sinänsä ole vikaa, mutta kun on vielä paljon parempiakin olemassa. Tosin se mistä en näissä pidä on hiukan paksulta tuntuva kangas.


Tätä vastaava naamio löytyy nykyään nimellä Edelweiss Serum Concentrate Sheet Mask. Ainesosalistassa on pieniä eroavuuksia, joten en siksi kuvaa sisältöä sen enempää. Mainittakoon kuitenkin, että Edelweiss-naamio sisältää tähän aiempaan naamioon verrattuna puolet enemmän alppitähtiuutetta [Leontopodium alpinum Flower/Leaf Extract]. Alppitähti, vuoristo-oloissa kasvava pieni kukkanen, mainitaan Edelweiss-tuotesarjan tähtiraaka-aineeksi. 


Normaalihinta [uusi versio, Edelweiss-kangasnaamio] 7.90€

Meneekö jatkoon? En aio ostaa The Body Shopin kangasnaamioita ylipäätään eikä niitä löydy enempää kotoa. Eivät ne huonoja ole, mutta käännyn mieluummin Garnierin sekä joidenkin K-kosmetiikan naamioiden puoleen, joissa jo pelkkä käyttökokemus on miellyttävämpi.


Hiustuotteet


Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects Serum [hiusseerumi]


Tästä hiusseerumista pidin paljon. Käytän hiusseerumeita pääsääntöisesti latvojen viimeistelyyn silloin kun olen suoristanut hiukset, eli esimerkiksi talvella lähes aina. Seerumi tekee hiuksista vieläkin sileämmät ja pehmeämmät sekä saattaa antaa hiukan lisäkiiltoa. Tuotekuvaus kertoo tästä Goldwellin seerumista seuraavasti: "Uudistava seerumi kuiville tai vaurioituneille hiuksille. Tarjoaa 6 välitöntä hiuksia uudistavaa vaikutusta: vähemmän hiusten katkeilua, joustava pehmeys, parempi elastisuus, terveeltä näyttävät latvat, välitön kiilto ja vahvistunut hiusrakenne. 1-2 painallusta pyyhekuiviin tai kuiviin pituuksiin." Edeltävistä vaikutuksista yhdyn ainakin pehmeyteen, terveeltä näyttäviin latvoihin sekä kiiltoon. En kokeillut tuotetta kosteisiin hiuksiin vaan tosiaankin ainoastaan suoristuksen jälkeen. 


Seerumi kesti käytössä monta vuotta, koska ei tätä tarvinnut laittaa kuin yhden pumppauksen verran. Joskin pesen (ja näin ollen suoristan) hiukset vain pari kertaa viikossa. Kun tuote on sen verran vähissä, että pumppu ei jaksa enää pumpata kannattaa korkki rullata auki. Pullossa oli sittenkin vielä tuotetta todella moneksi käyttökerraksi. Tässä oli miellyttävä tuoksu, joka jäi kevyesti tuoksumaan hiuksiin joksikin aikaa.


☆Tuotteen määrä: 100ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 14.90€-24.90€

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti voisin ostaa uudelleenkin. Käytän nyt pois muita hiusseerumeita, joita vielä kotoa löytyy. Goldwellin tuote on kuitenkin yksi potentiaalinen ehdokas, kun tulee taas aika ostaa hiusseerumi.


Oliko tässä joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

4 kommenttia on "Loppuneet tuotteet | tammikuu 2024"
 1. Käytän tuota Goldwellia jätettävänä latvoissa. Luottotuote jota ostan varmasti uudestaankin. Edullinen hinta hyvästä laatutuotteesta ja saa ihan Cittarista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin oot tykännyt tuosta hiusseerumista. Haluaisin kokeilla Goldwellin tuotteita enemmänkin. Niiden hoitosuihke mulla vielä käytössä.

   Poista
 2. Joskus tällaisten isojen valtabrändien sheet maskit ei ole kovin miellyttäviä kasvoilla, olikohan Lumenen maski myös vähän tönkkö. Muistelen, että olen kerran käyttänyt TBS:n sheet maskin ja uudelleen en ole ostanut. On ne tietyt K-Beauty ja Garnierit myös niin kilpailukykyisiä hinnaltansakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole kokeillut Lumenen kangasnaamioita, mutta muistan kanssa lukeneeni jostain että niissä kangas paksuhko tai ei muutoin niin miellyttävä. Joten en niitäkään osta. Ja tosiaan kun Garnierit ja osa K-Beautyn naamioista paljon edullisempiakin.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3