Joulukalenterit 2023 | Bangerhead & Essie | Luukut 1-4

04 joulukuuta, 2023

Joulukalentereiden ensimmäiset luukut ovat auenneet. Nyt onkin ulkona kaunista kun on lunta ja pakkasta. Pidän kovasti siitä hetkestä, kun alkaa olla jo hämärää ja kovemmalla pakkasella maisema on toisinaan samalla hiukan sinertävä. Jos vieläpä luntakin sataa tuolloin aivan hiljalleen. Mitäpä sitten joulukalentereista on näinä päivinä ehtinyt tulla? Tänä vuonna minulla on Bangerheadin ja Essien kalenterit. Kynsilakkakalenteria en olekaan koskaan aiemmin hankkinut, vaikka juurikin etenkin Essien kalenteri on viime vuosina näyttänyt sisällöltään todella hyvältä.


Bangerhead


Luukku 1


Bangerheadin kalenterissa tuotteet tulevat erillisissä numeroiduissa pussukoissa. Ensimmäisessä tuli kaksi kangasnaamiota, Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Lifting Mask sekä Klairs Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask. Dr. Ceuraclen hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia sisältävä naamio lupaa kosteuttaa, kiinteyttää ja kohottaa. Vaikutusaika on 10-20 minuuttia. Klairsin naamion puolestaan pitäisi rauhoittaa, suojata ja kosteuttaa ihoa. Se sisältää muun muassa keramideja, aloe veraa, hyaluronihappoa ja pantenolia. Vaikutusajaksi mainitaan 15-20 minuuttia. Hyvä aloitus kalenterille! Kangasnaamioita on kiva testailla erilaisia ja nämä olivat sellaisia, joihin välttämättä ei huomio muutoin ensimmäisenä kiinnittyisi.

Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Dr. Ceuracle noin 4.50€-5€

Klairs noin 4.90€-5.90€


Luukku 2


Toisen päivän pussukassa oli näytekokoinen (2.7g) Hourglassin Unlocked Instant Extensions-ripsiväri. Hourglassin tuotteita olen aika paljon käyttänyt, mutta en koskaan ripsivärejä, joten oli tosi kiva saada tämä kalenterissa. Tuotekuvauksen mukaan tämä erityisesti pidentää ja kohottaa ripsiä sekä tuo jokaisen ripsen tarkasti esiin. Vaikutuksen kuvataan olevan kuin ripsien pidennykset. Ripsivärin voi poistaa lämpimällä vedellä, tämän pitäisi olla nk. tuubimaskara.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 32€-34€/10g


Luukku 3


Kalenterin ensimmäinen hiustuote tuli kolmannesta luukusta, shu uemuran Essence Absolue Nourishing Protective Hair Oil-hiusöljy. Tuotekuvauksen mukaan öljy suojaa ja ravitsee sekä lisää kiiltoa hiuksiin latistamatta niitä. Sisältää lämpösuojan. Öljy oli kalenterissa koossa 30ml, mikä on reilu koko hiusöljystä. Käytän hiusöljyä silloin jos en käytä seerumia. Vuorottelen niitä aina ihan vain sen mukaan, mitä tekee mieli laittaa. Molemmilla saa kivasti silotettua hiuksia.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 38.50€-39.95€/50ml☆ [Saatavilla myös koossa 150ml]


Luukku 4


Neljännessä luukussa oli Augustinus Baderin The Rich Cream-kasvovoide. En ole koskaan kokeillut merkiltä mitään, joten kiva päästä tutustumaan siihen. Ostan toisinaan kalliimpiakin ihonhoitotuotteita, mutta Augustinus Bader menee merkkinä sinne hintatason puolelle, jota en kyllä itse aio hankkia. Tämä luksusvoide lupaa kosteuttaa, ravita ja suojata ihoa. Koostumusta on kuvailtu paksuksi ja täyteläiseksi sekä pehmeäksi. Soveltuu erityisesti kuivalle ja normaalille iholle sekä iäkkäämmälle iholle. Ei sisällä hajusteita. Kalenterissa tuote tuli 15ml:n koossa, mikä on pienin myytävänä olevista pakkauksista. Mutta toki oikein hyvä määrä kalenterissa!

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 79€-82€/15ml☆ [Saatavilla myös koossa 30ml, 50ml ja 100ml]


Essie



Luukut 1-4


Luukku 1: keltainen sävy [13.5ml], check your baggage

Essien sivuilla sävy on kuvattu kirkkaan keltaiseksi punaisin pohjasävyin. Ihana sävy, joka itselleni on etenkin kesäsävy.


Luukku 2: vihreä sävy [5ml], win me over

Essien kuvauksin khakinvihreä keltaisine pohjasävyineen. Kaunis vihreä, mitään tätä muistuttavaa ei itseltäni löydykään.


Luukku 3: päällyslakka [5ml], stay longer


Luukku 4: sininen sävy [13.5ml], ripple reflect

Essie kuvailee lakan ruiskaunokin siniseksi punaisine pohjasävyineen. Tästäkin sävystä pidän kovasti. Itselleni ehkä eniten kevät- ja kesäsävy.

4 kommenttia on "Joulukalenterit 2023 | Bangerhead & Essie | Luukut 1-4"
  1. Tuo essien kalenteri on varmasti tosi kiva, kynsilakkakalenterit on sellaisia pääasiassa :) Nyt kun en ole jaksanut juuri lakata kynsiä ei ole tosin lakoista tullut enää haaveiltua. Ei ole enää edes kynslakanpoistoainetta kun se hyvä ja halpa lähti markkinoilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien kalenterit on yleensä tosi kivoja, kun niistä tulee vain kunnon tuotteita eikä sellaista muuta rihkamaa mitä joissain kalentereissa. Harmi jos et enää saa sitä sun käyttämää kynsilakanpoistoainetta. Mulla nyt Pirkan, mutta se on jo niin vanhaa että lienee sekin uudistunut tässä välissä.

      Poista
  2. Bangerheadin kalenteria olen joskus miettinyt ja näyttäis olevan oikein lupaava :) vois harkita ostaa ens vuonna. Essien kalenteri on takuuhyvä jos tarttee uusia kynsilakkoja, se kynsiöljy on tosi hyvä, jospa se tulis tuosta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin Bangerheadin kalenteri nyt ekaa kertaa. On kyllä hyvä sisällöltään! Mun on ollut tarkoitus hankkia jossain kohdin kokeiluun Essien kynsiöljy, joten hyvä jos löytyis tuosta ;)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3