Kosmetiikkaostokset | toukokuu 2024

05 kesäkuuta, 2024

Toukokuussa tein muutaman kuukauden tauon jälkeen kosmetiikkaostoksia. Tiesinkin näin tapahtuvan, koska menimme koulun kautta (joskin omakustanteisesti) kosmetiikka-aiheiselle yritysvierailulle Helsinkiin. Halusin sen kerran hyödyntää suuren alennuksen, jonka opiskelijana sai. Lisäksi tein yhden tilauksen kuun loppupuolella. Toukokuulta näin ollen kahdet ostokset. 


Ensimmäisenä esittelen Helsingin ostokset, joista kaikista tuli -40%. Tiesin jo etukäteen, että tulen todennäköisesti ostamaan muutaman Sensain meikkituotteen. Ihonhoitoa en Sensailta nyt edes harkinnut, koska pakko saada ensin muita tuotteita käytettyä pois. Meikkejäkään en olisi toki näistä (tai muistakaan) kategorioista todellakaan tarvinnut, mutta halusin hyödyntää tilaisuuden. Lähinnä meikkien suhteen yritän huolehtia siitä, että kappalemääräisesti tuotteita loppuu tänä vuonna enemmän kuin mitä ostan. Helsingistä ostin yhteensä neljä tuotetta, joista kaksi meikkejä.


Sensailta ostin kaksi tuotetta. Ensimmäinen on Brightening Make-Up Base-pohjustaja. Tämä heleyttävä meikinpohjustusaine kuvaillaan hoitonesteen tyyppiseksi pitäen ihon kosteutetun tuntuisena, mutta samalla pidentäen meikin kestoa. Tuote on pumppupullossa. Lisäksi hankin testiin Bronzing Gel-sävyttävän geelin, jonka luvataan kosteuttavan ihoa antaen sille samalla läpikuultavan pronssinvärisen sävyn. Otin vaaleimman sävyn, BG61 Soft Bronze. Aion kokeilla tuotetta yksistään, pohjustajana, sekoitettuna toiseen meikkivoiteeseen sekä tietyissä kasvojen kohdissa meikkivoiteen päällä. Otan nämä tuotteet tässä lähipäivinä käyttöön. Katsotaan sitten mitä tykkään tuotteista. Olen näistä hyvin innoissani. Sensailta en ole koskaan kokeillut meikkejä ripsiväriä lukuun ottamatta.


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

☆Heleyttävä pohjustaja noin 72.40€-78.30€/30ml

☆Sävyttävä geeli noin 38.50€-44.70€/50ml


Ostin myös ATOPIKin Itseruskettavan kasvoveden. Yleensä en käytä mitään itseruskettavia tuotteita, mutta kiinnostukseni heräsi kovasti tätä kohtaan. Tällä pitäisi saada kaunis luonnollinen päivetys. Aion kokeilla tätä tulevana viikonloppuna ensimmäisen kerran, kun ei ole pakko mennä minnekään. Niin näkee vähän millainen tuote on. Tuotetta ohjeistetaan käyttämään aluksi päivittäin kunnes haluttu sävy on saatu ja sen jälkeen kolmen päivän välein sävyn ylläpitämiseksi. ATOPIK on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Toisena tuotteena ostin NUXEn Very Rose Fresh Toning Mist-kasvosuihkeen. Tykkään kovasti tämän sarjan puhdistusvaahdosta, joka on minulla tällä hetkellä aamuisin käytössä. Siinä on kiva ruusun tuoksukin. Tätä suihketta en ole aiemmin omistanut, joten mielenkiintoni heräsi kun tykkään muutoinkin paljon kasvosuihkeista. 


Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

☆ATOPIK noin 24€-26.90€/100ml

☆NUXE noin 21.50€-22.40€/200ml


Lisäksi tein tilauksen Cultbeautylle. Ostin pitkästä aikaa Natasha Denonan paletin. Minähän keräilen näitä, joskaan aivan kaikista en ole ollut kiinnostunut. En jäänyt odottamaan Golden paletin myyntiin tuloa, koska hankin paletit aina vasta myöhemmin kun on nähnyt enemmän niistä arvioita sekä saa alennuksella. Ostin nyt aikaisemmin ilmestyneen, ja yhden eniten itseäni koskaan kiinnostaneista Natasha Denonan paleteista, Yuccan. Mutta Golden paletista puheen ollen, sen pitäisi tulla tänään myyntiin muun muassa Natasha Denonan omille sivuille ja pikkuhiljaa muuallekin. Golden on uudistettu versio aiemmasta Gold-paletista. Lisäksi kokoelmassa ilmestyy korostusväri-paletti sekä huulikiilto. Highlighterit näyttävät ihanan metallisilta ja "kosteilta", mutta Instagramissa näin Natasha Denonan tilillä swatchit, ja niissä näkyi kimalletta kun ne oli tehty siveltimellä. Jäi vielä kysymysmerkiksi olisiko kimalle sen tyyppistä, että se estäisi itseäni käyttämästä tuotetta korostuksiin. Jään odottamaan näin ollen arvioita ja videoita korostuspaletista, ja pohdin sitten voisiko paletti olla mieleinen ja toisiko se jotain lisäarvoa kokoelmaani. Luomiväripaletin aion kyllä hankkia myöhemmin.


Yucca pääsee nyt kuitenkin ehdottomasti heti testiin ja käyttöön. Ja voinkin ihan rauhassa pysähtyä paletin äärelle, koska varmaan kesällä ei tule muita paletteja hankittua. Se on aina jännä katsoa millaisia meikkejä uudella paletilla lähtee itsellä ensimmäisenä muodostumaan! Tässä on niin itseni näköiset sävyt ja voin kuvitella käyttäväni tätä etenkin kesäisin, syksyisin ja talvisin. Sain paletista -20% alennuksen.

☆Paletin normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 72.30€-79€


Mitä kosmetiikkaostoksia olet tehnyt viime aikoina?

6 kommenttia on "Kosmetiikkaostokset | toukokuu 2024"
  1. Jos oikein muistan, minullakin on (ollut) tuo Sensain primeri, joskaan nyt en muista, mitä siitä tykkäsin (pitääpä selata oma blogi läpi...). Atopikin kasvoveden hankin muutama vuosi sitten, mutta jos oikein muistan, sen piti antaa vaikuttaa aika kauan, ennen kuin sen päälle laittaa mitään, joten se on jäänyt hiukan käyttämättä.

    Noita Nuxen kasvovesiä olen tainnut käyttää pari pulloa, eikä moittimista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain pohjustaja vaikuttaa oikein kivalta, ainakin nyt näin yhden käyttökerran perusteella. Kiva kuulla, että sullakin kokemusta Atopikin kasvovedestä. Voi kyllä olla, etten ala sitä sitten arkiaamuina käyttämään vaan nyt viikonloppuisin ja sitten lomalla useammin. Jotenkin en halua laittaa itseruskettavaa tuotetta iltaisinkaan, ettei tartu mitään tyynyliinoihin tms.

      Poista
  2. Ihania ostoksia! Sensai <3 en ole merkiltä kokeillut kuin ripsarin ja luomivärejä. Sekä ihonhoitoa josta itse olen enemmän kiinnostunut. ND paletti näyttää yhdistävän kivasti kylmää ja lämmintä, tuolla tulee varmasti todella hyvää jälkeä. Katselin kanssa sitä Golden -palettia, upea se on mutta ehkä liian lämmin mulle. Täytyy vähän seurailla, ainahan niihin himo tulee... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain ihonhoito kiinnostaa muakin. Ehkä myöhemmin tulee hankittua jotakin! Yucca on kyllä ihana sävykokonaisuudeltaan <3 Ja löytyy monipuolisuuttakin. Goldenin haluan hankkia, koska en koskaan ostanut Gold-palettia, vaikka se oli niin ihana!! On kyllä kaduttanut monesti. Toki Goldenissa ei ole mitään sellaisia sinisiä mitä Gold-paletissa oli.

      Poista
  3. Sensain primeri on mun suosikki etenkin talvella, paras! Ja tykkään tuosta toisesta voidemaisena bronserina ja välillä ihan koko kasvoille sävyttävänä kevyenä meikkipohjana. Hyvät ostokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sulla kokemusta noista Sensain meikeistä ja olet niistä tykännyt. Käytin pohjustajaa tänään ekaa kertaa ja oli kyllä sopiva hehku, ei liikaa. Tosiaan talvella tuntuisi varmasti erityisen miellyttävältä kun ei ole ihan ohutta koostumukseltaan ja on hiukan kosteuttavaakin. Sävyttävä geeli täytyy munkin testailla kaikin tavoin :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3