Joulukalenterit 2023 | Bangerhead & Essie | Luukut 5-11

11 joulukuuta, 2023

 Katsotaan tässä kohdin mitä Bangerheadin ja Essien joulukalentereiden luukuista 5-11 on tullut.



Bangerhead


Luukku 5


Viidennessä pussukassa oli kolme tuotetta, Clarinsin Lip Comfort Oil-huuliöljy [hunaja, 01 Honey], Clarinsin Natural Lip Perfector-huulivoide [sävy 01 Rose Shimmer] sekä Anastasia Beverly Hillsin Crystal Lip Gloss-huulikiilto [Glass, väritön]. Clarinsin huuliöljyt on todella hyviä, minulla on näitä jo muutama ennestään. Tätä hunajaversiota en ole kuitenkaan ennen kokeillut, joten kiva että tuli itselleni uusi tuote. Näistä huuliöljyistä juurikin tämä hunaja soveltuu tuotekuvauksen mukaan myös yönaamioksi. Tuote saa jäädä kuitenkin toistaiseksi odottamaan käyttöönottoa, koska huuliöljyjä en halua pitää kovin montaa kerrallaan avattuna. Öljy tuli kalenterissa koossa 1.4ml, eli tuotteesta riittää monen moneksi kertaa.


Lip Perfector-huulivoide on myös ennestään itselleni tuttu tuote. Valitettavasti minulla on juuri tämä sama sävy nyt käytössä, mutta jätetään varakappaleeksi. Nämä huulivoiteet ovat miellyttävän tuntuisia ja antavat kevyen sävyn. Sopivat kivasti huolittelemaan huulet jos haluaa vähän sävyä, mutta ei halua laittaa varsinaista huulimeikkiä. Itselläni nämä ovat jääneet aika vähälle käytölle ja juuri vähän aikaa sitten otinkin tuotteen esille. Jossain näitä näytetään kutsuttavan huulivoiteiksi ja jossain huulikiilloiksi. Itse laitan aina ensin jonkin "tavallisen" huulivoiteen, ja kun se on imeytynyt, tämän siihen päälle. Tuote tuli kalenterissa 5ml:n koossa, eli jälleen reilussa koossa. Kolmantena tuotteena oli Anastasia Beverly Hillsin väritön huulikiilto. Anastasian värilliset huulikiillot ovat yhtiä suosikkituotteitani huomioiden kaikki huulimeikit. Värittömiä huulikiiltoja en sen sijaan käytä enkä siksi niitä omistakaan. Mietin kuitenkin, että voisin kokeilla käyttää tätä huultenrajauskynän kanssa. Sen sijaan huulipunien päällä en käytä kiiltoja. Tuotekuvauksen mukaan tämän huulikiillon pitäisi tuoksua persikalle. Kiilto tuli koossa 3.1 ml eli paljon tuotetta tässäkin.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Clarins-huuliöljy noin 20.50€-26.50€/7ml

Clarins Lip Perfector noin 18€-22.90€/12ml

Anastasia Beverly Hills Crystal Lip Gloss noin 20.90€-24€/4.8ml


Luukku 6


Kuudennessa luukussa oli davines Liquid Spell-hiuseliksiiri, jonka pitäisi tehdä ohuista tai käsitellyistä hiuksista vahvemmat ja kiiltävät. Tuote aktivoituu lämmöstä. En yleensä föönaa hiuksia, joten täytyy kokeilla jonkun muun lämpölaitteen kanssa. Tämän pitäisi muuttua purkista otettaessa nesteestä vaahtomaiseksi. Olen innokas käyttämään erilaisia hiustuotteita, joten tällekin tulee ehdottomasti käyttöä.

☆Tuotteen normaalihinta noin 18€/50ml☆ [Saatavilla myös koossa 125ml]


Luukku 7


Seitsemännessä luukussa oli Verso Skincaren Super Eye Serum-silmänympärysihon seerumi. Tuotekuvauksen mukaan seerumi vähentää silmänympärysihon turvotusta sekä häivyttää tummia silmänalusia ja juonteita. Tuote sisältää retinolia.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 51.90€-60€/15ml☆ [Saatavilla myös koossa 30ml]


Luukku 8


Kahdeksas pussukka sisälsi Urban Decayn All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray-meikinkiinnityssuihkeen. Tähän mennessä testaamistani suihkeista paras pidentämään meikin kestoa, ja voin sanoa että olen kokeillut monia! Minulta tyhjenee näitä kohta yksi pullo, mutta sille löytyy jo uusi kappale tilalle. Jääköön tämä silti jonon jatkoksi, koska käytän tuotetta kuitenkin niin usein.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 15€-17.50€/30ml☆ [Saatavilla myös koossa 118ml]


Luukku 9


Yhdeksäntenä päivänä tuotteena oli Molton Brown Fiery Pink Pepper Bath & Shower Gel-suihkugeeli. Olisipa tullut jossain toisessa tuoksussa. Tämä lähtee avaamattomana eteenpäin. Ennen kalenterin hankkimista katsoin netissä sisällön läpi ja muistan ajatelleeni tuolloin, että tämä on ainoa tuote jota varmuudella en ota omaan käyttööni. Kylpy- ja suihkugeeli tuli kalenterissa koossa 100ml.

☆Tuotteen normaalihinta noin 28€/300ml


Luukku 10


Luukussa 10 oli kaksi kappaletta Beauty of Joseonin Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50-aurinkovoidetta. Kokoa en näistä näe, taitaa jäädä pakkauksessa olevan tarran alle. Saattaa olla, että on 10ml, mikä on ainakin myynnissä oleva koko isomman koon rinnalla. Tuotekuvauksen mukaan tämä on kevyt, mutta kosteuttava aurinkovoide kemiallisella suojalla. Ehkä ei tähän vuodenaikaan itselläni niin innostusta herättävä tuote, mutta kesällä käytän oikein mielelläni. Lisäksi luukussa oli Skinceuticals C E Ferulic-antioksidanttiseerumi koossa 4ml. Huh, onpas tällä tuotteella hintaa! Eikä muutoinkaan yhtään itseäni innostava seerumi. Tätä en aio käyttää.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Beauty of Joseon noin 20€-23.90€/50ml

Skinceuticals noin 163.50€-191.45€/30ml


Luukku 11


Luukku 11 sisälsi kaksi näytekokoista hajuvettä sekä vartalovoiteen. Hajuvedet ovat Juliette has a gun Ode to Dullness sekä Ellis Brooklyn Vanilla Milk Eau de Parfum. Vartalovoiteena oli Sol de Janeiron Brazilian Bum Bum Cream. Minulta löytyy merkin voiteita jo muutama ennestään, mutta tätä tuoksua onneksi vain toinen samanlainen pikkupurkki [25ml]. Sol de Janeiron voiteet ovat hyviä laadultaan, mutta käytän näitä myös etenkin tuoksun takia. Kalenterissa tullut voide on itselleni niin kesäinen tuoksultaan, että tähän vuodenaikaan en tätä avaa. Mutta tuoksu on ihana!


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Juliette has a gun noin 86.50€-99€/50ml☆ [Saatavilla myös koot 7.5ml ja 100ml]

Ellis Brooklyn noin 119€/50ml☆ [Saatavilla myös koot 7.5ml ja 10ml]

Sol de Janeiro noin 21.90€-27€/75ml☆ [Saatavilla myös koot 240ml ja 500ml]


Essie



Luukut 5-8



Luukku 5: tumma punainen sävy [5ml], wicked

Luulin sävyä tummanruskeaksi, kunnes tarkistin Essien sivuilta kuvauksen. Varmaan hämärästä valaistuksesta johtuen! Joka tapauksessa tämä ei ole sävy, jota lähtisin itse ostamaan. Mutta voi näyttää kynsillä kivaltakin, joten kokeilen.


Luukku 6: mattapintainen päällyslakka [13.5ml], gel couture matte top coat


Luukku 7: kynsilakanpoistoaine [25ml], Good as Gone clarifying nail polish remover


Luukku 8: valkoinen [13.5ml], tuck it in my tux

Essie kuvaa sävyä silkkiseksi norsunluunvalkoiseksi. Kiva sävy! Pari valkoista sävyä minulla on jo Essieltä ennestään, mutta ei onneksi tätä.


Luukut 9-11


Luukku 9
: vihreä [5ml], off tropic

Essien kuvauksen mukaan rehevän metsikön vihreä. Myös joulun mieleeni tuova vihreä. 


Luukku 10: kynsiöljy [5ml], apricot nail & cuticle oil


Luukku 11: sininen [5ml], bikini so teeny

Kimalletta sisältävä sininen. Tämä olikin jo ennestään nimeltään itselleni tuttu lakka.

4 kommenttia on "Joulukalenterit 2023 | Bangerhead & Essie | Luukut 5-11"
  1. On kyllä hyvä tuo Bangerheadin kalenteri, oikeastaan todella hyvä! Molton Brownista olisin tykännyt <3 No niin tulihan se Essien öljy ja kivoja lakkasävyjäkin. Wicked olis eniten mun juttu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bangerheadin kalenterissa on kyllä kivan monipuolinen kokonaisuus sellaisia kiinnostavia merkkejä. Nyt vihdoin pääsen testaamaan tuota Essien öljyä, pääsee kyllä heti käyttöön. Ajattelin testata tuota Wicked-sävyä vasta kun saan kynnet vähän parempaan kuntoon. Voi sitten näyttää tosi kivaltakin! Kiva oli kuulla mistä tuotteista olisit tykännyt :)

      Poista
  2. Olihan tässä muutamia ihania luukkuja :) Clarinsin Lip Perfector on tosi kiva, olen ostanut ihan täysikokoisia ja joku tuollainen mini on vielä mulla myös kaapissa :) Essien joulukalenterin ois voinu hankkia, kun niissä mini purkeissa on myös tosi kivan malliset siveltimet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsilla on kyllä kivoja huulituotteita. Lip Perfectoreissa on miellyttävä koostumus. Mulla ei oo koskaan aiemmin tainnut olla Essien minikokoja. Kiva kuulla, että noissa hyvät siveltimet, en ole vielä ehtinyt testailemaan.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3