Cocopanda Beauty Calendar 2022 | Luukut 13-18

19 joulukuuta, 2022

Kurkataan tänään joulukalenterin luukut 13-18. Loput kuusi luukkua katsotaan sitten aattoaamuna. Avasin jo kaikki loput luukut, jotta sain tuotteet kuvattua luonnonvalossa aaton postausta varten, loppuviikko kun menee päivät töissä. Kaikenlaista kivaa tästä kalenterista kyllä kertyi testattavaksi.


Luukut 13 ja 14


Luukusta 13 löytyi Clarinsin Velvet Lip Perfector, joka on siis sävyttävä mattapintainen huulikiilto. Kalenterista tuli sävy 02 Velvet Rosewood. Tuotekuvauksen mukaan "kiillon" pitäisi antaa huulille intensiivisen värin sekä mattaisen puuterimaisen lopputuloksen. Lisäksi sen pitäisi tuntua miellyttävältä huulilla. Omistan joitakin Clarinsin huulituotteita ja niistä olen tykännyt. Kiva siis päästä tätäkin kokeilemaan. Tuote tuli kalenterissa koossa 5ml eli ihan hyvänkokoinen.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 20€-22.90€/12ml


Luukku 14 sisälsi Paco Rabannen Lady Million eau de parfum-tuoksun. Vaikka pidän kovasti hajuvesistä, en muistaakseni ole koskaan tuoksutellut missään Paco Rabannen tuoksuja. En vielä halunnut avata tätä, mutta ainakin pakkauksen läpi tulee ihan hyvä tuoksu. Kalenterissa tuoksu tuli koossa 5ml, joten tästä riittää hyvin moneksi käyttökerraksi.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 62.80€-67.90€/30ml☆ [Saatavilla myös koossa 50ml ja 80ml]


Luukut 15 ja 16


Luukussa 15 oli Jane Iredalen HydroPure Hyaluronic Lip Gloss-huulikiilto. Tuote tuli sävyssä Spiced Peach. En ole koskaan testannut Jane Iredalen meikkejä, joten tosi kiva päästä tätä kokeilemaan. Sävy on sen verran kesäinen, etten viitsi avata tätä vielä. Toivottavasti sävy ei ole huulilla liian persikkainen. Tykkään pienestä persikan vivahteesta kesämeikissä. Tuotekuvauksen mukaan kiillossa on ravitseva, superkosteuttava ja tahraamaton koostumus. Kiillon pitäisi tuoksua vaniljalle. Huulikiilto tuli kalenterissa täysikokoisena.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 27€-30.90€/3.75ml


Luukku 16 sisälsi Urban Glown Eyebrow Gel Browser-kulmageelin. Kyseessä on väritön kulmageeli. Myöskään Urban Glown meikkejä en ole koskaan kokeillut, vaikka näitäkin olen Cocopandalla nähnyt myynnissä. Tämä saa nyt jäädä vielä odottelemaan käyttöönottoa. Kulmageelit eivät ole minulla läheskään päivittäisessä käytössä, joten ne kuluvat aika hitaasti.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 12.90€/2.5ml


Luukut 17 ja 18


Luukusta 17 löytyi Wella Professionals SP Luxe Oil Reconstructive Elixir-hiusöljy. Hiusöljyt on ihania ja niitä laittelen aina silloin tällöin latvoja silottamaan, mikäli en käytä hiusseerumia. Nyt kun haluan kasvattaa taas pidemmät hiukset yritän panostaa mahdollisimman paljon hiusten hoitoon. Tämä Wellan öljy on pakkaukseltaan tuttu, mutta en ole tätä koskaan kokeillut joten kiva tätäkin testailla. Tuote tuli kalenterissa koossa 30ml.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 16.90€-32.50€/100ml


Luukussa 18 oli it Cosmeticsin Your Skin But Better CC+-voide. Tuote tuli sävyssä Light. Tämä on tosiaan it Cosmeticsin Best seller-tuote. Itselläni on tätä ennestäänkin ainakin joku pikkupurkki, mutta kiva saada tätä kalenteristakin. Tuotteessa on SPF50. Pitäisi ottaa tuote perusteelliseen testaukseen. Olen viime aikoina tykännyt käyttää niin paljon erborianin CC-voidetta, että muut ovat jääneet hetkeksi sivuun.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 13.90€-16.95€/12ml☆ [Saatavilla myös koossa 32ml]


Mitkä näistä tuotteista olisi olleet sinun suosikkeja?




8 kommenttia on "Cocopanda Beauty Calendar 2022 | Luukut 13-18"
  1. Kiva sisältö näissäkin luukuissa! Wellan hiusöljy kiinnostaisi ehkä eniten, samoin toi IT Cosmetics, mutta Light on itselleni liian tumma sävy. Oon tosta joskus aikoinaan saanut jonkun testerin, mutta onneksi nykyään tosta myydään myös sitä vaaleampaa Fair-sävyä. Pitääkin varmaan oikeesti joskus ostaa se testiin, kun niin monet tota CC-voidetta kehuvat :) Hajuvedet on mun mielestä aina vähän riskivetoja kalentereihin/bokseihin, mutta toivottavasti toi on sulle mieluinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Light-sävyt voi kyllä olla nimestään huolimatta joskus todella tummia! Itsekin tarvitsen monissa tuotteissa Fair-sävyn. Tämän It cosmeticsin CC-voiteen osalta en muista mikä sävy sopii itselle parhaiten, saa nähdä tarvitseeko käyttää myös vaalennustippoja;) Joo hajuvedet täytyy kyllä sitten osua aika lailla kohdilleen, ei viitsi käyttää sellaista joka ei miellytä yhtään. Ja kiva sitten toisaalta saada tuoksu kokeiluun jos pitää siitä:)

      Poista
  2. Tätä Cocopandaa voisi EHKÄ harkita ensi vuonna jos hinta on järkevä, 150 e on kyllä liikaa. Tässä on ihan kivoja käyttistuotteita mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi jotain alekoodeja on usein liikkeellä. Oli tosi kiva kalenteri<3 Vaihtelun vuoksi hankin ensi vuonna kuitenkin jonkun toisen. Saa nähdä onko tässä Cocopandan kalenterissa minkä verran toistuvuutta tuotteissa ensi vuonna.

      Poista
  3. Kivoja tuotteita :) kulmageelin käyttötarkoitusta jäin miettii, et onko vaan tarkoitus laittaa kulmat kuosiin vai onko siinä jokin hoitava piirre.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivoja tuotteita:) Joissakin kulmageeleissä korostetaan myös tuotteiden hoitavuutta muotoilun ohella. Tässä kyseisessä Urban Glown geelissä ei tuotekuvauksen eikä ainesosalistan perusteella ole keskitytty muuta kuin kulmien muotoiluun:)

      Poista
  4. Tää kalenteri oli kyl ihan yksi parhaista! Lip Perfectorit on ihania, lisäksi mä pidän tuosta paco rabannen lady million tuoksusta! Ehkä vähän siinä mielessä kun tuli taas toinen huulikiilto, niin niissä onkin käytettävää. Mutta tuo väri Jane Iredalen huulikiillosta on kaunis :) Mulla on myös tuo Wellan hiusöljy jossain kaapissa, mielestäni 30ml on sopiva hiusöljystä ja voi kestää jo puolikin vuotta! Tuo It cosmeticsin meikkivoide varmaan myös ihan ok, kivan laadukkaat tuotteet joka luukusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvä kalenteri eikä tullut sellaisia tuntemattomien merkkien tuotteita:) Täytyy ensi vuonna verrata sisältöä toistuuko kuinka paljon samoja tuotteita, vaikka vaihtelun vuoksi hankin jonkun muun kalenterin. Kiva, että tässä oli sullekin tuttuja hyviä tuotteita<3 On kyllä taas huulikiiltoja käytettäväksi, onneksi niistä ei sentään ollut mitään ihmeellisiä sävyjä! Joo 30ml hiusöljyä kestää ikuisuuden kun laittaa vain pari tippaa:)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3