Kosmetiikkaostokset | kesäkuu 2024

16 heinäkuuta, 2024

Nyt heinäkuussa en tee kosmetiikkaostoksia, mutta kesäkuussa ostin muutaman jutun, joten katsotaan ne tänään. Kesäkuulta on kahden kerran ostokset. 


Ensiksi tilasin Cultbeautylta Sol de Janeiron kesäkokoelmasta kaksi vartalosuihketta. Ostin suihkeet Beijos de Sol ja Carioca Crush. Kolmantena tuoksuna ilmestyi myös Summer é Amor, mutta sitä en hankkinut. Beijos de Sol oli se, jonka näistä ehdottomasti halusin tuoksukuvauksen perusteella. Toisella ei ollut niin paljon väliä kumman hankin. Aina oli joku kolmesta taikka kaikki tuoksut loppuneet joka paikasta, kun näitä katsoin, joten päätin sitten vain laittaa tilauksen menemään ennen kuin jään ilman.


Beijos de Sol on kuvattu raikkaan aurinkoiseksi tuoksuksi, jossa on persikkaa, kookosmaitoa ja Frangipani-kukkaa. Olen tätä ehtinyt käyttää joitakin kertoja. Kookos tuoksuu selkeästi, mitä toivoinkin. Lisäksi taustalla voi erottaa pientä kukkaisuutta. Kun suljen silmät tätä tuoksuttaessa, voin kuvitella itseni kävelemään jonnekin eksoottiselle rannalle (vaikka en rantaihminen olekaan!).


Carioca Crush kuvaillaan raikkaaksi kukkaistuoksuksi, jossa on päärynää, orvokkia ja valkoista setripuuta. Tätä tuoksua olen ehtinyt käyttää vasta kerran. Tämä oli tuoksuista yllättävämpi. Oikeastaan minulla ei kyllä ollut mitään odotuksia millainen tuoksu voisi olla. Tuoksu on erittäin makea, mutta selkeästi kuitenkin kukkaistuoksu. Kauemmin tätä tuoksutellessa alkaa tämä minulle tuoksua myös vähän karkkiselta. Joka tapauksessa ihan kiva tuoksu kesään. Beijos de Sol on näistä suosikkini. Carioca Crush on enemmän sellainen, että käytän mielelläni yhden pullon verran, mutta sen jälkeen käännyn jonkin toisen tuoksun puoleen. Olen iloinen, että nämä ostin. Nyt en hetkeen sitten taas hankikaan uusia tuoksuja.


Nämä tuoksut maksoivat Cultbeautylla normaalihintaisina 24.86€ kappale. Tilaushetkellä ne eivät olleet alennuksessa, mutta käytin näihin kertynyttä bonusta. Suihkeissa on 90ml. Suihkeet olivat tällaisenaan, eli niihin ei kuulunut mitään pahvipakkausta.


Toisena ostoskertana on Kicksin tilaus. Tilasin meikkilaukun matkustamista varten, vaikka tälle ei nyt mitään käyttöä olekaan tiedossa. Joitakin vuosia sitten näin Cultbeautylla vähän samantyyppisen laukun, jota en kuitenkaan hankkinut, ja se jäi myöhemmin harmittamaan kovasti. Siksi päätin tämän heti hankkia, kun näin näitä Kicksille tulleen. Laukku on Kicks Beautyn oma malli ja nimeltään Big Beauty Organizer.



Ainakaan tilaushetkellä tästä ei löytynyt mistään kokoa eikä tuotetta ollut myymälöissä. Olisin toivonut tämän olevan vielä vähän suurempi, jotta isoimmatkin paletit olisivat tähän sopineet. Mutta mahtuu tähän siis ihan hyvin esimerkiksi Natasha Denonan isompaa kokoa olevat paletit, kuten vaikkapa Triochrome, ja mahtuisi vielä sitäkin jonkin verran isompi paletti. Laukun ulkomitat on noin 24x20x12cm.


Laukku ei ole sellaista kovaa materiaalia, jossa seinät pysyvät jämäkästi pystyssä vaan vähän pehmeämpää. Laukussa on kaksi osiota. Varsinaisessa isossa säilytystilassa ei ole jakajaa, jolla tilaa voisi halutessaan jakaa pienempiin osiin. Irrotettava jakaja olisi siis vielä ollut kiva lisä, ja sellainen oli silloin siinä mainitsemassani Cultbeautyn laukussa. Toisessa osiossa on oma paikkansa siveltimille, mikä on tosi kiva. Vaikka siinä on suojamuovikin en kyllä itse laittaisi siveltimiä tuohon käytettyinä, vaan ainoastaan puhtaina, koska kyllähän niistä todennäköisesti varisisi jotain kuitenkin kangasosioonkin.

Laukku on normaalihintaisena 39.90€.


Olisi kiva kuulla mitä kosmetiikkaa sinä ostit viimeksi?
2 kommenttia on "Kosmetiikkaostokset | kesäkuu 2024"
  1. Ihanan minimaaliset ostokset verrattuna minuun, meikkilaukku vaikuttaa ihan pätevältä vaikkakin tilanjakaja tai taskut olis hyvä lisä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan innolla taas sun seuraavia ostoksia :) Jakaja olisi ollut tarpeellinen. Täytyy jotain sitten laittaa vaikka pikkupussukoissa isoon osioon, etteivät lentele ympäriinsä.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3