Loppuneet tuotteet | toukokuu 2024

31 elokuuta, 2024

Jatketaan tällä kertaa taas loppuneiden tuotteiden läpikäyntiä, kun vuorossa on toukokuun loppuneet. Tuolloin sain viisi tuotetta käytettyä. Se on itselleni jo ihan hyvä määrä kun ei enää kuukausittain tule ostettua uusia tuotteita. 


Lähden tässä kohdin noin kahden viikon työreissulle. Jos blogiin tulee tuona aikana kommentteja, niin vastailen niihin heti sen jälkeen. Syyskuussa jatketaankin sitten mm. syksyisempien meikkien parissa.


Toukokuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: 1kpl

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Ihonhoitotuotteet kasvoille: 3kpl

Vartalotuotteet: -

Hiustuotteet: 1kpl

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 5 tuotetta


Meikkituotteet 


erborian CC Crème [CC-voide]

Tämä on aivan huipputuote, jota olen pitänyt viime vuosina kaiken aikaa kokoelmassani. Tuotekuvauksen mukaan tämä erittäin kevyt, tehokosteuttava voide sisältää CC-pigmenttejä, jotka mukautuvat ihon omaan sävyyn saaden sen näyttämään elinvoimaiselta, raikkaalta ja hehkuvalta. Tuote sisältää muun muassa glyseriiniä ja rohtosammakonputkea. Oman kokemukseni mukaan voide tekee ihosta hyvin kauniin ja luonnollisen tasaisen antaen samalla hehkua. Tämä on CC-voiteeksi melko peittävä. Voide on mielestäni helpoin ja mukavin levittää kasvoille ihan vain sormin. Lopuksi tasoitan pinnan kostealla meikkisienellä.


Voidetta ohjeistetaan käyttämään joko päivävoiteen sijaan taikka päivävoiteen jälkeen. Itse laitoin ensin myös kasvovoiteen, mutta annan ihonhoitotuotteiden aina imeytyä rauhassa ennenkuin alan meikkaamaan.  Voide on valkoista väriltään, mutta sävypigmentit tulevat esiin kun sitä levittää iholle. Käytän tuotetta sävyssä Clair, joka on vaalein sävy. Voiteesta on saatavilla myös muutama tummempi sävy. Doré on Clair-sävyn jälkeen seuraavaksi tummin sävy. Tuote on hajustettu, mutta ei tuoksu kasvoilta päivän mittaan. Siinä on myös aurinkosuoja, SPF25. Voiteessa on ainakin itselläni erinomainen pysyvyys kasvoilla.


☆Tuotteen määrä: 15ml☆ [Saatavilla myös koossa 45ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 25€/15ml

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti kyllä. Minulta löytyy tätä vielä isompi tuubi. Tälle on vaikea löytää korvaavaa tuotetta, joten toistaiseksi on suosikkini kevyemmistä meikkipohjatuotteista.


Ihonhoitotuotteet kasvoille 

Ekopharma Vadelma hoitoseerumi

Tämä oli todella kiva seerumi käyttää. Tuote kosteutti hyvin ja oli geelimäisen raikasta koostumukseltaan. Toimi erinomaisesti myös meikin alla. Ekopharma on uudistanut tuotteensa, joten täysin samaa seerumia ei ole enää saatavilla. Vastaava tuote on nykyään Vadelma Hyaluron Booster. 


Vadelma-sarjan tuotteet on suunniteltu kosteuttamaan, heleyttämään ja pehmentämään pintakuivaa ihoa. Tuotteet sisältävät runsaasti vadelman marjauutetta ja/tai vadelman siemenöljyä. Olen kyllä tykännyt kaikista kokeilemistani Ekopharman tuotteista, mutta en ole kokeillut uudistettuja tuotteita. Vadelma-sarja on ollut kiva käyttää myös meikittöminä päivinä, koska ne jättävät ihon kauniin näköiseksi ja heleäksi, mutta mattaiseksi.


☆Tuotteen määrä: 30ml

Täysin samaa tuotetta ei enää saatavilla, mutta vastaavan seerumin hinta 34.90€/30ml

Meneekö jatkoon? Voisin tämän perusteella kokeilla oikein mielelläni myös uudistettua versiota tästä seerumista.


PRAI Ageless Throat & Decolletage Creme [voide kaulan ja dekolteen iholle]

Tämä voide oli tarkoitettu käytettäväksi kaulalle sekä dekolteelle, ja niihin sitä käytinkin. Voidetta oli kiva käyttää, mutta oli sinänsä turhaketuote itselleni. Laitan aina kasvojen ihonhoitotuotteita myös vähän näille alueille, tai joskus ihan vain vartalovoidettakin. Haluan siis kyllä pitää huolta kaikista ihoalueista, samalla tavalla kuin kasvoistakin. 


PRAIn voide oli jännää koostumukseltaan. Kun sitä painoi sormella purkissa, sormi ei mennyt läpi vaan voide oli joustavaa. Tuote jätti ihon kosteutetuksi ja kimmoisaksi. Koska purkki oli aika pieni, käytin tätä todella säästeliäästi. Tässä oli aika voimakas tuoksu, mutta sinänsä itselle ihan neutraali. Tämä vesipohjainen voide sisältää muun muassa hyaluronihappoa, sheavoita, skvalaania ja E-vitamiinia.


☆Tuotteen määrä: 15ml☆ [Saatavilla myös koossa 30ml, 50ml ja 118ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 14.30€/15ml

Meneekö jatkoon? Tämän olin saanut kauneusboksissa tai joulukalenterissa. En ostaisi itse tuotetta, koska en tarvitse erikseen kaulan ja dekolteen ihonhoitotuotteita. Tätä oli kuitenkin todella kiva kokeilla ja ajoi hyvin asiansa.


dr Botanicals Kiwi Superfood Cooling Eye Serum [silmänympärysihon seerumi]

Tuotekuvauksen mukaan tämän silmänympärysihon seerumin pitäisi kosteuttaa, vähentää juonteiden näkyvyyttä sekä muita "epätäydellisyyksiä" iholla. Lisäksi seerumin luvataan vähentävän ihon öljyisyyttä. Tuote sisältää muun muassa glyseriiniä sekä kiivi- ja greippiöljyä. Otin tämän käyttöön viime vuoden kesällä. Tuolloin käytin seerumia yksistään, mutta sitten kesän jälkeen silmänympärysvoiteen alla. Tuote oli vesimäistä ja kivan raikasta levittää iholle. Kosteutti kyllä jonkin verran, mutta ei mikään mieleenpainuva tuote kuitenkaan. Seerumi on lasisessa pipettipullossa.


☆Tuotteen määrä: 15ml 

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 10€-19€

Meneekö jatkoon? Olen saanut tuotteen boksissa. En itse ostaisi tätä. Oli kyllä melko kosteuttavaa ja mukava käytellä muutenkin, mutta ei kuitenkaan niin tehokasta että lähtisin tuotetta varta vasten hankkimaan. Iän myötä olen yhä tarkempi ja vaativampi sen suhteen, mitä silmänympärysihon tuotteita käytän. Odotankin innolla, että saan käytettyä tuotevarastoni ja valita itse hankittavat sy-ihon tuotteet.


Hiustuotteet 


Schwarzkopf Gliss Serum Deep-Repair Shampoo 


Tämä shampoo ei valitettavasti toiminut omissa hiuksissani, vaan kuivatti niitä aika lailla. Olen kyllä tykännyt monista Gliss-sarjan tuotteista yleisesti ottaen. Tätä shampoota ei ymmärtääkseni ole aivan samanlaisena enää saatavilla, joten enpä enempää tuotteesta tarinoi. Etenkin kun pitää vielä hoitaa monta asiaa ennen matkaa.

☆Tuotteen määrä: 250ml 

Meneekö jatkoon? En ostaisi tätä, mutta muita Gliss-sarjan shampoita voisin vielä kokeilla.


Oliko tässä tuttuja tuotteita? Jos on, niin olisi kiva kuulla niistä mielipiteesi.

2 kommenttia on "Loppuneet tuotteet | toukokuu 2024"
  1. Mulla on ollut tuo Prai ja muistan siinä olleen erikoisen koostumuksen. En muista oikein yhtään mitä tykkäsin eli tuskin oli tuote jota ostaisin, itsekin levittelen ihan samat tuotteet kuin kasvoille niin kaulallekin :)

    VastaaPoista
  2. Odottelen, että mun kahdesta meikkivoiteesta toinen kuluisi loppuun. Sen jälkeen mun on pakko saada tuo Erborianin CC-voide! Se on kuin taikaa, kerran testasin kämmenselälle.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi <3