Kauneusboksit | Boxycharm & Glossybox

17 elokuuta, 2024

Muistellaanpa välillä kauneusboksiaikoja. Vaikka minulle ei tulekaan enää mitään kauneusbokseja, olen luvannut käydä läpi silloin tällöin vielä loput esittelemättä jääneet boksit. Niitä onkin vielä aika paljon. En merkitse jatkossa näihin postauksiin minkä kuukauden ja vuoden boksi on ollut, koska samoja bokseja ei kuitenkaan ole enää saatavilla. Ihan hauska on itsekin palautella mieleen mitä näissä on ollut. Voin myöhemmin täältä tarkistaa, jos en ole varma onko joku tuote tullut boksissa. Tähän postaukseen otin yhden Boxycharm-boksin ja yhden Glossyboxin. Esittelemättä on siis myöskin muutama Ipsy Glam Bag Plus ja Ipsy Glam Bag, mutta eniten juurikin Boxycharmeja ja Glossyboxeja.


Boxycharm Premium



Boxycharm Premium-boksissa on aina kuusi tuotetta, joista osan saa itse valita. Tässä boksissa minulla oli viisi meikkituotetta ja yksi ihonhoitotuote. Kokonaisuutena boksi oli mielestäni keskivertoinen, vaikkakin yksi helmi siinä oli! Näistä tuotteista on tässä vaiheessa vain yksi lähtenyt eteenpäin.


Dominique Cosmetics Unconditional palette [luomiväripaletti] 


Tätä luomiväripalettia en ole vielä ottanut käyttöön. Ihan nätti pikkupaletti, mutta saa nähdä millainen etenkin tuo glittersävy on. Siinä on aika suuria partikkeleita. Tuo burgundin sävy kiinnostaa kovasti itseäni. Varmaankin nuo kaksi sävyä ovat ratkaisevia sen suhteen, mikä tulee olemaan paletin kohtalo. Pelkästään noiden vaaleiden sävyjen vuoksi minun ei kannata palettia itselläni pitää. Paletin sävyistä kolme on mattasävyjä, mukaan lukien tuo burgundi. Sävyt kuvaillaan erittäin pigmenttisiksi.

☆Normaalihinta noin 26€


Ofra On the Glow Pro palette [kasvopaletti]


Tämä kasvopaletti on kyllä niin upea! Ihan yksi lempituotteitani koskaan bokseista tulleista meikeistä. Paletissa on kolme korostusväriä, kaksi aurinkopuuteria sekä tuo yksi nappi, jossa on myös poskipuna mukana. Korostus- ja aurinkopuuterisävyjä tästä saa kuitenkin muodostettua monia riippuen siitä, mistä kohdin väriä haluaa ottaa ja miten niitä sekoittelee. Värinapit ovat suuria ja kussakin on 10g tuotetta. Paletti on painava, mikä tuo siihen arvokkuutta, vaikka muutoin pakkaus ei kovin kummoinen ole laadultaan tämänhintaiseksi paletiksi. Paletissa on peili ja paletti kiinnittyy hyvin magneettikiinnityksellä.

☆Normaalihinta noin 135€


Uoma Beauty Salute to the Sun Drama Bomb mascara [ripsiväri]

Oli kiva saada tämä ripsiväri boksista. En ole vieläkään ehtinyt ottaa tätä käyttöön, toivottavasti tuote on pysynyt hyvänä. Ripsivärejä tuli jonkin verran bokseista ja joulukalentereista, ja vaikka joitain laitoin suoraan eteenpäin, näitä mielenkiintoisempiakin pääsi kertymään. Tämän Uoman ripsivärin pitäisi tuotekuvauksen mukaan antaa äärimmäistä tuuheutta. Tätä ripsiväriä ei ole enää saatavilla, mutta Boxycharmin ilmoittama arvo tuotteelle on $19.50.


item Beauty Lucky Line Long-Wear Waterproof gel eyeliner pencil [silmien rajauskynä, sävy brown]

Tämä ruskea silmien rajauskynä on minulla myös edelleen avaamattomana. Teen parhaillaan meikki-inventaariota, ja kunhan pääsen rajauskynien pariin katson pidänkö tämän tuotteen edelleen itselläni. En nimittäin muista onko minulla muutoin minkä verran ruskeita rajauskyniä. Tämä vedenkestävä rajauskynä kuvaillaan erittäin pehmeäksi ja helpoksi käyttää erilaisissa rajauksissa. Pysyvyyttä luvataan yhdeksän tunnin ajaksi, mikä ei kuulosta kovin pitkältä kun on olemassa rajauskyniä, jotka pysyvät hyvänä aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Mutta parempi ettei luvata liikojakaan. Ilmeisesti item Beautya ei ole merkkinä enää olemassa. Ei tahdo pysyä perässä näissä meikkimaailman muutoksissa. Boxycharmin ilmoittama arvo rajauskynälle on $14.


Ofra Cosmetics Long Lasting liquid lipstick [nestemäinen huulipuna, sävy Canyon]

Kiva on ollut saada Ofran meikkejä bokseista. Tämä on kuitenkin päätynyt eteenpäin lähteviin tuotteisiin, koska sävy näytti liian rusehtavalta ja tummalta omaan makuuni. Viime aikoina en edes ole ollut innokas käyttämään nestemäisiä huulipunia, joten hyvä ettei senkään puoleen ole kaikkia halunnut pitää. Ofralla on kuitenkin edelleen myynnissä näitä huulipunia monessa eri sävyssä. Huulipunat kuvaillaan kevyiksi koostumukseltaan, miellyttäviksi ja ei-kuivattaviksi käyttää sekä pitkäkestoisiksi.

☆Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 18€/8g


VOLITION Strawberry-C Brightening Serum [seerumi]

VOLITIONilta en ole muistaakseni koskaan kokeillut mitään tuotteita. Oli kiva siksi saada tämä kirkastava mansikkaa sisältävä seerumi kokeiluun. Seerumin pitäisi paitsi kirkastaa myös kosteuttaa ihoa ja vähentää pienten juonteiden näkyvyyttä sekä hillitä liikaa öljyisyyttä. Mansikan [Fragaria ananassa seed extract, Fragaria vesca fruit extract] lisäksi tämä vesipohjainen seerumi sisältää muun muassa kurkku-uutetta [Cucumis sativus fruit extract], hyaluronihappoa [Sodium Hyaluronate] ja kakadumarjaa [Terminalia ferdinandiana fruit extract]. Tuotteen pitäisi soveltua kaikille ihotyypeille. Seerumi on lasisessa pipettipullossa.

☆Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 36.50€-41.70€/30ml


Glossybox



Tässä boksissa oli neljä meikkituotetta, yksi vartalotuote ja yksi hiustuote. Näistä kaksi olen laittanut eteenpäin, joten valitettavasti tämä ei ollut itselleni parhaimmasta päästä oleva boksi. Mutta ei missään nimessä huonokaan, esimerkiksi Ritualsin tuotteista olen aina innoissani.


Ciaté London Everyday Vacay eye and face palette [meikkipaletti]

Tämän meikkipaletin laitoin eteenpäin, koska se ei herättänyt itsessäni oikein minkäänlaista mielenkiintoa. Paletissa on kahdeksan luomivärisävyä ja neljä sävyä kasvomeikkiin. Jälkimmäisenä mainittuihin sävyihin on kyllä aika mahdotonta päästä suurilla siveltimillä käsiksi. Neutraaleja meikkejä tehdessä tästä voi kuitenkin muutoin saada ihan toimivan kokonaisuuden, josta saattaa samalla löytyä myös kulmien meikkaamiseenkin sopiva sävy. Yleensä olen bokseista tulleet Ciatén paletit pitänyt itselläni, mutta tämä ei tosiaan ollut nyt oma juttuni.

☆Normaalihinta noin 28€


Mudmasky Glowy Illuminating blush drops [nestemäinen poskipuna, sävy Pink Martini]

Myöskään tämä poskipuna ei jäänyt omaan käyttööni. Merkki ei ole itseäni kiinnostava ja lisäksi tuotteesta katsomani kuvat vahvistivat päätöksen. Glossybox on kertonut tuotteesta seuraavasti: " Poskipunana ja korostusvärinä toimiva tuote. Tämä silkinpehmeä ja kevyt tuote antaa poskillesi luonnollisen vaaleanpunasävyistä hehkua. Tuotteen nestemäistä koostumusta on helppo levittää ja häivyttää." "Levitä pieni määrä tuotetta suoraan poskelle ja häivytä. Voit myös annostella tuotetta kämmenelle, pyyhkäistä sitä siveltimeen ja sipaista sitten poskipäille." Tuotteen arvo $18.


Lottie London Ready Set! Go setting powder [irtopuuteri, True Translucent]

Tämän irtopuuterin jätin itselleni, mutta en ole vielä tätä kokeillut. Puuteri tuli boksissa 5g matkakoossa. Tästä en ainakaan nopeasti katsottuna löytänyt mitään laajaa kuvausta millainen puuteri on kyseessä, mutta sitten on ainakin mielenkiintoista itse kokeilla.

☆Normaalihinta noin 6.95€/15g [täysikokoinen]☆ 


Ciaté London Velvet Lip Liner [huultenrajauskynä, sävy Coco]

Muistan että olin laittamassa tätä huultenrajauskynää avaamattomana eteenpäin, koska ajattelin ettei sävy ole sellainen mitä käyttäisin. Onneksi lopulta kuitenkin päädyin swatchaamaan tuotteen. Tässä onkin kaunis, ehkä hieman vaaleanpunaiseen taittava, nude sävy. Glossybox on kuvannut tuotetta seuraavasti: "Rajauskynän pehmeän samettinen koostumus antaa huulille korkeapigmenttisen ja täysin peittävän mattapintaisen lopputuloksen. Käytettävissä yksistään tai pohjustavana tuotteena ennen huulipunan tai huulikiillon levittämistä."

☆Normaalihinta noin 16.30€/0.25g


Rituals The Ritual of Sakura pearlescent body scrub [vartalokuorinta]

Tämä oli boksin kiinnostavin tuote itselleni. Ritualsia en ole tainnut koskaan itse ostaa, mutta bokseista näitä on tullut paljon testattavaksi. En kylläkään tiedä, koska pääsen tämän kuorinnan testaamaan, koska olen todella hidas käyttämään vartalokuorintoja ja (niitäkin) on kertynyt varastoihin. Tuotteesta on kerrottu seuraavasti Glossyboxin sivuilla: "92% kuorinnan ainesosista on luonnollista alkuperää ja sen helmimäinen koostumus antaa ihollesi säteilevää hohdetta. Hienojakoiset bambupartikkelit uudistavat ihon rakennetta. Nauti kosteuttavasta vaikutuksesta sekä riisimaidon ja kirsikankukan houkuttelevasta tuoksusta." En löytänyt mistään tätä täysin samaa versiota, jossa lukisi tuo 'pearlescent.' Onkohan tämä ollut joku rajoitetun ajan myynnissä oleva versio? Näin ollen en tuotteen arvoa tiedä, mutta koko on 100ml.


Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Treatment [hiusnaamio]

Tämä hiusnaamio on suunnattu värjätyille hiuksille. Sellaista en tarvitsisi, mutta käytän tämän silti itse. Tuotekuvauksen mukaan naamio syvähoitaa hiuksia, palauttaa hiusten optimaalisen pH-arvon säilyttäen hiusvärin, vähentää pörröisyyttä ja antaa kiiltoa. Vaikutusaika on noin 10 minuuttia. Olen lähdössä syyskuun alussa taas pariksi viikoksi Skotlantiin töihin ja aion ottaa tämän hiusnaamion mukaani enkä ota tavallista hoitoainetta ollenkaan. Tuote tuli boksissa koossa 30ml.

☆Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 12.60€-24€/200ml☆ [Saatavilla myös koossa 75ml ja 500ml]


Mitä mieltä olet näiden boksien sisällöistä?

4 kommenttia on "Kauneusboksit | Boxycharm & Glossybox"
  1. Mulla on tullut vähän sellainen ajatus että haluaisin tilata Boxycharmia. Tai mikä Ipsy nykyään onkaan. Harmi kun se on niin kallis ja siinä kuitenkin aina tulee jotain mistä ei ehkä välitä...tuo boxi on upea! Mulla on kans tuo pienempi paletti mutta pelkään sitä glittersävyä :D hyvin harvoin tulisi sellaista käytettyä. Ofran paletti on hieno, hintaa kyllä on mutta riittäähän ne pitkäksi aikaa :)
    Glossybox ihan ok mutta niin paljon samaa kokoajan...Ciate ei jotenkin houkuta kun sille on tullut se halpismeikki -imago, lisäksi ärsytti nuo jatkuvat nestemäiset/voidemaiset meikkituotteet. Lottien puuterikin on sata kertaa joka paikasta tullut. Ritualsin tuotteet kelpaa aina, samaten hiusnaamion olisin käyttänyt. Olispa joku halpa ja hyvä boxi mitä saisi helposti tänne tilattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivahan se pidemmän tauon jälkeen olisi varmasti tilata Boxycharmia. Kun saanut aiemmin tulleita tuotteita käytettyä vähemmäksi. Vaikka tosiaan tulee kyllä nykyään hurjan kalliiksi. On silti mukavaa muistella aikoja kun sai hakea bokseja postista :)

      Haha, tuo glittersävy on kyllä tosi pelottava :D Kimallus ei haittaa, mutta miettisikö sitä kaiken aikaa onko tuollainen hippunen jossain poskella! Ofran palettia ei varmaan olisi tullut itse ostettua hinnan vuoksi, joten tämä oli kiva bokseissa kun sai noita erittäin arvokkaita tuotteita myös. Glossybox tosiaan aika paljon toistoa. Sitäkin oli kiva tilata aikansa, mutta en sitä jäänyt enää kaipaamaan.

      Poista
  2. Toi Boxy Charm on tosi ihana, Ofran paletti kyllä nappi ja nuo muut tuotteet myös kiehtovia :) Glossybox on sitten selkeästi eurooppalaisempi, paljon edullisemmat ja massamaisemmat tuotteet. Ei sinänsä mitään spesiaalia tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ofra on kyllä upea <3 Sitä voi vaikka pelkästään ihastellakin! Tuo on harmi, että meillä täällä ei mahdollisuutta Boxycharmin kaltaisiin bokseihin. Glossybox oli minusta aiemmin vähän monipuolisempi, mutta loppuaikoina muuttui hyvinkin toistavaksi.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3