Meikit mukaan matkalle

21 elokuuta, 2023

Tässä postauksessa kurkataan meikkipusseihin, jotka olivat mukanani 1,5 viikon mittaisella Ranskan matkalla. Aloittelin postausta vähän jo ennen matkaa, mutta en ehtinyt tekemään tätä valmiiksi. Nyt voin kuitenkin myös kertoa olivatko nämä tuotteet sopivat reissussa. Matka sijoittui kolmeen eri kaupunkiin itä- ja etelä-Ranskassa. Lämpötila oli noin 31-34 astetta, joten meikkipohjatuotteisiin halusin ottaa melko kevyitä tuotteita ja toisaalta pitävät pohjustajat. Lisäksi halusin tehdä hehkuvan meikkipohjan ja huulisävyiksi valitsin mahdollisimman kesäiset värit.



Kasvomeikinpohjustajiksi otin mukaan smashboxin Photo Finish Minimize Pores Primerin sekä bareMineralsin Prime Time Original Foundation Primerin. Pääsääntöisesti käytin smashboxin pohjustajaa, mutta tuote on loppumaisillaan ja siksi bareMinerals pääsi myös varmuuden vuoksi mukaan. smashboxin pohjustaja jaksaa pitää meikin siistinä helteelläkin, mutta bareMinerals on myöskin ihan hyvä. Silmämeikinpohjustajana mukanani oli Love+Craft+Beauty Eyeshadow Primer, joka on osoittautunut hyvin tehokkaaksi pitämään luomivärit paikoillaan, näköjään myös helteellä.


En halunnut ottaa mukaan mitään paksumpia meikkivoiteita. Näin ollen päätin valita meikkivoiteeksi The Ordinaryn Serum Foundationin [sävy 1.2N Light Neutral], joka on lähes vesimäistä koostumukseltaan. Tällä saa todella kauniin kevyen meikkipohjan. Lisäksi mukaan pääsi erborian CC Crème [sävy Clair], joka on erinomainen CC-voide, ja yksi luottotuotteistani jo muutaman vuoden ajalta. Käytin näitä kahta tuotetta melko tasapuolisesti. Molemmat pysyivät kauniina iholla, vaikka ilma oli välillä hyvinkin hiostavaa. Peiteaineena käytin pääsääntöisesti Tarten shape tape concealeria [sävy 16N fair-light neutral]. Mukanani oli kuitenkin myös MACin Pro Longwear Concealer [sävy NW15], mikäli halusin välillä laittaa pikkuisen kevyempää peiteainetta.


Puutereina matkalla mukanani oli Hourglass Ambient Lighting Powder [Luminous Light] sekä Nyx Can't Stop Won't Stop Mattifying Powder. Hourglass on viimeistelytuote, jota käytän isolla siveltimellä kasvojen reuna-alueille tuomaan kevyttä hehkua.

Aurinkopuuteriksi meinasin ottaa ensin yhden suosikeistani, Too Facedin Sweetie Pie Radiant Matte Bronzerin. Mietin kuitenkin, että matkustaminen lisää riskiä tuotteen hajoamiseen vaikka puuterimaiset meikit veinkin käsimatkatavaroissa. Tuota Too Facedin aurinkopuuteria kun ei saisi enää mistään ostettua uuttakaan. Päädyinkin lopulta ottamaan mukaan essencen luminous matt bronzing powder [sävy 01 sunshine]-aurinkopuuterin, joka myöskin on tosi hyvä. Poskipunia minulla oli matkalla kaksi; pinkimpi BH cosmeticsin Duo Cheek Color [sävy Honolulu Hideaway] sekä korallisempi benefitin Coralista. Vaihtelin näiden kahden välillä sen mukaan, mitä huulituotetta käytin.

Korostusvärejä otin mukaan yhden puuterimaisen ja yhden nestemäisen. Puuterimaiseksi otin Beccan Shimmering Skin Perfectorin [sävy OPAL], joka minulla on matkakoossa. Becca osasi kyllä tehdä erinomaisia kasvotuotteita! Nestemäisenä tuotteena minulla oli mukana Cover Fx:n Custom Enhancer Drops [sävy Moonlight], joka myöskin on matkakokoinen. Tämä on lisäksi yksi parhaista nestemäisistä korostustuotteista, jonka tiedän.


Luomiväripaleteiksi yritin valita melko pienikokoiset paletit. Mukaan pääsivät Viseartin Paris Edit sekä Natasha Denonan Mini Glam Palette. Nämä olivat oikein kivat paletit mukana. Ripsivärinä minulla oli Maybellinen Lash Sensational Full Fan Effect. Maybellinen ripsivärit ovat aina olleet yhtiä suosikkejani, mutta tätä en ollut koskaan testannut. Ehkä siksi, etten ole ostanut aiemmin ripsivärejä, joissa on kaareva harjaosa, kuten tässä. Ostin kyseisen ripsivärin ennen matkaa ja otin riskillä sen vasta siellä käyttöön. Tuote osoittautui erinomaiseksi tuoden sekä pituutta että tuuheutta. Joinain päivinä ripsiväri ei levinnyt yhtään iholle, joinain kertoina taas alaripsistä jäi iholle hiukan mustaa. Kokonaisuudessaan ripsiväri kesti helteessä kuitenkin melko hyvin. Kulmatuotteeksi otin mukaan ainoastaan Anastasia Beverly Hills Brow Wizin [sävy Taupe].


Meikinkiinnityssuihkeena mukanani oli essencen Keep It Perfect! make-up fixing spray. Tämä paitsi siksi, että tykkään tuotteesta kovasti, mutta lisäksi pakkaus on tosi kevyt ja tuotetta enää noin kolmasosa jäljellä.


Huulimeikkejä otin matkalle mukaan kaksi. Pinkimpänä sävynä oli Marc Jacobs Beautyn Liquid Lip Crayon [sävy Night Mauves] ja korallisempana Lancômen Matte Shaker [sävy Energy Peach].


Siveltimistä mukanani oli seuraavat:

Silmämeikille: 

-Sigma E40 Tapered Blending

-Sigma E25 Blending

-Sigma E55 Eye Shading

-Sigma E30 Pencil

-Morphe M210

-Zoeva 317 Wing Liner


Kasvomeikille: 

-Real Techniques 402 setting brush

-Real Techniques 407 mini multitask brush (käytin poskipunalle)

-Colourpop F5 (käytin puuterimaiselle korostusvärille)

-Zoeva 110 Face Shape (käytin The Ordinaryn meikkivoiteelle)

-MAC (käytin aurinkopuuterille). Tästä on valitettavasti numero ja nimi kulunut varresta enkä muista niitä enää. Muistaakseni MAC myy edelleen tämännäköistä sivellintä "täysikokoisena", mutta en ole varma onko se täysin sama.

-it Cosmetics Nro 8 Heavenly Luxe Wand Ball Powder


Meikkisienenä minulla oli Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Muita meikkisieniä en nykyään itse ostakaan. Lisäksi mukanani oli pieni pala saippuaa, jolla sain siveltimiä pestyä tarvittaessa sekä meikkisienen aina kun sitä käytin.


6 kommenttia on "Meikit mukaan matkalle"
  1. Vitsit mikä reissu, ihan kateellisena katson kun itse vaan möllöttänyt töissä koko kesän :) kivoja meikkejä mukana, Paris Edit näyttää ihanalta ja Natasha Denonan paletti on hyvä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti säkin pääset viimeistään ensi kesänä tekemään enemmän jotain mielekästä työn ulkopuolelta<3 Nuo paletit oli hyvät reissussa ja toivat riittävästi vaihtelua meikkeihin.

      Poista
  2. Oli kiva päästä katsomaan mitä meikkituotteita sulla oli matkassa mukana! Tällä kokonaisuudella sai varmasti tehtyä tosi kivasti meikkejä eikä tarvinnut aina tyytyä vain yhteen tiettyyn sävyyn/sävymaailmaan, kun luomiväripalettejakin oli pari kappaletta :) Tollaset pienemmät paletit kulkeekin näppärästi mukana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivasti näillä meikeillä sai jo vaihtelua tuolle ajalle, kun pystyi silmämeikin lisäksi vaihtelemaan poskipuna+huulipuna-yhdistelmää. Lisäksi oli kiva vaihdella meikkivoidetta, millä sai myös hiukan erityyppisen meikin:)

      Poista
  3. Aivan upeat maisemat, varmasti livenä vielä kuviakin kauniimpaa ja upeampaa! Ja sulla oli tosi kivoja meikkejä mukana, varmasti sait hyvät meikit tehtyä ja pysyttyä kauniina reissussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä kiva kokonaisuus meikkejä mukana, muuta ei olisi tarvinnutkaan. Samoilla tuotteilla lähtisin mielelläni uudelleenkin jonnekin:) Ja maisemat oli todella kauniit<3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3