Meikit käyttöön | Heinäkuu 2022

04 heinäkuuta, 2022

Tänään kurkataan heinäkuulle tehokäyttöön valikoituneet meikit. Jokin aika sitten sain idean, että listaisin kaikki meikkini pikkuhiljaa erilliseen tiedostoon tuotekategorioittain. Tämä paitsi auttaisi hallitsemaan omaa meikkikokoelmaa vieläkin paremmin, se tekisi myös tästä Meikit käyttöön-postaussarjasta hitusen jännittävämpää. Voisin nimittäin arpoa tästä eteenpäin koneellisesti kuukauden meikit. Toki joskus voisi tulla vastaan tilanne, että tuote olisi vaihdettava. Esimerkiksi tietyt huulimeikkisävyt ovat itselläni käytössä vain tiettyinä vuodenaikoina. Pyrkisin kuitenkin parhaani mukaan käyttämään valikoituneita tuotteita. Mutta heinäkuu mennään vielä itse valikoimillani tuotteilla. Ajattelin tästä eteenpäin kirjata myös ylös kunkin valikoituneen tuotteen käyttökerrat, jotta todella näen miten olen tuotteita käyttänyt. Käytän siis kuukauden aikana muitakin tuotteita, mutta haluan nähdä minkä kategorioiden tuotteet näistä valikoituneista pääsee suurimpiin käyttökertoihin. Katsotaan nyt mitä heinäkuulle valitsin.



Pohjustajat


Kasvojen pohjustajaksi valitsin smashboxin Photo Finish Minimize Pores-pohjustajan, joka on erittäin tehokas pitämään meikkiä paikoillaan. Siksi tämä on nyt kesälläkin ollut minulla ahkerasti käytössä. Käytän tätä tuotetta ainoastaan paikallisesti T-alueella, ja hyvin pieni määrä tuotetta riittää. Silmämeikinpohjustajaksi valikoitui wet n wildin photofocus Eyeshadow Primer, joka pitää luotettavasti silmämeikin paikoillaan koko päivän, myös kesäkuumalla.


Cc-voide, peiteaine & puuteri


Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, en kesällä käytä yhtä usein meikkivoiteita kuin muina vuodenaikoina. Siksi valitsin heinäkuulle CC-voiteen, jonka juuri hiljattain ostin enkä ole tuotetta vielä testannut lainkaan. Kyseessä on erborian CC Crème, jota olen pitkään halunnut kokeilla. Cc-voide on minulla sävyssä Clair. Peiteaineeksi valikoitui tällä kertaa Max Factorin Radiant Lift Long Lasting & Radiant Concealer, josta en vieläkään ole oikein osannut muodostaa mielipidettäni. Peiteaine on vähän kevyempi, joten se sopii myös hyvin CC-voiteen kanssa luonnollisempaan meikkiin. Puuteriksi heinäkuulle lähtee Coty Airspun Loose Face Powder. Tuotteessa on loistava hinta-laatu-suhde, mutta varoituksen sanana, tuotteessa on erittäin voimakas parfyymituoksu.


Aurinkopuuteri, poskipuna & korostusväri



Aurinkopuuterina saa tässäkin kuussa vielä jatkaa Milani Baked Bronzer, sävyssä 09 Dolce. Poskipunaksi valikoitui bh Cosmeticsin Floral Blush Duo Cheek Color, sävyssä Honolulu Hideaway. Tätä muistan käyttäneeni paljon viime kesänä, mutta en juurikaan sen jälkeen. Korostusväriksi otin tällä kertaa nestemäisen tuotteen, koska käytän niitä myös paljon. Tämä L.A Girl Luminous Glow Skin Illuminator on erinomainen tuote. Tykkään käyttää sitä paitsi poskipäille korostuksiin, myös toisinaan sekoitettuna muutama tippa meikkivoiteeseen tuomaan hehkua. Tuote on minulla sävyssä Afterglow


Luomiväripaletti


Luomiväripaletiksi valitsin Urban Decayn Naked 3-paletin, jonka ostin vasta nyt keväällä enkä ole sitä vielä ehtinyt käyttää. Haaveilin paletista vuosia, mutta aina oli muutakin ostettavaa, ja ostin tässä vuosien saatossa muita Naked-paletteja. Tässä paletissa on kyllä niin kaunis sävymaailma, että nyt on pakko ottaa se jo käyttöön. Olen muutoinkin ollut aina Naked-palettien suuri ystävä, ja olen edelleenkin.


Rajaustuote, ripsiväri, kulmatuote & meikinkiinnityssuihke



Rajaustuotteena edelleen Anastasian Liquid Liner. Ripsiväriksi otin Boxycharmissa tulleen item Beautyn Lash Snack lengthening mascaran. Kulmatuotteeksi heinäkuulle valikoitui essencen make me brow eyebrow gel mascara, joka minulla on sävyssä 02 Browny Brows. Meikinkiinnityssuihkeeksi otin Urban Decayn all nighterin. Se on ehdottomasti kesäisin eniten käyttämäni meikinkiinnityssuihke, koska se pidentää tehokkaimmin meikin kestoa. Lämpimillä ilmoilla en voisi kuvitella oikein käyttäväni mitään muuta suihketta.


Huulituote


Huulituotteeksi valitsin perinteisen huulipunan. Maybellinen huulipunat ovat loistavia, ja valitsinkin tälle kuulle Maybellinen Colorsensational Matte huulipunan sävyssä 987 Smoky Rose.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja tai sinua kiinnostavia tuotteita? 

4 kommenttia on "Meikit käyttöön | Heinäkuu 2022"
  1. Tosi kivoja tuotteita! Itselle tuttuja ovat vain UD:n kiinnityssuihke ja Naked 3, joka taas itse asiassa on mun vanhin vähän kalliimpi luomiväripaletti :D Sillä on ikää aika tarkalleen 8 vuotta enkä sitä enää pahemmin käytä. Aika on vaikuttanut totta kai luomivärien laatuun, mutten osaa tosta luopuakaan, kun paletilla on aika paljon tunnearvoa mulle :) Smashboxin primer alkoi kiinnostaa, samoin toi Maybellinen huulipunan sävy on upea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli vähän hassua ottaa vasta nyt Naked 3 käyttöön, kun se tosiaan varmasti monella on vuosien takainen tuttavuus:D mutta mullakin taitaa olla "ykkös" Naked vanhin kalliimpi paletti eli UD merkkinäkin jollain tapaa myös tunnearvollinen kun siitä meikkiharrastus varsinaisesti käynnistynyt.

      Poista
  2. On mielenkiintoista nähdä mitä tuotteita muut tehokäyttää :) Naked 3 on ihana paletti, yksi parhaita Nakuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykänny paletista! Vaikuttaa kyllä hyvältä muutaman käyttökerran perusteella:)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3