Tutustutaan palettiin | Osa 5 | Natasha Denona Mini Gold palette

30 kesäkuuta, 2024

Natasha Denonan Golden-paletin ilmestyminen hiljattain toi mieleeni Mini Gold-palettini. Halusin sen ottaa esille ja paletti päätyi kesän käyttömeikkieni joukkoon. Tällä kertaa tutustaan tähän pikkuiseen ihanuuteen. Yucca on paleteista esittelyvuorossa sitten seuraavana. Paletti on isompi ja itselle uusi, joten otan vähän aikaa sille, että saan kaikki ajatukset siitä koottua ylös. 


Mini Gold-paletti oli rajoitetun ajan myynnissä, ja valitettavasti tätä ei siis enää ole saatavilla. Käyn kuitenkin toisinaan blogissa näitä vanhempiakin paletteja läpi. Monestihan samantyyppisiä sävyjä voi löytää omasta kokoelmasta jostain muistakin paleteista, ja toivottavasti postaukset voivat antaa vaikkapa inspiraatiota niiden käyttöön. Samalla minun itse tulee ajan kanssa pysähdyttyä kunkin paletin äärelle ja huomattua jos jotain palettia en halua itselläni pitää.


Paletti ilmestyi syksyllä 2019, mutta itse ostin tämän vasta syksyllä 2021. Samassa kokoelmassa ilmestyi myös Glow Gold Highlight Duo-kasvopaletti, jota en hankkinut. Mini Gold-luomiväripaletti on osa tuttujen minipalettien sarjaa, jossa on kaiken aikaa useampia paletteja saatavilla. Ne ovat kiva tapa tutustua Natasha Denonan luomiväreihin, koska hinta jää alemmas pienempien värinappien johdosta. Toki näissä mineissä on siis myös vähemmän tuotetta. Lisäksi minipaleteissa on pientä laadullista eroa palettien välillä, mutta en muista olisiko mikään niistä saanut todella huonoja arvioita.


Itse ostin Mini Gold-paletin puhtaasti sävykokonaisuuden takia. Laatukin on erinomainen, mutta ei kokonaisuudessaan aivan parasta ND-laatua. Mutta painotan, että silti erinomaista.


Paletin viidestä sävystä kaksi on mattasävyjä [ensimmäinen ja neljäs sävy vasemmalta]. Muista sävyistä paletin viides sävy on kaunis duo chrome, joka jostain suunnista näyttää metalliselta ruskealta, mutta edestä päin katsottuna vihreys tulee esiin. Kultaista sekä vihreää duo chrome-sävyä käytän sormin, koska siten ne mielestäni toimivat parhaiten. Siveltimellä sävyt voivat tuntua jopa kuivilta. Myös paletin pakkauksessa on mainittu, että intensiivisemmän ja sellaisen foiled-lopputuloksen aikaansaamiseksi kannattaa käyttää kosteaa sivellintä taikka juurikin sormia. Mattasävyt toimivat erinomaisesti siveltimellä ilman mitään ongelmia. 


Mattasävyt eivät varise tai paakkuunnu yhtään meikatessa, sen sijaan ei-mattaisista etenkin kultainen sävy varisee vähän. Sävyissä tuntuu jonkin verran kermaisuutta, mutta näissä ei niin paljoa kuin joissakin muissa Natashan paleteissa. Sen sijaan pigmenttisyyttä löytyy tuttuun tapaan runsaasti ja metallisia sävyjä swatchatessa tulee juurikin sellainen ohut foiled-vaikutelma.  Kerron näitä yksityiskohtia kuvatakseni sitä, minkä tyyppisiä Natasha Denonan luomivärit ovat, koska kaikilla ei niistä kokemusta.



Meikki 1



Meikissä 1 käytin kaikkia sävyjä. Sävy Lodge [matta vaaleanruskea] toimii itselläni useimmiten häivytyssävynä ja niin tässäkin meikissä. Pääsävynä meikissä oli Antheia, tuo kaunis vihertävä duo chrome. Sitä on koko luomella lukuun ottamatta ulkonurkkaa.


Meikki 2



Meikissä 2 käytin neljää sävyä. Tässä koko luomella on kultainen sävy D'Or, mutta ulkonurkkaan lisätty kevyesti tummuutta tummanruskealla Dark Sepia-sävyllä. Oliivinvihreää mattasävyä on pelkästään alaluomella. Kamera ei sävyä jostain syystä napannut, mutta sitä on kevyesti miltei koko alaluomen alueella tuomaan pientä väriä. Sen alla on ensin koko alaluomella vaaleanruskea Lodge.


Molemmissa meikeissä on käytetty luomivärinpohjustajaa, ja näin itselläni ei ole mitään ongelmia Natasha Denonan luomivärien pysyvyyden kanssa. Ihan toisena asiana mainittakoon myös, että molemmissa meikeissä on käytetty Cliniquen high impact-ripsiväriä. Jossain yhteydessä jo aiemminkin mainitsin, että ripsiväri ei tuo riittävästi näyttävyyttä omaan makuuni. Pituutta ja tuuheutta se tuo jonkin verran, mutta ei riittävästi. Tämä ei myöskään ole syvän musta, mistä itse pitäisin. Ripsiväri varisee itselläni hiukan, mutta ei liian häiritsevästi. Ei missään nimessä huonoin mahdollinen ripsiväri kuitenkaan. 


☆Paletin koko: 11.5cm x 3.5cm

☆Kukin sävy sisältää tuotetta 0.8g [Vertailuna: esimerkiksi Yucca-paletissa sävyjen yhteismäärä on 17.40g. Näin ollen 15 sävystä jaettuna yksittäiselle sävylle jää 1.16g.]

Ei enää saatavilla.


Mitä mieltä olet paletin sävykokonaisuudesta? Onko sinulla joku Natasha Denonan minipaletti?

2 kommenttia on "Tutustutaan palettiin | Osa 5 | Natasha Denona Mini Gold palette"
  1. Kivoja sävyjä, varsinkin tuo Antheia näyttää ruskeasilmäisen luomissa mahtavalle.

    Monta kertaa luomivärit, joissa nappikoko on pienempi, ovat ihan riittäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Antheia on kyllä upea sävy, suosikkini tästä paletista.

      Niinpä, pienikin koko riittää todella pitkään. Ja jos omistaa useampia paletteja niin vaikea saada mitään luomivärejä loppumaan. Kiva, että Natasha Denonalle alkoi jossain kohdin tulla näitä minipaletteja. Niissä on mukavasti erilaisia sävykokonaisuuksia.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3