Loppuneet tuotteet | toukokuu 2024

31 elokuuta, 2024

Jatketaan tällä kertaa taas loppuneiden tuotteiden läpikäyntiä, kun vuorossa on toukokuun loppuneet. Tuolloin sain viisi tuotetta käytettyä. Se on itselleni jo ihan hyvä määrä kun ei enää kuukausittain tule ostettua uusia tuotteita. 


Lähden tässä kohdin noin kahden viikon työreissulle. Jos blogiin tulee tuona aikana kommentteja, niin vastailen niihin heti sen jälkeen. Syyskuussa jatketaankin sitten mm. syksyisempien meikkien parissa.


Toukokuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: 1kpl

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Ihonhoitotuotteet kasvoille: 3kpl

Vartalotuotteet: -

Hiustuotteet: 1kpl

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 5 tuotetta


Meikkituotteet 


erborian CC Crème [CC-voide]

Tämä on aivan huipputuote, jota olen pitänyt viime vuosina kaiken aikaa kokoelmassani. Tuotekuvauksen mukaan tämä erittäin kevyt, tehokosteuttava voide sisältää CC-pigmenttejä, jotka mukautuvat ihon omaan sävyyn saaden sen näyttämään elinvoimaiselta, raikkaalta ja hehkuvalta. Tuote sisältää muun muassa glyseriiniä ja rohtosammakonputkea. Oman kokemukseni mukaan voide tekee ihosta hyvin kauniin ja luonnollisen tasaisen antaen samalla hehkua. Tämä on CC-voiteeksi melko peittävä. Voide on mielestäni helpoin ja mukavin levittää kasvoille ihan vain sormin. Lopuksi tasoitan pinnan kostealla meikkisienellä.


Voidetta ohjeistetaan käyttämään joko päivävoiteen sijaan taikka päivävoiteen jälkeen. Itse laitoin ensin myös kasvovoiteen, mutta annan ihonhoitotuotteiden aina imeytyä rauhassa ennenkuin alan meikkaamaan.  Voide on valkoista väriltään, mutta sävypigmentit tulevat esiin kun sitä levittää iholle. Käytän tuotetta sävyssä Clair, joka on vaalein sävy. Voiteesta on saatavilla myös muutama tummempi sävy. Doré on Clair-sävyn jälkeen seuraavaksi tummin sävy. Tuote on hajustettu, mutta ei tuoksu kasvoilta päivän mittaan. Siinä on myös aurinkosuoja, SPF25. Voiteessa on ainakin itselläni erinomainen pysyvyys kasvoilla.


☆Tuotteen määrä: 15ml☆ [Saatavilla myös koossa 45ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 25€/15ml

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti kyllä. Minulta löytyy tätä vielä isompi tuubi. Tälle on vaikea löytää korvaavaa tuotetta, joten toistaiseksi on suosikkini kevyemmistä meikkipohjatuotteista.


Ihonhoitotuotteet kasvoille 

Ekopharma Vadelma hoitoseerumi

Tämä oli todella kiva seerumi käyttää. Tuote kosteutti hyvin ja oli geelimäisen raikasta koostumukseltaan. Toimi erinomaisesti myös meikin alla. Ekopharma on uudistanut tuotteensa, joten täysin samaa seerumia ei ole enää saatavilla. Vastaava tuote on nykyään Vadelma Hyaluron Booster. 


Vadelma-sarjan tuotteet on suunniteltu kosteuttamaan, heleyttämään ja pehmentämään pintakuivaa ihoa. Tuotteet sisältävät runsaasti vadelman marjauutetta ja/tai vadelman siemenöljyä. Olen kyllä tykännyt kaikista kokeilemistani Ekopharman tuotteista, mutta en ole kokeillut uudistettuja tuotteita. Vadelma-sarja on ollut kiva käyttää myös meikittöminä päivinä, koska ne jättävät ihon kauniin näköiseksi ja heleäksi, mutta mattaiseksi.


☆Tuotteen määrä: 30ml

Täysin samaa tuotetta ei enää saatavilla, mutta vastaavan seerumin hinta 34.90€/30ml

Meneekö jatkoon? Voisin tämän perusteella kokeilla oikein mielelläni myös uudistettua versiota tästä seerumista.


PRAI Ageless Throat & Decolletage Creme [voide kaulan ja dekolteen iholle]

Tämä voide oli tarkoitettu käytettäväksi kaulalle sekä dekolteelle, ja niihin sitä käytinkin. Voidetta oli kiva käyttää, mutta oli sinänsä turhaketuote itselleni. Laitan aina kasvojen ihonhoitotuotteita myös vähän näille alueille, tai joskus ihan vain vartalovoidettakin. Haluan siis kyllä pitää huolta kaikista ihoalueista, samalla tavalla kuin kasvoistakin. 


PRAIn voide oli jännää koostumukseltaan. Kun sitä painoi sormella purkissa, sormi ei mennyt läpi vaan voide oli joustavaa. Tuote jätti ihon kosteutetuksi ja kimmoisaksi. Koska purkki oli aika pieni, käytin tätä todella säästeliäästi. Tässä oli aika voimakas tuoksu, mutta sinänsä itselle ihan neutraali. Tämä vesipohjainen voide sisältää muun muassa hyaluronihappoa, sheavoita, skvalaania ja E-vitamiinia.


☆Tuotteen määrä: 15ml☆ [Saatavilla myös koossa 30ml, 50ml ja 118ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 14.30€/15ml

Meneekö jatkoon? Tämän olin saanut kauneusboksissa tai joulukalenterissa. En ostaisi itse tuotetta, koska en tarvitse erikseen kaulan ja dekolteen ihonhoitotuotteita. Tätä oli kuitenkin todella kiva kokeilla ja ajoi hyvin asiansa.


dr Botanicals Kiwi Superfood Cooling Eye Serum [silmänympärysihon seerumi]

Tuotekuvauksen mukaan tämän silmänympärysihon seerumin pitäisi kosteuttaa, vähentää juonteiden näkyvyyttä sekä muita "epätäydellisyyksiä" iholla. Lisäksi seerumin luvataan vähentävän ihon öljyisyyttä. Tuote sisältää muun muassa glyseriiniä sekä kiivi- ja greippiöljyä. Otin tämän käyttöön viime vuoden kesällä. Tuolloin käytin seerumia yksistään, mutta sitten kesän jälkeen silmänympärysvoiteen alla. Tuote oli vesimäistä ja kivan raikasta levittää iholle. Kosteutti kyllä jonkin verran, mutta ei mikään mieleenpainuva tuote kuitenkaan. Seerumi on lasisessa pipettipullossa.


☆Tuotteen määrä: 15ml 

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 10€-19€

Meneekö jatkoon? Olen saanut tuotteen boksissa. En itse ostaisi tätä. Oli kyllä melko kosteuttavaa ja mukava käytellä muutenkin, mutta ei kuitenkaan niin tehokasta että lähtisin tuotetta varta vasten hankkimaan. Iän myötä olen yhä tarkempi ja vaativampi sen suhteen, mitä silmänympärysihon tuotteita käytän. Odotankin innolla, että saan käytettyä tuotevarastoni ja valita itse hankittavat sy-ihon tuotteet.


Hiustuotteet 


Schwarzkopf Gliss Serum Deep-Repair Shampoo 


Tämä shampoo ei valitettavasti toiminut omissa hiuksissani, vaan kuivatti niitä aika lailla. Olen kyllä tykännyt monista Gliss-sarjan tuotteista yleisesti ottaen. Tätä shampoota ei ymmärtääkseni ole aivan samanlaisena enää saatavilla, joten enpä enempää tuotteesta tarinoi. Etenkin kun pitää vielä hoitaa monta asiaa ennen matkaa.

☆Tuotteen määrä: 250ml 

Meneekö jatkoon? En ostaisi tätä, mutta muita Gliss-sarjan shampoita voisin vielä kokeilla.


Oliko tässä tuttuja tuotteita? Jos on, niin olisi kiva kuulla niistä mielipiteesi.

Päivän meikki | mm. Laura Mercier, By Terry ja Bobbi Brown

24 elokuuta, 2024

En ole aiemmin tehnyt blogiin tällaisia päivän meikki-postauksia, joten nyt on aika sillekin. Meikki on tämän viikon maanantailta ja hyvinkin yksinkertainen. Sävyt ovat vielä kesäiset, mutta olen jo muutoin alkanut valikoimaan valmiiksi esille syksyn käyttömeikkejä. Haluaisin valita miljoona luomiväripalettia mukaan, koska syksy on niin inspiroivaa aikaa meikkaamisessa! Mutta yritän pitäytyä noin viidessä, koska muutoin niitä ei ehdi kunnolla käyttää. Muutama on varma valinta, mutta joitakin vaihtelen edelleen.


Olen jälleen siinä tilanteessa, että joudun väliaikaisesti kirjoittamaan blogia puhelimella. Vuosi sitten kesällä ostin tosiaan uuden tietokoneen, mutta todella edullisen koska pidemmällä tähtäimellä haluaisin hankkia pöytäkoneen ja kannettavasta oli tarkoitus tulla kakkoskone jota tarvittaessa voisi käyttää. No se meni sitten totaalisesti jumiin enkä luultavasti aio tuohon yhtään enempää käyttää rahaa. Sitä piti siis jo silloin uutenakin käyttää huollossa, jotta siitä sai täysin toimivan. Onneksi olen ollut muutoinkin aikeissa hankkia tässä syksyllä tabletin, joten se jo vähän helpottaisi blogin tekemistä ja opiskelua ennen kuin jaksan ja ehdin tietokoneasiat ratkaista. Mennään nyt kuitenkin itse postauksen aiheeseen, halusin tämän vain mainita jos postaustahti vaikuttaa välillä normaalia hitaammalta.


Tässä meikissä on käytetty kesän käyttömeikkejä sekä projektien tuotteita. Maanantaina minulla ei ollut muita menoja kuin kauppa-asiointeja, joten tein omaan makuuni kevyen arkimeikin. Keveys tulee esimerkiksi siitä, että silmissä on vain hyvin kevyt ja yksinkertainen meikki.


Meikkaan aina ensin kulmat, sitten silmät (lukuun ottamatta alaluomea ja alaripsiä), sitten kasvot, minkä jälkeen silmämeikin viimeistely ja lopuksi huulet. 


Silmämeikin tein tällä kertaa käyttämällä vain Laura Mercierin Caviar Stick Eye Color-voidemaista luomivärikynää sävyssä Bed of Roses. Sävy on kaunis vaaleanpunertava, joka taittaa ruskeaan. Näitä kyniä on paras käyttää ilman pohjustajaa, mutta itselläni tuote pysyy siten vain toisessa silmässä paikoillaan. Joudun siksi käyttämään pohjustajaa. Toimii niinkin kun laittaa pohjustajaa vain ohuen kerroksen ja antaa tuotteen asettua kunnolla ennen luomiväriä. Näin tämä luomivärikynä pysyy itselläni koko päivän paikoillaan.


Tällaiset laadukkaat luomivärikynät ovat kivoja jos haluaa huolitellun ja tyylikkään näköisen silmämeikin, mutta helpolla. Olisin voinut käyttää tummempaa sävyä lisänä ulkonurkassa tuomassa syvyyttä, mutta tällä kertaa halusin mennä ihan tällaisella one and done-meikillä. Nostin luomiväriä hiukan luomivakoon siveltimellä ja samalla sain rajaa pehmeämmäksi. Tein kevyen mustan rajauksen ja laitoin vaaleaa shimmeristä luomiväriä silmän sisänurkkaan. Nämä molemmat tehty Morphen The Jaclyn Hill-paletilla, koska se sattui olemaan kesän käyttömeikeissä, mutta vastaavat tuotteet olisi toki voinut ottaa mistä tahansa sopivasta paletista.


Meikkivoiteeksi valikoitui Giorgio Armanin Luminous Silk foundation. Tässä meikissä laitoin pohjustajaa ainoastaan tiettyihin kohtiin kasvojen T-aluetta pidentämään meikin kestoa. Tämä meikkivoide pysyy itselläni ja näyttää hyvältä ilman muita pohjustajia.



Peiteaineena käytin essencen Stay All Day 16h long-lasting concealeria. Kuvista voi nähdä, että kyseinen peiteaine ei pysty peittämään tummia alueita silmieni alta ja sisänurkasta. Muutoin tämä kyllä asettuu ihan hyvin iholleni. Kevyestä peittävyydestä johtuen yhdistän tätä kuitenkin yleensä toisen peiteaineen kanssa.


Viimeisten viikkojen ajan olen käyttänyt aurinkopuuteria ja poskipunaa ainoastaan tästä By Terryn Brightening CC-paletista. Ne sulautuvat ihan täydellisesti ihoon ja lisäksi antavat kaunista hehkua. Tässä meikissä käytin tuota pinkkiä poskipunaa, joskaan kamera ei sitä jotenkin saanut napattua kuviin kasvoilta. Käytin myös paletin korostusväriä. Laitan highlighterin yleensä ennen poskipunaa, jolloin tulos on vieläkin luonnollisempi. 


Lopuksi huulet. Huulimeikiksi valikoitui kaunis Bobbi Brownin Crushed Liquid Lip sävyssä Mango Mood. Nämä on ihanan tuntuisia huulilla. Pigmentti on intensiivinen, lisäksi kaunis kiilto ja pysyy tällaiseksi tuotteeksi hyvin. Syömistä ei kestä, mutta pysyi tuona päivänä kauniina neljän viiden tunnin ajan, jonka olin syömättä mutta vettä välillä join. Ja kun lähtee huulilta, lähtee tasaisesti eikä jätä ainakaan itselläni kuivattavaa tunnetta.



Oliko tässä sellaisia tuotteita, joita käytät? Mitä tykkäätte tällaisista päivän meikki-postauksista?

Kauneusboksit | Boxycharm & Glossybox

17 elokuuta, 2024

Muistellaanpa välillä kauneusboksiaikoja. Vaikka minulle ei tulekaan enää mitään kauneusbokseja, olen luvannut käydä läpi silloin tällöin vielä loput esittelemättä jääneet boksit. Niitä onkin vielä aika paljon. En merkitse jatkossa näihin postauksiin minkä kuukauden ja vuoden boksi on ollut, koska samoja bokseja ei kuitenkaan ole enää saatavilla. Ihan hauska on itsekin palautella mieleen mitä näissä on ollut. Voin myöhemmin täältä tarkistaa, jos en ole varma onko joku tuote tullut boksissa. Tähän postaukseen otin yhden Boxycharm-boksin ja yhden Glossyboxin. Esittelemättä on siis myöskin muutama Ipsy Glam Bag Plus ja Ipsy Glam Bag, mutta eniten juurikin Boxycharmeja ja Glossyboxeja.


Boxycharm Premium



Boxycharm Premium-boksissa on aina kuusi tuotetta, joista osan saa itse valita. Tässä boksissa minulla oli viisi meikkituotetta ja yksi ihonhoitotuote. Kokonaisuutena boksi oli mielestäni keskivertoinen, vaikkakin yksi helmi siinä oli! Näistä tuotteista on tässä vaiheessa vain yksi lähtenyt eteenpäin.


Dominique Cosmetics Unconditional palette [luomiväripaletti] 


Tätä luomiväripalettia en ole vielä ottanut käyttöön. Ihan nätti pikkupaletti, mutta saa nähdä millainen etenkin tuo glittersävy on. Siinä on aika suuria partikkeleita. Tuo burgundin sävy kiinnostaa kovasti itseäni. Varmaankin nuo kaksi sävyä ovat ratkaisevia sen suhteen, mikä tulee olemaan paletin kohtalo. Pelkästään noiden vaaleiden sävyjen vuoksi minun ei kannata palettia itselläni pitää. Paletin sävyistä kolme on mattasävyjä, mukaan lukien tuo burgundi. Sävyt kuvaillaan erittäin pigmenttisiksi.

☆Normaalihinta noin 26€


Ofra On the Glow Pro palette [kasvopaletti]


Tämä kasvopaletti on kyllä niin upea! Ihan yksi lempituotteitani koskaan bokseista tulleista meikeistä. Paletissa on kolme korostusväriä, kaksi aurinkopuuteria sekä tuo yksi nappi, jossa on myös poskipuna mukana. Korostus- ja aurinkopuuterisävyjä tästä saa kuitenkin muodostettua monia riippuen siitä, mistä kohdin väriä haluaa ottaa ja miten niitä sekoittelee. Värinapit ovat suuria ja kussakin on 10g tuotetta. Paletti on painava, mikä tuo siihen arvokkuutta, vaikka muutoin pakkaus ei kovin kummoinen ole laadultaan tämänhintaiseksi paletiksi. Paletissa on peili ja paletti kiinnittyy hyvin magneettikiinnityksellä.

☆Normaalihinta noin 135€


Uoma Beauty Salute to the Sun Drama Bomb mascara [ripsiväri]

Oli kiva saada tämä ripsiväri boksista. En ole vieläkään ehtinyt ottaa tätä käyttöön, toivottavasti tuote on pysynyt hyvänä. Ripsivärejä tuli jonkin verran bokseista ja joulukalentereista, ja vaikka joitain laitoin suoraan eteenpäin, näitä mielenkiintoisempiakin pääsi kertymään. Tämän Uoman ripsivärin pitäisi tuotekuvauksen mukaan antaa äärimmäistä tuuheutta. Tätä ripsiväriä ei ole enää saatavilla, mutta Boxycharmin ilmoittama arvo tuotteelle on $19.50.


item Beauty Lucky Line Long-Wear Waterproof gel eyeliner pencil [silmien rajauskynä, sävy brown]

Tämä ruskea silmien rajauskynä on minulla myös edelleen avaamattomana. Teen parhaillaan meikki-inventaariota, ja kunhan pääsen rajauskynien pariin katson pidänkö tämän tuotteen edelleen itselläni. En nimittäin muista onko minulla muutoin minkä verran ruskeita rajauskyniä. Tämä vedenkestävä rajauskynä kuvaillaan erittäin pehmeäksi ja helpoksi käyttää erilaisissa rajauksissa. Pysyvyyttä luvataan yhdeksän tunnin ajaksi, mikä ei kuulosta kovin pitkältä kun on olemassa rajauskyniä, jotka pysyvät hyvänä aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Mutta parempi ettei luvata liikojakaan. Ilmeisesti item Beautya ei ole merkkinä enää olemassa. Ei tahdo pysyä perässä näissä meikkimaailman muutoksissa. Boxycharmin ilmoittama arvo rajauskynälle on $14.


Ofra Cosmetics Long Lasting liquid lipstick [nestemäinen huulipuna, sävy Canyon]

Kiva on ollut saada Ofran meikkejä bokseista. Tämä on kuitenkin päätynyt eteenpäin lähteviin tuotteisiin, koska sävy näytti liian rusehtavalta ja tummalta omaan makuuni. Viime aikoina en edes ole ollut innokas käyttämään nestemäisiä huulipunia, joten hyvä ettei senkään puoleen ole kaikkia halunnut pitää. Ofralla on kuitenkin edelleen myynnissä näitä huulipunia monessa eri sävyssä. Huulipunat kuvaillaan kevyiksi koostumukseltaan, miellyttäviksi ja ei-kuivattaviksi käyttää sekä pitkäkestoisiksi.

☆Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 18€/8g


VOLITION Strawberry-C Brightening Serum [seerumi]

VOLITIONilta en ole muistaakseni koskaan kokeillut mitään tuotteita. Oli kiva siksi saada tämä kirkastava mansikkaa sisältävä seerumi kokeiluun. Seerumin pitäisi paitsi kirkastaa myös kosteuttaa ihoa ja vähentää pienten juonteiden näkyvyyttä sekä hillitä liikaa öljyisyyttä. Mansikan [Fragaria ananassa seed extract, Fragaria vesca fruit extract] lisäksi tämä vesipohjainen seerumi sisältää muun muassa kurkku-uutetta [Cucumis sativus fruit extract], hyaluronihappoa [Sodium Hyaluronate] ja kakadumarjaa [Terminalia ferdinandiana fruit extract]. Tuotteen pitäisi soveltua kaikille ihotyypeille. Seerumi on lasisessa pipettipullossa.

☆Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 36.50€-41.70€/30ml


Glossybox



Tässä boksissa oli neljä meikkituotetta, yksi vartalotuote ja yksi hiustuote. Näistä kaksi olen laittanut eteenpäin, joten valitettavasti tämä ei ollut itselleni parhaimmasta päästä oleva boksi. Mutta ei missään nimessä huonokaan, esimerkiksi Ritualsin tuotteista olen aina innoissani.


Ciaté London Everyday Vacay eye and face palette [meikkipaletti]

Tämän meikkipaletin laitoin eteenpäin, koska se ei herättänyt itsessäni oikein minkäänlaista mielenkiintoa. Paletissa on kahdeksan luomivärisävyä ja neljä sävyä kasvomeikkiin. Jälkimmäisenä mainittuihin sävyihin on kyllä aika mahdotonta päästä suurilla siveltimillä käsiksi. Neutraaleja meikkejä tehdessä tästä voi kuitenkin muutoin saada ihan toimivan kokonaisuuden, josta saattaa samalla löytyä myös kulmien meikkaamiseenkin sopiva sävy. Yleensä olen bokseista tulleet Ciatén paletit pitänyt itselläni, mutta tämä ei tosiaan ollut nyt oma juttuni.

☆Normaalihinta noin 28€


Mudmasky Glowy Illuminating blush drops [nestemäinen poskipuna, sävy Pink Martini]

Myöskään tämä poskipuna ei jäänyt omaan käyttööni. Merkki ei ole itseäni kiinnostava ja lisäksi tuotteesta katsomani kuvat vahvistivat päätöksen. Glossybox on kertonut tuotteesta seuraavasti: " Poskipunana ja korostusvärinä toimiva tuote. Tämä silkinpehmeä ja kevyt tuote antaa poskillesi luonnollisen vaaleanpunasävyistä hehkua. Tuotteen nestemäistä koostumusta on helppo levittää ja häivyttää." "Levitä pieni määrä tuotetta suoraan poskelle ja häivytä. Voit myös annostella tuotetta kämmenelle, pyyhkäistä sitä siveltimeen ja sipaista sitten poskipäille." Tuotteen arvo $18.


Lottie London Ready Set! Go setting powder [irtopuuteri, True Translucent]

Tämän irtopuuterin jätin itselleni, mutta en ole vielä tätä kokeillut. Puuteri tuli boksissa 5g matkakoossa. Tästä en ainakaan nopeasti katsottuna löytänyt mitään laajaa kuvausta millainen puuteri on kyseessä, mutta sitten on ainakin mielenkiintoista itse kokeilla.

☆Normaalihinta noin 6.95€/15g [täysikokoinen]☆ 


Ciaté London Velvet Lip Liner [huultenrajauskynä, sävy Coco]

Muistan että olin laittamassa tätä huultenrajauskynää avaamattomana eteenpäin, koska ajattelin ettei sävy ole sellainen mitä käyttäisin. Onneksi lopulta kuitenkin päädyin swatchaamaan tuotteen. Tässä onkin kaunis, ehkä hieman vaaleanpunaiseen taittava, nude sävy. Glossybox on kuvannut tuotetta seuraavasti: "Rajauskynän pehmeän samettinen koostumus antaa huulille korkeapigmenttisen ja täysin peittävän mattapintaisen lopputuloksen. Käytettävissä yksistään tai pohjustavana tuotteena ennen huulipunan tai huulikiillon levittämistä."

☆Normaalihinta noin 16.30€/0.25g


Rituals The Ritual of Sakura pearlescent body scrub [vartalokuorinta]

Tämä oli boksin kiinnostavin tuote itselleni. Ritualsia en ole tainnut koskaan itse ostaa, mutta bokseista näitä on tullut paljon testattavaksi. En kylläkään tiedä, koska pääsen tämän kuorinnan testaamaan, koska olen todella hidas käyttämään vartalokuorintoja ja (niitäkin) on kertynyt varastoihin. Tuotteesta on kerrottu seuraavasti Glossyboxin sivuilla: "92% kuorinnan ainesosista on luonnollista alkuperää ja sen helmimäinen koostumus antaa ihollesi säteilevää hohdetta. Hienojakoiset bambupartikkelit uudistavat ihon rakennetta. Nauti kosteuttavasta vaikutuksesta sekä riisimaidon ja kirsikankukan houkuttelevasta tuoksusta." En löytänyt mistään tätä täysin samaa versiota, jossa lukisi tuo 'pearlescent.' Onkohan tämä ollut joku rajoitetun ajan myynnissä oleva versio? Näin ollen en tuotteen arvoa tiedä, mutta koko on 100ml.


Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Treatment [hiusnaamio]

Tämä hiusnaamio on suunnattu värjätyille hiuksille. Sellaista en tarvitsisi, mutta käytän tämän silti itse. Tuotekuvauksen mukaan naamio syvähoitaa hiuksia, palauttaa hiusten optimaalisen pH-arvon säilyttäen hiusvärin, vähentää pörröisyyttä ja antaa kiiltoa. Vaikutusaika on noin 10 minuuttia. Olen lähdössä syyskuun alussa taas pariksi viikoksi Skotlantiin töihin ja aion ottaa tämän hiusnaamion mukaani enkä ota tavallista hoitoainetta ollenkaan. Tuote tuli boksissa koossa 30ml.

☆Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 12.60€-24€/200ml☆ [Saatavilla myös koossa 75ml ja 500ml]


Mitä mieltä olet näiden boksien sisällöistä?

10 tuotetta tyhjäksi sekä pannutettava paletti | heinäkuu 2024

06 elokuuta, 2024

Välillä taas kevyempää luettavaa, kun vuorossa on heinäkuun päivitys 10 tuotetta tyhjäksi-projektissa. Vaikka jo elokuuta eletäänkin niin lukemat ovat tosiaan heinäkuulta. Tätä projektia päivitän joka toinen kuukausi. Jos hyppäsit nyt vasta lukijana mukaan, kyseessä on siis ei kovin tiukkarajainen projekti, jossa ilman aikarajaa (mutta mieluummin aiemmin kuin myöhemmin) yritän saada nämä tuotteet käytettyä. Vielä ei mitään ole loppunut, mutta kun joku tuote loppuu otan sen tilalle uuden. Näin ollen mukana on koko ajan kymmenen tuotetta. Olen ottanut mukaan sekä sellaisia tuotteita, joista pidän että myös sellaisia, joihin on haastavampi tarttua, mutta joista en kuitenkaan ole luopunut. Ajattelin lisätä näihin postauksiin myös pannutettavan paletin. Näin ollen tässä samassa voi seurata kahta erillistä "projektia." En ole koskaan aiemmin pannuttanut mitään palettia, joten haluan sitä myös kokeilla. Katsotaan tätä tarkemmin postauksen loppupuolella.


Mitäpä minulle kuuluu. Eilen kävin koululla, opinnot tästä taas pikkuhiljaa käynnistyvät. Rauhalliseen tahtiin niiden kanssa etenen. Kesäkuu meni koululla ja koulutehtävien parissa. Heinäkuun lomailin, mutta ei mitään kummempaa tullut tehtyä. Tuntuu oudolta kertoa vielä keskikesän asioista, kun samalla ensimmäisistä joulukalentereista jo puhutaan netissä. Tänä vuonna en itse tule hankkimaan kosmetiikkakalenteria, jotta saan käyteltyä edellisiä tuotteita pois. Kalentereista tulee kuitenkin niin paljon tavaraa. En tänä syksynä julkaise kalentereista mitään postaustakaan, koska en usko että seurailen juurikaan millaisia on myynnissä. Loppuvuodesta ilmestyy usein kivoja tuotesettejä, joten sen sijaan niitä seurailen josko sieltä löytyisi itselle joku mieleinen. 


Aletaan nyt käymään läpi projektin tuotteita. Uutuutena lisäsin kullekin kymmenelle tuotteelle minimi käyttökertatavoitteet kuukautta kohden.

MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation [meikkivoide][30ml]

  • Käyttökerrat: 14
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 6
Tämä meikkivoide ei koskaan ole ollut suosikkini, mutta tätä on ollut yllättävän kiva käyttää nyt kesällä. Se miksi en niin ole tästä pitänyt johtuu siitä, että tuote ei istu iholleni aivan täydellisesti, etenkään T-alueella. Mutta sen huomaa vain aivan läheltä katsottaessa. Uudestaan en tätä meikkivoidetta hankkisi, mutta saan helposti tämän käytettyä loppuun. Olenkin tyytyväinen käyttökertojen määrään, joita on kertynyt sitten toukokuun. Asetinkin tälle nyt vähän korkeamman käyttökertatavoitteen kuukautta kohden kuin projektin muille tuotteille, koska tähän minun on helppo tarttua. Kuten kuvasta näette, tuotetta on noin puolet jäljellä.


essence Stay All Day 16h long-lasting concealer [peiteaine][7ml]
  • Käyttökerrat: 9
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 5
Tämänkin kanssa etenee ihan mukavasti. Heinäkuussa keskityin käyttämään yhden toisen peiteaineen loppuun, jotta se ei kuivahtaisi kun sitä oli niin vähän purkissa jäljellä. Se toki rajoitti jonkin verran essencen peiteaineen käyttöä, mutta olen tämänkin kohdalla käyttökertojen määrään tyytyväinen. Tämä on hyvä tuote laadultaan, mutta ei omaan makuuni tarpeeksi peittävä. Purkkiin tehty käyttöasteviiva on toukokuulta. En merkinnyt nyt uutta, koska peiteaine on tällä hetkellä hyvin epätasaisesti jakautunut enkä saanut pintaa tasoitettua.

Too faced Born This Way Ethereal Setting Powder [irtopuuteri][1.5g]

  • Käyttökerrat: 12
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 5

Tämä puuteri on vahva ehdokas loppumaan vielä tämän vuoden puolella. Tykkään tuotteesta eikä käyttö aiheuta ongelmia. Tämä kuitenkin näkyy hiukan ihollani tietyissä kohdin kasvojen T-aluetta käytetystä meikkivoiteesta huolimatta. Sen takia tykkään vähän enemmän esimerkiksi Laura Mercierin Translucent Loose Setting Powder-irtopuuterista, koska se ei erotu iholta. Se tuli nyt mieleen vertailukohteena kun löytyy myös kesän käyttömeikkieni joukosta. Laura Mercier estää itselläni pidempään ihon kiiltelyä, joskin on myös mattaavampi kuin Too faced. Too faced on silti todella hyvä puuteri, mutta pieniä eroja tosiaan löytyy.


essence Insta Perfect liquid highlighter [nestemäinen korostusväri][15ml]

  • Käyttökerrat: 2
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 2

Tämän highlighterin kanssa ei suju yhtä sutjakkaasti. Muistelin, että olisin tykännyt tästä enemmän. Mutta ainakaan nyt kesällä en ole voinut käyttää tätä korostuksiin, koska näyttää iholla vaalealta viivalta. Kerran kokeilin myös sekoittaa tipan meikkivoiteeseen ja siinä toimi ihan ok. En muista olenko käyttänyt tätä koskaan korostuksiin meikkivoiteen alla. Joten testaan sen seuraavaksi, että onko silti liian vaalea. Yleisesti ottaen olen nestemäisten korostusvärien ystävä, joten tuoteryhmänä ne eivät tuota itselle haasteita. En tehnyt purkkiin uutta käyttöastemerkintää kun tuotetta kulunut niin vähän. Merkintä on siis toukokuulta.

Pixi Flawless & Poreless Primer [meikinpohjustusvoide][12ml]

  • Käyttökerrat: 6
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 2

Sitten on vuorossa kaksi tämän joukon tuotetta, joista en tykkää yhtään. Pixin pohjustajan pitäisi vähentää huokosten näkyvyyttä, mattapintaistaa sekä kosteuttaa. Vähentää kyllä aluksi huokosten näkyvyyttä, mutta vaikutus ei pysy hyvin, ja mattapintaista tämä ei ollenkaan. Kosteuttaa jonkin verran. Se mikä tekee tästä itselleni epämiellyttävän käyttää on tunne siitä kuin iho ei pääsisi hengittämään tämän kanssa. Vähän kuin levittäisi jotain entisajan aurinkovoidetta, joka tuntuu kuin paksulta kalvolta kasvoilla. En nyt kuitenkaan laita tätä eteenpäin kun on vain matkakokoinen tuote. Saan tämän kyllä käytettyä pikkuhiljaa, mutta en varmaankaan tämän vuoden puolella, koska käytän vain pienissä osin kasvoja. Uutta käyttöastemerkintää en tähänkään tehnyt, koska tuote on levinnyt purkissa kaikkialle ja täten näyttää kuin määrä olisi lisääntynyt :)


Catrice Prime and Fine Anti-Shine Fixing Spray [meikinkiinnityssuihke][50ml]

  • Käyttökerrat: 5
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 5

Tämä meikinkiinnityssuihke on ainoa projektin tuote, joka saattaisi jopa voida loppua seuraavaan päivitykseen mennessä. Kunhan nyt keskityn pitkälti tämän käyttöön. Kesäkuumalla on tullut helpommin tartuttua Urban Decayn All Nighteriin, jotta meikki varmasti kestää. Catricen suihke ei tee sen sijaan itselleni mitään, joten tätä tuntuu turhalta käyttää. Ei edes esimerkiksi poista puuterisuutta. Mutta käyttelen loppuun kun näin pitkälle olen jo tuotteen kanssa päässyt. Pulloon merkitty uusin käyttöaste.

The Beauty Crop Grow & Groom Brow Gel [kulmageeli][4ml]

  • Käyttökerrat: 2
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 3

En ole tällä hetkellä värittömien kulmageelien ahkera käyttäjä, joten tämä kuluu hitaasti, mutta varmasti. Laadultaan tämä on ihan kohtuullisen hyvä tuote.


Huda Beauty Liquid Matte Lipstick [nestemäinen huulipuna, sävy Bombshell][minikoko]

  • Käyttökerrat: 1
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 1

Tämän tuotteen käyttömäärään yli kahden kuukauden aikana en tietenkään voi olla tyytyväinen. Tässä näkyy se, etten ole nyt nestemäisten huulipunien ystävä. Haluaisin vain käytellä huulikiiltoja ja muita vastaavia. Mutta toki ilman projektia ei varmaan tuota yhtäkään käyttökertaa olisi tullut, joten ainakin tätäkin tuli vähän käytettyä. Uutta käyttöastemerkintää en tehnyt, koska eroa aiempaan ei huomaa.

Lumene Natural Code Mini Nail Polish [kynsilakka, sävy 18 Diva chic][4.5ml]

  • Käyttökerrat: 1
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 1

Tämä kynsilakan sävy on itselleni enemmän talvisävy. Kesällä tuli lakattua värikkäämmin kynnet, mutta sain tälle projektin lakallekin yhden käyttökerran. En pidä kynsiä lakattuna kaiken aikaa, joten lakat kuluvat ihan superhitaasti itselläni. Vaikka pidän tästä Lumenen lakasta, projekti auttaa ehkä vielä paremmin saamaan tämänkin joskus kokonaan käytettyä. Tämäkään kun ei säily ikuisesti, mutta vielä lakka oli oikein toimivaa, vaikka onkin kokoelmani vanhin. En merkinnyt pulloon uutta käyttöastetta, koska määrä väheni niin vähän.


Herbina Paradise Passion vartalotuoksu [100ml]

  • Käyttökerrat: 5
  • Käyttökertojen minimimäärä kuukaudelle: 2

Tästä en ota mitään paineita, käyttelen pikkuhiljaa pois. En jää tuotetta kaipaamaan kun se joskus loppuu, mutta en tuhlailekaan vaan käytän ajatuksella. Tärkeämmissä menoissa en tätä käytä, mutta olen laittanut vaikka ruokakauppaan mennessä, jos tekee mieli laittaa vähän jotain tuoksua.


Pannutettava paletti


Pannutettavaksi paletiksi valitsin Urban Decayn Naked 2 Basics-paletin. Tämä oli selkeä valinta itselleni, koska halusin aloittaa paletilla, jossa käyttöä jo näkyy ja paletti on helppokäyttöinen.


Yllä olevassa kuvassa näette paletin lähtötilanteen. Sävyissä Skimp ja Frisk on painaumaa jo keskellä, vaikka se ei kuvassa kunnolla erotukaan. Olettaisin, että näistä sävyistä tulee jommasta kummasta ensimmäisenä pannu esiin. Tätä palettia on helppo käyttää sinällään arjessa. En yleensä sekoita meikatessa eri merkkien luomivärejä, mutta käyttökertoja voin saada paletille käyttämällä sävyä Undone rajauksiin eri meikeissä. Taikka esimerkiksi Skimp sävyä silmän sisänurkkaan valaisemaan katsetta. Ja toki laajemmin voin yhdistellä muiden Urban Decayn palettien kanssa. 


Aion merkitä sävyjen käyttökerrat ylös, koska haluan nähdä kuinka paljon nämä vaativat käyttöä. Jotkuthan ottaa pannuttaessaan sävyä tietystä kohdin nappia, jotta pohja tulee nopeammin vastaan. Itse en siihen lähde vaan haluan nähdä kuinka monta käyttökertaa vaatii se, että ottaa sävyä "normaalisti" kiinnittämättä huomiota kohtaan, mistä sen ottaa. Pannutan tätä palettia niin kauan kuin jaksan. Jos alkaa tympimään, vaihdan välillä palettia.


Seuraava päivitys näihin projekteihin sitten syyskuussa. Oliko tässä joukossa mielenkiintoisia tuotteita? Olisi kiva kuulla pannutatko jotain luomiväripalettia?