Kauneusboksit | Boxycharm Base ja Premium | Toukokuu 2022

26 kesäkuuta, 2022

Taas olisi Boxycharmin aika. Ensimmäistä kertaa mukana on myös Premium-boksi, jota päädyin vähän "vahingossa" tilaamaan toukokuun Boxycharmin vaikeuksien kautta. Tästä kirjoittelinkin edellisessä Boxycharm-postauksessa. Olin Premiumia joskus aiemmin miettinyt ja päädyin nyt ainakin joksikin aikaa tilaamaan molempia bokseja. Tämä sen vuoksi, että etenkin Premiumista vaikuttaa tulevan jonkin verran tuotteita, jotka ovat ostoslistallani muutoinkin. Näin ollen se vähentää jonkin verran muuta ostamisen tarvetta. Toukokuun Boxycharm-ongelmien takia en huomannut tehdä tuotevalintoja bokseihin, joten kaikki tuotteet ovat Boxycharmin minulle valitsemia. Molemmat boksit olivat silti tosi hyvät ja suurimmasta osasta tuotteita olin todella innoissani. Base-boksiin saa valita yhden tuotteen ja boksi sisältää yhteensä viisi tuotetta. Premium-boksiin saa valita kaksi tuotetta ja boksissa on yhteensä kuusi tuotetta. Tästä eteenpäin Boxycharm-postaukset tulevat kuukausittain, koska bokseja on tosiaan kaksi. Sen sijaan IPSY ja Glossybox postaukset ilmestyvät jatkossakin tuttuun tapaan joka toinen kuukausi. Mutta kurkataan nyt toukokuun boksien sisältöihin.


base-boksi


Toukokuun Base-boksissa sain ripsiseerumin, silmänympärysvoiteen, huuliöljyt sekä kaksi meikkituotetta. Näistä neljä tuotetta jää omaan käyttöön ja yhden laitan eteenpäin. Omaan käyttöön jäävät tuotteet olivat erittäin mieluisia! Katsotaan ensin muut kolme tuotetta ja lopuksi meikit.DIME Beauty Eyelash Boost Serum (ripsiseerumi)


Boksissa sain ripsien kasvua edistävän seerumin. Tämän tuotteen aion laittaa eteenpäin. Itselläni ei ole kovin pitkät yläripset, mutta sopivalla ripsivärillä saan niistä näyttävät. Olen tyytyväinen ripsiini enkä halua laittaa niihin tällaista tuotetta, jonka vaikutuksista en voi olla aivan varma. Viittaan siihen, että harmittaisi kovasti, jos tuote aiheuttaisi vaikkapa pidempiaikaista ärsytystä silmiin. Tuotekuvauksen mukaan seerumi pidentää ja tuuheuttaa ripsiä sekä tekee niistä vahvemmat.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 6ml

Tuotteen normaalihinta noin 42€


Dr. Brandt Eye Cream (silmänympärysvoide)


Tämä silmänympärysvoide oli tosi kiva saada boksista. Silmänympärysvoiteita kyllä tulee melko usein bokseista, mutta onneksi niitä ei ole vielä ehtinyt kertyä mitään valtavaa määrää. Myös nimenomaan Dr. Brandtin tuotteita olen saanut useampia viime aikoina, sainhan kahdesta edellisestä IPSYstä merkin tuotteen. Se ei onneksi kuitenkaan haittaa, koska merkki on aina kiinnostanut minua. Tuotekuvauksen mukaan tämä silmänympärysvoide kosteuttaa ihoa, silottaa pieniä juonteita ja juonteiden näkyvyyttä sekä vähentää tummuutta ja turvotusta silmien alta. Tuotteen sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille. Tämän tuotteen hinta ylittää kyllä jo kipukynnykseni silmänympärysvoiteiden osalta, joten tuskin tätä jatkossa hankin vaikka tuote olisi kuinka hyvä. Mutta todella mielenkiinnolla tätä testailen, joskaan vielä tuote ei pääse käyttöön, koska minulla on tällä hetkellä avattuna jo kolme silmänympärysvoidetta.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 15g

Tuotteen normaalihinta noin 78€


KAB Cosmetics Lemon + Lime Lip Oil Duo (huuliöljyt)


Tämän huuliöljykaksikon toivoin kovasti löytyvän boksistani. En välttämättä ole mikään suurin huuliöljyjen ystävä, mutta nämä vaikuttivat ihanan pirtsakoilta. Pakkauksessa on sitruunan ja limen tuoksuiset huuliöljyt, ja tykkäänkin yleensä todella paljon sitrustuoksuista. Tuotekuvauksen mukaan öljyt kosteuttavat huulia, mutta eivät tee niistä tahmean tuntuisia. Öljyt sisältävät E-vitamiinia. Tuotemerkillä on olemassa erituoksuisia huuliöljyjä.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 6ml/huuliöljy

Tuotteen normaalihinta noin 37€ (koko pakkaus)


Dominique Cosmetics Blur & Moisture Serum Primer (meikinpohjustusvoide)


Toinen boksissa saamistani meikkituotteista oli tämä meikinpohjustusvoide. Käytän aina pohjustajia kun meikkaan, joten tälle tulee ehdottomasti käyttöä. Tuotekuvauksen mukaan pohjustaja on geelimäinen seerumipohjustaja, jolla on siis samalla ihonhoidollisia vaikutuksia. Tuotteen pitäisi kosteuttaa ihoa tehokkaasti antaen samalla sileän ja tasaisen pohjan meikille. Pohjustajassa on raikas, ihoa viilentävä koostumus. Hämmentävää tässä on se, että pakkauksen tuoteselosteen mukaan tuotteessa ei olisi yhtä lailla esimerkiksi kosteuttavia ainesosia kuin mitä merkin nettisivujen mukaan pohjustajassa on. Toivon mukaan pakkaukseen on siis jostain syystä tullut vain virheellinen ainesosalista. 

☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml

Tuotteen normaalihinta noin 26.50€Complex Culture Beauty Baked Highlighter & Bronzer Quad (korostusväri- ja aurinkopuuteripaletti)


Tämä kaunis meikkipaletti oli mielestäni boksin helmi. Paletissa on kaksi korostussävyä ja kaksi aurinkopuuterisävyä. Sävyt vaikuttavat hyviltä omalle iholleni, mutta onneksi niitä voi käyttää myös kevyessä silmämeikissä, mikäli joku sävyistä ei sopisikaan kasvoilleni. Tästä tuotteesta olen kyllä hyvinkin innoissani! Myös itse pakkaus on tosi kaunis. Toivottavasti laatu on hyvä ja sävyt sulautuvat kauniisti iholle.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 12g

Tuotteen normaalihinta noin 40€


Premium-boksi


Toukokuun Premium-boksista sain kolme ihonhoitotuotetta, kuorivan pesukintaan sekä kaksi meikkituotetta. Katsotaan taas ensin muut tuotteet ja lopuksi meikit.


Peach & Lily Glass Skin Veil Mist (kasvosuihke)


Kasvosuihkeista olen aina hyvin innoissani, joten tämä oli todella kiva saada boksista! Tästä tuotemerkistä olen kuullut vasta hiljattain, mutta merkki vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tämän kasvosuihkeen sanotaan kosteuttavan, raikastavan ja rauhoittavan ihoa tuoden sille samalla hehkua ja kuulautta (glass skin-vaikutelman). Tuote sisältää antioksidantteja, vitamiineja ja kosteuttavia ainesosia. Ainesosalistassa ensimmäisenä on kurkkuvesi (Cucumis Sativus Fruit Water). Lisäksi tuote sisältää muun muassa persikkauutetta, lootuksen juuriuutetta, rohtosammakonputkea ja E-vitamiinia. Suihketta voi suihkutella kasvoille aina halutessaan ja ohjeen mukaan sitä voi käyttää myös meikin alla tai päällä. Tuotekuvauksen mukaan suihke tulee pullosta erittäin hienojakoisena sumuna, mikä kuulostaa ihanan virkistävältä! Pullo on lasia ja siksi aika painava. Tuote on valmistettu Koreassa. Tämän suihkeen aion ottaa vielä kesän aikana käyttöön. 


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 100ml

Tuotteen normaalihinta noin 27.50€


Elemis Superfood Midnight Facial (yövoide)


Elemiksen tuotteita on aina kiva saada, joten tämä oli hyvin mieluisa tuote. Yövoiteita minulle ei ole edes mitenkään kovin paljoa kertynyt, koska enemmän ostan testiin erilaisia päivävoiteita. Tuotekuvauksen mukaan tämä geelimäinen yövoide jättää ihon pehmeäksi, kosteuteuksi ja hehkuvaksi. Voide sisältää muun muassa camu-camua, joka on erinomainen C-vitamiinin lähde, sekä kaakaovoita ja banaaninkukkauutetta. Tuotteen sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille ja olevan tarpeeksi kevyt päivittäiseen käyttöön. Tämä voide pääsee melko pian käyttööni.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml

Tuotteen normaalihinta noin 47€


Skin & Co Roma Truffle Therapy Ultra Pure Facial Oil (kasvoöljy)

Kasvoöljyjä on nyt viime aikoina tuntunut tulevan monista bokseista. Ihan mielelläni niitä käyttelen, mutta ne kuluvat itseltäni äärimmäisen hitaasti enkä näin kesällä käytä niitä oikeastaan lainkaan. Toisaalta tämä boksista tullut öljy vaikuttaa ihanan ylelliseltä ja kiinnostukseni tuotteeseen kyllä heräsi heti kun huomasin tämän boksissa. Tämä öljy oli ollut valintatuotteena toukokuun boksiin, vaihtoehtona tälle oli seerumi. Öljy sisältää muun muassa mustatryffeliuutetta, kirkastavaa porkkanaöljyä sekä sekoituksen oliivi-, jojoba-, manteli- ja auringonkukkaöljyjä. Tuotteen koostumuksen sanotaan olevan nopeasti ihoon imeytyvää. Öljy kosteuttaa ihoa tehden siitä samalla myös nuorekkaamman näköisen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Öljyä ohjeistetaan painelemaan suoraan kasvoille muutama tippa tai vaihtoehtoisesti sekoittamaan sitä seerumiin taikka kosteusvoiteeseen. Tuote jää vielä odottelemaan avaamattomana käyttöönottoa myöhempään ajankohtaan, mutta odotan mielenkiinnolla tämän testaamista!


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml

Tuotteen normaalihinta noin 64.50€


Daily Concepts Daily Body Scrubber (kuoriva pesukinnas)


Henkilökohtaisesti toivoisin, että näin arvokkaista bokseista ei tulisi pesukintaita, kasvoille tarkoitettuja pesusieniä, kestomeikinpoistoliinoja taikka muita vastaavia tuotteita. Mutta tämän kuorinta"kintaan" ajattelin ottaa kuitenkin nyt omaan käyttööni. Käytän usein vartalon pesuun pesukukkaa, ehkä noin joka toinen päivä, koska se tuntuu pesevän ihon puhtaaksi ja säästää todella paljon käytettävän suihkugeelin määrää. Tämä boksissa tullut kuorintakinnas on melko karkean tuntuinen, mutta uskon että kostutettuna tuntuma on vielä siedettävä. Muutoin se on pehmeä ja joustava. Tuote on kätevä suorakulmion mallinen ja se pysyy kädessä tukinauhan avulla. Pesimessä on myös lenkki, jolla sen voi ripustaa kuivumaan.


Tuotteen normaalihinta noin 19€

Katsotaan lopuksi boksissa tulleet meikkituotteet.Cover Fx Gripping Primer (meikinpohjustusvoide)


Tämä pohjustaja oli ostoslistallani, joten se oli enemmän kuin kiva saada boksista! Tuote oli aikoinaan myyntiin tullessaan jatkuvasti loppuunmyyty ja todella kehuttu. Tuote oli toukokuun boksiin valintatuote, mutta siis Boxycharmin minulle valitsema, koska en tehnyt valintaa. Tämän tuotteen tilalle olisi voinut valita halutessaan Fenty Beautyn korostusvärin taikka Treslùce Beautyn luomiväripaletin. Itse olisin valintaa tehdessä varmasti pähkäillyt korostusvärin ja tämän pohjustajan välillä. Tuotekuvauksen mukaan pohjustaja luo iholle sileän ja kuultavan, lasimaisen vaikutelman. Se häivyttää ihohuokosia ja pieniä juonteita. Pohjustaja "tarttuu" (grip) meikkiin luoden näin virheettömän näköisen lopputuloksen ja pidentäen meikin kestoa. Meikin sanotaan pysyvän hyvän näköisenä koko päivän, jopa kosteissa olosuhteissa.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml

Tuotteen normaalihinta noin 36€


KVD Beauty XO Vinyl Lip Cream Lip Gloss (nestemäinen kiiltopuna)


Boksissa tuli myös tämä KVD Beautyn nestemäinen kiiltopuna, josta olin innoissani. Tuote tuli sävyssä Blossom. Vielä parempaa olisi ollut, jos sen olisi saanut legendaarisessa Lolita-sävyssä. Blossom on vaalean nude beigen sävy, mutta tarvittaessa tummennan sitä sopivalla huultenrajauskynällä. En siis tykkää käyttää hyvin vaaleita nuden sävyjä, mutta uskon saavani tämän sävyn toimimaan itselläni. Tuotteessa sanotaan yhdistyvän hyvin voimakas pigmenttisyys ja kiilto. Koostumuksen sanotaan olevan kermainen ja miellyttävä huulilla. En avaa aivan vielä pakkausta, koska uskon tämän tulevan enemmän syksymmällä käyttöön.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 2.7ml

Tuotteen normaalihinta noin 19€


Boxycharm Base-boksi $27.99/kk

Boxycharm Premium-boksi $39.99/kk

Lisäksi tulee kulut, kun boksin lähettää välitysvarastolta eteenpäin. Kuluihin vaikuttaa paketin paino sekä valittu lähetysmuoto. Suomeen saapuessa boksista maksetaan verot sekä postin käsittelymaksu.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

4 kommenttia on "Kauneusboksit | Boxycharm Base ja Premium | Toukokuu 2022"
 1. Ihania sisältöjä molemmissa, premium on tietysti huippu, olisin tykännyt tuosta KVD punasta, Elemiksestä ja kasvosuihkeesta, muutkin tuotteet olisi ollut ok :) Base oli aika samanlainen kuin mulla, tuo paletti on todella kaunis ja hyvät sävyt. Huuliöljyjä olisin toivonut itselle, tuo primer oli mun boxissa mutta loput eri tuotteita :) uusinta boxia odotellessa, tulispa jo tällä viikolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä tosi kivat sisällöt molemmissa, minkä vuoksi entistä innokkaampana ja mielenkiinnolla odottaa seuraavia bokseja:) Tuo paletti on kyllä aivan ihana<3 Toivottavasti saat huuliöljyt vielä myöhemmin!

   Poista
 2. Elemiksen voide olisi niin kelvannut mullekin! Joskus tekisi mieli tilata toi Premium, kun sieltä tulee ehkä vähän mielenkiintoisempia brändejä kuin Base-bokseista :) Mä ihmettelin myös suuresti tota Dominique Cosmeticsin primerin inciä.. Ja kun tuotekuvauksessakin puhutaan ainesosista, joita tossa ei ton pakkauksen incin mukaan edes ole. Toivottavasti siinä tosiaan on vain jokin painovirhe eikä tuote todellisuudessa ole todellisuudessa jollain tavalla muokattu versio oikeasta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Premium kokonaisuudessaan vähän mielenkiintoisempi, mutta onneksi myös Base-boksissa tulee välillä niitä tosi hyviä tuotteita yllätyksenä:) Mä hämmennyin niin tuosta primerista etten tiedä mitä ajatella ja pakko jatkossa huolella tarkistaa kaikkien tuotteiden incit!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3