Joulukalenterit 2023 | Bangerhead & Essie | Luukut 12-24

23 joulukuuta, 2023

Tällä kertaa olisi vuorossa Bangerheadin ja Essien kalentereiden loput luukut, eli luukut 12-24. Huomisen jouluaaton sisältö tulee näin päivän etukäteen, mutta halusin saada postauksen julkaistua jo tänään. Mutta huomioi tämä, mikäli et halua vielä nähdä näistä kalentereista viimeisen luukun sisältöä! Ensi viikolla jatketaan taas kosmetiikan parissa. Mitään lomaa en siis tässä kohdin ota blogin osalta.


Bangerhead


Luukku 12


Luukusta 12 löytyi Bangerhead Glow Getter Brightening Face Mask-kasvonaamio. Kiva päästä kokeilemaan Bangerheadin omaa tuotesarjaa. Naamion koostumusta kuvaillaan vanukasmaiseksi. Se sisältää muun muassa kaoliinia, joka puhdistaa ihoa tehokkaasti. Tuotekuvauksen mukaan AHA-hapot ja hedelmäentsyymit kuorivat ihoa hellävaraisesti, kosteuttavien ainesosien samalla palauttaen ihon kosteustason. Ihosta tulee hehkuva ja täyteläinen. Naamion vaikutusaika on 3-5 minuuttia.

☆Tuotteen normaalihinta 15€/75ml


Luukku 13


Pussukassa 13 oli kynsilakka, NAILBERRY L'oxygéné sävyssä Candy Floss. Tykkään siitä, että kalenteriin laitetaan myös yksi kynsilakka. Sävy ei kylläkään ole itselleni jouluinen eikä edes kovin talvinen, mutta todella kaunis vaaleanpunainen sävy kuitenkin.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 18.45€-23.50€/15ml


Luukku 14


Luukku 14 oli taas vuorostaan kahden tuotteen luukku. Pussukasta löytyi dermalogican Sound Sleep Cocoon-yövoide [koko 10ml] sekä Filorgan Global-Repair-seerumi [koko 7ml]. dermalogicalta en olekaan koskaan tuota yövoidetta testannut, mutta tuttu tuote nimeltään. Kiva päästä kokeilemaan sitä. Tuotekuvauksen mukaan tämä geelivoide vähentää ihon väsymyksen merkkejä ja tuo hehkua. Voiteen sisältämät laventeli, santelipuu ja patsuli rauhoittavat aisteja. Kaikista testaamistani Filorgan tuotteista olen tykännyt, joten oikein tervetullut tuote myös tuo seerumi.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

dermalogica noin 89€-93.90€/50ml [myös tämä 10ml:n koko on myynnissä]

Filorga noin 98€-106.50€/30ml


Luukku 15


Pussukassa numero 15 oli R+Co Death Valley Dry Shampoo-kuivashampoo. Tämän kuivashampoon luvataan paitsi raikastavan hiuksia, antavan niille myös tuuheutta ja rakennetta. Kuivashampoita käytän aika harvakseltaan, joten ne kuluvat todella hitaasti. Kiva silti jossain kohdin päästä tätä testailemaan. Tuote tuli kalenterissa koossa 30ml.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 17.90€-18.50€/75ml☆ [Saatavilla myös koossa 300ml]


Luukku 16


Luukussa 16 oli jälleen Bangerheadin oman merkin ihonhoitoa. Tällä kertaa tuotteena oli All Clear Clarifying Facial Toner-kasvovesi. Tuotekuvauksen mukaan tämä 2% BHA-happoa sisältävä kasvovesi on syväpuhdistava. Se kuorii ihoa kuivattamatta sitä, pienentää ihohuokosia sekä tukee tasapainoista talintuotantoa. Tuote on suunnattu kaikille ihotyypeille. Kiva päästä kokeilemaan tätäkin!

☆Tuotteen normaalihinta 13.50€/200ml


Luukku 17


Luukku 17 sisälsi By Terryn Brightening CC-Serum-seerumin sävyssä Apricot Glow. Ihana tuote, jonka omistan ennestään toisessa sävyssä. Sävystä riippuen näitä voi käyttää esimerkiksi hehkua tuovina ja ihon sävyä tasoittavina pohjustajina tai vaikkapa tuomaan lämpöä kasvoille aurinkopuuterin tapaan. Seerumi tuli kalenterissa koossa 10ml.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 69.50€-72.50€/30ml☆ 


Luukku 18

Luukku 18 sisälsi Bangerheadin oman merkin kaksipäisen siveltimen, Double-Duty Foundation and Concealer Brush. Sivellin on siis suunnattu meikkivoiteen ja peiteaineen levitykseen. Itse ajattelin kokeilla sitä myös muiden nestemäisten tai voidemaisten tuotteiden kanssa. Sivellin vaikuttaa laadukkaalta ja miellyttävän pehmeältä.

☆Tuotteen normaalihinta 11.50€


Luukku 19

Luukusta 19 paljastui Dermaceutic Light Ceutic Night Cream-yövoide. Voide on suunnattu epätasaiselle ja hehkua kaipaavalle iholle. Se sisältää muun muassa glykolihappoa ja fytiinihappoa. Voiteen pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. Tuote tuli kalenterissa koossa 15ml eli mukavan reilussa koossa. 

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 49.90€-55€/40ml☆ 


Luukku 20

Numerossa 20 oli jälleen kaksi tuotetta, tällä kertaa molemmat merkiltä OUAI. Tuotteet olivat Body Crème Melrose Place-vartalovoide [koko 30g] sekä Hair Oil-hiusöljy [koko 5ml]. Molemmat mielenkiintoisia tuotteita. Jännä nähdä millaiset tuoksut näissä on! 


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

vartalovoide noin 38€-39.45€/212g

hiusöljy noin 27.20€-30€/45ml☆ [Saatavilla myös koossa 13ml]


Luukku 21

Luukku 21 sisälsi 111Skin Celestial Black Diamond Brightening Essence-hoitonesteen. Tuotekuvauksen mukaan ihosta tulee säännöllisessä käytössä nuorekkaampi ja hehkuvampi. Tuote tuli kalenterissa koossa 30ml. Mukavaa, että tuli arvokkaalta ja kiinnostavalta merkiltä melko reilun kokoinen pakkaus.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 89.50€-105€/100ml☆ [Saatavilla myös tuossa 30ml:n koossa]


Luukku 22

Pussukassa 22 oli Maria Åkerberg Scalp Treatment Rosemary-hoitava ja kosteuttava suihke hiuspohjalle. Tämän aion ottaa saman tien käyttöön, koska talvella hiuspohja tuntuu helposti kuivalta. Katsotaan tuoko tämä siihen mitään apua. Tuotekuvauksen mukaan suihketta voi käyttää halutessaan päivittäin riippumatta siitä, onko hiuksia pesty tuolloin vai ei. Tuotteen ei pitäisi rasvoittaa hiuksia.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 16.90€-18€/125ml


Luukku 23

Luukussa 23 oli kaksi Jorgobén tuotetta, Niacinamide Serum [seerumi] ja Bio-Active Balancing Moisturizer [kasvovoide]. Molemmat tuli koossa 15ml. Tuotekuvauksen mukaan seerumi tasoittaa ihon sävyä ja silottaa ihon rakennetta sekä supistaa ihohuokosia. Ihosta tulee kimmoisampi. Tämä ravitseva seerumi sisältää muun muassa niasiiniamidia. Ei sisällä hajusteita. Kosteusvoiteen koostumus on sen sijaan tuotekuvauksen mukaan kehitetty hillitsemään talintuotantoa ja samalla syväkosteuttamaan ihoa. Voide sisältää muun muassa lakritsijuurta, kaurauutetta ja valkoista teetä. Myös tämä on hajusteeton. Näitä tuotteita lähden innolla testaamaan. Näissä olisi ihan kiva hintatasokin, mikäli osoittautuvat hyviksi.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

seerumi noin 15€-25€/50ml

kasvovoide noin 18.90€-28.50€/50ml


Luukku 24

Aaton luukku sisälsi LH cosmeticsin Aim Higher-luomiväripaletin sekä Bangerheadin Shady Business Angled Eyeshadow Brush-luomivärisiveltimen. Paletissa on kaunis sävykokonaisuus ja mietin aiemmin jopa sen hankkimista. Näin ollen kiva saada se nyt kalenterista, vaikka en palettia lopulta ostanutkaan. Oikeastaan paletti on suunnattu silmille, poskille ja huulille, mutta itse näen tämän luomiväripalettina. Mielestäni kiva sisältö viimeiseen kalenterin luukkuun.


Tuotteiden normaalihinnat:

LH cosmetics noin 39.90€-49€

Bangerhead 2.50€


Essie



Luukut 12-17

Luukku 12: s'il vous play [13.5ml]

Essien kuvauksin metallinen pinkki ripauksella violettia.


Luukku 13: hard to resist advanced [5ml], kynnenvahvistaja


Luukku 14: iced out filter [10ml], expressie


Luukku 15: frilly lilies [5ml]

Essien kuvauksin hillitty oranssi korallin pohjasävyin.


Luukku 16: strong start [5ml], aluslakka


Luukku 17: gossip n'spill [13.5ml]


Luukut 18-24


Luukku 18: suits you swell [5ml]

Essien kuvauksin punasävyinen violetti.


Luukku 19: lady like [5ml]

Essien kuvauksin pehmeä mauven sävy.


Luukku 20: pencil me in [5ml]

Essien kuvauksin kirkas purppuran pinkki sinisine pohjasävyineen.


Luukku 21: around the bend [13.5ml]

Essien kuvauksin eloisa keltasävyinen pinkki.


Luukku 22: fifth avenue [5ml], punaoranssi


Luukku 23: licorice [5ml], musta


Luukku 24: fairy tailor [13.5ml], gel couture, nude pinkki


Haluan jo tässä kohdin kiittää kuluneesta vuodesta. On ollut mukavaa jakaa teidän kanssa kommenttien parissa ajatuksia kosmetiikkatuotteisiin liittyen. Tai toivottavasti olet voinut muulla tavoin lukijana saada vinkkejä tai vaikkapa ihan vain rentoutua blogin parissa. Olen jo suunnitellut ensi vuodelle sisältöä, joten katsotaan mitä kaikkea se tuo tullessaan. Nyt kuitenkin tunnelmallista joulua kaikille lukijoilleni <3

4 kommenttia on "Joulukalenterit 2023 | Bangerhead & Essie | Luukut 12-24"
  1. Ihanaa joulun aikaa sinulle <3 ja kiitos tästä blogista, on aina mukava lukea ja toivottavasti saadaan lukea jatkossakin :)
    Essien sisältö on tasaisen laadukasta ja Bangerheadin luukku 24 todella hyvä, upean värinen kylmä paletti, tykkäisin itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvää joulun aikaa myös sinulle <3 Kiitos, ihana kuulla että olet tykännyt lukea blogia. Postauksia on luvassa jatkossakin :) Joo tuo paletti on erityisen kiva kokonaisuus kylmiä sävyjä.

      Poista
  2. Hyvää Joulua :) TUo essien kalenteri oli kyllä niin ihana ja laadukas, ja ne lakat on oikeasti hyviä. Pitää harkita jos tuntuisi että olisi kova himo lakata kynsiä, niin hankkisiko tuon ensijouluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, oikein hyvää joulun aikaa myös sinulle <3 Mä uskon, että Essien kalenterin lakat innoittaa itseänikin nyt hoitamaan kynsiä taas paremmin, kun tuli niin nättejä lakkasävyjä! Hoidettuja kynsiä on jotenkin kivempi lakata.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3