Käytössä olevat ihonhoitotuotteeni kasvoille 1/2 | Syksy 2022

20 marraskuuta, 2022

Nyt olisi aika katsoa taas tällä hetkellä käytössä olevat ihonhoitotuotteeni kasvoille. Julkaisin ensimmäisen kerran tämän vastaavan postauksen heinäkuun alussa, joten siitä on jo yli neljä kuukautta aikaa. Ajattelen 3-4 kuukautta olevan sopiva postausväli näille jutuille, vaikkakaan tuotteissa ei ehdi tapahtua niin suurta vaihtuvuutta. Tällöin postaukset kuitenkin ilmestyvät suunnilleen vuodenajoittain. Tuttuun tapaan jaan tuotteet kahteen eri postaukseen siten, että tässä ensimmäisessä osassa on mukana puhdistustuotteet, kasvovedet, hoitonesteet, seerumit ja kasvovoiteet. Toisessa osassa tullaan katsomaan silmänympärysihon tuotteet, kasvokuorinnat, kasvonaamiot, kasvosuihkeet ja kasvoöljyt. Myöhemmin teen vastaavat jutut käytössäni olevista hiustenhoitotuotteista ja käytössäni olevista ihonhoitotuotteista vartalolle, mutta niissä postausväli tulee todennäköisesti olemaan hiukan harvemmin kuin näissä kasvojen ihonhoitotuotteissa. 


Tosiaankaan mitään isompaa vaihtuvuutta ei tuotteissa nyt nähdä, mutta muutama uusi tuote on tullut mukaan. Kaikkien loppuneiden tuotteiden tilalle en ole avannut uusia tuotteita. Tässä postauksessa olevista tuotteista suurin osa on ollut minulla käytössä jo siis esimerkiksi kesälläkin, ja siksi jutun otsikosta huolimatta kyse ei ole varsinaisesti "syksyn ihonhoidosta." Käytän aina avatut tuotteet loppuun asti oli vuodenaika mikä tahansa. Näin syksyllä olen kuitenkin alkanut kerrostamaan kosteutta kasvoille kesää enemmän. Jos avaan uusia tuotteita käyttöön, katson että ne ovat sopivia kylmempään vuodenaikaan. Olen kosmetiikkaharrastukseni aikana alkanut listaamaan tuotteet ja niiden avauspäivämäärät ylös, jotta varmasti muistan, mitkä tuotteet olisi ensimmäisenä hyvä käyttää loppuun. Mennään nyt katsomaan, mitkä tuotteet ovat tällä hetkellä käytössäni.


Puhdistustuotteet

Aloitetaan puhdistustuotteista. Tähän kategoriaan sisällytän aina puhdistusgeelit ja -vaahdot, puhdistusöljyt, silmämeikinpoistoaineet, misellivedet ja muut tämäntyyppiset tuotteet. Viime postauksen aikaan tämän kategorian tuotteita oli avattuna 10 kpl. Yksi tuote loppui tällä välillä enkä ole avannut uutta tilalle, joten nyt tuotteita on käytössä 9 kpl. Ainakin kaksi näistä tuotteista loppuu vielä tämän vuoden puolella, jolloin viimeistään otan uuden tuotteen tilalle. Ensi kerralla nähdään siis jotain uutta tässä kategoriassa.


Nämä kolme tuotetta minulla on käytössä meikin poistoon. Olen käyttänyt viime kuukausina miltei yksistään Lumenen misellivettä. Yleensä tykkään kuitenkin käyttää pääsääntöisesti öljyjä tai puhdistusbalmeja meikin poistoon, jotta kasvoille ei tule jatkuvasti hankaavaa vaikutusta vanulapuilla. Lumenen misellivesi on sen verran isossa pullossa, että olen sitä vain nyt erityisesti yrittänyt tehokäyttää, mutta taidan siirtyä taas enemmän käyttämään noita kahta muutakin tuotetta. Coxirin Ultra Hyaluronic Cleansing Oil on todella hyvä puhdistusöljy, jota voin lämpimästi suositella. Vahvempikin meikki liukenee hyvin pois tuotteen tuntuessa samalla miellyttävältä ja kosteuttavalta kasvoilla. Öljy emulgoituu pois pelkällä vedellä. Tuotteessa on erinomainen hinta-laatusuhde. dermalogica precleanse on myöskin hyvä tuote. Näistä kahdesta suosittelisin kuitenkin Coxiria, joka on myös paljon edullisempi. Olen kuitenkin aina pitänyt kovasti myös dermalogican tuotteista. Molempia edellä mainittuja öljyjä hierotaan kuivin käsin kuivalle iholle. Lumenen Nordic Hydra Pure Arctic Miracle 3-in-1 Micellar Cleansing Water ei ole mikään tehokkain meikkinpoistaja, mutta ajaa asiansa kuitenkin. Tuote on hajusteeton. Itse suosittelisin kuitenkin enemmän esimerkiksi Garnierin tuotteita.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Coxir: n.18.99€-19.90€/150ml

dermalogica: n. 34.90€-49€/150ml

Lumene: n. 14.90€-15.90€/500ml




Iltaisin meikinpoiston jälkeen pesen kasvot puhdistusgeelillä taikka muulla vastaavalla tuotteella. Aamuisin pesen kasvot myöskin jollain puhdistusaineella, usein puhdistusvaahdolla taikka jollain muulla mikä tuntuu kevyemmältä taikka hellävaraisemmalta. Mario Badescun Botanical Facial Gel-puhdistusgeeliä käytän yleensä iltaisin, mutta aina silloin tällöin myös aamuisin. Tämä loppuu vielä tämän vuoden puolella, tuotteen käyttöraja menee jo selkeästi etiketin alapuolella. En kyllä mitenkään toivo tämän loppumista, koska kyseessä on ihan hyvä tuote. philosophyn purity made simple 3-in-1-cleanser for face and eyes on tuote, jossa yhdistyy meikinpoistoaine, puhdistusaine sekä kasvovesi, eikä niitä siis tarvittaisi erikseen. Itse kyllä olen lisännyt tämän jälkeen kasvoveden ihan normaaliin tapaan. En ole tällä lähtenyt mitään vahvoja meikkejä poistamaan, joten siksi sijoitin tämän puhdistusgeelien joukkoon enkä meikinpoiston puolelle. dermalogican special cleansing gel-puhdistusgeeliä käytän silloin tällöin sekä aamuisin että iltaisin. Pidän tuotteesta kovasti, koska se on tehokas, mutta ei ihoani kuivattava.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Mario Badescu: n. 21.49€/236ml

philosophy: n. 20€/240ml

dermalogica: n. 38.90€-43€/250ml




Natura Siberican Vitamin C Cleansing Face Foaming Gel-vaahtoavaa puhdistusgeeliä käytän silloin tällöin etenkin aamuisin. Ihan kiva tuote. Tuoksu on hiukan erikoinen, muistuttaa pihkan tuoksua. Käyttöraja menee siten, että tuotteesta on käytetty nyt noin kolmasosa. Frudian My Orchard Mochi Cleansing Foam Peach-puhdistusvaahto on minulla aamukäytössä. Tuote on aivan ihana persikalta tuoksuva ja iholle hellävarainen puhdistusaine. Tämä loppuu puhdistustuotteista seuraavaksi, jo muutaman viikon sisällä. Tätä on pakko ostaa jossain kohdin taas uudelleen. Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser on kuoriva puhdistusgeeli, mistä johtuen käyttelen sitä hyvin harvakseltaan. En kovin usein halua kuoria kasvojeni ihoa ja suosin hiukan enemmän kemiallisia kuorintoja. Tässä Originsin puhdistusgeelissä kuorivat partikkelit lähtevät kuitenkin nopeasti pehmenemään ja sulamaan iholla, joten ne eivät tunnu liian voimakkailta. Tuotteessa on raikas sitrustuoksu.



Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Natura Siberica: -

Frudia: n. 5.90€-7.90€/120g

Origins: n. 21.50€/150ml


Kasvovedet  

Viime postauksen aikaan kasvovesiä oli avattuna 9 kpl. Yksi tuotteista loppui tällä välin, mutta avasin yhden uuden tuotteen, joten jälleen niitä on 9 kpl. Ainakin kaksi tuotteista loppuu vielä tämän vuoden puolella ja ennen niiden loppumista en avaa yhtään uutta kasvovettä käyttöön.


Huxley Secret of Sahara Toner Extract It-kasvovesi on täyttä ylellisyyttä. Tuote kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Kasvovesi on koostumukseltaan ohutta, mutta levitän aina kosteuttavat kasvovedet käsin taputtelemalla kasvoille. Katsotaan josko hankkisin tätä nyt Black Friday-alennuksista uuden pullon jo valmiiksi. Luulenpa, että haluan pitää tätä koko ajan käytössä ja vaihdella muita kasvovesiä siinä rinnalla. Skinfoodin Lettuce & Cucumber Watery Toner on myöskin tosi kiva tuote. Kyseessä on lehtisalaattia ja kurkkua sisältävä kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi. Tämä on koostumukseltaan Huxleyta paksumpaa. Tuotteessa on kiva raikas tuoksu. Käyttöaste menee hiukan etiketin yläreunan alapuolella. Whamisa Toner Deep Rich on myöskin erinomainen ihon kosteuttaja, mutta huomaan käyttäväni enemmän tällä hetkellä kahta edeltävää tuotetta. Tämä Whamisan kasvovesi on myöskin paksua koostumukseltaan. Nykyään tuote on erinäköisessä pakkauksessa.

.

Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Huxley: n. 30€-34.90€/120ml

Skinfood: n. 14.90€-15.90€/140ml

Whamisa: n. 44.95€-50.40€/155ml (tuossa minulla olevassa pakkauksessa on 300ml)


Naobayn Origin Gentle Facial Tonerin avasin viime viikolla käyttöön. Tuote on joskus tullut muistaakseni kauneusboksista. Ihan kiva käyttää tämä yksi pakkaus, mutta enempää en tätä kaipaa. Tuote ei esimerkiksi jätä iholle kosteutettua tunnetta, joskaan tuotekuvauksen mukaan se ei sitä lupaakaan tehdä. Olen nyt käyttänyt tätä silti kosteuttavan kasvoveden tapaan, mutta tämä sopisikin ehkä paremmin "puhdistukseen" käytettävien kasvovesien joukkoon, joita on tuossa alla. Taidanpa siirtääkin tämän sellaiseen käyttöön. Tuotteessa on kiva raikas tuoksu. Lumene Valo Nordic-C Brightening Beauty Lotion ei ole varsinaisesti kasvovesi vaan kirkastava hoitovesi nimellä, mutta käytän tätä silloin tällöin aamuisin kosteuttavan kasvoveden sijaan. Tuote on vesimäistä, mutta taputtelen sen käsin kasvoille. Tämä todella kirkastaa ihoa ja lisäksi kosteuttaa. Pidän tuotteen tuoksusta. Tämä loppuu kasvovesistä seuraavaksi. Pixi Glow Tonic on ihana ihoa kevyesti kuoriva ja heleyttävä kasvovesi. Tuote sisältää 5% glykolihappoa. Lisäksi se sisältää muun muassa kosteuttavaa aloe veraa. Voin lämpimästi suositella tätä.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Naobay: vaikuttaa, ettei tuotetta enää saatavilla

Lumene: n. 14.90€-15.90€/150ml

Pixi: n. 20.30€-30.50€/250ml


Lopuksi ne kasvovedet, joita käytän enemmänkin "puhdistavina" eli silloin, jos haluan kasvojen pesun jälkeen käydä vielä varmuuden vuoksi kasvot läpi vanulapulla. Tätä en tee aina vaikka olisinkin meikannut, koska puhdistan kasvot kaksoispuhdistuksella, ja harvoin ihoon enää jää epäpuhtauksia sen jäljiltä. Puhdistavia kasvovesiä riittäisi ehdottomasti maksimissaan kaksi käytössä, ja nyt keskitynkin käyttämään Mario Badescun Special Cucumber Lotionin ensin tyhjäksi, koska siinä on vähiten tuotetta jäljellä. Käyttöraja menee etiketin alareunan kohdalla. Ihan hyvä perustuote, jota voisin hankkia lisääkin. VICHY Normaderm Purifying pore-tightening lotion on omalle iholleni liian kuivattava kasvovesi, ja siksi sen käyttö onkin nyt jäänyt. Käyttelen tuotteen kuitenkin loppuun Mario Badescun loputtua. Garnier Bio purifying Thyme Perfecting Toner on myöskin melko tujua, mutta tästä tykkään. Se ei tehokkuudestaan huolimatta samalla lailla kuivata ihoani. Käytän tätä yleensä vain kasvojen T-alueella.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Mario Badescu: n. 19.90€-22.90€/236ml

VICHY: n. 11.50€-17.90€/200ml

Garnier: n. 6.80€-9.50€/150ml


Hoitonesteet eli essencet

Viime postauksen aikaan hoitonesteitä oli avattuna 4 kpl, mutta yksi niistä loppui tällä välillä. En ole ottanut uusia käyttöön, joten nyt hoitonesteitä on 3 kpl avattuna. Käytän ainakin vielä yhden näistä loppuun ennenkuin otan uutta tilalle.



the SAEM Jeju Fresh Aloe Essence on ihana kosteuttava, aloe veralta tuoksuva hoitoneste. Aloe raikastaa ja rauhoittaa ihoa. Itse miellän tämän kesätuotteeksi, mutta en aio säilytellä tätä avattuna ensi kesään. Käyttelen tuotetta siis niin kauan kuin sitä riittää, mutta talven aikana en aio hankkia uutta. Tämä hoitoneste on käytössäni aamuin taikka illoin riippuen siitä, mitä muita tuotteita käytän. Dr.Jart+ Vital Hydra Solution Biome Essence loppuu lähiviikkoina. Tuote on erinomainen, mutta tuoksu on aivan kamala. Siksi olen käyttänyt tätä aika harvakseltaan, mutta aion nyt tehokäyttää tuotteen pois. Joka tapauksessa tämä hoitoneste kosteuttaa ihoa erinomaisesti. Käytän tuotetta vain iltaisin. Mizonin Water Volume EX First Essence on yksi pitkäaikainen suosikkini hoitonesteistä, ja olenkin käyttänyt tätä useamman pullon. Tämä on melko ohutta koostumukseltaan, joten näin syksyllä sitä onkin ihana kerrostaa halutessaan muutamakin kerros kasvoille lisäämään kosteutta. Kosteutuksen lisäksi tuote tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Käytän tätä hoitonesteistäni useimmiten ja sekä aamuin että illoin. 


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

the SAEM: n.14.90€/35ml

Dr.Jart+: n.16.90€-18.95€/50ml

Mizon: n.19.90€-25.50€/150ml


Seerumit

Viime kerralla seerumeita oli avattuna yhteensä 7 kpl. Kaksi niistä loppui enkä ole avannut uusia tilalle, joten nyt seerumeita on 5 kpl. Yksi näistä ainakin loppuu piakkoin.


FARMACY Filling Good hyaluronic acid plumping serum on tullut minulle Boxycharmissa. Tämä on erinomainen tuote, joka kosteuttaa tehokkaasti ja tuntuu iholla ihanalta. Seerumi tuoksuu miedosti hunajalta. Käytän tätä aamuisin ja/tai iltaisin riippuen siitä, mitä muita tuotteita käytän. Clean Skin Club Vitamin C Brightening Boosterin sain IPSY Glam Bag Plussasta. Myös tähän tuotteeseen ihastuin heti, joskaan en aivan yhtä paljon kuin edeltävään tuotteeseen. Tämä seerumi tuo kaunista hehkua iholle, minkä vuoksi suosin sitä aamukäytössä. Tuote sisältää muun muassa vesimelonia, ananasta ja vihreää teetä ja tuntuu ihanan raikkaalta iholla. Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum on myöskin loistava tuote. Seerumi kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti, minkä vuoksi se sopii hyvin nyt kylmään vuodenaikaan käytettäväksi.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

FARMACY: n. 40€-48€/30ml

Clean Skin Club: n. 32€/30ml

Drunk Elephant: n. 46€/50ml




avant Pink Orchid Subtle Restoring Overnight Serum on tullut joskus jostain kauneusboksista. En oikein jaksa innostua avantin tuotteista, mutta kieltämättä tämä seerumi kuitenkin silottaa ihoa tehokkaasti ja koostumus on kevyt ja miellyttävä. Tämä loppuu seerumeista seuraavana. Clarins Double Serum on seerumi, jossa on kaksiosainen koostumus vesiliukoisine ja öljypohjaisine tehoaineineen. Ne sekoitetaan keskenään pumppauksen jälkeen. Tuote kosteuttaa ja silottaa ihoa. Tällaisia voimakkaampia anti-age-seerumeita en käytä päivittäin.



Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

avant: n. 88.95€-104.50€/30ml

Clarins: n. 79.95€-94€/30ml


Kasvovoiteet

Viime kerralla kasvovoiteita oli avattuna yhteensä 8 kpl. Kolme niistä on loppunut tällä välillä. Avasin yhden uuden tuotteen ja lisäksi viime kerralla unohdin esitellä yhden, joka on nyt tässä mukana. Tuotteita on nyt siis käytössä 7 kpl.


Katsotaan ensin mitkä päivävoiteet minulla on käytössä. Elemis Pro-Collagen Marine Cream on tullut minulle joskus jostain boksista. Kaikki kokeilemani Elemiksen tuotteet ovat olleet erinomaisia, kuten myös tämä. Voide tuntuu jotenkin todella ylelliseltä enkä ole halunnutkaan käyttää tätä siksi päivittäisenä voiteena vaan vain silloin tällöin. Voide on tällaisessa 15ml:n matkakoossa, mutta minulla on onneksi tämä vielä täysikokoisenakin, ja avaankin sen kun tämä pikkupurkki loppuu. Ekopharma Vadelma kasvovoide on aivan ihana päivävoide, yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Ekopharman tuotteet ovat uudistuneet. Ostin näitä aiempia tuotteita muutamia varastoon silloin, kun näitä myytiin alennuksella ennen uudistumista. Täytyy joskus testata uudistunuttakin versiota, mutta ainakin tämä nykyinen on ihanan kosteuttavaa ja täyteläistä, mutta ei kuitenkaan tee sekaihostakaan rasvaisen tuntuista vaan iho tuntuu raikkaalta. Tämä purkki alkaa olla jo melkein tyhjä, joten tämä tai edellä mainittu Elemis loppuu voiteista seuraavana. 


Natura Siberican Vitamin C Glow Day Face Cream-voide on tosi kiva ja hyväntuoksuinen voide. Tuotteessa on SPF20. TONYMOLYn Water Melon Soothing Gel Cream-geelivoide on tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle. Itse olen käyttänyt tätä vain kasvoilla. Voide on ihanan kevyt ja raikas, minkä vuoksi se oli erityisen kiva kesällä. Talvella tämä saattaisi olla jatkuvasti käytettynä liian ohut, mutta käyttelen silloin tällöin. 


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Elemis: n. 110.45€-117.50€/50ml

Ekopharma: uudistunut versio on 50ml:n pakkauksessa ja hinta on n. 32.90€

Natura Siberica: -

TONYMOLY: n. 10.30€-12.90€/120ml




Ja lopuksi vielä yövoiteet. Elemiksen Superfood Midnight Facial-yövoiteen avasin eilen illalla käyttöön. Voide tuntui hyvin ylelliseltä. Käsissä se tuntuu paksuhkolta ja aika rasvaiselta, mutta tämä imeytyykin nopeasti ihoon. Iho ei tunnu yhtään rasvaiselta, vain erittäin pehmeältä. Voiteessa on joku karkkimainen tuoksu. Voiteen pitäisi soveltua kaikille ihotyypeille. Tämä voide tuli minulle Boxycharmissa. Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack-yönaamio sisältää etanaseerumia ja lääkeyrttejä. Etanatuotteille tuttuun tapaan naamion koostumus on venyvää. Tuote vaatii jonkin verran aikaa imeytyä, joten se kannattaa levittää kasvoille hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa. Ihan kiva tuote, joskaan mitään merkittäviä vaikutuksia en ole tämän kanssa huomannut. En ehkä lähtisi tätä uudelleen hankkimaan, mutta käytän pois mielelläni. 


Earth Harbor Naturals Nymph Nectar Superfruit Radiance Balm on se tuote, jonka unohdin heinäkuun postauksessa esitellä, koska kesäksi laitoin tuotteen sivuun. Sain tämän tuotteen Boxycharmissa. Tämä on siis paksua voidetta kasvoille, mitä voi käyttää kasvovoiteen tai yönaamion tapaan. Voide on ehkä siinä mielessä väärä sana kuvaamaan tuotetta, sillä tämä tuntuu aluksi koskettaessa vähän kuin olisi sekoitus paksua voimaista kuorintavoidetta ja öljyä. Tuote ei olekaan vesipohjainen vaan ensimmäinen ainesosa listassa on oliiviöljy. Lisäksi voiteessa on runsaasti muitakin kasviöljyjä. Joka ilta en laittaisi näin öljyistä tuotetta sekaiholleni, mutta harvakseltaan. Tuotteessa on hedelmäisen karkin tuoksu.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Elemis: n. 45.20€-54.50€/50ml

Mizon: n. 26.90€-34.90€//80ml

Earth Harbor: n. 34.70€/30ml



Oliko näissä sinulle tuttuja tuotteita? Mistä ihonhoitotuotteista olet erityisesti pitänyt viime aikoina?


10 kommenttia on "Käytössä olevat ihonhoitotuotteeni kasvoille 1/2 | Syksy 2022"
  1. Mielenkiintoisia tuotteita, tälläisiä postauksia on kiva lukea :) Monta tuttua ja kiinnostavaa tuotetta. Dermalogica on jotenkin jäänyt vieraaksi, koen sen aika kalliiksi sarjaksi. Huxley on kokonaan testaamatta mutta tuo Skinfoodin Cucumber kasvovesi kiinnostaisi. Pixin Glow Tonic on tosi hyvä, samaten M.Badescun Cucumber. Pitäisi ostaakin jompaakumpaa taas pitkästä aikaa. Earth Harborin balmin sain Boxycharmissa mutta en oikein voi käyttää tuollaisia öljypohjaisia tai sellaisia balmimaisia jotka jäävät kinnaamaan iholle. Kuivalle ihollehan ne olisi paljon sopivampia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät lukea tällaisia postauksia:) Itsekin tykkään lukea vastaavia muilta. Dermalogica on joo aika hintava merkki! Itsekään en uudestaan lähtisi hankkimaan Earth Harborin balmia, vaikkakin käytän tuon pois. Sekaihoisena laitan sitä pääsääntöisesti kasvojen reuna-alueille. En yleensä pidä noin öljyisestä tunteesta kasvoilla. Mieluummin käytän pari tippaa sitten ihan vain kasvoöljyä vaikkapa sekoitettuna kasvovoiteeseen tai täsmähoitona kuivimpiin kohtiin:)

      Poista
  2. Olipa paljon tuotteita, tuttuaj ja tuntemattomia! Pixin glow tonic on ihana. Joskus käytin myös todella paljon lumenen bi-phase kasvovettä ja pidin siitäkin kyllä :) Tuo Tonymolyn Watermelon geeli alkoi kiehtomaan, pidän vesimelonin tuoksusta tuotteissa. En olekaan koskaan käyttänyt Tonymolya vaikka se oli yksi ekosta k-beauty tuotteista Suomessa, pitäisi ehdottomasti vielä joskus testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glow tonic on kyllä ihana<3 Mä en varmaan olekaan koskaan kokeillut mainitsemaasi Lumenen kasvovettä. Ja itse asiassa ylipäänsä Lumenen kasvovesistä hyvin vähän kokemusta, nyt kun tarkemmin mietin. Mulla tulee tuosta Water Melon-geelivoiteen tuoksusta aina ensi mieleen perinteinen Hubba Bubba-purkka:) Mutta ihanan raikas tuote etenkin kesällä.

      Poista
  3. Aika paljon tuotteita käytössä :D tosin ei varmaan mitenkään erikoista kosmetiikan harrastajalle. Itse taidan olla vielä vähän aloittelija, kun pyrin käyttämään putelin tyhjäksi ennen uuden avaamista :D
    Tällä hetkellä hoitoneste ja rasvaisuutta vähentävät tehotipat ovat olleet erityisessä käytössä. Kummallista kun iho rasvoittuu ja kuivuu yhtä aikaa, mutta onneksi on tuotteita ongelmiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat käyttötyylit sopivat varmasti kokeneemmalle kosmetiikkaharrastajallekin:) Itse olen vain innostunut käyttelemään tuotteita rinnakkain ja testailemaan enemmän kerralla. Varmasti "normaali ihminen" käyttää ensin yhden tuotteen loppuun:D

      Ihonhoito on kyllä välillä varsinaista pähkäilyä, kuten kuvaamasi tilanne. Toivottavasti olet saanut apua tuotteistasi<3

      Poista
  4. Sulla on todella kiinnostavia ihonhoitotuotteita käytössä ja paljon myös itselle tuttuja tuotteita :) Toi Elemiksen yövoide kuulostaa loistavalta ja jo pelkkä pakkaus on hurjan kaunis<3

    Huxleyn ja Whamisan tonerit on mielettömän hyviä, mulla on nyt just toi Huxley käytössä taas pitkästä aikaa ja on se vaan loistotuote. Ekopharman Vadelma-sarja on hurjan hyvä ja oon tota kasvovoidettakin käyttänyt tuubillisen. En oo itse niitä uudistuneita tuotteita testannut, mutta jossain vaiheessa pitäisi niitäkin saada kokeiltua!

    Seuraavaa osaa odotellessa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että näissä on monia sinullekin tuttuja tuotteita:) Elemiksen yövoide on ihana<3 Kiva, että se tuli boksissa, ei varmaan olisi tullut itse sitä lähdettyä alun perin hankkimaan. Käytän tuota harvakseltaan niin kestää pidempään. Huxley myös todella ihana, mukavaa että sullakin se nyt käytössä:) Pitäisi joskus testata jotain muutakin merkiltä. Toivottavasti Ekopharman tuotteet ovat uudistuksen jäljiltä pysyneet melko samanlaisina kuin nämä entiset oli.

      Mukavaa, että nämä postaukset kiinnostavat<3

      Poista
  5. Paljon sullekin on purkkeja käytössä, niin kuin mullakin. Mun suosikkimerkki on Dermalociga. Mulla on atooppinen ja ikääntyvän naisen iho ja moni lääkitys vielä kuivattaa ihoa ja monia sarjoja ja tuotteita oon koittanut ja aina palaan takasin Dermalocigan tuotteisiin. Usein ne on onneksi tarjouksessa ja kaupan päälle saa minikokoja ja aika paljon riittoisampia myöskin ovat, kuin vaikka apteekkikosmetiikka. Pitäiskin alkaa ihan pitää kirjaa kuinka kauan nää isot koot putsareita ja voiteita riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että jollain muullakin paljon purkkeja:D Nyt kun olen tekemässä pikkuhiljaa sitä urakkaa, että kirjaan kaiken kosmetiikan ylös, niin se auttaa itseäni pysymään paremmin tilanteen tasalla:) Mukavaa, että oot Dermalogicasta löytänyt itsellesi sopivia tuotteita<3 Mulla on jotain kiinnostavia tuotteita merkiltä testaamatta, jotka täytyy ehdottomasti hankkia jossain vaiheessa. Itsekin ostan kaiken kosmetiikan tarjouksista, ja mukavasti saa Dermalogicastakin hintaa alemmas. Musta tuntuu, että tuo puhdistusgeeli kestää ikuisuuden:)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3