5 kangasnaamiota

21 tammikuuta, 2023

Ajattelin, että voisin alkaa esittelemään ainakin osan käyttämistäni kangasnaamioista omissa postauksissaan enkä siis välttämättä aina loppuneiden tuotteiden joukossa. Pidän todella paljon kangasnaamioista, mutta käyttelen useimmiten ihan perinteisiä kasvonaamioita. Siksi kangasnaamioita ei minulta kuitenkaan kulu kovin suuria määriä, keskimäärin käytän ehkä yhden kuukaudessa. Tätä postausta aloin kirjoittamaan viime elokuussa, ja sen jälkeen en ole tosiaan käyttänyt kuin nämä viisi tässä esiteltyä kangasnaamiota. 


Ennenkuin mennään tämän kerran aiheeseen, halusin mainita, että kauneusboksi-postaukset eivät ole loppuneet, vaikka niitä ei hetkeen olekaan nähty. Ei siis huolta, mikäli pidät niistä. Seuraavassa postauksessa katsotaan boksien sisältöjä jälleen. Niissä onkin paljon kirimistä, koska kaikkien boksien osalta taidetaan mennä alkusyksyn boksien tienoilla. Mutta niihin sitten ensi kerralla, nyt katsotaan kangasnaamioita. Esittelyt ovat siinä järjestyksessä kuin naamiot käytin.


BeautyPro Blemish Control and Rebalances Complexion Herb Infused Sheet Mask




Tuotekuvauksen mukaan tämä BeautyPron monivaikutteinen naamio tasapainottaa ja kirkastaa ihoa sekä kaunistaa sen sävyä. Ihohuokoset tulevat vähemmän näkyviksi ja lisäksi iho saa runsaasti kosteutta ja ravinteita. Naamio sisältää muun muassa laventelia, rosmariinia, kamomillasauniota sekä Noni Juice-uutetta. Ensimmäisenä ainesosana ainesosaluettelossa on laventelinkukkavesi. Mielestäni naamio kosteutti ihoa melko hyvin, mutta on olemassa kosteuttavampiakin naamioita. Hiukan huomasin kirkastavaa vaikutusta, sen sijaan ihohuokosten häivyttyminen oli niin vähäistä etten osaa siitä varmaksi sanoa. 


Pussissa oli seerumia erittäin runsaasti (sitä valui naamiosta, kun naamion poisti pakkauksesta). Naamio tuntui koko käyttöajan mukavan kostealta ja viileältä. Kerrostin naamion käytön jälkeen vielä seerumia kasvoille, mutta en saanut mitenkään kaikkea nestettä sen runsaudesta johtuen käytettyä. Näin ollen tästä jää seerumia myöhempäänkin käyttöön, mikäli sen haluaa hyödyntää. Tämän naamion muotoilu ei ollut itselleni täydellinen, mutta ihan riittävän hyvä. Kangas oli mukavan ohutta ja naamio pysyi erinomaisesti kasvoilla. Naamion vaikutusaika on 15 minuuttia. Tuotteessa on mieto yrttinen tuoksu. Kaiken kaikkiaan ihan keskivertoinen kangasnaamio, jonka voisin ostaa edullisella hinnalla. Tämä kyseinen kappale on tullut minulle joskus jonkin kauneusboksin mukana. Samaan sarjaan näyttäisi kuuluvan myös ainakin seuraavat kangasnaamiot: kurkuma-, ruusu-, kookos-, avokado- ja kurpitsanaamio.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5.60€-9.90€


Shangpree Aroma Blend Moisture Mask


Tämän Shangpreen naamion pitäisi tuotekuvauksen mukaan kosteuttaa ihoa sekä silottaa ja lisätä ihon elastisuutta. Naamio sisältää muun muassa ruusunkukkavettä sekä Ylang Ylang-öljyä. Naamio kosteutti ihoa erinomaisesti ja teki mitä lupasikin. Naamio istui hyvin omille kasvoilleni. Sen sijaan jostain syystä tämän kanssa oli koko ajan tunne siitä, että naamio valuisi kasvoilta, vaikka ei valunutkaan. Kangas itsessään oli mukavan ohutta. Pussissa oli sopiva määrä seerumia. Sitä riitti hyvin levitettäväksi myös naamion poiston jälkeen, mutta ei jäänyt ylimääräistä säilyteltäväksi. Naamiossa oli mieto ruusun tuoksu, sellainen aromaattinen, mikä ei ollut oma suosikkini. En usko, että lähden tuotetta ostamaan itse jatkossa, tämä on siis tullut kauneusboksin mukana. Huonona puolena oli myös se, että naamiota suojaa irrotettava kalvo, mitä itse pidän hiukan turhakkeena. Naamion vaikutusaika on 10-20 minuuttia. Itse pidän kangasnaamioita aina maksimiajan kasvoilla.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 3.99€-5.90€


Garnier Ambre Solaire aftersun Tissue Mask


Tämän Garnierin naamion luvataan kosteuttavan, raikastavan ja rauhoittavan ihoa. Nimensä mukaisesti se on suunnattu hoitamaan ihoa erityisesti auringolle altistumisen jälkeen. Tuote sisältää muun muassa hyaluronihappoa ja taikapähkinää. Naamio tuntui käytön aikana miellyttävän kostealta ja se kosteutti ja kirkasti ihoa hyvin. Iho tuntui käytön jälkeen pehmeältä ja raikkaalta. Tuotteessa oli mieto, ihan hyvä tuoksu. Naamion kangas oli ohut ja pysyi erinomaisesti paikoillaan. Yhtään ei tullut tunnetta siitä, että naamio lähtisi valumaan. Naamio oli tosiaan riittävän kostea, mutta pussissa ei ollut ylimääräistä seerumia, jota olisi voinut levittää lisäksi kasvoille. Vaikutusaika naamiossa on 15 minuuttia. Garnierin kangasnaamiot ovat todella hyviä ja niitä löytyy minulta aina kotoa. Vaikuttaa, että juuri tätä samaa naamiota ei välttämättä kuitenkaan ole enää saatavilla.

☆Ei ilmeisesti enää saatavilla☆


Oh K! Chok Chok Illuminating Holographic Sheet Mask 


Tuotekuvauksen mukaan tämä Oh K!:n naamio lupaa kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Naamio sisältää muun muassa hyaluronihappoa ja sitrusöljyjä. Naamio tuntui hyvin kostealta iholla ja se kosteuttikin ihoa melko hyvin sekä myös kirkasti. Pussissa oli reilusti seerumia. Tästä naamiosta en kuitenkaan pitänyt sen käyttökokemuksen takia. Naamion kangas ei asettunut kasvoille tiiviisti vaan naamio valui ja kohosi paikoin irti iholta. Naamion holografinen pinta on itselleni myös turhake, pidän ihan perinteisistä valkoisista kangasnaamioista. Tuote on tullut minulle kauneusboksin mukana, itse en olisi tätä ostanut. Aivan tätä samaa naamiota ei näyttäisi olevan enää saatavilla, mutta Oh K!:lta löytyy toki monia muita naamioita.

☆Ei ilmeisesti enää saatavilla☆ 


Starskin 100% Camellia Nourishing & Brightening 2-Step Oil Sheet Mask


Starskinin naamio lupaa kosteuttaa, ravita ja kirkastaa ihoa. Ensimmäisenä vaiheena kasvoille levitetään pakkauksen mukana tuleva kamelian siemenöljy, minkä jälkeen naamio asetetaan kasvoille. Öljyä oli niin paljon, etten saanut siitä käytettyä kerralla kuin pienen määrän. Sitä voi siis halutessaan käyttää myöhemminkin. Öljykapselin näette postauksen aloituskuvassa naamion oikeassa yläkulmassa. Seerumia oli sen sijaan juuri sopiva määrä, sitä jäi hiukan lisättäväksi kasvoille naamion käytön jälkeen. Naamio sisältää muun muassa niasiiniamidia ja pionin juuriuutetta.


Naamiossa oli mukavan ohut ja kostea kangas, joka pysyi hyvin paikoillaan. Tässäkin naamiossa tulee mukana suojakalvo. Naamion vaikutusaika on 15 minuuttia. Voisin mielelläni käyttää tällaisen naamion uudelleen, mikäli sellainen tulisi esimerkiksi kauneusboksissa. En kuitenkaan varmaan lähtisi ostamaan itse naamiota, jossa on erikseen öljy mukana. En niin paljon ole öljyjen ystävä. Tämäkin naamio on tullut minulle kauneusboksin mukana.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 10.50€-10.95€☆ 


Onko näiden merkkien kangasnaamiot sinulle tuttuja? Minkä merkkiset kangasnaamiot ovat sinusta kaikkein parhaimpia?


6 kommenttia on "5 kangasnaamiota"
  1. Mielenkiintoinen postaus, ja mullakin tulee muuten aikalailla ohimennen arvosteltua kangasnaamiot loppuneissa, näin niistä saa kyllä enemmän irti :) Muut ei ollut tuttuja mutta tuollaisen Garnierin olen tainnut käyttää. Garnierin naamiot on kyllä loistavia, edullisia ja hyvin kosteuttavia. Starskinin naamioita olen käyttänyt erilaisia kun kauneusboxeissa tullut. En itse ostaisi kun aina hintavia mutta on ne olleet kyllä loistavia, etenkin joku muta-sheet mask hommeli. Öljyisestä en tiedä tykkäisinkö itse...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ajattelin ainakin kokeilla olisiko tämä kiva tapa esitellä kangasnaamioita:) Garnierin naamiot on kyllä ihania<3 ja muutoinkin niillä on mielestäni paljon hyviä ihonhoidon tuotteita. Tuo taisi olla ensimmäinen Starskinin kangasnaamio mitä olen käyttänyt, vaikutti kyllä hyvältä. Joskin tosiaan paljon edullisemminkin saa erinomaisia sheet maskeja:)

      Poista
  2. Kiva, kun esittelit myös maskeja joita ei ainakaan itseltä ole löytynyt. Garnierin maski oli tuttu. Mielenkiintoinen tuo Starskin maski öljykapselilla. Tuote varmasti hellii kasvoja paremmin tuon ampullin sisällön kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tavallaan kiva tuo öljy lisänä, etenkin jos tuntuu että haluaa tehdä oikein tehohoidon kasvoille:) vaikka öljyn levitys laajemmin kasvoille ei itselleni käyttökokemuksena se kaikkein miellyttävin. Mutta mielelläni voisin uudestaankin tuollaisen naamion käyttää<3

      Poista
  3. Hyvät ja kattavat arviot, näitä oli kiva lukea :) Yksikään naamio ei ole itselleni tuttu, mutta noita Garnierin naamioita haluaisin kokeilla. Starskinin naamioita oon jokusen käyttänyt, mutten kertaakaan tollasta, jossa olisi öljy erikseen. Sinänsä mielenkiintoisen kuuloinen tuote, vaikka en uskoisi itsekään lopulta niin innostuvani naamioista, joissa on erikseen öljy mukana. Starskinin naamiot ovat mun kokemukseni mukaan kyllä todella hyviä, mutta vähän turhan hintavia omaan makuuni. Mä käytän niin paljon k-kosmetiikan muutaman euron naamioita, että kymmenen euroa tuntuu valtavalta summalta yhdestä naamiosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit näistä lukea<3 Garnierin naamiot taikka juurikin monet k-kosmetiikan muutaman euron naamiot ovat erinomaisia ja niitä itsekin lähtisin pääsääntöisesti hankkimaan:) Voin kuvitella, että Starskinin naamiot hyviä ja laadukkaita. Mulla vaan tuosta yhdestä kokemusta, mutta oli tehokas ja ylellinen. Kiva oli kuulla sun kokemuksia niistä:)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3