Kosmetiikkaostokset | Kesäkuu 2022

09 heinäkuuta, 2022

Olen saanut toiveen kirjoittaa omista kosmetiikkaostoksistani, ja ajattelinkin nyt toteuttaa sen kuukausittaisina postauksina. Tykkään myös itse paljon lukea muiden ostoksista taikka katsoa niistä videoita. Miksipä en siis itsekin ryhtyisi ostoksista kirjoittelemaan. Nykyään kuukausittaiset ostokseni jää yleensä aiempia aikoja vähäisemmiksi, koska tilaan useita kauneusbokseja. Bokseista saan joka tapauksessa jonkin verran tuotteita, jotka ovat olleet ostoslistallani taikka muutoin mielenkiintoisia tuotteita. Kuitenkin sen verran kosmetiikkaa tulee ostettuakin erikseen, että niistä saa vielä ihan hyvin postauksia aikaiseksi! Kosmetiikkaa en osta juuri koskaan normaalihintaisena, poikkeuksena tästä joskus harvoin jotkut rajoitetun ajan myynnissä olevat tuotteet. Lisäksi essenceä ja catricea tulee ostettua aika paljon myös normaalilla hinnalla. Muutoin odotan aina alennukset tuotteisiin. 


Tällä viikolla noudin viimeisen kesäkuun puolella tehdyn tilaukseni, joten sain postauksen kesäkuun tuotteista tehtyä valmiiksi. Kesäkuun ajalta on neljän kerran ostokset. Heti kesäkuun ensimmäisellä viikolla tein tilauksen Cultbeautylle. Cultbeauty on ulkomaisista verkkokaupoista se, josta tilaan ehdottomasti eniten tuotteita. Tein tilauksen, koska verkkokaupassa oli tuolloin hyvin monet tuotteet -20%, joten oli mahdollisuus valita muutama hankintalistalla oleva tuote alehintaan. Tilasin kaksi tuotetta, Huda Beautyn Easy Bake Loose Powder-irtopuuterin sekä Natasha Denonan Glam Face Palette-paletin silmille ja kasvoille. Puuteri minulla on sävyssä Sugar Cookie ja paletti sävyssä Light.




Jossain määrin minua voisi sanoa Natasha Denonan palettien keräilijäksi, olen niitä aika monia pikkuhiljaa hankkinut ja osa olisi tarkoituksena vielä hankkia jossain vaiheessa. Tätä kyseistä palettia en alkujaan ajatellut koskaan hankkivani, mutta mitä enemmän sitä katselin sitä enemmän aloin siitä pitää. Paletissa on yksi poskipunasävy, yksi korostussävy ja viisi luomivärisävyä. Pidän paleteista, joilla voi halutessaan tehdä miltei koko meikin.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Huda Beauty: n.35€/20g

Natasha Denona: n.61.45€-63.55€


Kesäkuun puolivälissä kävin Kicksillä katsomassa aletuotteet. Ostin ainoastaan yhden tuotteen, Buxomin Wanderlust Glow Highlighter-korostusvärin sävyssä White Russian, joka maksoi vain 3.75€. Rakastan yli kaiken Buxomin Wanderlust-poskipunia, mutta tästä korostusväristä minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia enkä tiedä yhtään kuinka suosittu se on. Teki mieli ehdottomasti ostaa tuote testiin!

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen n. 24€/3.6g



Kesäkuun puolivälin tienoilla tein myös tilauksen Lykolle. Siellä oli tuolloin erborianin tuotteet -25%. Olin pitkään odotellut merkin tuotteita aleen. Lykolla ei ole myynnissä yhtä erborianin tuotetta, jonka myös olisin ostanut, mutta sainpahan jo nämä kaksi. Youtuben puolella minun suosikki kanavan, La loge de Gabrielle, Gaby suositteli näitä aikoinaan, joten päätin vihdoin hankkia pari tuotetta testiin. Ostin nyt erborianilta CC Crème-CC voiteen sekä Glow Crème-hehkua tuovan voiteen. CC-voide minulla on sävyssä Clair. Ostin molemmat tuotteet pienemmässä 15ml:n pakkauksessa. Hehkua tuovan voiteen ajattelin ensisijaisesti pohjustajaksi, mutta tuotekuvauksen mukaan sitä voi käyttää myös paikallisesti tuomaan hehkua taikka sekoittaa vaikkapa BB-voiteeseen. Näiden lisäksi ostin Catricen The Hydrator Plump & Fresh Primer with Aloe Vera-pohjustajan. Tähän asti kokeilemani Catricen pohjustajat ovat kaikki olleet todella hyviä, joten toivottavasti tämäkin.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:
erborian CC-Crème: n. 19.90€-20.50€/15ml
erborian Glow Crème: n. 17.50€-17.90€/15ml
Catrice: n.4.99€-5.79€/30ml

Kesäkuun viimeisellä viikolla tein tilauksen Oriflamelle. Tuolloin oli menossa kausi 9.



Kasvotuotteista tilasin Love Nature Refreshing Organic Aloe Vera & Coconut Water-kasvoveden, joka maksoi ostohetkellä 4.90€/150ml sekä Love Nature Hydrating Organic Aloe Vera & Coconut Water-kasvovoiteen, joka oli 6.90€/50ml. Lisäksi ostin Feet Up Smoothing Pineapple & Ginger-jalkavoiteen, hinta oli tuolloin 5.90€/75ml. Hiustuotteista otin Love Nature Organic Lemon & Mint-shampoon rasvoittuville hiuksille. Itselläni ei ole helposti rasvoittuvat hiukset, ostin tämän tuoksun vuoksi. Shampoon hinta oli tuolloin 4.90€/250ml.


Mitä kosmetiikkatuotteita sinä olet ostellut viime aikoina?

6 kommenttia on "Kosmetiikkaostokset | Kesäkuu 2022"
  1. Olipas edullinen tuo Buxomin highlighter! Hyvä sävykin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä edullinen! Pakko oli siksi ostaa testiin kun tuotteena kuitenkin todella kiinnostava:)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Itse hullaannuin Natasha Denonaan olisko vuosi sitten, mutta onneksi hullutus on laantunut :D rehellisyyden nimissä nekin paletit vaan seisoo kaapissa, pitäisikin oikeasti ottaa käyttöön! Oli kiva lukea sun ostoksista, kauneusboxeista kyllä kertyy kaikkea kivaa niin ei aina tee mieli shoppailla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keräilen osan ND:n paleteista, muutamat eivät oikein innostaneet. Tosin kaikista kaunein omaan makuuni olisi ollut iso Gold-paletti, mutta sitä en ehtinyt ostaa kun lähtikin sitten myynnistä:D Ja vaikka hetkeksi tuli takaisin, niin ei helposti saataville. Voi olla, että sinun hullutuksen laantuminen tuli edulliseksi;) Kiva kun bokseista tosiaan saa milloin mitäkin yllätyksiä!

      Poista
  3. Tosi kaunis toi ND:n paletti! Noi luomivärisävytkin on just eikä melkein sellaisia, joita itse suosin ihan arkimeikissä, eli toi olis tosi hyvä itselleni matkapaletiksi :) Catricen primer alkoi myös kiinnostaa, oon tykännyt muista Catricen meikkipohjan tuotteista, mutta primereita en oo koskaan kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti on kyllä todella kaunis! Toi on kyllä erinomainen arkeen kaikin puolin kun helpot sävyt ja kaikki samassa. Ja siksi myös matkustamiseenkin olisi varmasti erinomainen:) Joo toivon, että tuokin primer on hyvä. Ajattelin että josko toimisi apuna vähän kuivattavampien meikkivoiteiden alla.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3