Meikit käyttöön | Kesäkuu 2022

01 kesäkuuta, 2022

Nyt on kuukauden ensimmäinen päivä, mikä tarkoittaa, että on aika esitellä kesäkuulle tehokäyttöön valikoituneet meikkituotteet. Valitettavasti toukokuulle postaus jäi tekemättä, joten jatkoin silloin aika paljon huhtikuun tuotteiden käyttöä. Tässä juttusarjassa esittelen siis aina kunkin kuukauden 1.päivänä kustakin meikkituotekategoriasta yhden tuotteen, jota tulen käyttämään erityisen paljon kyseisen kuukauden aikana. Tulen aina käyttämään ohessa toki muitakin tuotteita. Ajattelin, että tämä on kuitenkin hyvä tapa ottaa esiin esimerkiksi myös sellaisia meikkejä, jotka helpommin saattavat jäädä syrjään. Ja toisaalta voin samalla vaikkapa poistaa jonkin tuotteen kokoelmasta, mikäli se ei toimi itselläni kunnollisenkaan testailun myötä. Jutun lopussa kerron ihan lyhyesti miten huhtikuun tuotteiden kanssa sujui, mutta katsotaan ensin kesäkuun meikit.





Pohjustajat



Meikinpohjustusvoiteeksi kasvoille valikoitui Clarinsin SOS Primer (00 Universal light), jonka hankin melko hiljattain. Tätä en ole ehtinyt vielä kokeilemaan lainkaan ja haluankin ehdottomasti ottaa tämän nyt perusteelliseen testaukseen. Tuote oli pitkään ostoslistallani. Pohjustajan pitäisi tasoittaa ihon sävyä ja tuoda kasvoille kaunista hehkua. Silmämeikinpohjustajaksi kesäkuulle otin Ace Beautén Eyeshadow Amplifying Base-pohjustajan, jonka sain helmikuun Boxycharmista. Tätäkään en ole vielä kokeillut lainkaan. Mikään silmämeikinpohjustaja ei ole vielä aiemmin tehokkuudeltaan voittanut Wet n wildin pohjustajaa, mutta innolla odotan millainen tämä uusi pohjustaja on!


Meikkivoide & peiteaine


Meikkivoiteeksi valitsin Giorgio Armanin Luminous Silk-meikkivoiteen. Tämä on aivan ihana meikkivoide ja viime aikoina olen silloin tällöin tätä käytellyt. Nyt ajattelin kuitenkin, että tuote saa päästä tässä kuussa ihan pääasialliseen käyttöön meikkivoiteiden joukosta! Käytössäni on sävy nro 5, joka on vaalea neutraali sävy. Peiteaineeksi tehokäyttöön lähtee Macin Pro Longwear Concealer. Olen tätä kylläkin aika paljon jo käytellyt muutoinkin nyt keväällä. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista omalle iholleni sopivista peiteaineista, koska lopputulos on kaunis eikä lainkaan kuivan oloinen. Voide ei myöskään kerry juonteisiin. Aion ostaa tuotteen yhä uudelleen jatkossakin. Käytössäni on sävy NW15.


Puuteri


Viime kuussa tehokäytössä oli kivipuuteri, mutta nyt vuorostaan valitsin irtopuuterin, joita kuitenkin käytän huomattavasti useammin. Kesäkuun puuteriksi valikoitui Anastasia Beverly Hillsin Loose Setting Powder (Translucent). Tätä olen käyttänyt vielä liian vähän kertoakseni kunnollisen mielipiteeni tuotteesta. Tuotteen pakkaus on kooltaan suuri, mutta pakkaus sisältää puuteria jopa hieman vähemmän kuin vaikkapa Laura Mercierin Translucent Loose Setting Powder (Anastasia 25g, Laura Mercier 29g).


Aurinkopuuteri, poskipuna & korostusväri



Tässä kolmikossa on mukana nyt kaksi Milanin tuotetta. Aurinkopuuteriksi valitsin Milanin Baked Bronzerin (sävy 09 Dolce). Tämä on hyvä aurinkopuuteri, jota ei olekaan hetkeen tullut käyteltyä. Nyt se ansaitseekin päästä taas kunnolla esille. Poskipunaksi otin myös nyt Milanin tuotteen, Baked Powder Blush sävyssä 05 Luminoso, joka lienee tuotemerkin tunnetuin poskipuna. Korostusväriksi tehokäyttöön pääsee e.l.fin Shimmer Highlighting powder (sävy Starlight Glow). Tämä on joksikin aikaa jäänyt syrjään enkä valitettavasti yhtään muista mitä mieltä tästä olen! Joten mielenkiinnolla otin tämän mukaan kesäkuun tuotteisiin.


Luomiväripaletti




Luomiväripaletiksi kesäkuulle valitsin Coloupopin Garden Variety Pressed Powder-paletin. Paletti tuo mieleeni ehkä vielä enemmän kevään kuin kesän, mutta se sopii loistavasti myös kesäpaletiksi. Colourpopin luomivärien hinta-laatu-suhdekaan ei koskaan petä. Tartunkin taas innolla tähän palettiin! 


Rajaustuote, ripsiväri & kulmatuote


Rajaustuotteena ja kulmatuotteena jatkavat samat kuin mitkä olivat huhtikuussakin. Rajaustuotteena siis Anastasia Beverly Hillsin Liquid Liner ja kulmatuotteena Anastasian Brow Wiz sävyssä Taupe. Molemmat ovat erinomaisia tuotteita, joita voin lämpimästi suositella. Ripsiväriksi otin Maybellinen Great Lash-ripsivärin, joka oli aikoinaan ennen varsinaisen meikkiharrastukseni aloittamista yksi suosikkiripsiväreistäni. Sillä saa hyvin pituutta, mutta ei sellaista näyttävyyttä kuin vaikkapa huhtikuun Anastasian ripsivärillä. Ripsivärejä minulla on aina avattuna vain yksi tai korkeintaan kaksi kerrallaan, ja nyt tämä edellä mainittu kaksikko ollutkin käytössä.


Huulituote




Huulimeikiksi otin Huda Beautyn Liquid Matte Lipstickin sävyssä Bombshell. Minulla on tämä tällaisena miniversiona. Saa nähdä mitä huulimeikeille on käynyt, kun ne ovat pitkään jääneet niin vähälle käytölle. Täytyy katsoa niitä pikkuhiljaa läpi.


Meikinkiinnityssuihke


Viimeisenä tuotteena meikinkiinnityssuihke. Tähän valikoin L'Oréalin Shake & Glow Luminous Setting Spray-suihkeen. Tämä on hyvä hehkua tuova suihke. En ole koskaan testannut tätä Luminous silk-meikkivoiteen kanssa, joten saa nähdä miten ne toimivat yhdessä. Joskushan huomaa hyvin eron kuinka tietty meikkivoide ja meikkisuihke taikka tietty pohjustaja ja meikkivoide toimivat huomattavasti paremmin yhdessä kuin yhdistettynä jonkin toisen tuotteen kanssa.


Palataan vielä lyhyesti huhtikuun meikkeihin.



Näistä melkein kaikki tuotteet ovat sellaisia, joista pidän paljon. Ainoastaan essencen luomivärin pohjustaja ja Morphen luomiväripaletti eivät ole aivan vakuuttaneet. Pohjustaja ei itselläni pidä silmämeikkiä koko päivää paikoillaan, mikä on suurin ongelmani tuotteen kanssa. Meikatessa pohjustaja antaa nätin tasaisen pohjan meikille. Luomiväripaletissa luomivärien laatu ei ole lähellekään Morphea parhaimmillaan. Ainoastaan yksi sävy on todella kermainen ja erinomainen laadultaan. Paletilla saa kuitenkin silti ihan kauniin lopputuloksen ja sävyt ovat melko intensiivisiä. Nämä kaksi tuotetta otankin sivuun ja katson mitä niiden kanssa teen.



Oliko näiden tuotteiden joukossa sellaisia, joita sinä käytät? Käytätkö kesällä erilaisia meikkejä kuin muina vuodenaikoina?

6 kommenttia on "Meikit käyttöön | Kesäkuu 2022"
  1. Kiva postaus! Kirjoittelin itsekin yhteen aikaan "meikkilaatikkoa" johon valitsin kuukauden tehokäyttötuotteet. Nyt se on jäänyt mutta haluaisin elvyttää postaussarjan. Ihana tuo Colorpopin paletti, mä en ole innostunut heiltä hankkimaan mitään mutta kieltämättä nättejä paletteja heillä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi tosi kiva lukea sun kuukauden meikeistä, mikäli innostut niistä taas kirjoittamaan! :) Colourpopilla on kyllä kauniita paletteja ja niitä tulee silloin tällöin tilattua. Tosin heillä niin kova tahti julkaista kaiken aikaa uusia kokoelmia, etten ole enää edes yrittänyt pysyä perillä kaikesta!

      Poista
  2. Hudan huulipuna näyttää aivan ihanan sävyiseltä ♥ Ja Luminoso on myös todella kaunis, täytyykin taas muistaa ottaa se omaan käyttöön pitkästä aikaa :) Tuli jotenkin tosi nostalgiset fiilikset tästä sun postauksesta, kun itsekin oon joskus vastaavia kirjoitellut<3 Täytyy miettiä josko elvyttäisin taas omatkin postaukset tästä aiheesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huulipuna tosi kaunis sävyltään! Ihanaa kun voi taas huulimeikkejäkin käytellä enemmän pitkästä aikaa <3 Olisi tosi mukavaa lukea sun kuukauden tuotteista, mikäli alat niistä taas tekemään postauksia:)

      Poista
  3. Tuo paletti on ihana sävyiltään! Kirjoittelin juuri Colourpopin ostoksista omaan blogiini.

    Minulla on myös tuo Armanin meikkivoide, mutta suoraansanoen en ole ikinä oikein ymmärtänyt sen hypetystä, sillä omalle sekaiholleni se ei todellakaan ole paras mahdollinen, eikä mielestäni peittokykykään ole mikään maailman mahtavin. Sopii ehkä sellaiselle kuivaihoiselle, jolla on luonnostaan kaunis ja virheetön iho.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä paljon Colourpopin tuotteista, tilailen sieltä yleensä kerran pari vuodessa. Kiva että säkin kirjoittelet merkin tuotteista:) Harmi että Armani ei ole niin hyvin sopinut sun iholle. Itsellänikään ei päihitä Catricea, mutta Armanissa jotain miksi tykkään siitä kovasti omalla ihollani. On kyllä joo tosi yksilöllistä etenkin meikkivoiteiden kanssa, että mikä toimii kelläkin erinomaisesti.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3