Käytössäni olevat ihonhoitotuotteet kasvoille | kevät 2024

16 toukokuuta, 2024

Katsotaan tällä kertaa mitä kasvojen ihonhoitotuotteita olen tämän vuoden puolella avannut käyttööni. Uusia tuotteita ei ole kovin paljoa, koska olen lähinnä keskittynyt käyttämään jo avattuna olevia. En nyt luetteloi kaikkia käytössäni olevia ihonhoitotuotteita, koska siellä on vielä monia jotka aiemminkin ovat esiintyneet näissä postauksissa. Ehkä sitten taas kun vaihtuvuutta on tapahtunut enemmän. Toki tämän vuoden puolella on jonkin verran loppunut tuotteita, joista tarkemmat esittelyt loppuneissa. Nyt kun kauneusboksien aika on osaltani ohi [tai kunhan Glossybox-määräaikaistilaus päättyy] ei minulla toivottavasti jatkossa ole "kosmetiikkavarastoja" vaan ainoastaan käytössä olevat tuotteet. Siihen toki menee vielä pitkä aika, että varastot tyhjenee, mutta tuolloin ihonhoitotuotteita ei varmasti tule pidettyä käytössä niin monia, vaan 1-2kpl per tuoteryhmä.


Koulun osalta on ollut melko tasaista. Tämänhetkisten kurssien opetus jatkuu toukokuun loppuun asti. Kesäkuun alussa menen vielä viikon mittaiseen opetukseen kosmetiikkaneuvontaan liittyen ja sen jälkeen puoleksitoista viikoksi koulun asiakaspalveluun. Juhannukselta jään koulusta lomalle. Toki opintoja voisi aina edistää, koska joudun tekemään kaikki YTO-opinnot. Tämä siksi, että lukiostani on kulunut liian pitkä aika eikä yliopisto-opinnot mahdollista niiden korvaamista. Ei se niin haittaa, mutta on niissä työtä, joten teen kursseja pikkuhiljaa ammattiopintojen ohessa. Teen ne siis itsenäisesti enkä mene opetukseen. Yhden YTOn yritän saada loppuun nyt keväällä ja sitten jatkan niiden parissa kun koulu jatkuu elokuussa. Kasvohoidoissa ollaan opeteltu peruskasvohoito sekä kulmien ja ripsien värjäykset. Näitä saan toivottavasti harjoitella lisää nyt kesällä ja sitten taas syksyllä asiakaspalvelussa. Erikoiskasvohoitojen opetus alkaa vasta syksyllä. Ehostuskurssi päättyy nyt kevääseen ja siitä minun pitää sitten näytöt tehdä vielä joskus myöhemmin.


Beauty of Joseon Ginseng Essence Water [hoitoneste]


Tämän hoitonesteen otin käyttöön alkuviikosta ja olen käyttänyt sitä nyt ehkä viisi kertaa. Tuote on ihan hyvä, mutta en ole siihen ihastunut. Luulen, että käyttökokemus on se mikä itseäni eniten häiritsee. Neste ei tunnu tuotetta levitettäessä sellaiselta ihanan kosteuttavalta ja ihon pinta kosteutetulta. Hetken päästä iho kyllä on kimmoisa, mutta tykkäisin siitä, että myös itse kosteus tuntuu. Toki tuotetta täytyy käyttää pidempään, jotta voin sanoa lopullisen mielipiteeni. Olen kokeillut käyttää tätä sekä heti puhdistustuotteiden jälkeen että kasvosuihkeen päällä. Tykkään enemmän jälkimmäisestä tavasta. Hoitonesteessä on ohut ja juokseva koostumus ja se on vain vähän vettä paksumpaa. Tykkäänkin kovasti kesää kohden tällaisista ohuista tuotteista. Tuote on hajusteeton. Pullosta on helppo ottaa nestettä kädelle, koska se tulee tipoittain eikä siis suuria määriä, joten sitä ei mene hukkaan.


Tuotekuvauksen mukaan tämä vesimäinen ja nopeasti imeytyvä hoitoneste kosteuttaa ja ravitsee ihoa pitkäkestoisesti. Se sisältää muun muassa ginseng-juurivettä [Panax Ginseng Root Water], joka on ainesosalistassa ensimmäisenä, sekä niasiiniamidia [Niacinamide]. 


☆Tuotteen määrä: 150ml☆ [Saatavilla myös koossa 40ml]

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 21.90€-23.90€/150ml


Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Sage and Orange Blossom [kasvosuihke]


Mario Badescun suihkeet taitavat esiintyä useinkin näissä postauksissa. Tykkään niistä kovasti ja ne kuluvat itseltäni melko nopeasti ja tällä välin olenkin avannut sellaisen taas uudessa tuoksussa. Ostin viime vuoden puolella setin, jossa on näitä suihkeita eri tuoksuissa ja tätä aloe-salvia-appelsiininkukka-versiota en ollut aiemmin omistanutkaan. Eniten tästä tuoksuu itselleni appelsiini. Näissä Mario Badescun suihkeissa ei ole hennoin mahdollinen suihke, mutta jotenkin olen näihin ihastunut kovastikin ja nämä kosteuttavat ja raikastavat ihoa mukavasti. Yleensä siis tykkään sellaisista missä itse suihke on todella hento, miltei sumua. Sellainen oli ainakin ennen Lumenen Lähde-suihke.


☆Tuotteen määrä: 59ml☆ [Saatavilla myös koot 118ml ja 236ml]

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5.75€-6.90€/59ml


REN Skincare Brightening Dark Circle Eye Cream [silmänympärysvoide]


Tämän silmänympärysvoiteen avasin käyttööni joskus kevättalvella ja voin sanoa varmuudella, että tästä en kauheasti tykkää. Ei taaskaan huono tuote, mutta kuitenkin monta häiritsevää asiaa. Ensinnäkään en pidä tämän koostumuksesta. Koostumus on paksua ja hiukan voimaista, joskin melko helposti levittyvää ja imeytyvää. Yleensä pidän myös paksummista silmänympärysvoiteista, mutta tästä jää vähän samanlainen tunne kuin esimerkiksi käsivoiteissa, jotka jättävät sellaisen kalvon ihon pintaan, mistä en silmänympärysvoiteessa pidä. Lisäksi voide jättää ihon kirkkaaksi, mutta enemmänkin keinotekoisen kuin luonnollisen näköisesti. Kirkastavista silmänympärysvoiteista pidän paljon enemmän esimerkiksi Saturday Skinin Yuzu Vitamin C Bright Eye cream-voiteesta. RENin voide ei myöskään jätä ihoani niin syväkosteutetun tuntuiseksi kuin mitä jotkut muut voiteet (esim. Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado).


Tuotekuvauksen mukaan tämä silmänympärysvoide kirkastaa ja silottaa ihoa. Tummien silmänalusten pitäisi lieventyä. Voide sisältää muun muassa seljankukkauutetta [Sambucus Nigra flower extract] ja hyaluronihappoa. Tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille eikä se sisällä hajusteita. Voiteessa on pumppupullo.


☆Tuotteen määrä: 15ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 34.95€-63€


PATYKA Hydra-Soothing Moisturizer [kasvovoide]


Tätä voidetta käytän yövoiteena. Voide on tarkoitettu käytettäväksi aamuin illoin. Koostumuksensa puolesta se vaikuttaisikin sopivan erinomaisesti myös päivävoiteeksi ja meikin allekin. Olen tämän omistanut aiemminkin muutamaan otteeseen ja tykännyt tästä yövoiteena, etenkin näin kesää kohden, jolloin en koe miellyttäväksi käyttää kovin tuhtia voidetta. Voide on iholleni juuri sopivan kosteuttava. Koostumus on erittäin miellyttävä kevyt voidemainen, lähes samettinen. Voide imeytyy nopeasti ja jättää ihon hyvinvoivan näköiseksi. Tuoksu on miellyttävä tuttifruttimainen hedelmätuoksu. Tuoksu ei jää iholle pitkäksi aikaa. 


Tuotekuvauksessa voide kuvaillaan erittäin kosteuttavaksi ja rauhoittavaksi. Se sisältää jäätiköiden mineraalirikasta vettä. Lisäksi kasviperäinen keramidikompleksi auttaa ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja bisabolol rauhoittaa ihoa. Tuotteessa on myös mm. auringonkukkaöljyä, sheavoita ja aloe veraa, jotka hoitavat ja kosteuttavat. Voide on suunnattu erityisesti kuivalle, herkälle ja normaalille iholle. 


☆Tuotteen määrä: 40ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 29.90€-32€


Mitä tuotteita sinun ihonhoitorutiiniin kuuluu tällä hetkellä?

2 kommenttia on "Käytössäni olevat ihonhoitotuotteet kasvoille | kevät 2024"
  1. Beauty Of Joseon on kiinnostava merkki, mulla on niiltä pari tuotetta kun Prismasta ostin. Sk-päivävoide jonka meinasin ottaa nyt kesäksi käyttöön :) Basesdulta olen jotain testannut, samaten RENiä joskus aikoinaan, Patykalta en ehkä mitään ikinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ensimmäinen Beauty of Joseonin tuote mitä testaan. Merkki on kyllä kiinnostavan oloinen, vaikka tuohon hoitonesteeseen en täysin ihastunutkaan. Kiva olisi sitten lukea myöhemmin tuosta päivävoiteesta, jonka otat käyttöön :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3