Tutustutaan palettiin | Osa 4 | Nomad Cosmetics Paradise Islands Palette

18 kesäkuuta, 2022

Taas olisi aika tutustua yhteen palettiin tarkemmin. Tällä kertaa valitsin tähän juttusarjaan värikkäämmän luomiväripaletin. Käytän harvoin hyvin värikkäitä luomivärejä sinällään, mutta jonkin pienen yksityiskohdan tekemiseen ne ovat kivoja. Kivaa vaihtelua silmämeikkiin saa esimerkiksi tekemällä värikkään rajauksen luomivärillä taikka lisäämällä kevyesti värikkäämpää sävyä muutoin melko neutraalin luomivärin päälle, vaikkapa silmän ulkonurkkaan. Postaus keskittyy nyt Nomad Cosmeticsin Paradise Islands Intense Eyeshadow palettiin, jonka hankin heti sen ilmestyttyä muutama kuukausi sitten. Jostain syystä tämä paletti herätti heti kiinnostukseni kun näin siitä ensimmäiset kuvat. En ole aiemmin kokeillut Nomad Cosmeticsin tuotteita, joten minulla ei ollut juurikaan odotuksia luomivärien laadun suhteen. Aina on todella kivaa päästä testaamaan ihan uutta tuotemerkkiä! Nomad Cosmetics on perustettu v. 2015. Merkin perustajat ovat kiertäneet paljon maailmaa ja paletit saavatkin inspiraationsa näistä matkoista. Paketti tuli USA:sta melko nopeasti ja paletti oli erittäin hyvin ja paksusti suojattu pehmusteilla. Lisäksi mukana oli yksilöllisesti kirjoitettu kiitoskortti tilauksesta.


Palettia suojaava kartonkipakkaus on samannäköinen kuin mitä itse palettikin on. Palettikin on tehty kartongista, mutta se on laadukkaan oloinen ja melko painava. Paletissa on suuri ja hyvä peili. Paletin kuva ja sävymaailma vie ajatukset paratiisisaarille. Sävyjen sanotaan saaneen inspiraation juurikin Tyynenmeren paratiisisaarten eliölajeista, kuten koralleista, auringonnoususta ja merestä. Paletissa on 18 eri sävyä. Sävyistä kahdeksan on mattasävyjä, minkä lisäksi paletissa on kahdeksan shimmersävyä ja kaksi duochrome-sävyä. Sävyjen sanotaan olevan erittäin hienojakoisia, jolloin niiden pigmenttisyys on mahdollisimman korkea ja sävyt tuntuvat pehmeiltä iholla. Luomivärit sisältävät kookosöljyä, joka auttaa kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa.
Sävyt Bora Bora ja Whale ovat paletin duochrome-sävyt, eli ne heijastavat kahteen eri sävyyn katselukulmasta riippuen.Sävyt tuntuvat melko kermaisilta. Pigmenttisyys on hyvä, mutta on olemassa pigmenttisempiäkin luomivärejä. Joillakin meikkimerkeillä on nykyään äärimmäisen pigmenttisiä luomivärejä. Itse en sellaista välttämättä kaipaa, joten tässä Nomadin paletissa on omaan makuuni riittävä ja hyvä pigmentti. Sävyt ovat melko helppoja työstää ja häivyttää. Yksittäisten sävyjen kohdalla kävi niin, että ne saattoivat helposti lähteä pikkuisen häivyttymään pois, mikäli samaa kohtaa työsti liian kauan. Lopputulos kuitenkin näytti hyvältä. Itse meikkaan aina ensin silmät (lukuun ottamatta alaluomia) ja sitten vasta teen kasvomeikin. Tämän paletin kanssa suosittelen lämpimästi tätä järjestystä, koska sävyt varisevat huomattavasti.


Tein tähän postaukseen kaksi silmämeikkiä, joista näkee vähän miltä sävyt näyttävät luomilla. Tein sellaiset meikit, joita voisin itse käyttää joissakin tilanteissa. En siis lähtenyt yhdistämään monia erilaisia kirkkaita sävyjä keskenään, mutta halutessaan tällaisia esimerkkejä löytää sosiaalisesta mediasta. Silmämeikit ovat todellisuudessa hiukan kirkkaammat sävyiltään, kuin mitä kuvissa näyttävät. Luomet on pohjustettu kumpaankin meikkiin Anastasian eye primerilla.


Meikki 1Meikissä 1 käytetyt sävyt merkitty sydämellä.


1. Luomivakoon ja ulkonurkkaan sävy Sky.

2. Sisä- ja ulkonurkkaan sekä yhdistys luomivaon kautta, sävy Mana.

3. Sävyä Ocean kevyesti edellisen sävyn päälle.

4. Luomen keskelle (jossa ei siis vielä mitään sävyä) sävy Whale.

5. Vahvistettu vielä uudelleen sävyjä Ocean ja Mana. Ja jälleen luomivaon häivytys.

6. Rajaus toisen paletin mustalla sävyllä.


Alaluomi
7. Levitetty sävyä Sky koko luomen alueelle. 
8. Sävyä Mana noin silmän puolivälistä ulkonurkkaan asti (yhdistys yläluomen rajaukseen).
9. Aivan silmän sisänurkkaan sävy Whale avaamaan katsetta.


Meikki 2
Meikissä 2 käytetyt sävyt merkitty sydämellä.


1. Luomivakoon ja ulkonurkkaan sävy Sky.

2. Ulkonurkkaan sekä kapeasti ulkonurkasta luomivaon puoliväliin sävyä Lizard.

3. Sävyä Moon liikkuvalle luomelle sisänurkasta kohti ulkonurkkaa (noin 2/3 luomen alueesta).

4. Sävyä Turtle ulkonurkkaan (mutta ei aivan reunaan, jottei sävy Lizard peity kokonaan). Laitettu sävyjä Turtle ja Moon osin päällekkäin, jotta värit häivyttyvät toisiinsa eikä muodostu voimakasta värirajaa.

5. Häivytetty vielä luomivakoa uudelleen sävyllä Sky.

6. Rajaus toisen paletin mustalla sävyllä.


Alaluomi

7. Levitetty sävyä Sky koko luomen alueelle. 
8. Silmän puolivälistä ulkonurkkaan asti sävyä Turtle.
9. Otettu korostussävyä toisaalta ja laitettu silmän sisänurkkaan avaamaan katsetta.


Jos haluaa nähdä videoesittelyn paletista, YouTuben puolella esimerkiksi Patty Alonso on tehnyt tästä paletista erillisen videon. Videolla liveswatchit sekä kaksi erilaista silmämeikkiä.


Olisin kaivannut palettiin tumman ruskean taikka mustan sävyn, jota voisi käyttää neutraalimpana rajaussävynä. Mutta saa sen toki jostakin toisestakin paletista. Arjessa tulen varmasti muutoinkin yhdistämään tätä palettia usein jonkin muun, neutraalimman paletin kanssa. Kaiken kaikkiaan olen todella iloinen, että hankin tämän paletin. En luonnollisestikaan suosittele palettia, jos ei tykkää käyttää värikkäitä sävyjä. Värikkäitä sävyjä suosivalle tämä on kuitenkin yksi hyvä vaihtoehto. Huomaan ainakin itse, että paletti inspiroi yhdistämään erilaisia sävyjä keskenään uusin tavoin.


Paletti on Cruelty-Free ja vegaaninen sekä 100% muoviton.


Paletin koko: 22,3cm x 12,4cm

☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 1.5g x 18☆ 

Tuotteen normaalihinta: $44

Tuote ostettu: nomadcosmetics.com


Aiemmin Tutustutaan palettiin-juttusarjassa on tarkasteltu seuraavia paletteja:

Charlotte Tilbury Nudegasm face palette

Wet n wild Coffee cat

Urban Decay Naked Wild West


Pidätkö sinä värikkäistä luomiväreistä? Onko sinulla joku suosikkipaletti, jossa sävymaailma on värikkäämpi?4 kommenttia on "Tutustutaan palettiin | Osa 4 | Nomad Cosmetics Paradise Islands Palette"
 1. Tykkään värikkäistä ja pigmentin puolesta kallistun sinne Jeffreen puolelle ;) en tee töihin hirmu värikkäitä mutta käytän paljon kultaa, punaista ja kuparia kun ne on aika turvallisia neutraaleja vihreille silmille. Ihastuin tässä paletissa eniten vihreisiin ja sinisiin, kylläpä ne näyttäisivät sullakin hirmu ihanilta kun on ruskeat silmät! Ruskeille sopivat kaikki värit, jopa se tylsä nudekin :D tämä tuotemerkki ei ollut ennestään tuttu joten siitä kivoja nämä esittelyt! Ja meikkikuvat on kivoja, tuo vihreä-punertava meikki on ihana ja sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Mun on kyllä ehdottomasti hankittava joku Jeffreen paletti tässä kesällä kun tulee hyviä alennuksia:) Itsekin tykkään arjessa useimmiten käyttää tuttuja ja turvallisia sävyjä, kuten rusehtavia ja muita maanläheisiä sävyjä. Yllätyin miten paljon itsekin tykkäsin tuosta vihreästä meikistä. Tykkään toki vihreästä väristä meikissä, mutta yleensä sellaisesta ei niin kirkkaasta. Kannatti siis taas mennä hiukan mukavuusalueen ulkopuolelle:)

   Poista
 2. Onpas palettiin koottu herkullisia värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihania sävyjä<3 Aluksi jopa hämmensi hiukan kuinka näitä sävyjä lähtisi yhdistämään, mutta nyt paletti alkaa jo tulla tutuksi:)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3