Käytössä olevat ihonhoitotuotteeni kasvoille 1/2

01 heinäkuuta, 2022

Ajattelin tällä kertaa esitellä teille käytössä olevia kasvojen ihonhoidon tuotteitani lyhyesti. Eli otin kaapeista esille kaikki ne tuotteet, jotka ovat nyt avattuina. Tuotteita on sen verran paljon, että jouduin jakamaan ne kahteen postaukseen. Tässä ensimmäisessä osassa nähdään puhdistustuotteet, kasvovedet, hoitonesteet, seerumit ja kasvovoiteet. Toisessa osassa, joka ilmestyy myöhemmin, nähdään silmänympärysihon tuotteet, kasvokuorinnat, kasvonaamiot, kasvosuihkeet ja kasvoöljyt. Ajattelin, että voisin tehdä vastaavat postaukset aina 3-4 kuukauden välein. Tällöin ehtisi tulla jo jonkin verran vaihtuvuutta tuotteisiin. Näissä postauksissa en kerro kauhean paljoa tuotteista, koska niitä on sen verran paljon. Tarkoituksena on lähinnä näyttää mitä tuotteita käytän ja millaisista olen kiinnostunut, sekä ehkä antaa inspiraatiota tuotteiden valintaan. Syvällisemmin kerron kustakin tuotteesta ainakin sitten loppuneissa tai muissa yhteyksissä. Mainittakoon vielä, että itselläni on sekaiho. Miksipä en voisi tehdä joskus vastaavia postauksia vaikkapa hiustuotteista tai vartalon ihonhoidosta. Mutta kurkataan nyt tämän postauksen tuotteisiin. Heinäkuulle valikoituneet meikkituotteet eli Meikit käyttöön-postaus on tulossa muutaman päivän päästä. Halusin saada nyt ensin julkaistua tämän ihonhoitotuotteiden postauksen.


Puhdistustuotteet

Aloitetaan puhdistustuotteista. Tähän kategoriaan tulen siis sisällyttämään aina puhdistusgeelit, puhdistusöljyt, puhdistusvoiteet, silmämeikinpoistoaineet, misellivedet ja muut tämäntyyppiset tuotteet. Tällä hetkellä minulla on avattuna 10 kpl puhdistustuotteita.


Katsotaan ensin puhdistusöljyt, joita on kaksi avattuna. Itse teen useimmiten kaksoispuhdistuksen, ja siinä ensimmäiseen vaiheeseen erinomaisia ovat juurikin esimerkiksi tällaiset öljyt. Tällä hetkellä minulla on avattuna juuri korkattu Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil. Jos ei tiedä mitä puhdistusöljyä kokeilisi, suosittelen lämpimästi tätä yhtenä vaihtoehtona. Tuotteessa on erinomainen hinta-laatusuhde. Coxirin öljy poistaa meikit tehokkaasti ja emulgoituu pois pelkällä vedellä. Toisena minulla on dermalogica precleanse, joka myöskin on hyvä tuote. Näistä kahdesta suosittelisin kuitenkin Coxiria, joka on myös paljon edullisempi. Olen kuitenkin aina pitänyt kovasti myös dermalogican tuotteista. Molempia edellä mainittuja öljyjä hierotaan kuivin käsin kuivalle iholle.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Coxir: n.18.99€-19.90€/150ml

dermalogica: n.34.90€-49€/150mlTällä hetkellä minulla ei ole avattuna silmämeikinpoistoaineita tai muita vastaavia. Misellivesiä on sen sijaan käytössä tämä Lumenen Nordic Hydra Pure Arctic Miracle 3-in-1 Micellar Cleansing Water. Misellivesiä käytän ainoastaan joskus iltaisin, ikään kuin "tavallisen" meikinpoistoaineen sijaan liuottamaan meikkiä, jos en jostain syystä käytä öljyä. Tai usein saatan myös poistaa silmämeikin erikseen ja muun meikin öljyllä. Millä tahansa poistankin meikin, pesen sen jälkeen kasvot aina toisella puhdistusaineella. Tämä Lumenen misellivesi ajaa oikein hyvin asiansa. Ei tehokkain mahdollinen, mutta toimii hyvin. Jos haluaa vielä edullisemman tuotteen poistamaan meikkejä, suosittelisin esimerkiksi Garnierin tai Nivean tuotteita.


Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen:

Lumene: n. 14.90€-15.90€/500mlFrudian My Orchard Mochi Cleansing Foam Peach-puhdistusvaahtoa käytän melkein aina kun pesen aamulla kasvot. Tuote on aivan ihana persikalta tuoksuva ja iholle hellävarainen putsari. Olen ostanut tuotteen jo uudelleenkin enkä usko, että voisin tästä enää luopua. Natura Siberican Vitamin C Cleansing Face Foaming Gel-vaahtoavaa puhdistusgeeliä käytän harvakseltaan, yleensä aamuisin. Ihan kiva tuote tämäkin. Tuoksu on hiukan erikoinen, muistuttaa pihkan tuoksua. dermalogican special cleansing gel-puhdistusgeeliä käytän silloin tällöin sekä aamuisin että iltaisin. Pidän tuotteesta kovasti, koska se on tehokas mutta ei ihoani kuivattava.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Frudia: n.5.90€-7.90€/120g

Natura Siberica: merkin tuotteet poistettu/poistumassa Suomesta

dermalogica: n.38.90€-43€/250ml


Tykkään todella paljon Acon Pure Glow-tuotesarjasta. Aco Pure Glow Renewing Daily Cleanser Enzymatic Mousse on vaahtomainen puhdistusaine, jota käytän enemmän iltaisin kuin aamuisin. Tuotteessa on kuorivaa entsyymiä, joka poistaa kuolleet ihosolut ja antaa iholle hehkua. Pidän kovasti tämän tuotesarjan tuoksusta. Mario Badescun Botanical Facial Gel-puhdistusgeelistä en pidä aivan niin paljon kuin Acon tuotteesta, mutta olen ostanut tätäkin useamman kerran uudelleen. Ei siis kuitenkaan mitään huonoa sanottavaa tuotteesta. Joskus vuosia sitten käytin tätä lähes yksinomaan, mutta nyt kun tullut niin paljon muutakin testattavaa, ja muitakin kiinnostavia tuotteita, tähän ei ehkä niin usein tule tartuttua. philosophyn purity made simple 3-in-1-cleanser for face and eyes on sellainen tuote, josta en vieläkään ole oikein osannut muodostaa mielipidettäni. Tämä on ollut minulla jo aika pitkään, mutta tullut käytettyä melko harvakseltaan. Täytyykin ottaa tämä tehokkaampaan käyttöön. Ajatuksena tässä on se, että tuotteessa yhdistyy meikinpoistoaine, puhdistusaine sekä kasvovesi, eikä niitä siis tarvittaisi erikseen. Itse kyllä olen lisännyt tämän jälkeen kasvoveden, joskaan en ainakaan muista että tämä puhdistusaine mitenkään erityisesti kuivattaisi ihoani.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Aco: n.14.10€-14.90€/150ml

Mario Badescu: tätä en nyt ainakaan enää löytänyt Euroopan puolelta myynnistä, mutta merkillä toki muita vastaavia puhdistusaineita

philosophy: n.20€/240mlPuhdistustuotteista viimeinen tuote, joka minulla tällä hetkellä on avattuna on Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser-kuoriva puhdistusgeeli. Tykkään tästä tuotteesta paljon, mutta käyttelen sitä hyvin harvakseltaan, koska en kovin usein halua kuoria kasvojeni ihoa mekaanisella kuorintatuotteella. Suosin kemiallista kuorintaa säännöllisempänä kuorijana. Tässä Originsin puhdistusgeelissä kuorivat partikkelit lähtevät kuitenkin nopeasti pehmenemään ja sulautumaan iholla, joten ne eivät tunnu liian voimakkailta. Tuotteessa on raikas sitrustuoksu.  


Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen:

Origins: n.21.50€/150ml


Kasvovedet

Kasvovesiä minulla on tällä hetkellä avattuna 9kpl. En edes tajunnut, että niitä oli näin monta ennenkuin keräilin kaikki yhteen tätä postausta varten. Jatkossa pyrin siihen, että kasvovesiä olisi kerrallaan avattuna muutama vähemmän kuin mitä nyt, kunhan näitä ensin tyhjenee.


Uusin kasvovesistäni on Skinfoodin Lettuce & Cucumber Watery Toner. Tästä olen kyllä tykännyt paljon. Kyseessä on siis lehtisalaattia ja kurkkua sisältävä kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi. Olen käyttänyt tätä aamuin ja/tai illoin riippuen miten olen muita kasvovesiä käytellyt. Kasvovesi on koostumukseltaan paksuhkoa, ja lisäilenkin sen aina käsin kasvojen iholle. Tuoksu on raikas ja mielestäni erityisesti juuri kesään kivasti sopiva. Klairs Supple Preparation Facial Toner on kaikkien aikojen suosikkini kosteuttavista kasvovesistä. Käytän sitä melkein joka ilta. Tämä purkki on miltei tyhjä, mutta olen ostanut jo uuden tilalle. Tuote kosteuttaa ihon erinomaisesti ja etenkin talvella on ihana tunne levittää sitä kosteutta vaativalle iholle. Myös tämä kasvovesi on paksuhkoa ja levitän sen sormin kasvoille. Tuote on erittäin riittoisaa.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Skinfood: n.14.90€-15.90€/140ml

Klairs: n.27.90€-29.60€/180ml
Huxley Secret of Sahara Toner Extract It-kasvovesi on myöskin oikein hyvä tuote. Tämä sen sijaan on koostumukseltaan ohutta, mutta levitän silti aina kosteuttavat kasvovedet käsin taputtelemalla kasvoille. Tuote kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Tämä on itselläni lähinnä aamukäytössä, joskaan ei päivittäin. Kasvoveden pääainesosia ovat kaktusviikunan uute ja siemenöljy sekä ruusu-uute. Whamisa Toner Deep Rich on ollut jo pitkään yksi luottotuotteistani. Se on myöskin erinomainen ihon kosteuttaja, joskin nykyään tulee useammin tartuttua edellä mainittuihin Klairsin tai Skinfoodin kasvovesiin. Tämä Whamisan kasvovesi on myöskin paksua koostumukseltaan. Nykyään tuote on erinäköisessä pakkauksessa.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Huxley: n.30€-34.90€/120ml

Whamisa: n. 44.95€-50.40€/155ml (tuossa minulla olevassa pakkauksessa on 300ml)VICHY Normaderm Purifying pore-tightening lotion on omalle iholleni liian kuivattava kasvovesi. Yritän käyttää tätä pois käyttämällä sitä harvakseltaan pääosin vain kasvojen T-alueelle. Tämäntyyppisiä kasvovesiä käytän enemmänkin ikään kuin kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn ja levitänkin ne vanulapulla. En käytä tällaisia kasvovesiä läheskään päivittäin vaan silloin tällöin kun siltä tuntuu. Lämpimillä keleillä tekee monesti vielä mieli varmistaa/tehostaa puhdistus pyyhkäisemällä kasvot vanulappuun lisätyllä kasvovedellä. Garnier Bio purifying Thyme Perfecting Toner on myöskin melko tujua, mutta tästä olen tykännyt. Se ei tehokkuudestaan huolimatta samalla lailla kuivata ihoani. Tätä käytän myöskin lähes aina vain kasvojen T-alueelle ja aika harvakseltaan, en välttämättä edes joka viikko. Tätä voisin jopa kuvitella hankkivani lisääkin jatkossa. Mario Badescu Special Cucumber Lotion on myös ihan kiva "perus" kasvovesi. Hyvä tuote, mutta tämä ei ole ollut mitenkään erityisesti mieleen jäävä. Tosin olen kyllä aiemmin ostanut tätä uudelleenkin, eli ajanut sinänsä ihan hyvin asiansa.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

VICHY: n.11.50€-17.90€/200ml

Garnier: n.6.80€-9.50€/150ml

Mario Badescu: n.19.90€-22.90€/236ml
Pixi Glow Tonic on kevyesti kuoriva kasvovesi, jota käytän keskimäärin ehkä noin 1-2 kertaa viikossa. Tuote sisältää 5% glykolihappoa. Lisäksi se sisältää muun muassa kosteuttavaa aloe veraa. Erinomainen tuote, joka myös heleyttää ja kirkastaa ihoa. Voin lämpimästi suositella tätä. Lumene Valo Nordic-C Brightening Beauty Lotion ei ole varsinaisesti kasvovesi vaan kirkastava hoitovesi nimellä, mutta käytän tätä silloin tällöin kosteuttavien kasvovesien sijaan. Tuote on vesimäistä, mutta tämän taputtelen käsin kasvoille. Tämä todella kirkastaa ihoa ja lisäksi kosteuttaa. Pidän myös Valo-sarjan tuoksusta. Käytän tuotetta silloin tällöin aamuisin. Pullo on aika lopuillaan, mutta olen ostanut taas jo uuden tilalle.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Pixi: n.20.30€-30.50€/250ml

Lumene: n.14.90€-15.90€/150ml


Hoitonesteet eli essencet

Hoitonesteitä minulla on avattuna 4kpl eli ihan kohtuullinen määrä, koska osaa käytän vain joko aamuisin tai iltaisin.


Hoitonesteet levitetään siis yleensä kasvoveden ja seerumin välissä. Pitkäaikainen suosikkini on Mizon Water Volume EX First Essence. Tämä on koostumukseltaan ohuehkoa, vähän vettä paksumpaa. Tuote imeytyy tehokkaasti ja etenkin talvella sitä onkin ihana kerrostaa muutamakin kerros kasvoille lisäämään kosteutta. Kosteutuksen lisäksi tuote tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Tälle tuotteelle lämmin suositus, toimii kivasti kaikkina vuodenaikoina koska kesälläkään se ei tunnu liian raskaalta. Itse käytän tätä hoitonesteistäni useimmiten ja sekä aamuin että illoin. Dr.Jart+ Vital Hydra Solution Biome Essence on tuotteena erinomainen. Ongelmana minulla on tämän kanssa tuoksu, joka on aivan kauhea. Joudun levittämään tuotteen hengittämättä, joten se ei tee ihonhoidosta kovin nautinnollista. Tuote on aiemmin esiintynyt blogissani loppuneissa tuotteissa eli kerran ostin tätä uudelleenkin. Enää en aio ostaa, koska yhtä hyviä tuotteita laadultaan on muitakin. Tämäkin tuote siis kosteuttaa ihoa kuitenkin erinomaisesti. 


the SAEM Jeju Fresh Aloe Essencen ostin melko hiljattain ja olen nyt jo ihastunut tuotteeseen kovasti. Tuote on ihanasti kosteuttavaa, mutta kesään kivasti myös viilentävä, aloe veralta tuoksuva hoitoneste. Tuote sisältää 80% aloe veraa. Aloe raikastaa ja rauhoittaa ihoa. Tätä tuotetta saatan käyttää aamulla taikka illalla riippuen siitä, mitä muita tuotteita käytän. Se tuntuu koostumukseltaan kevyeltä ja imeytyy ihoon tehokkaasti. Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence on ollut käytössäni jo vuosia, ja olen ostanutkin tuotteen uudelleen useita kertoja. Tämä kirkastava ja silottava hyaluronitiiviste tuo kaunista hehkua iholle. Tykkäänkin käyttää tätä erityisesti aamuisin. Tuotetta käyttäessäni jätän monesti seerumin pois ja lisään alle kosteuttavan kasvoveden ja ohuemman hoitonesteen.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Mizon: n.19.90€-25.50€/150ml

Dr.Jart+: n.16.90€-18.95€/50ml

the SAEM: n.14.90€/35ml

Lumene: n.23.90€-29.90€/30ml


Seerumit

Seerumeita minulla on tällä hetkellä avattuina yhteensä 7 kpl. Niistä kolme on miltei tyhjiä, joten näidenkin määrä aika sopiva. Osaa seerumeista käytän vain joko aamuisin tai iltaisin ja osaa sekä että.FARMACY Filling Good hyaluronic acid plumping serum tuli minulle tammikuun Boxycharmista. Olin silloin tuotteesta hyvinkin innoissani enkä joutunut pettymään. Olen muutamia kertoja tätä vasta käyttänyt, mutta tykkään tuotteesta jo todella paljon! Seerumi kosteuttaa tehokkaasti ja on ihanan tuntuinen iholla. Tuote tuoksuu miedosti hunajalta. Käytän tätä aamuisin ja/tai iltaisin riippuen siitä, mitä muita tuotteita käytän. Clean Skin Club Vitamin C Brightening Boosterin sain helmikuun IPSY Glam Bag Plus-boksissa. Myös tähän tuotteeseen ihastuin heti! Seerumi tuo kaunista hehkua iholle, minkä vuoksi suosin sitä aamukäytössä. Tuote sisältää muun muassa vesimelonia, ananasta ja vihreää teetä ja tuntuu ihanan raikkaalta iholla.


Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum on myöskin aivan loistava tuote. Seerumi kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti, mutta ei jätä minkäänlaista epämiellyttävää tunnetta kasvoille. Tuotemerkin silmänympärysvoiteesta en pitänyt, mutta en tiedä osaisinko enää olla ilman tätä seerumia! Käytän tuotetta aamuisin ja/tai iltaisin, mutta en tosiaan aina aivan päivittäin koska tykkään jonkun verran vaihdella tuotteita viikon mittaan. Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting jatkaa tätä loistavien seerumien sarjaa. Tämä minulla on tällaisessa 10ml:n pikkukoossa, mutta olen ajatellut ostaa jossain kohdin tuotteen täysikokoisena. Seerumi on ohutta ja miellyttävän tuntuista iholla tuoden samalla erittäin kaunista hehkua kasvoille. Tämä minulla on aamukäytössä.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

FARMACY: n.40€-48€/30ml

Clean Skin Club: n.32€/30ml

Drunk Elephant: n.46€/50ml

Caudalie: n.43.90€-54.50€/30ml
Clarins Double Serum on myös hyvä seerumi, mutta tästä en vielä ihan tarkkaan ole osannut muodostaa mielipidettäni. Joka tapauksessa se kosteuttaa ja silottaa ihoa. Tuotteessa on kaksivaiheinen koostumus vesiliukoisine ja öljypohjaisine tehoaineineen, jotka sekoitetaan pumppauksen jälkeen kädellä. Tällaisia voimakkaampia anti-age-seerumeita en halua käyttää päivittäin vaan muutamia kertoja viikossa. Lumene Kuulas Nordic Lift Illuminating V-Shaping Serum on yksi pitkäaikainen suosikkituotteeni, mutta valitettavasti Kuulas-sarjaa ei ole enää ollut hetkeen saatavilla. Tämä pullo on viimeinen kappaleeni kyseistä seerumia, ja sekin jo aika loppumaisillaan. Seerumi tekee todella sen mitä tuotenimessä sanotaan eli se paitsi heleyttää, myös saa kasvot näyttämään kiinteämmiltä ja kohotetuilta. Sen vuoksi pidin tästä todella paljon aamukäytössä meikin alla. Kunpa Lumene joskus palauttaisi tuotteen takaisin valikoimiinsa! avant Pink Orchid Subtle Restoring Overnight Serum on tullut joskus jostain kauneusboksista. Olen aiemminkin kirjoittanut, etten oikein jaksa innostua avantin tuotteista, etenkin kun niitä tuli bokseista jossain kohdin yhtenään. Kieltämättä tämä seerumi kuitenkin silottaa ihoa tehokkaasti ja koostumus on kevyt ja miellyttävä.


Tuotteiden normaalihinta ostopaikasta riippuen:

Clarins: n.79.95€-94€/30ml

Lumene: ei enää saatavilla

avant: n.88.95€-104.50€/30ml


Kasvovoiteet

Kasvovoiteita minulla on käytössä tällä hetkellä 8kpl. Tässä on luonnollisesti mukana sekä päivä- että yövoiteet, ja lisäksi kolme tuotteista on aivan loppumaisillaan. Joten ihan kohtuullinen määrä näitäkin jää nyt käyttöön.La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere on kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava kasvovoide, jota voidaan käyttää aamuin illoin. Itse olen käyttänyt tätä päivävoiteena. Ei kaikkien aikojen suosikkini kevyemmistä päivävoiteista, mutta toisaalta ei tästä mitään huonoakaan sanottavaa ole. Tykkään yleensä ehkä enemmän geelimäisistä kasvovoiteista, jos kyseessä on kevyempi päivävoide. Ihan hyvin voisin ostaa tätä joskus toistekin, tämä on nyt jo aika loppumaisillaan. Tuote on hiljattain ilmeisesti uudistunut, joten senkin puoleen sitä voisi joskus testata. Ekopharma Vadelma kasvovoide on aivan ihana päivävoide, yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Ekopharman tuotteet ovat myöskin uudistuneet tämän jälkeen. Ostin näitä aiempia tuotteita muutamia varastoon silloin kun näitä myytiin alennuksella ennen uudistumista. Täytyy joskus testata uudistunuttakin versiota, mutta ainakin tämä nykyinen on ihanan kosteuttavaa ja täyteläistä, mutta ei kuitenkaan tee sekaihostakaan rasvaisen tuntuista vaan iho tuntuu raikkaalta.


The Body Shop Carrot Cream on myöskin oikein kiva päivävoide. Kesähelteillä tämä alkaa olla jo melkein liian raskas ja rasvaisen oloinen päivävoide omaan makuuni, mutta muutoin olen tykännyt tästä paljon. Viileämmillä ilmoilla tuote ei tunnu raskaalta ja on toiminut hyvin myös meikin alla. En ainakaan löytänyt tuotetta tällä hetkellä enää myynnistä, en tiedä onko pysyvästi poistunut valikoimista. Elemis Pro-Collagen Marine Cream on tullut minulle joskus jostain boksista. Kaikki kokeilemani Elemiksen tuotteet ovat olleet erinomaisia, mutta tätä olen käyttänyt vasta kerran tai pari joitakin aikoja sitten, joten ihan tarkkaan en vielä osaa tuotteesta kertoa. Käyttökokemus kuitenkin oli hyvin miellyttävä. Tämä on tällaisessa 15ml:n näytekoossa, mutta jos oikein muistan, minulla on tuotetta vielä isommassakin koossa.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

La Roche-Posay: n.20.45€-26.90€/50ml

Ekopharma: uudistunut versio on 50ml:n pakkauksessa ja hinta on n.32.90€

The Body Shop: tällä hetkellä ei ainakaan saatavissa enää

Elemis: n.110.45€-117.50€/50mlTONYMOLYn Water Melon Soothing Gel Cream-geelivoide on ollut tänä kesänä ehdottomasti suosikkipäivävoiteeni. Tätähän ei ole nimetty kasvovoiteeksi vaan se sopii sekä kasvoille että vartalolle. Itse kuitenkin käytän tätä kasvovoiteena. Tämä on ihanan kevyt ja raikas hellepäivien kasvovoide, jossa on raikas tuoksu. Voide ei tunnu iholla rasvaiselta vaan miellyttävältä ja se imeytyy nopeasti. En osaisi enää olla kesällä ilman tätä voidetta! Natura Siberican Vitamin C Glow Day Face Cream-voiteen, kuten myös edellä mainitun merkin puhdistusgeelin, taisin ostaa jo viime kesänä. Olen näistä tykännyt. Yritän käyttää tämän voiteen nyt kesällä pois, tuotteessa on myös SPF20. Voiteessa on tosi kiva tuoksu.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

TONYMOLY: n.10.30€-12.90€/120ml

Natura Siberica: merkin tuotteet poistettu/poistumassa Suomesta

Katsotaan lopuksi kaksi yövoidetta, jotka minulla on avattuina tällä hetkellä. Patyka Hydra-Soothing Moisturizer on esiintynyt blogissani aiemminkin, ja ollut pitkään suosikkituotteeni yövoiteeksi. Tykkään käyttää tätä yövoiteena, koska tämä on tietyllä tapaa täyteläistä ja kosteuttavaa, mutta toisaalta kuitenkin samalla myös miellyttävän kevyen tuntuista. Iho ei tule voiteesta rasvaisen oloiseksi. Tuotteessa on hauska tuttifruttimainen tuoksu. Tätä voidetta käytän siis melkein aina iltaisin, ja joskus vain harvakseltaan jotain muuta. Tällä hetkellä vaihtoehtoisena tuotteena yökäyttöön minulla on Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack. Kyseessä on etanaseerumia ja lääkeyrttejä sisältävä yönaamio. Etanatuotteille tuttuun tapaan naamion koostumus on venyvää. Tuote vaatii jonkin verran aikaa imeytyä, joten se kannattaa levittää kasvoille hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa. Ihan kiva tuote, joskaan mitään merkittäviä vaikutuksia en ole tämän kanssa huomannut.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Patyka: n.29.90€-30.50€/40ml

Mizon: n.26.90€-34.90€/80ml


Oliko näiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita? Onko sinulla joitain pitkäaikaisia ihonhoidon suosikkituotteita?8 kommenttia on "Käytössä olevat ihonhoitotuotteeni kasvoille 1/2 "
 1. Olipa kiva postaus lukea! Mä just postaan aina kevät, kesä, syksy, talvi ihonhoitotuotteet joten niistä on mielenkiintoista lukea myös muidenkin blogeista :) tosin mulla ei ole näin montaa avattuna yhtäaikaa. Tekisi kyllä mieli kokeilla vähän kaikkea, mutta olen huomannut että tuotteita loppuu eikä ehdi vanheta kun käyttää vaan 1-2 per kategoria kerrallaan.

  Oli tosi monta kiinnostavaa tuotetta, tuttuja ja tuntemattomia. Muistelen että Mario Badescun Cucumber Lotion oli kiva mutta ei ole tullut ostettua uutta. Pixin Glow Tonic on todella hyvä, mutta ei ole sitäkään tullut uusittua. Skinfoodin kasvovesi jäi kiinnostamaan, samaten Frudian putsari. Olen nyt aika innostunut korealaisesta kosmetiikasta. Ja etenkin etanatuotteista!

  Onpa harmi jos The Body Shopin porkkanasarjaa ei enää, se on ollut himotuslistalla. En siis kerennyt ostaa! Elemiksen Marine Cream on oikee luksusvoide, niin ihana! Lumenen tuotteita en ole enää ostanut, aloin boikotoida sen jälkeen kun Turvenaamio lopetettiin. Luottotuote oli yli 20 vuoden ajan!! Ja se jatkuva sarjojen muuttelu, jumalauta että ärsyttää! En ole enää mukana sarjoista. Lisäksi luonnollisuudella mainostaminen ja suoranainen harhaanjohtaminen kun silmämeikinpoistoainekin sisältää silmiä kirvelevää ainesosaa, ei ole Lumene inceiltään merkki jota haluaisin suosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit postauksesta:) mukavaa seurailla sunkin kirjoituksia ihonhoitotuotteista. Mä olen myöskin ollut todella innostunut korealaisesta kosmetiikasta ehkä nyt noin 1.5 vuoden ajan, vaikka muutakin kosmetiikkaa tulee käyteltyä. Tästä ei oo kovin kauaa kun muistaakseni vielä näin the Body Shopin porkkanavoiteen myynnissä ja nyt en sitä kirjoitushetkellä taas nähnyt. Mua on myöskin harmittanut todella paljon, että Lumene muutellut nopeasti tuotesarjoja. Kaipaan aikaa, jolloin oli mm. Kuulas, Sisu ja Harmonia-sarjat. En tiedä miksi ihan hyvää piti mennä muuttamaan:(

   Poista
 2. Oi miten kiva postaus! Tosi paljon tuttuja tuotteita tässä, tai sitten sellaisia, jotka odottelee mulla kaapissa käyttöönottoa. Noista jenkkiboksien mukana tulleista tuotteista kun ei pahemmin löydä suomalaisten arvioita blogeista niin kiva oli lukea niitä, kun esim. Farmacyn ja Clean Skin Clubin seerumit odottelee mulla molemmat varastoissa, että saan ne joskus otettua käyttöön.

  the SAEM:n aloetuotteet on ihania, mulla on just toi sama essence sekä sarjan kasvovoide tällä hetkellä käytössä. Ekopharmasta oon myös täysin samaa mieltä, kuten Coxirin öljyputsaristakin<3 Huxleyn ja Whamisan tonerit on yhtiä parhaimpia mitä on, Huxleyta mulla onkin yksi täysikokoinen pullo, jonka korkkaan todennäköisesti vielä ensi viikon aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Toivottavasti kyseiset seerumit toimivat sullakin hyvin ja ne on mieluisia. Innostuin tuon essencen perusteella noista the SAEM:n aloetuotteista ja haluaisin myös kokeilla jossain vaiheessa jotain toistakin sarjan tuotetta, vaikkapa juuri kasvovoidetta. Huxley on kyllä ihan mahtava ja kasvovesi tuntuu lähes ylelliseltä<3 Ihanaa, että säkin pääset taas ottamaan sitä käyttöön!

   Poista
 3. Lopettelen juuri pullollista Lumenen misellivettä, ja olen aiemmin käyttänyt saman merkin C-vitamiinibuusteria pullon. Kumpikaan ei aiheuttanut mitään suurempia riemunkiljahduksia, mutta toimittivat jotenkuten tehtävänsä.

  Tuo Whamisan hoitovesi on todella hyvä, minullakin on sitä pullo taas jemmassa. Philosophyn tuotteiden kanssa en oikein koskaan ole päässyt kärryille, mikä niissä on niin erinomaista, vaikka paljon olen niitäkin testaillut, ihan kokonaisia pulloja taitaa olla auki nytkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Lumenen misellivesi ajaa kyllä asiansa, mutta minusta tuntuu että käännyn jatkossa mieluummin vaikkapa Garnierin suuntaan. Whamisa kyllä tosi hyvä, kiva että säkin oot sen löytänyt! Mä en muista ainakaan, että oisin Philosophylta testannut koskaan muuta kuin tuota yhtä tuotetta. Niin en ole osannut merkistä muodostaa oikein kunnollista mielipidettä.

   Poista
 4. Dermalocigan putsarit on mun lempituotteita, en edes tiedä montako pulloa oon niitä käyttänyt. Muut purnukat on mulle vieraita, mutta mukava lukea niistä😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermalogican putsarit on kyllä ihania, pakko varmaan taas hankkia lisää edellisen loputtua! Kiva, että tykkäsit lukea tuotteista<3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3