Meikit käyttöön | kesä 2024

09 kesäkuuta, 2024

On aika katsoa käyttöön valikoituneet meikit. Halusin tehdä tähän kuitenkin muutamia muutoksia. Kahden kuukauden kokonaisuuksien sijaan valitsen jatkossa meikit vuodenaikojen mukaan. Toki aiemminkin käytin vuodenaika-ajattelua taustalla tuotteita valitessa, mutta koen vuodenajoittain tehtävät valinnat sopivan vielä paremmin itselle. Enää en arvo tuotteita, vaan valitsen pelkästään sellaisia mitä oikeasti haluan tuolloin käyttää. Koska käyttöjakso tulee olemaan aiempaa pidempi valitsen mukaan enemmän tuotteita. Nyt kesäksi valitut meikit ovat käytössäni kesä-elokuun, ja sitten syksyksi valitsen uuden kokonaisuuden. Enää en kuitenkaan pakota itseäni valitsemaan tuotteita kaikista tuoteryhmistä, vaan poimin mukaan vain ne meikit, joita haluan oikeasti sitoutua käyttämään kyseisen vuodenajan. Luonnollisestikin projekteissa mukana olevat tuotteet ovat etusijalla käytössä, mutta en kuvannut niitä tähän postaukseen, jotta en turhaan toista sisältöjä. Mutta nekin siis kuuluvat kesän käyttömeikkeihin! Ainoastaan projektituotteista merkitsen käyttökerrat ylös.


Millaiset meikit inspiroivat itseäni kesäisin? Luomiväreissä pronssiset sekä toisaalta värikkäät. Ja värikkäistä nimenomaan kirkkaat värit, ei pastelliset, jotka itselle on kevätsävyjä. Värikäs sävy voi olla meikissä vaikkapa yksittäisenä väripilkkuna taikka rajauksena. Myös metalliset tai "kostean" näköiset sävyt ovat kesällä kivoja. Näihin voidemaiset tai nestemäiset luomiväritkin on erinomaisia. Poskipunissa ja huulimeikissä kesäisin tykkään erityisesti raikkaista korallisista tai pinkkiin taittavista sävyistä sekä toisaalta nude-sävyistä. Aurinkopuutereissa mattasävyjen lisäksi hehkuvammat sävyt on mielestäni ihania kesäisin. Meikkipohja on kiva olla ohut, esimerkiksi joku hyvin vesimäinen meikkivoide.


Tänään oli todella pimeää kuvata, mutta näillä kuvilla mennään nyt [osa kuvista otettu jo aiemmin]. Viikolla en todennäköisesti ehtisi kuitenkaan tehdä postausta loppuun, koska on normaalia pidemmät päivät koululla ja illat teen koulutehtäviä, jotta juhannukselta pääsen koulusta vapaalle. Katsotaan nyt, mitkä meikit halusin ottaa tämän kesän käyttömeikeiksi. Aloitetaan luomiväripaleteista, koska miksipäs ei!




Luomiväripaletit:

Huda Beauty New Nude 

Anastasia Beverly Hills Riviera

Morphe The Jaclyn Hill palette

Natasha Denona Yucca

Natasha Denona Mini Gold

Sigma Ambiance


Nämä kuusi palettia nousivat selkeinä valintoina esiin kesäpaleteiksi. Juuri ostamani Yucca-paletti tottakai, jota sitten muut paletit kivasti täydentävät. Mukana on värikkäämpiä paletteja sekä kultaan/pronssiin meneviä, kaikkea mitä kesään voin toivoa. Sigman paletti on jäänyt lähes käyttämättä, vaikka on niin upea! Miksi? Koska omistan niin paljon paletteja. Nyt se pääsee arvoiselleen paikalle. Tämä palettijoukko on muutoinkin niin ihana, että nämä pysyvät ehdottomasti jatkossakin kokoelmassani. Yuccan ostettuani pitäisi kyllä tämän vuoden aikana luopua jostain paletista, koska en halua kasvattaa niiden kokonaismäärää enää yhtään.


Luomiväreihin otin mukaan lisäksi Laura Mercier Caviar Stick eye color-voidemaisen luomivärikynän sävyssä Bed of Roses, jolla syntyy yksistäänkin kaunis silmämeikki. Ripsivärinä käytössäni on tällä hetkellä Cliniquen high impact mascara, joka ei ole tarpeeksi musta omaan makuuni, mutta ihan perushyvä ripsiväri muutoin.


Pohjustajat:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original

smashbox Photo Finish Minimize Pores primer

smashbox Photo Finish Vitamin Glow primer

Sensai Brightening Make-Up Base


Peiteaineet:

Maybelline Fit me! concealer

MAC Pro Longwear concealer


Kuvassa mukana myös hiljattain ostamani Sensain Bronzing Gel, jota aion käyttää eri tavoin. Urban Decayn silmämeikinpohjustaja, smashboxin Minimize Pores-pohjustaja sekä peiteaineet on kaikki mahdollisia saada loppumaan tänä vuonna, joten siksi valikoin ne nyt myös tähän mukaan.


Puuterit:

Laura Mercier Translucent Loose Setting powder

Hourglass Ambient Lighting powder [Luminous Light]


Meikinkiinnityssuihke:

Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray


Puutereista Laura Mercier meikin kiinnitykseen, Hourglass hehkua tuomaan. Hourglass Ambient Lighting powder kuuluu aina käyttömeikkieni joukkoon, vaikka en sitä sentään ihan päivittäin käytä, koska haluan muillakin tavoin meikkailla.


Kasvopaletit:

Dior Backstage Glow Face palette [001 Universal]

By Terry Brightening CC palette [2. Beach Bomb]

Otin mukaan pari kasvopalettia, jossa on aurinkopuuteri-, poskipuna- ja/tai korostuksiin sopivia sävyjä.



Aurinkopuuterit:

Catrice Bronze Away To Maui Matt Face & Body Bronzer

Charlotte Tilbury Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer [1 Fair]

Too faced Chocolate Gold Soleil bronzer [Luminous]

Physicians Formula Butter Bronzer


Aurinkopuutereita innostuin ottamaan jopa neljä mukaan, mutta onpahan vaihtelun varaa ja sekä mattaista että hehkuvaa. Physicians Formulaa voisi olla hauska kokeilla pannuttaa, koska olen käyttänyt sitä paljon ja tuote on itselle todella mieleinen. Jospa sen ottaisi sitten myös syksyn meikkeihin mukaan!


Kesämeikkeihin otin mukaan myös Makeup Revolution Glow Molten Body Glow-nestemäisen korostusvärin kasvoille ja vartalolle.


Korostuksiin:

BECCA Shimmering Skin Perfector [Opal]

Wet n wild Megaglo Highlighting Powder [Precious Petals]


Poskipunat:

Hourglass Ambient Lighting Blush Quad [Ghost]

Givenchy Prisme Libre Blush [2 Taffetas Rosé]

Tarte Amazonian clay blush [Glisten]


Hourglassin poskipunapalettia käytin koko toukokuun sekä tämän kuun alun, ja haluan jatkaa sen käyttöä.


Huulimeikit:

Fenty Beauty Gloss Bomb [Fenty Glow]

Isadora Twist-Up Gloss Stick [16 Milk'n Chocolate]

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip [Mango Mood]

Buxom Full-On Plumping Lip Cream [Tulum-Tini]


Huulimeikkeihin en näköjään tullut valinneeksi yhtään "perinteistä" huulipunaa. Tämä joukko on itselleni täydellinen kesään enkä muuta kaipaa.


Tässä ei tosiaan ollut nyt seuraavien kategorioiden tuotteita: meikkivoiteet, silmien- ja huulten rajaustuotteet sekä kulmatuotteet. 


Mitä meikkejä sun kesän meikkipussiin tai meikkilaatikkoon kuuluu? Kenties jotain samoja tuotteita kuin mitä tässä oli?

4 kommenttia on "Meikit käyttöön | kesä 2024"
  1. Tämä sun blogi on sellainen paikka joka aiheuttaa ostohimoja! Tajuttoman upeita ja ihania meikkituotteita sulla, ihan kateus iskee ja tekis mieli tulla kokeilemaan niitä :) vitsit mulla on ollut sata vuotta himotuslistalla tuo Diorin highlighter paletti, vai liekkö kasvopaletti mutta kuitenkin. Ja tuo ND Yucca, Gold pikkupaletti kans ihana. Tuo Yucca tekee mulla kohta ostohimoa...tykkään kun siinä kylmää ja lämmintä ja jotenkin mielessäni näen meikkejä sillä tehtynä..nuo kaikki vaaleat bronzerit kans ihania ja Hourglass...harmi kun ne on Kicksillä loppu, odotan sinne paletti täydennystä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löytyy mielenkiintoisia meikkejä :) Tervetuloa kokeilemaan ;) Yritän keskittyä käyttämään omistamiani tuotteita ja vain harvakseltaan ostaa uusia. Nämä kuukausittaiset tai vuodenaikaiset meikkilaatikot on kyllä kiva tapa keskittyä tiettyihin tuotteisiin ja kierrättää kokoelmaa. Yuccassa iski minuunkin kovasti tuo sävykokonaisuus! Monta ND-palettia jää sen taakse. Kiva kun saadaan nykyään Kicksiltä Hourglassia. Harmi, jos ne kuitenkin loppu. Toivottavasti tulee pian lisää :)

      Poista
  2. Oi kun kivoja meikkejä! Ja olispa kiva nähdä vaikka jotain tekemiäsi meikkejä noilla! Noista luomiväreistä itselläni on vain tuo ND Yucca ja sen käyttöön oikeastaan kaipaisin jotain ideoita. Olen käyttänyt sitä vain muutaman kerran. Olen kyllä ollut lopultaan aina aika tyytyväinen lopputulokseen, mutta kun otan paletin käteeni niin tuntuu, että en osaa aloittaa sen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveesta, otan näitä meikkejä mukaan kesän postauksiin. Kiva kuulla, että sullakin on Yucca. Se ei tosiaan ihan helpoimmasta päästä oleva kokonaisuus, vaikka niin ihana onkin. Voin julkaista täällä jotain tapoja kuinka päädyn sitä itse käyttämään :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3