Meikit käyttöön | Elokuu 2022

01 elokuuta, 2022

Kuukauden ensimmäisenä päivänä on aika katsoa tuttuun tapaan kuukaudeksi tehokäyttöön tulevat meikit kustakin tuotekategoriasta. Tuotteet on nyt ensimmäistä kertaa arvottu koneellisesti, joten tästä tuli vieläkin mielenkiintoisempaa. En ole ehtinyt vielä listata kaikkia meikkejä, joten arvonnat on tehty niiden tuotteiden joukosta, jotka olen jo kirjannut ylös. Olen alkanut listaamaan omaan kohtaansa sekalaiset paletit, joissa on samassa paletissa esimerkiksi poskipunia ja korostussävyjä. Joinakin kertoina arvon ensin siitä listasta jonkin paletin ja täydennän sen perusteella puuttuvat tuotteet. Elokuulle en kuitenkaan arponut kyseisten palettien joukosta tuotetta vaan erikseen kunkin tuotekategorian listasta. Nykyäänhän myös kirjaan näiden tehokäyttötuotteiden käyttökerrat ylös. Käytän kuukauden aikana myös melko paljon aina muitakin tuotteita, joten siksi haluan vähän seurata tuotteiden käyttömääriä. Postauksen lopussa kerron mitkä viime kuukauden meikeistä olivat eniten käytettyjä. Katsotaan kuitenkin ensin elokuun meikit!



Pohjustajat


Kasvomeikin pohjustajaksi kone arpoi minulle Cover Fx:n Gripping Primerin. Kyseinen tuote oli tosiaan ollut ostoslistallani, mutta sain sen hiljattain Boxycharmin Premium-boksista. Minulla onkin ollut tarkoituksena ottaa tämä pohjustaja lähipäivinä käyttöön, joten se oli erinomainen valinta senkin puoleen elokuun tuotteeksi. Tämä tuotehan sai aikanaan ilmestyessään suuren suosion, joten odotukseni sen suhteen ovat melko korkealla. Tuotekuvauksen mukaan pohjustaja luo iholle sileän ja kuultavan, lasimaisen vaikutelman. Meikin pitäisi kestää hyvin paikoillaan, myös kosteissa olosuhteissa. Silmämeikin pohjustajista olin listannut vasta ainoastaan Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionin, joten siksi se valikoitui alkaneelle kuukaudelle. Tämä pohjustaja jättää erinomaisen pohjan luomiväreille, mutta itselläni ei sataprosenttisen varma pohjustaja pitämään meikkiä paikoillaan. Toisin sanoen joskus se pitää meikin koko päivän paikoillaan ja joskus ei täysin. Tiedän, että monella tämä on se luottopohjustaja. Siinä taas näkee kuinka yksilöllisesti meikit käyttäytyvät kunkin iholla.


Meikkivoide, peiteaine & puuteri



Elokuun meikkivoiteeksi valikoitui Catricen True Skin Hydrating Foundation. Toinen Catricen meikkivoide, HD Liquid Coverage, on kaikkien aikojen suosikkimeikkivoiteeni. Sen sijaan nyt tehokäyttöön tulevaa meikkivoidetta pitää vielä käytellä lisää kunnollisen mielipiteen muodostamiseksi. Meikkivoide on minulla sävyssä 002 Neutral Ivory. Peiteaineista olin listannut vasta item Beautyn Air Hug Concealerin, joten se pääsee nyt siksi tehokkaampaan käyttöön. Minulla on tuotteesta sävy nro 100. Puuteriksi kone arpoi minulle Anastasia Beverly Hillsin Loose Setting Powderin (Translucent). Tämähän oli tehokäyttöpuuterina myös kesäkuussa. Mielelläni taas käyttelen tätä enemmän. Oikein hyvä puuteri, mutta ei mielestäni ihan voita viime kuukauden puuteria, Coty Airspun Loose Face Powderia, jossa on erinomainen hinta-laatu-suhde.


Aurinkopuuteri, poskipuna & korostusväri




Aurinkopuuteri elokuulle on Catricen Bronze Away To Maui Matt Face & Body Bronzer. Tämä oli muistaakseni jossain Catricen viime kesän kokoelmassa, mutta hankin tämän itse vasta nyt keväällä. En ole vielä käyttänyt tuotetta lainkaan, joten todella mielenkiinnolla odotan tämän testausta. Poskipunaksi valikoitui Jouer Cosmeticsin kaunis poskipunaduo, Flirt Blush Duo. Tätä tuotetta olen aina ajoittain käyttänyt ahkerasti, mutta en nyt hetkeen, joten sen olikin aika päästä taas käyttöön. Paletin sävyt sopivat erinomaisesti kesäsävyiksi. Korostusväriksi kone arpoi minulle Anastasia Beverly Hillsin Iced Out Highlighterin. Tätä on tullut melko vähän käytettyä. Olisin aikanaan kovasti halunnut Amrezy highlighterin, mutta sitä ei enää saanut silloin kun olisin tuotteen ostanut. Iced Out ei herättänyt minussa alkuun suurta innostusta, mutta päätin sen sitten kuitenkin lopulta hankkia hyvällä alennuksella. Iced Out ei mielestäni ole sävynä yhtä kaunis kuin Amrezy, mutta ansaitsee ehdottomasti päästä kuitenkin taas käyttöön!


Luomiväripaletti




Luomivärien kohdalle meikkikokoelma-tiedostoon olen listannut sekä paletteja että yksittäisiä luomivärejä. Näin ollen joka kuukaudelle tehokäyttötuotteeksi ei välttämättä tule aina palettia, joskin nyt tuli. Luomivärien kohdalla tuotteita on vielä paljon listaamatta, mutta listassa olevista kone arpoi elokuulle Natasha Denonan Triochrome-paletin. Tämä on muistaakseni uusin suuremmista ND:n luomiväripaleteistani ja varmasti on osin vielä löytämättä, mitä kaikkia ihania meikkejä tällä voikaan tehdä!


Rajaustuote, ripsiväri & kulmatuote



Rajaustuotteena saa jatkaa edelleen Anastasia Beverly Hillsin Liquid Liner. Teen tosiaan useimmiten rajaukset luomiväreillä enkä siksi voi pitää kovin monia rajausvärejä avattuna kerrallaan. Täytyy katsoa vieläkö tämä Anastasian tuote on käyttökelpoinen. Joka tapauksessa tästä olen tykännyt todella paljon. Ripsivärit ovat ainoita meikkituotteita, joita en tule arpomaan, koska minulla on aina avattuna vain yksi tai kaksi ripsiväriä kerrallaan. Elokuussa ripsivärinä jatkaa Boxycharmissa tullut item Beautyn Lash Snack lengthening mascara. Tämä oli siis myös heinäkuun tehokäyttötuote. Täytyy kyllä sanoa, etten pidä yhtään tästä ripsiväristä enkä sitä ole kovin montaa kertaa käyttänyt. Jatkan kuitenkin ripsivärin testausta. Olen valikoinut sen tulevaan ripsiväripostaukseen, joten kerron tuotteesta sitten tarkemmin ja lopullisen arvioni. Kulmatuotteeksi kone arpoi The Beauty Cropin Grow & Groom Brow Gel-kulmageelin. Tämän olen saanut Glossyboxista enkä vielä ole tuotetta käyttänyt. Koska tämä on väritön kulmageeli, tarvitsen tämän kanssa toisen kulmatuotteen.


Meikinkiinnityssuihke



Meikinkiinnityssuihkeeksi valikoitui Catricen Multi-Purpose Make-Up Fixing Spray. Tätä en ole vielä käyttänyt, joitakin muita Catricen suihkeita kylläkin. Suihkeen pitäisi mattapintaistaa, kosteuttaa, kiinnittää meikki sekä raikastaa. Suihke sisältää 3% kookosvettä.


Huulituotteet





Arvon jatkossa erikseen huultenrajauskynän sekä huulipunan/huulikiillon tms. Niiden sävyt eivät toki välttämättä tule olemaan yhteensopivat, mutta sitten yhdistän tuotteet toisten huulituotteiden kanssa. Osa huultenrajaustuotteista sopii toki myös sellaisinaan käytettäviksi. Huultenrajauskyniä minulla ei ollut kuin yksi vasta listattuna, joten otin sen elokuun tuotteeksi. Tehokäyttöön pääsee siis Pat McGrath Labsin PermaGel Ultra Lip Pencil-huultenrajauskynä sävyssä Divine Rose. Tämän olen saanut Pat McGrath Labsin tilauksessa kaupanpäällissetissä kahden muun huulituotteen kanssa. Huulipunaksi valikoitui V-Kosmetikin Liquid Velvet Lipstick sävyssä bubbly. Tämä nestemäinen huulipuna on tullut muistaakseni jossain kauneusboksissa enkä ole sitä vielä käyttänyt. Sen verran tuote kuitenkin kiinnosti, että jätin sen itselle.


Sitten vielä ihan lyhyesti heinäkuun tuotteisiin liittyen. Ehdottomasti suurimmat käyttökerrat saivat smashboxin Photo Finish Minimize Pores-pohjustaja sekä Coty Airspunin Loose Face Powder-puuteri. Niitä käytin aivan joka kerta meikatessani. Loistavia tuotteita molemmat, ja omia pitkäaikaisia suosikkeja. Kolmanneksi eniten käyttökertoja sai Urban Decayn all nighter-meikinkiinnityssuihke. Käytin heinäkuussa kuitenkin paljon suihkeena myös Macin Fix+-suihketta, koska ilma oli välillä viileämpikin. Siksi all nighterin käyttökerrat eivät nousseet aivan yhtä korkeiksi kuin kahden edeltävän tuotteen. Huonoin heinäkuun tuotteista oli yllä mainittu item Beautyn-ripsiväri, jota en kyllä vielä kovinkaan montaa kertaa ole käyttänyt.


Onko sinulla jotain sellaisia meikkituotteita, joita olet viime aikoina erityisesti tykännyt käyttää taikka joita yrität käyttää tehokkaasti lähiaikoina?


6 kommenttia on "Meikit käyttöön | Elokuu 2022"
  1. Kerrotko enemmän tuosta Bubbly huulipunasta, onko lämmin/kylmä ja minä värinen huulilla, miten käyttäytyy? Mulla on se avaamattomana mutta en ole testannut kun ei tosiaan hajuakaan millainen se on. Että laitanko avaamattomana eteenpäin vai testaako itse.
    Kivoja meikkejä olet valinnut, ihania nuo ABH:t. Mulla on Anastasialta lähinnä luomivärejä niin kiva nähdä muitakin, ei ole jotenkin tullut ostettua testiin. Se meikkivoide mulla on Boxycharmista tulleena. Ja ihana tuo Denonan paletti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testailin vähän tuota nestemäistä huulipunaa. Lisäsin samalla tuonne tekstiin kuvan huulipunan swatchista luonnonvalossa. Huulipuna on tosiaan aika marjaisan sävyinen pinkki, joten mihinkään en nyt sitten sen kanssa lähtenytkään koska tällainen sävy on itselleni lähes ainoastaan syksysävy. Omilla huulillani muistuttaa jopa vähän mustikan sävyä, en tiedä onko siinä sitten minkä verran sinistä pohjasävyä (?). Tein kotona huulipunalle pidemmän pysyvyystestin. Pidin ensin neljä tuntia ennen syömistä, pysyi tuon ajan moitteettomasti. Huulipuna ei kuitenkaan kuivu missään vaiheessa ihan täysin, joten sitten vähän syödessä kuluu. Pääosin ihan miellyttävän tuntuinen huulilla, mutta ihan vähän ainakin itselläni tuntuu kuivalta muutaman tunnin jälkeen (kuten useimmat nestemäiset mattapunat). Pigmenttisyys tuotteessa on kohdillaan eli on runsaspigmenttinen kuten tuotekuvauksessakin mainitaan.

      Joo Anastasialta on jonkun verran tullut hankittua muitakin kuin luomivärejä ja pääsääntöisesti kokemukset on ihan hyvät:) Kiva, että sullakin on se meikkivoide myös.

      Poista
    2. Kiitos swatchista ja kuvailusta, en taida avata kun ei ole sellainen minun sävy, mitä vähän arvelinkin ;) jos olisi aavistuksen harmaampi/malvampi tai sellainen kylmempi niin tykkäisin!

      Poista
    3. Hyvä jos tuosta oli apua, niin ei tule turhaan avattua tuotetta. Ei ole aivan omakaan suosikkisävyni, koska tosiaan käyttö rajoittunee pelkästään syksyyn (voimakkaan marjaisuuden takia) ja täytyy laittaa aika kevyesti.

      Poista
  2. Tää on mun mielestä tosi hauska systeemi lähteä arpomaan noita tuotteita! Tuleepahan väkisinkin tartuttua myös sellaisiin, joihin ei ehkä muuten koskisi niin usein :) ND:n paletti on todella kaunis<3 Vitsit kun noi maksaa niin paljon, etten raaski itse ostaa. Tai ehkä raaskisin, mutta joku pieni asia mun sisällä huutaa, ettei tähän palettikokoelmaan tarvita enää yhtään lisää, mikä tietysti on ihan totta :D Tosi kaunis toi Jouerin poskipunaduo<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäin ihan koukkuun tuohon arpomiseen :D Tulee kyllä varmasti valittua nyt välillä sellaisiakin tuotteita, joihin ei tosiaan muuten niin helposti tarttuisi! Itsekään en missään nimessä maksaisi täyttä hintaa ND:n paleteista, mutta toki ne on arvokkaita alennuksellakin. Tosiaan yhden yhtä palettia ei tarvitsisi, mutta onneksi on muita syitä hankkia paletteja:D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3