Loppuneet tuotteet | huhtikuu 2024

15 heinäkuuta, 2024

Loppuneiden tuotteiden pariin mennään tällä kertaa, kun vuorossa on huhtikuun loppuneet. Huhtikuussa tuotteita loppui vain neljä, mutta sekin oli ihan hyvä määrä kun sai taas kooltaan muutaman isommankin purnukan pois. Huhtikuussahan olin loppukuun ulkomailla, joten se selittänee miksi tuotteita on niin vähän, koska mukaan ei välttämättä tullut valittua juuri niitä loppumaisillaan olevia vaan pieniä kokoja.


Huhtikuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: 1kpl

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Ihonhoitotuotteet kasvoille: 2kpl

Vartalotuotteet: -

Hiustuotteet: 1kpl

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 4 tuotetta


Meikkituotteet


tarte Maneater waterproof mascara [vedenkestävä ripsiväri]



Tästä ripsiväristä en tykännyt yhtään enkä tätä ihan loppuun asti käyttänytkään. Pakko oli vaan laittaa tämä jo pois, kun oli ollut sen verran kauan avattuna. En yleensäkään ole vedenkestävien ripsivärien ystävä. Olin saanut tuotteen kauneusboksissa, joten halusin tätä kuitenkin kokeilla. Tuotekuvauksen mukaan ripsiväri antaa 16-tunnin pysyvyyden ilman paakkuuntumista ja varisemista. Lisäksi sen pitäisi tuoda ripsiin huomattavaa pituutta, tuuheutta ja äärimmäistä kaarevuutta. Pysyvyys oli hyvä, joten sen suhteen minulla ei ole tuotteesta mitään huonoa sanottavaa. Vedenkestävyyttä en kuitenkaan mitenkään testannut. Ripsiväri oli myös helppo poistaa. En saanut tällä nättejä ripsiä aikaiseksi, pituuden ja tuuheudenkin ollessa aika olematonta. Myös harjaosa oli liian massiivinen omaan makuuni, joten tuotetta oli sen vuoksi hankala käyttää. 


Alla olevat kuvat olen ottanut jo viime joulukuussa, kun ripsiväri oli ollut avattuna noin kuukauden ajan. Tosiaan pituutta, tuuheutta taikka kaarevuutta en saanut omaan makuuni tarpeeksi. Lisäksi en saanut tällä ripsivärillä ripsilinjaa avautumaan kauniisti.


☆Tuotteen määrä: 9ml☆ [Saatavilla myös koossa 2ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 28€/9ml

Meneekö jatkoon? En ostaisi jatkossa, koska en saanut tällä itselläni nättiä sekä näyttävää lopputulosta. Maneater-ripsiväriä on saatavana myös normaalina versiona sekä mustana että ruskeana. Niistä ei itselläni ole kokemusta.


Ihonhoitotuotteet kasvoille


The SAEM Jeju Fresh Aloe Essence [hoitoneste]


Nyt olen tainnut pari pulloa käyttää tätä ihanaa hoitonestettä, ja haluaisin taas jatkossakin ostaa lisää. Tuote kosteuttaa ihoa hyvin ja on koostumukseltaan kevyen raikasta ja geelimäistä. Tämä on erityisesti aina kesää kohden ollut tosi kiva käyttää. Kesäisin en siedä paksumpia nesteitä, jotka sitten taas talvella tuntuvat ihanilta.


Hoitoneste sisältää 80% aloe veraa, joka kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Aloeuute [Aloe Barbadensis Leaf Extract] on ainesosalistassa ensimmäisenä. Tuote myös rauhoittaa ihoa. Hoitoneste sisältää lisäksi muun muassa glyseriiniä, ruusuvettä [Rosa Damascena Flower Water] sekä oliiviöljyä [Olea Europaea Fruit Oil]. Tuotteen sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille. Tässä on raikas aloen tuoksu. Pakkaus on kätevä pumppupullo, josta on helppo ottaa haluttu määrä. Tuotesarjaan kuuluu myös kasvovesi ja kasvovoide. Olisi kiva kokeilla niistäkin joskus jompaa kumpaa.


☆Tuotteen määrä: 35ml

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 15€-16.90€

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti menee jatkoon! Nyt en heti osta uutta, koska kotoa löytyy ainakin vielä yksi avaamaton toisen merkin hoitoneste käytössä olevan lisäksi. Ensi kesäksi voisin kuitenkin tällaisen taas hankkia. Tämä on yksi suosikkituotteeni hoitonesteistä, jos ei jopa se kaikkein mieluisin itselleni.


ELEMIS Superfood Midnight Facial [yövoide]


Kauneusboksista tullut yövoide osoittautui ihanan tuhdiksi, ravitsevaksi ja kosteuttavaksi. Voide tuntui käsissä melko rasvaiselta, mutta ei sitten kuitenkaan kasvoilla juuri yhtään. Tuote imeytyi nopeasti ihoon. Voiteessa oli karkkimainen tuoksu, joka ei ollut suosikkini mutta ei liian häiritseväkään. ELEMIS on merkkinä sellainen, että odotan niiden tuotteilta paljon eikä tämäkään tuottanut pettymystä. Ei varmastikaan maailman paras yövoide, mutta ei minulla tästä huonoa sanottavaa ole.


Tuotekuvauksen mukaan tämä ylellinen ja silkkinen voide sopii kaikille ihotyypeille. Se jättää ihon kosteutetuksi, ravituksi ja kirkkaaksi. Voide on vesipohjainen. Se sisältää muun muassa kosteuttavaa kaakaovoita [Theobroma Cacao Seed Butter/Extract], mineraali- ja vitamiinirikasta banaaninkukkaa [Musa Sapientum Flower Extract] sekä C-vitamiinirikasta Camu camu-hedelmää [Myrciaria Dubia Fruit Extract]. Voide on hajustettu ja se on lasipurkissa.


☆Tuotteen määrä: 50ml☆ [Saatavilla myös koossa 15ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 58€-67.90€/50ml

Meneekö jatkoon? Kyllä, voisin ostaa tätä jatkossa. Ihanan ravitseva voide, jota oli todella miellyttävä käyttää. Kiinnostavia voiteita on vain olemassa niin paljon, että saa nähdä mitä tulee ostettua sitten kun saan nykyiset tuotteet käytettyä.


Hiustuotteet


Briogeo Scalp Revival charcoal + coconut oil micro-exfoliating shampoo [kuoriva shampoo]


Tämä oli oikein hyvä syväpuhdistava shampoo. Syväpuhdistavana shampoona teki hiuksista kylläkin narskuvan puhtaat, joten usein laitoin tämän jälkeen Briogeon hiusnaamion. Puhdisti hyvin hiuspohjan ja hiukset jättäen hiukset raikkaiksi ja kuohkeiksi. Kuorivasta vaikutuksesta en sinänsä osaa niin sanoa, en huomannut mitään eroa sen suhteen. Shampoon koostumus oli aika paksua, mutta kuohkeaa, ja tuote tummaa väriltään. Shampoo ei jaksanut koskaan ensimmäisellä kerralla vaahdota vaan katosi hiuksiini. Levitinkin ensin hiuksiin pienen määrän tuotetta ja huuhtelin pois. Sitten uudestaan ja jo alkoi vaahtoamaan, ja mikä tärkeintä, tuntumaan puhdistava vaikutus. Yhteensä ei tarvinnut suurta määrää laittaa, joten tuote oli riittoisaa. Käytän syväpuhdistavaa shampoota 1-2 kertaa kuukaudessa riippuen esimerkiksi siitä, kuinka paljon olen käyttänyt muotoilutuotteita ja mitä hiukset muutoinkin tuntuvat tarvitsevan.


Tuotekuvauksen mukaan tämä kevyesti kuoriva, kosteuttava ja rauhoittava shampoo sisältää hiiltä [Charcoal Powder], joka puhdistaa lian, muotoilutuotteet ja kuolleet ihosolut hiuspohjasta ja hiuksista. Shampoo sisältää myös muun muassa kookosöljyä [Cocos nucifera Oil], teepuuöljyä [Melaleuca alternifolia Leaf Oil] sekä piparminttuöljyä [Mentha piperita Oil]. Tuote tuntui vähän viileältä iholla taikka "mentolimaiselta", mutta se ei itseäni häirinnyt. Tässä on aika voimakas tuoksu, jossa erottuu piparminttu. Tuoksu ei mielestäni ole hyvä, mutta ei vastenmielinenkään. Tuote on suunnattu kaikille hiustyypeille, ja erityisesti kutisevalle ja kuivalle hiuspohjalle.


Luin shampoosta jonkin verran tuotearvioita etenkin Sephora.com-sivustolta, ja halusin erityisesti katsoa mitä lukee niissä arvioissa, joissa tuote ei ole saanut hyvää arvosanaa. Monet olivat kirjoittaneet, että shampoo ärsyttää hiuspohjaa, kuivattaa hiuksia taikka lisää jopa hiustenlähtöä. Itselläni en tällaisia vaikutuksia huomannut, mutta mielelläni yritän tuoda aina mahdollisimman paljon esiin asioita ja näkökulmia, joita tuotteista löytyy. Briogeon sivuilla shampoota ohjeistetaan käyttämään viikottain tavanomaisen shampoon sijaan, mutta itse en tätä niin usein käyttäisi. On kuitenkin sen verran tujua.


☆Tuotteen määrä: 236ml☆ [Saatavilla myös koossa 59ml ja 946ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 40€-42.90€/236ml

Meneekö jatkoon? Kyllä, ehdottomasti voisin ostaa tätä joskus uudestaan. Tässä kohdin käytän pois muita syväpuhdistavia tuotteita, mutta tämä on yksi vaihtoehto sitten myöhemmin, kun on aika taas tehdä ostoksia. Joskin en ehkä sanoisi, että on sinänsä hintansa arvoinen, mutta hyvällä alennuksella voisin ostaa. Tykkään erityisesti myös ihan vaikkapa Herbinan syväpuhdistavasta shampoosta, edullisemman vaihtoehdon mainitakseni. Jos Briogeolta pitäisi suositella vain yhtä tuotetta, se ei olisi tämä shampoo, vaan Don't Despair Repair Deep Conditioning Mask-hiusnaamio, joka ainakin omissa hiuksissani on toiminut erinomaisesti.


Oliko näiden tuotteiden joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

2 kommenttia on "Loppuneet tuotteet | huhtikuu 2024"
  1. Ripsarin lopputulos ei kyllä kummoinen ole :/ Jeju Fresh Aloe oli ihana, ostan itsekin sitä lisää ja minusta mulla on pari sarjan tuotetta jemiksessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsareiden suhteen olen todella tarkka, kun hyvällä ripsivärillä niin suuri vaikutus kokonaisuuteen. Kiva että säkin olet löytänyt Jeju Aloet :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3