Kauneusboksit | Boxycharm + Beauty Boost | lokakuu 2023 [sekä yksi vanhempi boksi]

01 joulukuuta, 2023

Kauneusboksien aika jälleen! Nyt joulukuussa mennäänkin muutoin blogissa sitten taas joulutunnelmiin avaamalla kosmetiikkakalentereita. Toki yritän saada joulukuulle vähän jotain muutakin luettavaa. Syksyn luomiväripalettipostaukset tulevat sitä mukaa kun ehdin ne suinkin tehdä, mutta jatkan kyseisten palettien käyttöä nyt myös alkutalvesta. Näin ollen jatkan postauskokonaisuuttakin syksyn ja talven paletteina. Ainoastaan yhden viisikon paleteista vaihdoin toiseen, muut ovat ne jotka alun perinkin olivat tulossa esittelyyn. 


Tällä kertaa kuitenkin vuorossa kauneusboksien sisältöjä. Mukana on lokakuun Boxycharm + Beauty Boost. Lisäksi vanhimmasta päästä seuraava esittelemättä jäänyt Boxycharm Premium, viime joulukuun boksi. Vertailen taas lopussa vähän näiden kahden sisältöjä. Mietin ensin josko ottaisin kerralla kolme boksia esittelyyn, mutta postauksesta tulisi ehkä sitten jo liian pitkä. Miksei sitäkin voisi toki kokeilla joskus. Jos joku ei vielä tiedä niin Boxycharm-boksit ovat IPSYn ja tilataan nykyään heidän sivuiltaan. Siksi paketeissakin lukee nykyisin IPSY. Kurkataan nyt näihin kahteen boksiin.



Lokakuun 2023 Boxycharm + Beauty Boost


Lokakuun boksi oli ainakin kärsineen näköinen! Olin ostanut Planet Expressiltä siihen taas lisämuovituksen, koska mukana oli paletti. Tiesin laittavani paletin eteenpäin, mutta enemmän siitä jollekin on iloa ehjänä. IPSY oli laittanut laatikkoon mukaan taas vain pienen paperin palasen, joka ei käytännössä suojaa mitään. Itse sisältö oli palettia lukuun ottamatta oikein mieluisa itselleni. Viisi tuotteista oli meikkejä ja lisäksi mukana oli yksi ihonhoitotuote. Tykkään välillä saada meikkipainotteisia bokseja, mutta on kiva ettei niitä tule koko ajan. Vaikka meikit ovat lähinnä sydäntäni, niin bokseista tulee todella mielenkiintoisia ihonhoitotuotteita.


Glow Recipe Watermelon Glow AHA Night Treatment [yönaamio] [minulle valittu tuote]


Glow Recipea otan aina ilolla vastaan. Tämä yönaamio lupaa kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Ihosta pitäisi tulla huomattavasti sileämpi ja hehkuvampi tämän AHA-happoja sisältävän tuotteen avulla. Yönaamio sisältää myös muun muassa hyaluronihappoa [Sodium Hyaluronate], vesimelonia [Citrullus Lanatus Fruit Extract] ja niasiiniamidia [Niacinamide]. Tuotetta ohjeistetaan käyttämään 2-3 kertaa viikossa taikka aina tarvittaessa. Tämä on uudistettu versio Glow Recipen aiemmasta Watermelon Glow Sleeping Mask-yönaamiosta, jota en ole koskaan kokeillut. Luin joitakin arvioita tuotteesta ja niiden mukaan tässä uudemmassa koostumus olisi juoksevampi ja tuoksu keinotekoisempi kuin edeltävässä versiossa. Joka tapauksessa odotan innolla tämän testaamista! Tuote on söpössä vaaleanpunakorkkisessa lasipurkissa.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 36.60€-41.25€/60ml☆ [Saatavilla myös koossa 25ml]


F.A.R.A.H Eyeshadow Primer [luomivärinpohjustaja] [oma valintatuote boksiin]

Tämä silmämeikinpohjustaja vaikutti kiinnostavalta ja siksi valitsin sen boksiini. Tuotteella on paljon lupauksia. Sen pitäisi tuoda luomivärien sävyt voimakkaasti esiin, pitää luomivärit koko päivän paikoillaan sekä kosteuttaa ihoa. Lisäksi koostumus kuvataan kevyeksi ja helpoksi levittää. Kosteutus kuulostaa kivalta, mutta mietityttää jaksaako tämä tuote pitää itselläni meikkiä paikoillaan. Jos tämä pitää kaikki lupauksensa, on varmasti sellainen tuote jota ostaisin jatkossa. Pohjustaja sisältää muun muassa jojobaöljyä [Simmondsia Chinensis Seed Oil] ja E-vitamiinia [Tocopheryl Acetate].

Tuotteen normaalihinta noin 16.50€/10ml


Wander Beauty Riviera Blush and Bronzer Palette [poskipuna- ja aurinkopuuteripaletti] [minulle valittu tuote]

Tämän paletin laitan eteenpäin, joten en turhaan edes koskenut sävyihin. Poskipunat ainakin näyttäisivät olevan todella kimalteisia. Myöskään aurinkopuuterit eivät näyttäisi olevan täysin mattaisia. Poskipunasävyt ovat vaalea persikka sekä pinkki. Aurinkopuuterisävyt ovat jotenkin hiukan oudon sävyisiä. Paletin sävyt eivät oikein inspiroi itseäni, mutta toivottavasti joku toinen saa tästä iloa. Tuote on myynnissä vain rajoitetun ajan.

Tuotteen normaalihinta $38€


Anastasia Beverly Hills Stick Blush [voidemainen poskipuna, sävyssä Pink Dahlia] [oma valintatuote boksiin, Beauty Boost-tuote]


Tämän poskipunapuikon omistan ennestään kahdessa muussa sävyssä, ja nyt tämä kaunis Pink Dahlia-sävy saa liittyä joukkoon. Näistä voisin jossain kohdin tehdä ihan oman postauksenkin. Nämä poskipunat ovat koostumukseltaan kevyitä ja levittyvät helposti iholle antaen luonnollisen heleän lopputuloksen. Ne eivät vaikuta haitallisesti alla olevaan meikkipohjaan. Tuote on saatavissa seitsemässä eri sävyssä.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 32€-34€/8g



Huda Beauty Lip Contour 2.0 Automatic Matte Lip Pencil [huultenrajauskynä, sävyssä Pinky Brown] [oma valintatuote boksiin]

Huda Beautylta pääsi tosiaan valitsemaan kaksi tuotetta boksiin. Ensimmäinen niistä oli tämä huultenrajauskynä. En ole koskaan testannut Huda Beautyn huultenrajaustuotteita. Tuotekuvauksen mukaan nämä kynät ovat helposti levittyviä, erittäin pigmenttisiä, pitkäkestoisia ja miellyttävän tuntuisia huulilla. Tämän sarjan kynät ovat kaikki mattasävyjä. Sävyjä on saatavilla 12 erilaista. Näissä huultenrajauskynissä ajatuksena on erityisesti huulten muotoilu halutulla tavalla.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 18€-22.70€/0.5g☆ [Saatavilla myös miniversiona]


Huda Beauty Liquid Matte Ultra-Comfort Transfer-Proof Lipstick [nestemäinen huulipuna, sävyssä Bombshell] [oma valintatuote boksiin]

Omistan tämän sävyn jo ennestään miniversiona, joten luonnollisesti avaan boksissa tulleen tuotteen vasta kun edellinen on käytetty. Bombshell on kaunis hieman pinkkiin taittava nuden sävy ja on ilmeisesti yksi tuotteen myydyimmistä sävyistä. Näissä huulipunissa on nestemäiseksi mattahuulipunaksi ihan miellyttävä koostumus, mutta kosteutan huulet toki hyvin ennen tuotteen käyttöä. Kuivuttuaan tuote ei tartu yhtään. Nämä huulipunat ovat olleet Huda Beautylla vuosia myynnissä ja tuotteesta löytyy useita eri sävyjä.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 20€-27.15€/4.2ml☆ [Saatavilla myös koossa 1.9ml]


Joulukuun 2022 Boxycharm Premium


Viime joulukuun boksi sisälsi kaksi ihonhoitotuotetta ja neljä meikkituotetta. Tästä boksista jätin toistaiseksi kaikki tuotteet omaan käyttöön.


Glow Recipe Papaya Sorbet Enzyme Cleansing Balm [puhdistusbalmi] [minulle valittu tuote]


Tästäkin boksista tuli Glow Recipea, mikä on todella mukavaa. Tällä kertaa merkiltä tuli puhdistusbalmi, joka lupaa poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet sekä SPF-tuotteet tehden samalla ihosta raikkaan, kosteutetun, sileän ja pehmeän. Koostumus muuttuu käytettäessä maitomaiseksi öljyksi. Tuotetta ohjeistetaan hieromaan kuivalle iholle pyörivin liikkein noin minuutin ajan ennen pois huuhtelua. Balmi sisältää papaijaa eri muodoissa [Carica Papaya Seed Oil, Carica Papaya Fruit Extract sekä papaijassa esiintyvä papaiini-entsyymi, Papain]. Lisäksi tuote sisältää muun muassa mustikkauutetta [Vaccinium Angustifolium Fruit Extract] ja aprikoosinsiemenöljyä [Prunus Armeniaca Kernel Oil]. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita. Tuote on kauniissa lasipurkissa.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 29.40€-33.50€/100ml


KORRES Greek Yoghurt Superdose Face Mask [kasvonaamio] [oma valintatuote boksiin]


Tämä naamio vaikutti todella mielenkiintoiselta ja KORRESia olen testannut vain vähän, joten valitsin tuotteen innoissani boksiin. Tuotekuvauksen mukaan naamio sisältää kreikkalaista jogurttia, joka tekee iholle voimakkaasti viilentävän tunteen rauhoittaen samalla ihoa. Pre- ja probiootit auttavat ylläpitämään ihon mikrobitasapainoa. Naamio lupaa myös antaa runsasta kosteutusta sekä palauttaa ihon luonnollisen hehkun ja sileyden. Naamion vaikutusaika on 10-15 minuuttia tai sen voi jättää myös vaikuttamaan halutessaan yön yli. Tuotetta voi käyttää jopa päivittäin. Tämä tuote lähtee käyttöön heti kun jompikumpi nyt käytössäni olevista kosteuttavista naamioista loppuu.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 37.50€-45€/100ml


Grown Alchemist Anti-Pollution Primer [meikinpohjustusvoide] [oma valintatuote boksiin]


Tämä pohjustaja on tuotekuvauksen mukaan kevyt ja geelimäinen pohjustaja, joka kosteuttaa ja silottaa ihoa hävittäen näkyvistä juonteita ja huokosia. Tuotteen sanotaan myös suojaavan ihoa ympäristön saasteilta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta. Tuote ei sisällä silikoneja. Pohjustajan ohjeistetaan annettavan kuivua täysin ennen muun meikin levitystä sen päälle. Toki pohjustajaa voi käyttää yksistäänkin ilman meikkivoidetta. Tästä tuotteesta olin todella innoissani, joskaan en niinkään ihoa suojaavien tekijöiden johdosta, koska niistä on aina todella vaikea sanoa mitään. Mutta silottavia pohjustajia on aina mielenkiintoista testata. Minulla pitäisi ainakin kolmen pohjustajan loppua tässä muutaman kuukauden sisällä, joten sitten otan tämän Grown Alchemistin pohjustajan käyttöön. En muista kokeilleeni merkiltä mitään tuotteita aiemmin.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 35€-38.40€/50ml


Ciaté London Watermelon Burst Setting Spray [meikinkiinnityssuihke] [minulle valittu tuote]


Ciaté on itselleni merkkinä sellainen, että osa tuotteista on kiinnostavia ja osa taas ei niinkään. Mutta tämä suihke kuuluu ehdottomasti niihin kiinnostaviin! Tämä kevyesti hajustettu suihke lupaa ylläpitää ihon kosteutta, pitää meikin paikoillaan ja antaa luonnollisesti hehkuvan lopputuloksen. Voidaan käyttää meikin alla tai päällä. Tuote sisältää muun muassa vesimeloniuutetta [Citrullus lanatus Fruit Extract] ja niasiiniamidia [Niacinamide]. Suihke on kauniissa läpinäkyvässä pullossa. Yksi meikinkiinnityssuihke minulta loppui lokakuussa ja yksi toinen on tehotestauksessa, ja vaikuttaa tällä hetkellä että sen laitan eteenpäin. Ciaté pääsee sitten sen jälkeen vihdoin testiin!

Tuotteen normaalihinta noin 20€/75ml


Huda Beauty Demi Matte Cream Lipstick [nestemäinen huulipuna, sävyssä Game Changer] [minulle valittu tuote]

Vaikuttaisi, että näitä Demi Matte Cream-huulipunia ei ole enää myynnissä, vaan ainoastaan nuo lokakuun boksin kohdalla esitellyt nestemäiset huulipunat. Joka tapauksessa kaunis sävy tuli boksissa tästäkin.


Beauty For Certain Perfect Collab Eyeliner Duo | navy + bronze [silmänrajauskynät] [minulle valittu tuote]

Tässä silmänrajauskynäsetissä on todella kauniit sävyt. Setti sisältää syvän sinisen sävyn, joka on mattasävy sekä shimmerisen pronssin sävyn. Tuotekuvauksen mukaan kynät ovat kermaisia, helposti levittyviä ja pitkäkestoisia. Jos nämä pysyvät silmillä hyvin, olen todella innoissani näistä enkä malta odottaa yhdistäväni näitä erilaisiin meikkeihin.

Setin normaalihinta $32


Kumpi bokseista oli sitten itselleni mieluisampi? Alla olevassa kuvassa vielä molemmat boksit.


Tällä kertaa vertailtavana olevissa bokseissa oli sekä Glow Recipea että Huda Beautya, jotka molemmat ovat itselleni todella mieluisia merkkejä. Nämä boksit olivat myös kivaa vastapainoa toisilleen kun toinen meikkipainotteinen ja toisessa sitten kaksi ihonhoitotuotetta. Näistä bokseista on todella vaikea valita kumpi on mieluisampi itselleni, mutta jos olisi aivan pakko valita, ottaisin viime joulukuun boksin (eli alimmainen kuvassa). Tämä ensinnäkin siksi, että tästä kaikki tuotteet jäi omaan käyttöön, kun taas toisesta paletti lähtee eteenpäin. Lisäksi Glow Recipen tuotteista odotan hiukan enemmän tuon puhdistusbalmin käyttöä kuin yönaamion (mikä sekin on todella kiva tuote!). Kolmantena perusteena se, että joulukuun boksissa tullut Huda Beautyn huulipunasävy (ja koostumus) on itselleni uusi, kun taas lokakuussa tulleen Bombshell-sävyn omistin jo ennestään.


Lopuksi vielä swatchit muutamista edellä esitellyistä meikeistä. Otin varmaan parikymmentä valokuvaa, mutta kamera ei valitettavasti saanut napattua Bombshell-huulipunassa olevaa pinkihtävää pohjasävyä.


Kumpi boksi sisälsi sinusta mielenkiintoisempia tuotteita?


6 kommenttia on "Kauneusboksit | Boxycharm + Beauty Boost | lokakuu 2023 [sekä yksi vanhempi boksi]"
  1. Harmi jos ostaa Toi Glow Recipen vesimeloni yömaski näyttää niin ihanalta ja herkulliselta! En itse välitä nestemäisistä korostusväreistä, mutta anastasialta olisi kiva saada tuollainen kyllä testiin. Hudan tuotteet on myös tosi kivoja, mulla oli joskus sellainen tosi glitterinen huulikiilto. Itse tykkään Ciatella tosi monista tuotteista ja olisi kiva testata tuota setting sprayta, ainakin purkki on todella kaunis. Molemmat boksit on valinnoilla ja vaihtoehdoilla tosi hyvät sisällöiltään, ehdottoman ihana saada tuollaisia hyviä tuotteita kauneusboksissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tuo yönaamio olisi itselleni mieluinen. Herkulliselta se ainakin kuulostaa <3 Hudalla yleensä huulituotteet hyviä, vaikka ei kaikkein parhaimpia mitä koskaan olen kokeillut. Glitterinen huulikiilto kuulostaisi tähän vuodenaikaan kivalta :) Ciaté ei ole merkkinä huono, vaikka siitä on viime vuosina tullut vähän sellainen "kauneusboksimerkki." Niillä on kuitenkin paljon tosi kivoja tuotteita! Nämä boksit oli kyllä munkin mielestä tosi hyvät.

      Poista
  2. Jos noista pitäisi jompikumpi välttis valita, ottaisin tuon jälkimmäisen, koska en missään tapauksessa enää haluaisi tuota Glow Recipen yönaamiota, oli omalle iholleni ei tehnyt yhtään mitään, edes kosteuttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmi, ettei yönaamio toiminut sulla yhtään :( Tuotteesta en ole kyllä ennenkään kuullut pelkkää hyvää. Saa nähdä millainen on omalla ihollani. Ehkäpä käytän nyt talvella tuhdimpia tuotteita ja otan tuon vasta keväällä testiin.

      Poista
  3. Nuo Beauty For Certainin kynät yllätti, pysyivät tosi hyvin mun raskailla luomilla! Ihan harmitti kun loppui :) just omassa blogissa sanoin Ciatea kauneusboxi merkiksi, mutta onhan tuo suihke taas ihan eri luokkaa! Miksei Glossyboxiin sellaista...Ihan kadehtittavan kivat sisällöt taas, olispa joskus itsekin saanut Hudaa..kyllä kelpaisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että Beauty for Certainin kynät pysyivät sulla hyvin. Noissa on niin ihanat sävyt, että toivon niitä pystyväni käyttämään! Kyllä mullekin Ciatésta on tullut pitkälti kauneusboksimerkki. Mutta on niillä silti tuotteita jotka herättävät suurta kiinnostusta, kuten tämä suihke :) Mukavaa tosiaan, että Huda Beautya on alkanut tulemaan bokseista.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3