Cocopanda Beauty Calendar 2022 | Luukut 7-12

12 joulukuuta, 2022

Taas on avautunut kuusi uutta luukkua joulukalenterista. Katsotaan mitä Cocopandan Beauty-kalenterin luukut 7-12 sisälsivät. Kun joulukuun alkupäivien luukuissa painottui ihonhoito, nyt oli kolmena päivänä peräkkäin meikkejä. Erikoista, ettei tuotteita ole vähän enemmän sekoiteltu siten, että esimerkiksi noin joka toisessa luukussa olisi ihonhoitoa ja meikkejä. Mutta kaikista tärkeintä on toki mitä kalenteri kokonaisuudessaan sisältää. Olen ollut tähän kalenteriin todella tyytyväinen. 



Luukut 7 ja 8



Luukku 7 sisälsi Wetbrush Go Green Mini Detangler-hiusharjan. Tämä minikokoinen ja lehdenmuotoinen hiusharja lupaa selvittää pahimmatkin takut hiuksia repimättä. Harjan kahvaosa on valmistettu biohajoavasta kasvitärkkelyksestä. Tuotetta on saatavissa muutamassa eri värissä. Ensin ajattelin, että ottaisin tämän omaan käyttööni, mutta päädyin siihen, että annan harjan eteenpäin. Itselläni on jo useampia hiusharjoja enkä ole edes aikoihin niitä käyttänyt kun on tullut käytettyä pelkkää kampaa. Ja minulla on nimenomaan Wetbrushiltakin muutama harja ennestään.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 12.50€-18.90€


Luukusta 8 löytyi smashboxin Photo Finish Smooth & Blur Primer. Tämä kasvomeikin pohjustaja silottaa ja tasoittaa ihoa sekä pidentää meikin kestoa. Itselläni on tämä tuote jo ennestään, mutta se on juuri aivan loppumaisillaan, joten oli kiva saada uusi kalenterista. Tämä ei ole ollut suosikkipohjustajani smashboxilta, ei kuitenkaan siksi etteikö tuote tekisi juuri sen mitä lupaa. En vain ole koskaan ollut näin silikonisten pohjustajien ystävä, mutta itse asiassa juuri viime aikoina olen alkanut pitämään tästä pohjustajasta aiempaa enemmän ja käyttänyt sitä ahkerasti. Käytän kyseistä pohjustajaa ainoastaan kasvojen T-alueella tiettyihin kohtiin. Kalenterista pohjustaja tuli pakkauskoossa 10ml, mikä kestää käytössäni erittäin pitkään.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 11.90€-16€/10ml☆ [Saatavilla myös koossa 30ml]


Luukut 9 ja 10



Luukussa 9 oli Ofran korostusväri sävyssä Glazed Donut. Ofran meikkejä tulee onneksi silloin tällöin kauneusbokseissa ja nyt yhtä innolla vastaanotin tämän kalenterista. Korostusvärin sävy näyttää upealta! Ehdottomasti yksi suosikkituotteeni joulukalenterin sisällöstä.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 31.90€-34.50€/10g


Luukusta 10 löytyi Cliniquen high impact mascara. Tätä ripsiväriä minulla ei ole ollut aiemmin, joten kiva saada se testiin! Tuotekuvauksen mukaan ripsiväri antaa maksimaalista tuuheutta, erottelevuutta ja pituutta. Intensiivinen väri lisää katseen syvyyttä. Nyt minulle onkin kertynyt erilaisia ripsivärejä testattavaksi. Yritän saada meikkipostauksia taas tehtyä, kunhan hiukan alkaa valoisuus lisääntyä ja täten tulee paremmat mahdollisuudet valokuvaamiselle.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 22.90€-28.70€/7ml


Luukut 11 ja 12


Luukussa 11 oli dr.brandtin microdermabrasion age defying exfoliator-kuorintavoide. Ohjeen mukaan kuorintavoide levitetään kostutetuille kasvoille ja hierotaan 1-2 minuutin ajan ennen pois huuhtelua. Minulla on tämä tuote ennestään täysikokoisena. Aion käyttääkin ensin tämän pikkutuubin, jotta näen sopiiko tuote iholleni. dr.brandt on aina kiinnostanut minua merkkinä, joten oli tosi kiva saada tämä kalenterista. Tuote tuli matkakoossa 7.5g. Vaikuttaisi, että kuorintavoide on hiukan uudistunut ja kalenterissa tullut on vanhempi versio tuotteesta.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 76.90€-77.90€/60g☆ [Saatavilla myös koossa 20g]


Luukku 12 sisälsi Fudgen Hair Shaper-muotoiluvoiteen hiuksille. Tuotekuvauksen mukaan tämä muotoiluvoide antaa hiuksille rakennetta ja suojaa hiuksia kosteudelta. Tuote sijoittuu pitoasteikolla voimakkuudelle 4/10. Se on helppo pestä pois hiuksista. Kuvauksen mukaan tässä pitäisi olla toffeen tuoksu. Tiesin etukäteen, että kalenterissa on ainakin kaksi tuotetta, joille minulla ei ole käyttöä. Tämä on niistä ensimmäinen, eli annan tuotteen eteenpäin. Muotoiluvoide tuli kalenterissa pakkauskoossa 25g.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 16.90€-18.90€/75g


Mikä näistä tuotteista olisi ollut sinun suosikkisi?

4 kommenttia on "Cocopanda Beauty Calendar 2022 | Luukut 7-12"
  1. Kyseisen kalenterin sisältö vain vakuuttaa vielä enemmän, tosi kivoja tuotteita! Ehkä viimeiset kaksi tuotetta olisi sellaiset, että tuo kuorintavoide no menisi vuosien saatossa, mutta muotovaahto ei kyllä koskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kiva vaihe kun kalenterissa alkoi tulla enemmän myös meikkejä:)

      Poista
  2. Hiusharja olisi mielenkiintoinen, Ofra tietty aina ihana, Cliniquen ripsari ja Smashbox tuli myös Kicksin kalenterista. Muotoiluvoidetta en käytä, Dr.Brandt menisi kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ofraa on aina ihana saada<3 Samoja tuotteita siis liikkeellä;)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3