Kauneusboksit | IPSY Glam Bag Plus | huhti- ja toukokuu 2022

11 kesäkuuta, 2022

Taas olisi aika kurkata IPSY Glam Bag Plus boksien sisällöt kahden kuukauden ajalta. Edellisessä Boxycharm-postauksessa kirjoitin pienistä ongelmista mitä tilauksen suhteen tapahtui. Myöskin IPSYn osalta kävi huhtikuun boksin kanssa siten, että boksista tuli lisäkuluja. Yhtä valitsemaani tuotetta ei sittenkään ollut saatavilla ja IPSY laittoi toisen tuotteen tilalle. Se ei kuitenkaan ollut maksuton muutos, koska he postittivat kyseisen tuotteen erikseen. Päätin lopulta kuitenkin päästää tuotteen eteenpäin välitysvarastolta enkä käännytyttää pakettia takaisin, mikä olisi kyllä tullut edullisemmaksi. Bokseista tuli kuitenkin taas monta kivaa tuotetta, joskin huhtikuun boksi oli minulle kokonaisuutta katsoen huomattavasti toukokuun boksia mieluisampi. Katsotaan nyt mitä pussukoista löytyi.Huhtikuun boksi


Huhtikuun IPSYn sisältö


Huhtikuun boksi oli minulla hyvin monipuolinen. Boksissa oli yksi meikkituote, kolme ihonhoitotuotetta ja yksi hiustenhoitotuote. 


Yensa Super Serum Silk Foundation (seerumimeikkivoide)Tämä meikkivoide oli oma valintani boksiin, ja odotan tuotteen testausta innolla. Tuotekuvauksen mukaan meikkivoide tuottaa täyden peittävyyden, mutta nimensä mukaisesti siinä on myös seerumin ihonhoidollisia ominaisuuksia. Tuote sisältää ihoa kirkastavaa C-vitamiinia sekä E-vitamiinia ja bakuchiolia. Voiteessa on myös ihoa ravitsevia aasialaisia kasviperäisiä ainesosia, kuten seesamiöljyä, korealaista karhunvatukkaa ja kombulevää. Meikkivoiteen pitäisi häivyttää ihohuokosien ja pienien juonteiden näkyvyyttä.  Tuotemerkin omien sivujen mukaan meikkivoiteesta on tällä hetkellä saatavilla 11 eri sävyä. Minulle lähetettiin sävy Light Medium, joka on neljänneksi vaalein sävy. Sävy kyllä näyttää pakkauksen läpi liian tummalta. Se ei kuitenkaan ole este tuotteen käytölle, koska sekoitan liian tummiin meikkivoiteisiin pari tippaa L.A Girlin PRO.Color Foundation Mixing Pigment-voidetta. Se vaalentaa tehokkaasti meikkivoiteet, mutta ei muuta niiden koostumusta.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 42€


dr.brandt clean biotic pH-balanced yogurt cleanser with chlorophyll (puhdistusaine kasvoille)IPSY oli valinnut boksiini ensimmäisenä tuotteena tämän dr.brandtin puhdistusaineen. Tästä tuotteesta olin todella iloinen, koska merkin tuotteet ovat kiinnostaneet kovasti. Minulla on ennestään dr.brandtilta kuorinta, jota en ole vielä kuitenkaan ehtinyt ottaa käyttöön. Tuotekuvauksen mukaan tämä puhdistusaine auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen tasapainon ja vahvistamaan ihon suojakerrosta. Se sulattaa tehokkaasti iholta lian, meikin, muut epäpuhtaudet ja aurinkotuotteet. Puhdistusaine sisältää muun muassa vihreää teetä, valkoista teetä ja rypälesiementiivistettä. Tuotteen sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille. Ei sisällä synteettisia hajusteita.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 105ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 32.50€


Ahava Purifying Mud Musk (kasvonaamio)Alun perin olin valinnut yhdeksi tuotteeksi boksiin 111SKIN Rose Gold Radiance Boosterin, jota odotin todella innoissani. IPSY kuitenkin ilmoitti tämän tuotteen kohdalla, ettei sitä sittenkään ollut enää saatavilla. Laittoivat tilalle Ahavan kasvonaamion, josta en ollut läheskään niin innoissani, etenkään kun tästä tuli tosiaan erilliset lähetyskustannukset. Käyttelen kuitenkin naamion ihan mielelläni nyt kun se minulla on. Tämän mutanaamion sanotaan syväpuhdistavan, kirkastavan, rauhoittavan ja pehmittävän ihoa. Se sisältää Kuolleen meren mineraalisekoitetta ja mutaa. Lisäksi naamio sisältää muun muassa aloe veraa ja jojobaöljyä. Tuotteen vaikutusaika kasvoilla on 3-5 minuuttia.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 100ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 38.50€Koa Life Vit-C Brightening oil (kasvoöljy)


IPSY oli valinnut minulle toiseksi tuotteeksi boksiin tämän kasvoöljyn. Sinänsä ihan kiva, mutta kasvoöljyt kuluvat minulta äärimmäisen hitaasti. En käytä niitä päivittäin ja kesällä vielä erityisen harvakseltaan. Lisäksi minulla on jo ennestään muutama kasvoöljy käytössä. Mutta eiköhän tämäkin öljy pääse jossain kohdin käyttöön. Tuotekuvauksen perusteella tuote kuulostaa kuitenkin kivalta ja mielenkiintoiselta! Se sisältää muun muassa C-vitamiinia, E-vitamiinia, safloria ja hamppua. Öljyn pitäisi kirkastaa ihoa, vähentää hyperpigmentaatiota, tasoittaa ihon sävyä ja lisätä hehkua. Lisäksi öljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 15ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 33€


Context Keratin Recovery Treatment (tehohoito hiuksille)


Muistan valinneeni tämän hiustenhoitotuotteen boksiin, koska valittavana ei tässä kohdin ollut oikein mitään mielenkiintoista. Sinänsä tämä on ihan ok tuote, mutta pelkäsin tämän nostavan selvästi lähetyskuluja painonsa vuoksi ja hiustenhoitotuotteita minulla on paljon ennestäänkin. Tuotekuvauksen mukaan syvähoito palauttaa hiusten kosteuden, vahvistaa hiuksia, estää niiden pörröisyyttä ja katkeilua. Tuote sisältää muun muassa keratiinia, aloe veraa, vaniljauutetta, sitruunamelissauutetta, kamomillauutetta ja soijaproteiinia. Syvähoito levitetään puhtaisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Tämä ei nyt välittömästi pääse käyttöön, mutta jossakin kohdin kyllä. En siksi viitsinyt vielä avata pakkausta, mutta pakkauksen läpi vaikuttaisi että tuotteessa on vaniljainen tuoksu.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 120ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 33€


Toukokuun boksi

Toukokuun IPSYn sisältö


Toukokuun boksi oli minulla hyvin meikkipainotteinen. Boksissa tuli neljä meikkituotetta ja yksi ihonhoitotuote. Katsotaan ensin ihonhoitotuotetta tarkemmin ja sitten meikit.


dr.brandt Antioxidant Spray Toner (suihkutettava kasvovesi)IPSY oli valinnut myös toukokuun boksiini dr.brandtin tuotteen, mikä ei lainkaan haittaa. Tämä suihkutettava kasvovesi on tarkoitettu kosteuttamaan, tasapainottamaan ja virkistämään ihoa. Suihke sisältää antioksidanttirikasta vihreää ja valkoista teetä. Tuotteen sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille. Tykkään todella paljon käyttää erilaisia kasvosuihkeita, joten tälle tulee ehdottomasti käyttöä!


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 100ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 33€
Love+Craft+Beauty eyeshadow primer (silmämeikinpohjustaja)


Valitsin boksiin tämän silmämeikinpohjustajan. Toukokuun boksiin ei ollut oikein valittavissa mitään kovin mielenkiintoisia tuotteita. Tämä silmämeikinpohjustaja oli kuitenkin yksi kivoimmista tuotteista. Testailen silmämeikinpohjustajia oikein mielelläni, mutta harvat niistä ovat toimineet itselläni tehokkaasti. Toivottavasti tämä pohjustaja yllättää positiivisesti! Tuotekuvauksen mukaan pohjustajan pitäisi tuoda luomivärien sävyt paremmin esille ja silmämeikin pysyä paikoillaan 24 tunnin ajan. Itselleni riittäisi arjessa noin 10-12 tunnin kestävyys. Tähän mennessä siihen on pystynyt vain Wet n wildin pohjustaja, ja se pitäisi luomivärit paljon pidempääkin paikoillaan.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 8ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 14.30€


purlisse Blush Glow BB Cheek Color (voidemainen poskipuna)


Valitsin tämän voidemaisen poskipunan boksiin, mutta innostuin tästä kunnolla vasta sitä kädelle kokeillessani. Minulla on tuotteesta sävy Cool Mauve ja se on aivan ihana nuden sävy. Lisäksi tuote sulautuu todella kauniisti iholle. Poskipunasta on saatavilla seitsemän eri sävyä. Tuotekuvauksen mukaan poskipuna on kevyt ja jättää poskille luonnollisen hehkun. Tuote sisältää muun muassa E-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Tämä vaikuttaa erityisen kivalta tuotteelta kesäksi, jolloin tykkään voidemaisista ja hehkuvista tuotteista. Otankin poskipunan heti kunnolliseen testaukseen. 


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 10ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 17€Tanaïs Matí Earth Tones Eye & Face Palette (meikkipaletti silmille ja kasvoille) 


Muistan valinneeni tämän paletin boksiin, koska valittavana ei ollut oikein mitään mielenkiintoista. Paletteja valitsen bokseihin aina hyvin harkiten, koska omistan niitä muutoinkin jo paljon ja ostan aika paljon itsekin paletteja testiin. Tässä boksissa tulleessa paletissa oli kuitenkin kauniin näköiset sävyt, joten valitsin sen siksi. Paletissa on neljä luomivärisävyä, yksi poskipunasävy ja yksi korostussävy. Swatchailin sävyt kädelle ja sen perusteella poskipuna näyttää tosi kauniilta. Luomivärisävyt vaikuttavat ihan hyviltä, vaikka koostumus voisi olla vieläkin kermaisempi. Viininpunaiseen vivahtava Canyon Ruby sävy on iholla melko erisävyinen kuin mitä se paletissa näyttää, enemmänkin ruosteen sävyyn menevä. Paletin korostussävy tuntuu kuivalta koostumukseltaan enkä usko että sitä saisi nätisti toimimaan kasvoilla. Joskus tähän voi auttaa se, että korostuksen levittää siveltimen sijasta kostealla meikkisienellä, mutta epäilen että tässä tuotteessa koostumus on silti liian kuiva. Päädyinkin siihen, että laitan tämän paletin eteenpäin. Toivottavasti joku toinen saa siitä enemmän iloa.


Tuotteen normaalihinta noin 33.50€


Beauty For Real Be Seen Weightless Liquid Lipstick (nestemäinen huulipuna)


IPSY oli valinnut toiseksi tuotteeksi minulle tämän nestemäisen huulipunan. Tämänkin laitan eteenpäin. Sain tuotteen sävyssä All in, joka vaikuttaa pakkauksen läpi itselleni juuri hyvältä sävyltä. Jostain syystä tämä tuote ei kuitenkaan herättänyt minussa mitään mielenkiintoa. En tiedä johtuuko tuotemerkistä, paketoinnista vaiko mistä. Jos minulla olisi vain muutama huulituote, voisin oikein mielelläni ottaa tämän testiin. Jollain toisella tämä tulee varmasti parempaan käyttöön, ja haluankin antaa tuotteen avaamattomana eteenpäin.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 4ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 20€


IPSY Glam Bag Plus hinta on $28/kk. Lisäksi tulee kulut, kun boksin lähettää välitysvarastolta eteenpäin. Kuluihin vaikuttaa paketin paino ja valittu lähetysmuoto. Suomeen saapuessa boksista maksetaan verot sekä postin käsittelymaksu.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

4 kommenttia on "Kauneusboksit | IPSY Glam Bag Plus | huhti- ja toukokuu 2022"
 1. Meikkipainotteinen Ipsy olisi aina kivempi mutta tuossa nuo meikit oli vähän njääh :D silmämeikinpohjustaja olis ainut kiinnostava ja tuo kasvosuihke. Onpa kurjaa että 111skin tuote on korvattu Ahavalla jota eikös saa ihan Suomesta? Sitä tuli Betteboxissa. Muistelen kyllä että joku niiden mutahommeli oli suht ok. Yensan seerumimeikkivoide kuulostaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä kovin pitkään tilannut IPSYa, mutta tuo toukokuun boksi oli kyllä harvinaisen huono minunkin makuuni! Onneksi nyt sentään sitten tuosta poskipunasta innostuin, kun sen kotiin sain. Joo tietääkseni Ahavaa saanee Suomestakin. Odotin niin kovasti tuota 111Skin tuotetta, että kestää hetken tottua ajatukseen että sainkin Ahavan:D Vaikka kasvonaamio voikin olla tosi hyvä tuote, joten avoimin mielin testailen:)

   Poista
 2. Kivoja tuotteita sulla näissä! Huhtikuun boksissa mulla oli myös toi Yensan meikkivoide, mutta muut tuotteet oli eri. Täytyy pitääkin toi L.A. Girlin tuote mielessä, mulla kun on myös tosta meikkivoiteesta vähän liian tumma sävy :) Toukokuun boksissa meillä oli samana toi silmämeikinpohjustaja ja oon samaa mieltä siitä, ettei tohon boksiin oikein löytynyt kivoja valittavia tuotteita. Kesäkuun boksia odotan itse todella innolla, mulla on siinä muistaakseni kaikki meikkejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin vielä kurkkaamassa sun boksit:) Sulla myös tosi kiva huhtikuun boksi vaikka hyvin erilainen. Onneksi tosiaan kesäkuun boksi vaikuttaa (toukokuun harmituksen jälkeen) lupaavalta! Mullakin siinä kaikki meikkejä tai meikkivälineitä<3 Kiva päästä sitten kurkkaamaan sunkin boksin sisältö, kun Ipsyt saattaa silti muodostua niin erilaisiksi:)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3