Syksyn ja talven paletit | Paletti 2/5 | By Beauty Bay Metamorphic 16 Colour Palette

31 joulukuuta, 2023

Pitkän tauon jälkeen jatkuu viiden luomiväripaletin postaussarja, jonka nimeksi muutin syksyn ja talven paletit pelkän syksyn sijaan. Sarjassa esittelen siis viisi palettia, jotka valikoin syksyllä käyttöön, mutta suurin osa niistä sopii kivasti myös talvipaleteiksi. Ainoastaan tällä kertaa mukana oleva paletti ei kuulunut alkuperäiseen viisikkoon, vaan vaihdoin tämän toisen paletin tilalle. Kyseessä on By Beauty Bayn Metamorphic 16 Colour Palette, joka inspiroi minua nyt niin paljon talvella, etten voinut mitenkään jättää tätä ulkopuolelle! Paletti on tosiaan Beauty Bay-verkkokaupan oman merkin paletti ja se ilmestyi muutama kuukausi sitten. Valitettavasti paletti on jo nyt lähtenyt myynnistä pois.

Tämä paletti ilmestyi osana Beauty Bayn Metamorphic-joulukokoelmaa, jossa oli mukana ainakin myös kaksi nestemäistä luomiväriä. Paletissa on keskellä magneettikiinnitys, josta paletti aukeaa molemmille sivuille. Molemmilla puolilla on peilit.

Paletti on melko painava ja laadukkaan oloinen. Kannessa (ja paletin pahvipakkauksessa) paletin nimi ja Beauty Bay-tunnus ovat kaunista kimalletekstiä ja tekstit hiukan kohokuvioitua. Sain kimalletta jonkin verran esiin yhteen kuvaan kuvaamalla paletin illalla keinovalossa.

Paletti tuli tosiaan pahvipakkauksessa, joka on samannäköinen kuin itse palettikin.


Pahvipakkauksen takaosasta löytyy ainesosalista.

Paletti sisältää 16 sävyä. Mukana on shimmersävyjä, metallisia sävyjä, mattasävyjä sekä duochrome-sävyjä. Palettia hallitsevat sinisen, violetin ja harmaan sävyt. Katsoin paletista etukäteen arvioita ja ostin paletin kimaltavien sävyjen upeasta laadusta johtuen. Ne ovat erittäin kermaisia, pigmenttisiä ja ohuita. Mattasävyt eivät ole mitenkään erityisiä laadultaan, mutta toimivat käytössä kuitenkin moitteettomasti. Pigmenttiä on ihan kohtuullisesti ja ne häivyttyvät melko hyvin eivätkä esimerkiksi paakkuunnu tai "katoa" häivytyksessä.



Future - valkoinen shimmersävy
Spill - sinivihreä shimmersävy kullan värisillä hippusilla
Morph - sinivihreä mattasävy
Phygital - jäinen duochrome kullan ja sinisen sävyin


Reality - kylmä mattainen lila
Prism - jäinen duochrome sinisen ja violetin sävyin
Convert - himmeän violetti shimmersävy
Oil - duochrome violetin ja sinivihreän sävyin


Avatar - mattainen vaaleanruskea
Algorithm - metallinen teräksenharmaa
Alchemy - metallinen harmaan sininen
Mirror - metallinen hopea

Tech - musta-hopea shimmersävy

Parallel - Indigonsininen mattasävy

Portal - violetti shimmersävy monivärisin heijastein

System - himmeän harmaa mattasävy


Katsotaan nyt esimerkkinä kaksi erilaista meikkiä, jotka tein paletilla. Ensimmäinen on voimakkaampi meikki ja toinen meikki edustaa itselleni arkimeikkiä.


Meikki 1




Meikissä 1 käytetty seuraavia sävyjä: Avatar, System, Portal, Convert, TechFuture, Prism ja Morph


Meikki 2






Meikissä 2 käytetty seuraavia sävyjä: AvatarAlgorithm, Parallel, Alchemy ja Future


Vielä muutama ajatus paletista. Nopealla vilkaisulla tästä tuli ensin itselleni mielikuva, että on enemmän sellainen juhlakauden ja iltameikkien paletti. Sitäkin tämä toki on, mutta tarkemmalla tutkimisella ja testailulla tämä alkoi edustaa itselleni myös yllättävän helppokäyttöistä arkipalettia. Esimerkiksi sävyä Avatar häivytyssävyksi luomivakoon ja jotain vaaleampaa kimallesävyä, vaikkapa Convert tai Mirror, koko luomelle ja kaunis ja kevyt meikki on valmis. Yllä olevassa esimerkkimeikissä numero 2 käytin lisäksi metallista sinisen sävyä Alchemy ripsirajassa tuomaan pientä lisävivahdetta meikkiin. Mahdollisuudet ovat rajattomat tämänkin paletin kanssa! Toki tämän paletin kanssa tulee pitää kimallesävyistä, mattasävyjen ystävälle tällainen ei luonnollisestikaan ole ihanteellinen luomivärikokonaisuus.


Paletin normaalihinta oli 22€ [16x1.7g]. Vielä jokunen viikko sitten palettia oli myynnissä Beauty Baylla, mutta nyt kun muutama päivä sitten tarkistin tilanteen niin ei enää ollutkaan. Tämä paletti edustaa taas yhtä esimerkkiä siitä, että luomiväripaletista ei todellakaan tarvitse maksaa monia kymmeniä euroja, jotta laatu olisi erinomaista. Vaikka kyseinen paletti ei olekaan enää myynnissä, niin monet Beauty Bayn luomiväripaletit ovat saaneet erinomaisia arvioita.


Aiemmin tässä postaussarjassa esiintynyt paletti oli Urban Decayn Naked Honey. Pääset postaukseen tästä. Naked Honey on paletti, jota en oikein tähän vuodenaikaan tykkää käyttää. Se on siis tässä kohdin siirtynyt talviunille, mutta keväällä käytän sitä taas oikein mielelläni!


Minkälaiset luomivärisävyt sinua inspiroi talvella?

4 kommenttia on "Syksyn ja talven paletit | Paletti 2/5 | By Beauty Bay Metamorphic 16 Colour Palette"
  1. Upea paletti joka viileytensä puolesta vetoaa minuun :) ihania talvisävyjä ja miten upeasti ne sopivat sun silmien väriin! Ruskeat silmät on kyllä siitä ihanat että kaikki värit näyttää hyvältä. Mulla ei ole yhtään Beautybayn palettia mutta pelkkää positiivista kuullut. Joskus himoitsin jtain Midnight? palettia mutta se oli jo poistunut myynnistä. Näiden kanssa pitää kai olla nopea jos jonkun haluaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tämä on kyllä niin kaunis talvipaletti! Joo nämä rajoitetun ajan myynnissä olevat paletit tuntuu olevan ainakin toisinaan todella lyhyen aikaa saatavilla. Toki heillä on sitten niitä väriteemaisia peruspaletteja, joista monet vaikuttaisi olevan pitkään ostettavissa. Ihastuin tähän Metamorphic palettiin niin kovasti jo etukäteen, että päätin nyt olla nopea :)

      Poista
  2. En ole varmaan aiemmin kuullutkaan tai pitkään aikaan Beautybaysta tai nähnyt kellään muulla näitä meikkejä. Kiva shimmerinen, sopii tosi hyvin tähän hyytävään pakkaskeliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo paletti on kuin tehty näille keleille :) Kiva, että edullisemmiltakin merkeiltä löytyy erinomaisia tuotteita.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3