Loppuneet tuotteet | maaliskuu 2024

26 toukokuuta, 2024

Tähän kohtaan taas lisää loppuneita tuotteita, kun vuorossa ovat maaliskuun loppuneet. Kiva kun joskus saa jotain purkkeja heittää poiskin. Siitä tulikin mieleeni, että ehkä kuulitte jo, että Glossybox lopettaa toimintansa pohjoismaisilla markkinoilla. Kesäkuun boksi tulee jäämään viimeiseksi. Itselleni tämä sopii oikein hyvin, koska minulla olisi ollut määräaikaistilaus vuoden loppuun, mutta mieluummin en enää vastaanottaisi kauneusbokseja. Sitten kyllä tuotteet alkaa oikeasti vähentyä, koska joka kuukausi ei tule uusia. Toki ostan välillä jotain, mutta en kuukausittain. Nyt toukokuussa olen pitkästä aikaa tehnyt kosmetiikkaostoksia, mutta niistä sitten kun olen saanut myös tilauksen, jota vielä odotan.


Maaliskuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: 1kpl

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Ihonhoitotuotteet kasvoille: 2kpl

Vartalotuotteet: 1kpl

Hiustuotteet: 1kpl

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 5 tuotetta



Meikkituotteet


 Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray [meikinkiinnityssuihke]


Paras meikinkiinnityssuihke, jonka ostan aina uudestaan! Tämä on itselläni suosikkisuihke erityisesti kesäisin, koska tuote kiinnittää meikin ja pitää sen paikoillaan kuumemmillakin ilmoilla. Sanon tämän aina tästä suihkeesta kertoessani, mutta mielestäni All Nighter ei ole kaikista paras poistamaan puuterisuutta iholta. Jossain määrin se sitäkin tekee, mutta tähän tarkoitukseen esimerkiksi MACin Fix+ on huomattavasti tehokkaampi [joka ei sitten taas kuitenkaan yhtä hyvin pidennä meikin kestoa]. All Nighter on miellyttävä suihkuttaa meikin päälle eikä se kuivuttuaan tunnu kasvoilla. Suihkeen luvataan antavan jopa 16 tunnin pysyvyys. Tästä on vaikea sanoa, koska myös muilla käytetyillä meikkipohjatuotteilla on luonnollisesti merkitystä. Mutta jos kaikki tuotteet toimivat hyvin yhteen ja olen laittanut All Nighteria, ei ihoni yleensä ala kiiltelemään päivän mittaan siten, että sitä tarvitsisi korjailla.


All Nighter-suihkeista tämä on se suihke, joka jättää luonnollisen lopputuloksen eli ei sinänsä muuta meikin ulkonäköä. Uusin tulokas All Nighter-suihkeisiin on punaisessa pullossa oleva All Nighter Hyaluronic Acid Dewy Setting Spray, jonka pitäisi nimensä mukaisesti kosteuttaa ja antaa hehkua.


☆Tuotteen määrä: 118ml☆ [Saatavilla myös koossa 30ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 26.80€-38€/118ml

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti kyllä, ja uusi on jo hankittuna. Jos olisi pakko valita vain yksi meikinkiinnityssuihke ja luopua muista, pitäisin tämän itselläni. Ehdottomasti tehokkain pitämään meikin paikoillaan.



Ihonhoitotuotteet kasvoille



Garnier Moisture Bomb Lavender Tissue Mask [kangasnaamio]


Garnierin kangasnaamioita on aina niin ihana käyttää. Tämä laventelinaamio lupaa virkistystä sekä runsasta kosteutusta, ja molempia se tekikin. Naamiossa oli mielestäni miellyttävä tuoksu eikä se ollut liian voimakas. Naamion vaikutusaika on 15 minuuttia. Tuotteen pitäisi sopia myös herkälle iholle.


Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 2.20€-3.90€

Meneekö jatkoon? Kyllä, ehdottomasti! Käytän kuitenkin tässä kohdin kaikki kotona olevat kangasnaamiot pois ennen kuin ostan uusia, ja pari Garnierin naamiotakin vielä muistaakseni löytyy.


Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum [seerumi]


Tästä seerumista tykkäsin todella paljon. Kosteutti ihoa tehokkaasti ja ihosta tuli kimmoisampi kuin koskaan aiemmin millään muulla seerumilla. Iho jäi kauniin heleäksi. Seerumin koostumus on melko jämäkkää. Kädelle laittaessa se ei liiku minnekään. Levitettäessä iholle se ei kuitenkaan tunnu paksulta, on helppo levittää ja imeytyy nopeasti.


Tuotekuvauksen mukaan tämä erittäin kosteuttava seerumi tekee ihon rakenteesta ja sävystä paremman näköisen. Iho näyttää terveeltä ja hehkuvalta. Seerumi on vesipohjainen. Se sisältää lisäksi muun muassa ihoa hoitavaa ananasuutetta [Ananas sativus Fruit Extract] sekä kosteuttavan vesimeloni- [Citrullus lanatus Fruit Extract], omena- [Pyrus malus Fruit Extract], linssi [Lens esculenta Fruit Extract]- kompleksin, mikä vähentää pienten juonteiden näkyvyyttä. Seerumissa on lisäksi niasiiniamidia sekä hyaluronihappoa. Ainesosista löytyy myös muun muassa B5-provitamiini [Panthenol], jonka pitäisi kosteuttaa ihoa sekä tukea sen suojakerroksen toimintaa. Tuotteen sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille ja sen pH on 5.7. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita. Raaka-aineiden tuoksua ei juurikaan erota. Ehkä ihan kevyt tunkkainen tuoksu, mutta se on hyvin mieto eikä jää iholle. Seerumia voi sekoittaa esimerkiksi Drunk Elephantin Virgin Marula Luxury Facial Oil-kasvoöljyn kanssa lisäkosteuden saamiseksi. 


Pullossa ei ole irrotettavaa korkkia, vaan yläosaa sivulle kääntämällä pumppuosa tulee esiin. Pakkaus on vahvan oloista muovia.



Drunk Elephant on kiinnostanut minua aina merkkinä, mutta esimerkiksi heidän silmänympärysvoiteesta en pitänyt. Se aiheutti kutinaa iholleni, mitä en muista koskaan tapahtuneen minkään kosmetiikkatuotteen kanssa aiemmin. Siitä on kyllä jo useampi vuosi kun voidetta käytin, joten en tiedä onko koostumus nykyään vielä sama. Muutama Drunk Elephantin tuote minulta löytyy vielä kotoa, ja haluaisin laajemminkin testailla merkkiä.


☆Tuotteen määrä: 50ml

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 43.20€-50€

Meneekö jatkoon? Kyllä, ehdottomasti menee. Luultavasti ostan tämän seerumin kun joskus tulee se hetki, että saan kaikki muut tuotteet ensin käytettyä. Seerumi on arvokas, mutta pakkauskoko on tosiaan 50ml ja kestääkin siksi pitkään.


Vartalotuotteet


Palmolive Soft with Luxurious Floral Notes [deodorantti]


Palmoliven roll-oneista tämä on suosikkini tuoksultaan. Tässä on aika makea kukkaistuoksu. Käytän aina joinakin päivinä Schmidt'sin alumiinitonta deodoranttia, mutta en tykkää sitä koko ajan käyttää, jolloin Palmolivet ovat sitten yksi vaihtoehto.


☆Tuotteen määrä: 50ml

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 2.20€-2.90€

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti. Nyt minulla on Palmolivea toisessa tuoksussa sekä jotain muita deodorantteja niin käytän ne tässä kohdin pois. Seuraavaksi haluaisin kokeilla Palmoliven suihkutettavaa sitrustuoksuista antiperspiranttia.


Hiustuotteet


Lh-Beauty Oliivi hoitoaine


Tämä hoitoaine ei valitettavasti riittänyt kosteuttamaan ja silottamaan luonnonkiharaa hiustani. Ei silloin kun minulla ei ollut vielä raitoja eikä varsinkaan nyt raitojen aikana. Siitä puheen ollen, olen nyt kasvattamassa raitoja pois. Minulla on ollut raidat melkein koko aikuisikäni, lukuun ottamatta joitakin vuosia välissä kun olen pitänyt vain ihan omaa hiusväriä. Nyt olen vähän kyllästynyt raitoihin. Kesällä varmaankin värjään hiukset ihan vain yhdellä sävyllä, mahdollisimman lähelle omaa väriä.


Tuotekuvauksen mukaan tämä hoitoaine on kehitetty erityisesti värjätyille/käsitellyille hiuksille. Oliiviöljy kosteuttaa hiuksia ja sen pitäisi tehdä niistä helpommin kammattavat. Minulla on tästä sarjasta vielä hoitosuihke käytössä. Siitä tykkään hiukan enemmän, joskaan sekään ei meinaa niin jaksaa raidoitettuun hiukseen vaikuttaa. Näissä tuotteissa on tosi kiva tuoksu. Ei sellainen tunkkainen oliivi, vaan ennemminkin pirtsakka.


☆Tuotteen määrä: 250ml☆ 

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 4€-4.30€

Meneekö jatkoon? En ostaisi uudelleen, koska ei ole riittävän tehokas omille hiuksilleni, mutta tuotetta oli kuitenkin ihan kiva käyttää. Hoitoaineessa oli todella miellyttävä pehmeä koostumus ja kiva tuoksu. Plussaa tuotteen kotimaisuudesta.


Oliko tässä joukossa sinulle tuttuja tuotteita? Kenties suosikkituotteita tai sellaisia, joista et tykkää?

4 kommenttia on "Loppuneet tuotteet | maaliskuu 2024"
  1. Kyllähän se All Nighter on suosikki mullekin, myös MAC Fix+ Matte on tosi hyvä :) siitä perinteisestä Fix+:sta en välitä koska se ei kiinnitä tai pidennä meikin kestoa. Vaikka ihanalta tuntuu toki iholla. Garnierin maskit ihania <3 tuo hoitoaine näyttääkin jo siltä että ei riittäisi mun tukalle :D muistelen että olisin testannut Palmoliven dödöä mutta ei pitänyt mulla. Erilaisia deodorantteja haluaisi aina kokeilla mutta harvemmin löytää oikeasti pitävää jonka kanssa ei kainalot kastu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo kokeillut koskaan MACin matta-suihketta. Kiva kuulla, että se toimii hyvin meikin keston pidentämisessä. Muistankin lukeneeni siitä sulta. Heh, ei varmaan olisi hoitoaine sullekaan riittävä :D Ilmeisesti hiuslaatu sen verran samantyyppinen. Joo deodorantin pitää olla sellainen, että sen kanssa olo miellyttävä ja luotettava :)

      Poista
  2. Mukavat loppuneet :) Mulla on yksi LH Cosmeticsin kiinnityssuihke vielä myös käytössä, mutta ostin jo uuden All nighterin. Tulee kyllä tuota LH-cosmeticsia suihkittua näin arkisin useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei kokemusta LH Cosmeticsin suihkeesta. Uusiakin on kiva välillä kokeilla, mutta All Nighterilla toki pärjäisi tarvittaessa ikuisesti :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3