Kauneusboksit | Boxycharm + Beauty Boost | kesäkuu 2023 (sekä yksi vanhempi boksi)

06 elokuuta, 2023

Pitkästä aikaa palataan taas kauneusboksien äärelle. Aiemmin minulle tuli tosiaan Ipsy Glam Bag Plus sekä Boxycharm Premium boksit. Kun Ipsy ja Boxycharm yhdistyivät tämän vuoden huhtikuussa, näitä vastaavaksi boksiksi tuli Boxycharm + Beauty Boost, josta löytyy Premiumin tapaan kuusi tuotetta. Tässä postauksessa kurkataan kesäkuun boksiin. Lisäksi katsotaan lopuksi vanhimmasta päästä esittelemättä jäänyt Boxycharm Premium marraskuulta (!) 2022. 


Boxycharm + Beauty Boost | kesäkuu 2023


Tämä boksi sisälsi useita hyvin mielenkiintoisia tuotteita. Boksin tuotteista kolme oli ihonhoitotuotteita kasvoille ja kolme meikkituotteita. Näin ollen sisältö jakautui kivan tasapuolisesti. Katsotaan ensin ihonhoitotuotteet tarkemmin ja sitten meikit.


Origins Checks and Balances Frothy Face Wash [puhdistusaine kasvoille] [oma valintatuote boksiin]



Tämä puhdistusaine on jo ennestään itselleni tuttu. Yksi kappale odottelee esittelyä loppuneissa tuotteissa ja toinen löytyy ennestään odottelemassa käyttöön ottoa. Tuote on tosi hyvä sekaiholle ja olikin kiva saada sitä vielä boksinkin kautta. Tuotekuvauksen mukaan puhdistusaine poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti jättäen sekä kuivat että rasvoittuvat ihoalueet puhtaiksi, raikkaiksi ja tasapainotetun tuntuisiksi. Tuotteen pitäisi soveltua kaikille ihotyypeille. Puhdistusaine sisältää muun muassa glyseriiniä [glycerin], turmaliinia [tourmaline] ja mintunlehtiöljyä [Mentha Viridis Leaf Oil]. Itse teen aina kaksoispuhdistuksen, ainakin siinä tuote on toiminut tosi kivasti.
Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 19.50€-27€/150ml


Tovegan Orange Oasis Serum [seerumi] [oma valintatuote boksiin] 
Tämän ihanan pirtsakan värisen seerumin halusin ehdottomasti valita boksiini. Tuotekuvauksen mukaan kevyt seerumi lupaa kosteuttaa ja suojata ihoa ilman tahmeaa tunnetta. Seerumissa pitäisi olla luonnollinen greipin tuoksu. Seerumin tehoaineita on pakattu oransseihin ja punaisiin kapseleihin, jotka avautuvat ihoon hierottaessa. Ainesosalistassa ensimmäisenä on appelsiiniuute [Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract]. Lisäksi tuote sisältää muun muassa glyseriiniä, rohtosammakonputkiuutetta [Centella Asiatica Extract], vihannesportulakkauutetta [Portulaca Oleracea Extract] ja greipinkuoriöljyä [Citrus Paradisi Peel Oil]. Tätä seerumia on todella ihana päästä testailemaan. 
Tuotteen normaalihinta noin 24€/50ml


VOLITION Golden Eye Brightening Serum [seerumi/voide silmänympärysiholle] [minulle valittu tuote] 
VOLITION on merkkinä kiinnostava, minkä vuoksi oli tosi kiva saada tämä tuote boksista. Tämä silmänympärysvoiteen ja seerumin hybridi lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Lisäksi C-vitamiinin ja niasiiniamidin pitäisi kirkastaa ihoa. Tuotteen luvataan häivyttävän tummia silmänalusia. Ainesosalistasta löytyy myös muun muassa perunauute [Solanum Tuberosum Pulp Extract], hampunsiemenöljy [Cannabis Sativa Seed Oil] ja sitruunankuoriuute [Citrus Limon Peel Extract].
Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 36€-39€/15ml



Anastasia Beverly Hills Satin Lipstick [huulipuna, sävyssä Lychee] [oma valintatuote boksiin] 

Valitsin boksiini yhtään epäilemättä Anastasian huulipunan. Sävy on kuitenkin sen verran tumman ruskeaan taittava (kuvaan en saanut sävyä oikeanlaisena), että mietin onko se omaan makuuni liian rusehtava. Toisaalta siinä on punertavuuttakin. En ole siis halunnut swatchailla, saati laittaa tuotetta huulille, jotta halutessaan sen voisi antaa käyttämättömänä eteenpäin. Olen vain yrittänyt netissä olevien kuvien avulla päättää mitä tälle teen. Luultavasti en kuitenkaan malta olla tätä käyttämättä, koska Anastasian tuotteet kiinnostavat aina kovasti. Huulipuna on tuotekuvauksen mukaan erittäin pigmenttistä sekä pehmeän ja miellyttävän tuntuista huulilla.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 28€/3g


Il Makiage Color Boss Squad [luomiväripaletti, sävyssä Call The Shots] [minulle valittu tuote]

Tämä luomiväripaletti ei ole monia paletteja omistavalle sävymaailmaltaan mikään erityisen huomiota herättävä. Mutta Il Makiagen tuotteita on sen verran paljon tullut vastaan etenkin youtuben puolella, että haluan myös itse päästä testaamaan merkkiä. Näin ollen paletti jää tässä kohdin omaan käyttööni. Paletin sävyistä yksi on mattasävy ja loput shimmersävyjä. Il Makiagen sivuilla sävyjä kuvataan moniulotteisiksi ja koostumusta sekoitukseksi nestemäisyyttä ja puuterisuutta. Luomivärejä ohjeistetaan käyttämään siveltimellä taikka sormin ja halutessaan kosteana tuomaan lisää intensiivisyyttä. Paletti on kaunis ulkoasultaan ja painava, mikä tekee siitä arvokkaan oloisen. Siinä on erittäin hyvänkokoinen peili. Näitä paletteja on saatavana useassa eri sävyssä. 

Tuotteen normaalihinta 43€ (4x1.5g)☆


Natasha Denona Retro Glam Palette [luomiväripaletti] [minulle valittu Beauty Boost-tuote]




Minulle oli valittu Beauty Boost-tuotteeksi Natasha Denonan Retro Glam-paletti. Beauty Boost-tuotteen saisi halutessaan vaihtaa toiseen tuotteeseen kuuden tuotteen joukosta, mutta kertaakaan en ole halunnut sitä vaihtaa. Nytkään en, ja olin todella iloinen saadessani paletin boksissa. Moni jo varmaan muistaa, että jossain määrin keräilen Natasha Denonan paletteja, mutta juuri tämä Retro Glam-paletti minulta puuttui. Aivan kaikkia paletteja en hanki, mutta tämän olisin kyllä hankkinut joka tapauksessa. Kauhistutti vain pääseekö paletti ehjänä perille, vaikka ND:n paletit onkin aina vielä erillisessä ruskeassa pahvilaatikossa. Olen tämän vuoden puolella saanut kolme rikkinäistä palettia IPSYn kautta. Näin ollen maksoin nyt välitysvarastolle kaksi dollaria ekstra kuplamuovituksesta. Toki paletti olisi voinut hajota jo matkalla Ipsyltä välitysvarastolle, sillä Ipsyllä oli taas laitettu vain pieni kartonkipaperipala boksiin. Välitysvarastolla tuotteet oli erinomaisesti kääritty reiluun määrään kuplamuovia.


Paletin sävymaailma tuo itselleni ensimmäisenä kevään mieleen, varmaankin johtuen pastellisista vihreän sävyistä. Tarkemmin katsottuna tästäkin löytyy kuitenkin kivasti monipuolisuutta, vaikka paletissa onkin selkeästi teema.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 72.30€-79€


Boxycharm Premium | marraskuu 2022 


Tämä boksi ei poikkeuksellisesti ollut itselleni kovin mieluisa kokonaisuudeltaan. Se sisälsi onneksi kuitenkin kaksi tuotetta, jotka oli todella mielenkiintoisia. Tuotteista kaksi oli kasvojen ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita ja neljä oli meikkituotteita.


SKIN INC Sculpt Lift Bar - 24K Gold [kasvojen hierontalaite] [minulle valittu tuote]


En käytä mitään laitteita tai muita vastaavia kasvojen ihonhoidossa enkä näihin jotenkin jaksa edes perehtyä. Tämä kyseinen hierontalaite oli kyllä todella kauniin näköinen, miltei kuin koru. Silti tämä sai lähteä, jotta joku toinen voisi saada tästä enemmän iloa. Tuotteen hinta näyttää vaihtelevan 100 dollarin molemmin puolin!


WISHFUL Clean Genie Cleansing Butter [puhdistusvoide] [minulle valittu tuote]


Tämä oli toinen niistä erittäin mielenkiintoisista tuotteista, jonka olisin saattanut ostaa joka tapauksessa muutoinkin. Tämän vihreää teetä [Camellia Sinensis Leaf Extract] ja kirsikankukkaa [Prunus Serrulata Flower Extract] sisältävän puhdistusvoiteen luvataan poistavan meikit ja epäpuhtaudet hellävaraisesti, jättämättä ihoa rasvaiseksi taikka kuivan tuntuiseksi.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 28.90€-35€/100g


Dominique Cosmetics The Moment Palette [luomiväripaletti] [oma valintatuote boksiin]  


Tämä oli toinen niistä itselleni erittäin mieluisista boksin tuotteista. Paletissa on kymmenen luomivärisävyä sisältäen syvän sinisen, turkoosin, kultaista ja ruskeaa. Sävyistä neljä on mattasävyjä. Rakastan näitä paletteja, joissa ruskeiden joukossa on sinistä. Paletti on melko painava, joten tätä en ensimmäisenä lähtisi ottamaan minnekään mukaan. Paletissa on todella hyvä peili ja kansi sulkeutuu magneetilla.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 44.50€/10x1.53g


Iconic London Precision Duo Contour Pot [varjostustuote, sävyssä Light Shadow] [oma valintatuote boksiin]  


Tämä tuote oli jäänyt itselleni ennestään tuntemattomaksi, vaikka seuraankin Iconic Londonin valikoimaa aktiivisesti. Tämä pikkurasia sisältää sekä voidemaisen että puuterisen varjostustuotteen. Näitä on tarkoitus käyttää päällekkäin, ikään kuin voidemaisella muotoillen ja puuterimaisella kiinnittäen. Toki tuotteita voi halutessaan käyttää erikseenkin. On kiva, että boksien kautta tulee tutustuttua myös niihin tuotteisiin, joihin huomio ei välttämättä muutoin ensimmäisenä kiinnittyisi. Tuotteesta on saatavilla tämän vaaleimman sävyn lisäksi myös sävyt Medium Shadow, Tan Shadow ja Deep Shadow.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 28.20€-36.90€/puuteri 3.5g ja voidemainen 3g


Complex Culture Executive Level Mascara [ripsiväri] [minulle valittu tuote]

Ripsivärejä on kiva saada aina silloin tällöin bokseista. Vähiten mielenkiintoiset olen laittanut eteenpäin, mutta tämä Complex Culture minulta edelleen löytyy avaamattomana. Jotenkin tämä ei ihan kauheasti ole herättänyt mielenkiintoani, vaan muut ripsivärit ovat menneet testailussa edelle. Toisaalta Complex Culture tekee erinomaisia meikkituotteita ja kuvien perusteella ripsivärin harjakin on ihan kivan oloinen. Tämän otankin varmaan käyttöön, kun seuraavaksi tulee aika avata uusi ripsiväri. Ripsivärin pitäisi tuotekuvauksen mukaan antaa pituutta, mutta myös tuuheuttaa, kohottaa ja ravita ripsiä.

Tuotteen normaalihinta noin 25.50€/5ml


Saint Luxe Gel Lip Liner Duo [huultenrajauskynät, sävyt Morganite & Carnelian] [minulle valittu tuote]

Minulle oli valittu boksiin setti, joka sisältää kaksi huultenrajauskynää. Toinen on sävyltään ruskea ja toinen kirkas punainen. Nämä sävyt eivät vaikuttaneet itselleni sopivilta, joten tuotteet lähtivät eteenpäin. Lisäksi katsoin mielenkiinnosta videon, jossa näitä tuotteita testattiin ja vaikutti, että näissä on erittäin huono pysyvyys huulilla. Sen sijaan uskon koostumuksen olevan näissä hyvin kermainen ja miellyttävä. 

Tuotesetin normaalihinta noin 27.20€


Kumpi näistä bokseista oli sinusta mielenkiintoisempi?

6 kommenttia on "Kauneusboksit | Boxycharm + Beauty Boost | kesäkuu 2023 (sekä yksi vanhempi boksi)"
  1. Aivan ihana tuo Natasha Denonan paletti, mikä tuuri! Sävyt on tosi kauniit ja sopii mielestäni hyvin kaikkiin vuodenaikoihin ja varsinkin muiden palettien kanssa hyvin ihan luomivärin blendailuun myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli tosi mukavaa, että paletti oli mahdollista saada boksissa<3 Sävyt tosiaan on monipuoliset ja voi vaikkapa mainitsemallasi tavalla yhdistää esimerkiksi toisten ND-palettien kanssa.

      Poista
  2. Oi mitä sisältöjä! Kyllä tulee ikävä näitä jenkkiboxien tilaamista....Wishfulin tuotteet kiinnostaa kovasti ja tuo ND paletti, wau! Hyvä että sait sen ehjänä perille :) mä en tykkää kermaisista huultenrajauskynistä kun ne ei oikein pysy mulla...puiset itselle mieluisempia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkuun boksi oli kyllä erinomainen! Kiva, että Wishfulin tuotteisiin pääsee tutustumaan myös boksien kautta. Puiset huultenrajauskynät ainakin on yleensä varmimpia pysymään paikoillaan. Tykkään niistä paljon itsekin.

      Poista
  3. Oo vitsit mikä sisältö tossa ensimmäisessä boksissa! Toi ND:n paletti kruunaa kokonaisuuden, se on upea ja laatu varmasti ihan mieletön<3 ABH:n huulipunan sävy on myös todella kaunis, mä en myöskään malttaisi olla kokeilematta tota ihan jo brändinkin takia :D

    Tossa Dominique Cosmeticsin paletissa on jotenkin aivan ihanat sävyt, enkä mä yleensä edes innostu mistään sinisen sävyisistä luomiväreistä. Tohon palettiin ne kuitenkin sopii, tolla tekisi varmasti upeita kesämeikkejä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkuun boksi oli erityisen hyvä! Toki ND:n paletti vaikutti merkittävästi kokonaiskuvaan. Joo huulipuna jäi kyllä toistaiseksi itselle:D En edes tiedä miksi hetken harkitsin, etten kokeilisi sitä! Ihastuin heti Dominiquen palettiin kun näin siitä kuvia<3 Nuo paletit, joissa on ruskeaa ja sinistä tuo minullekin aina ensimmäisenä kesän mieleen.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3