Kauneusboksit | IPSY Glam Bag Plus | Elo- ja syyskuu 2022

30 tammikuuta, 2023

Pitkästä aikaa lähdetään taas katsomaan mitä IPSY Glam Bag Plus-boksit ovatkaan sisältäneet viime kuukausien aikana! Joudumme pakittamaan vielä viimeiselle kesäkuukaudelle ja ensimmäiselle syyskuukaudelle asti eli vuorossa on elo- ja syyskuun IPSYt. Kauneusboksiesittelyissä olen jäänyt sen verran jälkeen, että nyt noin joka toinen postaus tulee olemaan boksiesittelyjä ja joka toinen sitten aina jotain ihan muuta, kunnes boksipäivitykset ovat ajan tasalla. 


Mainittakoon, että lokakuun IPSYä minulla ei ole lainkaan. Siitä on jo sen verran aikaa, etten ala tässä enää pohtimaan vaihtoehtoja mitä boksille on voinut tapahtua. Silloin se harmitti luonnollisestikin kovasti, etenkin koska se olisi ollut vielä tosi hyvä boksi. Nyt olen jo päässyt asian yli. Lokakuun IPSY olisi minulla sisältänyt seuraavat tuotteet:

-Earth Harbor Naturals Cloudburst Balancing Gel Hydrator [IPSYn valinta]

-Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Universal Lip Luminizer + Plumper in Hot Cherry [IPSYn valinta]

-Fenty Beauty Stunna Lip Paint in Uncensored [oma valinta boksiin]

-Iconic London Caught My Eye Essential Brush Set [oma valinta boksiin]

-Malin+Goetz Resurfacing Face Serum [oma valinta boksiin]


Näin ollen seuraavassa IPSY-postauksessa hypätään suoraan marras- ja joulukuulle. Odotan kyllä innolla tätä alkanutta vuotta blogin parissa ja mitä kaikkea se tuokaan tullessaan! Kurkataan nyt tässä kohdin kuitenkin mitä elo- ja syyskuun IPSYt sisälsivät.



Elokuun boksi


Kuten huomaatte yllä olevasta kuvasta, tuotteita elokuun boksissa on vain neljä. Yksi tuote puuttui boksista, mutta onneksi se oli se ainoa, jonka olisin laittanut muutenkin eteenpäin. Puuttuva tuote oli IPSYn minulle valitsema Realher Power Wear Ombre Bronzer-aurinkopuuteri. Elokuun boksiin tilasin myös yhden Add-on-tuotteen, mistä myös esittely alla. En ole koskaan muulloin tilannut IPSYltä Add-on-tuotteita ja pohdin, että toivottavasti heillä ei ole tapana helposti unohdella niiden tilalla aina joku varsinainen boksin tuote. Mutta ehkäpä tämä oli nyt puhdas sattuma.


Too Faced Better Than Sex Mascara [ripsiväri] [IPSYn valinta boksiin]

Suurimmalle osalle meikeistä kiinnostuneista varmastikin vähintään nimeltään tuttu ripsiväri. Tuote oli IPSYn valinta boksiini. Tosi kiva saada Too Facedia, mutta tästä ripsiväristä en kovinkaan pidä. Olen käyttänyt tätä vuosia sitten. Annan kuitenkin tuotteelle taas uuden mahdollisuuden ja kirjoittelen sitten myös teille siitä tuote-esittelyn ja arvion. Minulle on useinkin käynyt niin, että joku ripsiväri on supersuosittu, mutta jostain syystä en juuri sitä saa itselläni toimimaan. Odotan mielenkiinnolla tämän testaamista jälleen! Itse asiassa tämä pääseekin varmasti jo helmikuun alkupuolella käyttöön.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 28.20€-32€/8ml


Bite Beauty Power Move Soft Matte Lipstick [huulipuna, sävyssä Sugar Buns] [oma valintani boksiin]

Bite Beautyn huulituotteet ovat kiinnostaneet minua jo vuosien ajan, kun olen nähnyt niitä kehuttavan etenkin youtuben puolella. Merkki on kanadalainen eikä tuotteita ole ollut ihan helposti hankittavissa. Tietääkseni Bite Beauty on hiljattain lopettanut tai ei ainakaan toimi enää samalla nimellä. Olin siis kuitenkin hyvin innoissani nähdessäni tämän huulipunan IPSYn valintatuotteissa. Sävykin oli itselleni mitä parhain.

☆Ei ilmeisesti enää saatavilla☆


Natasha Denona Jubilee Eyeshadow Palette [luomiväripaletti] [oma valintani boksiin]


Tämä Natasha Denonan viiden sävyn paletti on tainnut vuosien aikana useampaankin otteeseen olla mahdollista saada yhdysvaltalaisista kauneusbokseista. Itselläni ei tätä palettia vielä ollut, joten valitsin sen ehdottomasti boksiini. Paletti saapui minulle rikkonaisena siten, että kolme sävyistä on rikki. Sain kuitenkin onneksi putsattua paletin siistin näköiseksi ja se on täysin käyttökelpoinen. Luonnollisestikaan en tätä palettia kuitenkaan ottaisi mihinkään matkalle mukaan rikkonaisista sävyistä johtuen. Paletissa on mielenkiintoinen sävymaailma ja voi olla, että jonkin verran yhdistän tätä joskus myös muihin Natasha Denonan paletteihini. Huulipunan lisäksi tämä oli ehdottomasti toinen suosikkituotteeni boksissa.

☆Tuotteen normaalihinta noin 44.15€☆ [En ole nähnyt tätä missään tunnetussa verkkokaupassa myynnissä, joten en ole varma onko palettia saatavilla]



Kitsch Microfiber Hair Towel in Palm Print [hiuspyyhe] [oma valintani boksiin]

Hiuspyyhe oli oma valintani boksiin, ja hiukan erikoinen sellainen. En ole koskaan käyttänyt erillisiä hiuspyyhkeitä, mutta nyt olen innostunut erityisen paljon kiinnittämään huomiota hiusten hoitoon, kun olen taas kasvattamassa hiuksia takaisin pidemmiksi. Niinpä huomioni kiinnittyi valintatuotteista tähän pyyhkeeseen ja ajattelin, että josko edes silloin tällöin tulisi tätä käytettyä. Onhan tämä ihanan pehmeän tuntuinen ja varmastikin hellävaraisempi hiuksille.

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 19.40€-23€☆ 


Add-on-tuote: Tatcha The Deep Cleanse [puhdistusaine kasvoille]

Tatchan tuotteita olen monesti meinannut tilata, olen todella pitkään ollut merkistä kiinnostunut. Tatcha on kuitenkin hyvin arvokas merkki, joten tuotteiden hankinta täytyy tehdä sopivassa kohdin. Merkin matkakokoisia tuotteita näkyy silloin tällöin edullisesti IPSYn Add-on-tuotteissa, joten nyt päätin hankkia yhden niistä testiin. The Deep Cleanse on hellästi kuoriva puhdistusaine kasvoille. Tämä 20ml:n pakkaus maksoi 3.50 dollaria eli tosi edullinen. IPSY postittaa Add-on-tuotteet boksin mukana, joten muita erillisiä kustannuksia ei tule.


Syyskuun boksi


Kun edellisen kuukauden boksissa ei ollut ihonhoitoa mukana lainkaan, syyskuun boksissa sitä oli taas ihan kivasti. Tykkään juuri tästä, että joskus boksit ovat meikkipainotteisia ja joskus taas ihonhoitoa on enemmän.



Onekind Clean Slate Gentle Cleansing Cream [puhdistusvoide kasvoille] [oma valintani boksiin]

Tämä puhdistusvoide oli oma valintani boksiin. En muista enää yhtään mitä muita tuotteita tässä kohdin oli valittavana, mutta muistan heti kiinnostuneeni tästä puhdistusvoiteesta. Tuotekuvauksen mukaan se on erittäin hellävarainen ja täyteläinen samalla kun hedelmien entsyymit puhdistavat ihoa jättäen ihon kirkkaammaksi ja pehmeämmäksi. Voidaan käyttää aamuin illoin. Kivalta vaikuttava tuote, jonka käyttöönottoa odotan innolla. Pidän yleensä paljon voidemaisista puhdistusaineista.

☆Tuotteen normaalihinta noin 25.75€/100ml☆ 


Somme Institute Transport Exfoliating Glycolic Acid Pads [kuorivat laput] [IPSYn valinta boksiin]

IPSY oli valinnut boksiini nämä kuorivat laput kasvoille. Tykkään tällaisista yleensä todella paljon, joten olin näistä innoissani. Minulla on nyt yhdet laput käytössä, mutta ei sen jälkeen enää tällaisia jäljellä. Tuotekuvauksen mukaan laput kuorivat AHA-happojen avulla ihon pinnalta kuollutta solukkoa ja puhdistavat ihohuokosia samalla antaen iholle vitamiineja ja kosteutusta. Lappuja käytetään puhtaalle iholle. Pakkauksessa on lappuja 50kpl. Ihan näin arvokkaita kuorintalappuja en itse ostaisi, mutta tosi kiva päästä näitäkin testaamaan!

☆Tuotteen normaalihinta noin 59.65€☆ 


Wander Beauty Baggage Claim Eye Masks in Souvenir Silver [silmänympärysnaamiot] [oma valintani boksiin]


Wander Beautyn silmänympärysnaamiot olivat toinen valintatuotteeni boksiin. Kaikenlaisia naamioita on aina tosi kiva saada bokseista. Tuotekuvauksen mukaan nämä naamiot kirkastavat silmänympärysihoa, auttavat vähentämään tummuutta sekä kosteuttavat. Naamiot sisältävät muun muassa aloe veraa [Aloe Barbadensis Leaf Juice], kehäkukkauutetta [Calendula Officinalis Flower Extract] ja camu-camu-uutetta [Myrciaria Dubia Fruit Extract]. Paketissa on 6 paria naamioita. Naamiot asetetaan puhtaalle ja kuivalle silmänalusiholle. Vaikutusaika on 10-15 minuuttia.

☆Tuotteen normaalihinta noin 23.90€☆ 



Cover fx Gripping Primer [meikinpohjustusvoide] [oma valintani boksiin]

Minulla on tämä pohjustaja jo ennestään, koska sain sen myös toukokuun Boxycharmissa. Valitsin kuitenkin tuotteen nyt myös IPSYssa, koska muistan että muuta mielenkiintoista ei ollut tarjolla. Tämä tuote oli aikoinaan myyntiin tullessaan jatkuvasti loppuunmyyty ja siis todella suosittu. Tuotekuvauksen mukaan pohjustaja luo iholle sileän ja kuultavan, lasimaisen vaikutelman häivyttäen samalla ihohuokosia ja pieniä juonteita. En ole vielä muodostanut tuotteesta lopullista mielipidettäni ja nyt se on hetkeksi jäänyt sivuun, kun olen käyttänyt muita pohjustajia. Täytyykin ottaa tuote kunnolliseen testaukseen. Mietin vielä mitä teen tälle toiselle pakkaukselle. Jos innostun pohjustajasta, jätän tämän sitten varmaankin itselleni varakappaleeksi.

☆Tuotteen normaalihinta noin 36€/30ml☆ 


Full Ritúal Magnetic Lip Balm [huulivoide sävyssä Second Nature] [IPSYn valinta boksiin]

IPSY oli valinnut toiseksi tuotteeksi syyskuun boksiini tämän huulivoiteen. Tuotekuvauksen mukaan voide luonnollisesti kosteuttaa huulia, mutta antaa lisäksi myös kiiltoa. Jotenkin tämä ei herättänyt itsessäni innostusta, joten laitan tuotteen avaamattomana eteenpäin. Voi kuitenkin olla todella hyväkin huulivoide. Tässä pitäisi olla ilmeisesti hento sävy. Merkin omien sivujen mukaan tuotteesta ei ole olemassa kuin tämä yksi sävy.

☆Tuotteen normaalihinta noin 23.90€☆ 


Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita? Kumpi näistä bokseista olisi ollut sinulle mieluisampi?

6 kommenttia on "Kauneusboksit | IPSY Glam Bag Plus | Elo- ja syyskuu 2022"
  1. Voi ei miten kurja tuuri lokakuun boxin kanssa :/ varmasti harmittaa ja on suututtanut! Toivottavasti tuollaista ei satu usein....ja voi vitsit ND paletti rikkonaisena! Mutta onneksi voi käyttää, tuo paletti on tosi kiva, löytyy multakin. Keväisen raikas! Huulipuna kyllä eri nätin sävyinen <3
    Mä olen vähän pohtinyt Ipsyn tilaamista, onko nuo tuotteet yleensä pehmustettu vai pelkästään tuon pussukan sisällä? Lindalla on kans käynyt minusta pari kertaa noin että joku boxin tuote on puuttunut. Ei hyvä juttu! Mulla on nuo kuorintalaput ja välillä just kiva vähän ihonhoitopainotteisempi sisältö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on nyt IPSYn kanssa sattunut ja tapahtunut viime aikoina :/ Tuotteet tulee siten, että osa on yleensä tuon pussukan sisällä ja osa irrallaan kuplamuovipussin sisällä, joka on se varsinainen pakkaus kuljetusta varten. Koska tuotteet ei ole laatikossa ne pääsevät jonkun verran liikkumaan kuljetuksen aikana. Tarkistin, että esimerkiksi marras-joulukuun aikana sain yhteensä kolme palettia ja ne ovat kaikki erillisillä kuplamuoveilla suojattu. Mutta tällä viikolla sain tammikuun boksin ja siinä ollut meikkipaletti oli ilman erillistä suojaa ja yksi sävy on ihan murskana. En muista enää yhtään oliko tuossa ND:n paletissa suojamuovia vai ei. Vaikka nyt on kaikenlaista näiden kanssa tapahtunut, niin ei kuitenkaan yhteensä niin paljoa että olisin edes harkinnut tilauksen keskeytystä. IPSYllä on yleensä sen verran hyvät ja mielenkiintoiset sisällöt.

      Joo mullakin tulee kevät mieleen tuosta ND:n paletista<3

      Poista
  2. Voin vain kuvitella kuinka paljon ton lokakuun boksin uupuminen on harmittanut, kun sisältökin olisi ollut noin loistava :/ Ja siis en ymmärrä mikä juttu toi on, että jossain vaiheessa noita tuotteita puuttui vähän väliä bokseista! Ärsyttävää..

    Tässä oli useampikin tuttu tuote, toi Bite Beautyn huulipuna on todella upea ja se on mulla itse asiassa nyt juuri tammikuun meikkilaatikossakin. Onekindin putsari vetelee viimeisiään ja oon siitä tykännyt tosi paljon! Myös toi ND:n paletti löytyy, harmi että sulle tuli toi rikkinäisenä perille :(

    TF:n Better Than Sex ei vakuuttanut muakaan, ja tiedätkö olisin voinut itse sanoa ihan samaa, että yleensä ne hypetetyimmät ripsarit ei mulla toimi :D Mun tekisi mieli testata sitä jokunen vuosi sitten tullutta Maybellinen Sky High ripsaria, kun kaikki sitä kehui, mutten oo raaskinut kun olen niin varma, etten siitäkään tule pitämään :D Eihän sitä tietenkään voi tietää, jos ei kokeile, mutta jotenkin on vaan sellanen olo, että sekin tulisi olemaan hutiostos. Viimeisimpänä tällaisena oli BBIA:n Never Die Mascara, joka oli ihan ok, mutta ei missään tapauksessa mun ripsissäni niin hyvä kuin ilmeisesti monilla muilla, kun sitäkin niin kehutaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä harmitti kovasti, lokakuun boksi olisi ollut yksi parhaimmista bokseista :/ Joo en ymmärrä miten voivat noin usein "unohtaa" tuotteita bokseista, minullekin niin käynyt jo muutaman kerran ja kun sinullakin puuttunut. IPSYn kanssa kyllä sattunut kaikenlaista enemmän kuin Boxycharmin.

      Kiva, että sullakin tosiaan tuo Bite Beautyn huulipuna<3 Oli mukavaa päästä kokeilemaan yhtä merkin tuotteista. Mukavaa, että olet tykännyt tuosta puhdistusvoiteesta:) Saa nähdä missä vaiheessa otan sen itse käyttöön, mutta uskon myös pitäväni tuotteesta.

      Mikä siinä onkaan, että juuri niitä suosituimpia ripsareita ei saa itsellä toimimaan:D yleensä käy aina niin, että ripsiä ei saa näyttäviksi, ne näyttää kuivilta tms. Maybellinen Sky High oli ihan hyvä, mutta ei sekään itselläni mikään mieleenpainuva ja ihmeellinen. Pituutta sillä kyllä sain helposti, mutta tykkään joistain muista Maybellinen ripsareista enemmän. Ehkä sellaista näyttävyyttä ja volyymiä jäin kaipaamaan. Mä en ole kokeillut tuota BBIAn ripsiväriä. Oletan jo melkein valmiiksi, ettei se ole taas mikään kovin ihmeellinen itselläni enkä tiedä viitsinkö koskaan hankkia. Ja sitten jos se olisikin ihan mielettömän hyvä eikä saisi koskaan sitä tietää:D

      Poista
  3. Tosi surullista, että boksi ei ole tullut perille. Tuo ripsiväri TF:ltä kuullostaa tosi hyvältä, mutta harmi jos ei ole niin hyvä sitten kuin kokemuksia on saanut lukea.
    Olen itse myös kerran ottanut add-onin ipsystä eikä tuotteita jäänyt silloin puuttumaan, mulla oli tosi hyvä tuuri, ja aina kaikki tuotteet saapuivat bokseissan mukana. Olisi kyllä kiva tilata jotain laadukasta ja hyvää kauneusboksia, miksei vaikka jostain täältä euroopasta, jos vain löytyisi mieluisa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, lokakuun boksi olisi ollut tosi hyvä :/ Tuo Too facedin ripsiväri vaikuttaa sellaiselta, että siitä joko tykkää kovasti tai sitten ei. Jotkut tuntuu saavan sillä todella näyttävät ripset ja sitten itse taas muistan saaneeni kuivan ja aika epäsiistin näköiset ripset enkä kovinkaan näyttävyyttä. Katsotaan kun testaan nyt uudelleen miltä vaikuttaakaan! Siitä on jo niin paljon aikaa kun olen tuota viimeksi kokeillut.

      Mukava kuulla, että sulla ei IPSYstä puuttunut tuotteita:) Täytyy varmaan uskaltaa silloin tällöin tilata joku add-on kun tulee jotain tosi kiinnostavaa.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3