Kosmetiikkaostokset | Heinäkuu 2022

14 elokuuta, 2022

Nyt katsellaan taas kosmetiikkaostokset kuukauden ajalta. Tarkoituksena on siis tehdä ihan lyhyt katsaus siihen, mitä kosmetiikkaa olen ostanut. Tarkemmin näistä tuotteista kerron sitten mahdollisesti myöhemmin muissa yhteyksissä. Näiden ostospostausten tarkoituksena on näyttää millaiset tuotteet minua kiinnostavat, ja toisaalta toivottavasti antaa myös teille jotakin inspiraatiota tuotepohdintoihin.


Mainittakoon tältä viikolta ihan muuna asiana, että tipautin kauneusbokseista yhden tilauksen pois, Boxycharmin Base-boksin. Tarkemmin kerron tästä sitten Boxycharm-postauksessa, mutta Base-boksi tulee minulla syyskuuhun asti eli esittelen toki teille vielä heinä-, elo- ja syyskuun Base-boksit. Ja Premiumin tilausta siis jatkan, joten Boxycharm-postauksia nähdään vielä siitä eteenpäinkin. Mutta palataanpa takaisin tämän kerran asiaan eli muihin kosmetiikkaostoksiin. Heinäkuulta on neljän kerran ostokset, joskin yhteen kertaan kuuluu vain yksi pikkutuote.



Aivan heinäkuun ensimmäisinä päivinä tein Cocopandalle tilauksen, jossa oli muutama Catricen ja essencen tuote. Catricelta tilasin kolme tuotetta kesän Tropic Exotic-kokoelmasta. Hankin kokoelman kasvopaletin, Tropic Exotic Cheek Palette, jossa on kaksi korostussävyä, aurinkopuuterisävy sekä poskipunasävy. Lisäksi tilasin saman kokoelman molemmat kynsilakat. Lakkojen nimi on Tropic Exotic Nail Lacquer. Sävyt ovat C01 Hibiscus Heat (punainen) ja C02 Bird of Paradise (oranssi). Kyseiseen kokoelmaan kuuluu myös luomiväripaletti, aurinkopuuteri sekä meikkisivellin, mutta niitä en itse aio hankkia. Kaupanpäällisenä tilaukseen sain vielä Catricen Clean ID Transparent Brow Fixing Gel-kulmageelin. 


Samassa Cocopandan tilauksessa oli tosiaan myös pari tuotetta essencelta. Toisena oli hydra Matte lipstick-huulipuna sävyssä 404 Virtu-Rose. Lisäksi tilasin yhden kynsilakan, olen aina tykännyt essencen kynsilakoista. Nyt otin sävyn 27 HEY, sand TROPEZ! Lakka kuuluu siis gel nail colour-lakkoihin.



Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Catrice Tropic Exotic Cheek Palette: noin 8.99€-10.50€

Catrice Tropic Exotic-kynsilakat: noin 3€-3.50€/10.5ml

essence hydra Matte-huulipuna: noin 2.50€-3.10€/3.50g

essence gel nail colour-kynsilakka: noin 1.80€-2.30€/8ml


Heinäkuun puolivälin tienoilla tein tilauksen Cultbeautylle. Siellä oli tuolloin monista tuotteista -20%. Tilasin näin ollen vihdoinkin Huda Beautyn The New Nude-luomiväripaletin. Isoja Huda Beautyn paletteja omistan ennestään vain yhden. Kaikista en ole innostunut, mutta muutama on ollut pitkään hankintalistalla. Nappasin ehdottomasti nyt tämän paletin, koska se on vanhimmasta päästä ja pelkään sen katoavan jossain kohdin myynnistä. The New Nude on sävymaailmaltaan sellainen, että olen aina tiennyt haluavani sen kokoelmaani. 



Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 54.10€-63.20€


Ja sitten viimeiset heinäkuun ostokset. Nämä ovat kuukauden viimeiseltä viikolta. Yhdistin tähän Kicksin ja Citymarketin ostokset, koska Citymarketista on vain yksi pikkujuttu. Kicksiltä ostin ensinnäkin kaksi Atelier Rouge-kynsilakkaa, jotka olivat tuolloin -25%. En ole koskaan tuotemerkkiä testannut. Tuotteet ovat saaneet aika paljon myös huonoja arvosteluja, mutta halusin itse niitä testata. Laadun testaamista ajatellen otin yhdin vaaleamman sävyn ja yhden tummemman. Sävyt ovat Café De Flore (vaaleanpunainen) ja Paris Styled (tummanpunainen).


Kolmantena tuotteena Kicksiltä ostin NUXEn Very Rose Light Cleansing Foam-puhdistusvaahdon kasvoille. NUXEsta sai tuolloin -30% (olisikohan ollut klubilaisille). Kyseisen puhdistusvaahdon ajattelin aamukäyttöön. Olen pitkään käyttänyt aamuisin kasvojen pesuun Frudian puhdistusainetta. Tykkään siitä edelleen todella paljon, mutta seuraavan purkin tyhjentyessä kaipaan ehkä hetkeksi vaihtelua. Citymarketista ostin kosmetiikan osalta ainoastaan 7th Heavenin Strawberry Cream Mask-kasvonaamion. Käytin jo kesällä yhden tällaisen samanlaisen. 7th Heavenin naamioita tulee osteltua aina silloin tällöin, ne ovat ihan hyviä. Näistä naamiopussukoista itselleni riittää yleensä 3-4 käyttökerraksi, ja silloinkin tuotetta voi laittaa reilusti. Suljen pakkauksen huolellisesti käyttökertojen välissä.



Tuotteiden normaalihinnat ostopaikasta riippuen:

Atelier Rouge kynsilakat: noin 9.90€/8ml

Nuxe Very Rose Cleansing Foam: noin 18.10€-22€/150ml

7th Heaven Strawberry Cream Mask: noin 1.90€-2€/15ml


Mitä kosmetiikkaa sinä ostit viimeksi?

8 kommenttia on "Kosmetiikkaostokset | Heinäkuu 2022"
  1. Kivoja ostoksia! Ostin tuosta Catricen kokoelmasta sen siveltimen, tosi nätti ja ihan hyvänlaatuinen. Ja oli -20% :D minua ihan hävettää heinäkuun ostokset, niistä sitten aikanaan blogissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin mietin sitä sivellintä, olisin varmaan sen ostanut jos en olisi palettia ottanut. Kiva jos sivellin vaikuttaa hyvälaatuiselta. En muistaakseni ole koskaan Catricen siveltimiä testannut. Toisten ostoksiin on aina ihanaa päästä tutustumaan<3

      Poista
  2. Kivat ostokset. En ole uskaltanut ostaa noita Atelier Rougen lakkoja vaikka usein on poistossakin noi kiksissä. Essensen kynsilakat sen sijaan on hyvälaatuisia! Ei oo tullu ostettua hetkeen, ehkä pitäisi vaitaa edullisempiin jos alkaa itse ostamaan taas lakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin siirsin tosi pitkään Atelier Rougen lakkojen ostamista. Ja yhdessä vaiheessa jo ajattelin, etten niitä koskaan kyllä osta! Mutta edelleen ne alkoivat taas houkuttelemaan. Niillä on joskus kivannäköisiä ne kokoelmat. Essencen lakat on tosiaan hyvälaatuisia. En tiedä vielä onko koostumusta yhtään muutettu nyt näihin uusiin pakkauksiin, mutta jotenkin essencen lakkoihin aina luotan:)

      Poista
  3. Olipa kivoja ostoksia<3 Toi Catricen paletti on tosi kaunis, ihanat sävyt siinä! The New Nude löytyy multakin ainoana Hudan suurempana palettina, mutta jotenkin toi on ollut mulle vähän pettymys. Sävymaailma on tosi ihana, mutta mua vähän ehkä ärsyttää ettei shimmersävyt toimi kunnolla siveltimen kanssa :D Tiedän että monet lisää muutenkin shimmerit aina sormilla, mutta mä en, joten sen takia vieroksun edelleen vuosien jälkeenkin tota palettia, kun sen kanssa "joudun" käyttämään niitä sormia. Mutta onhan toi mielettömän kaunis enkä siitä itsekään luopuisi<3

    7th Heavenin naamiot on tosi hyviä, toi mansikka on yksi mun ehdoton suosikki! Mäkin käyttelen tollasta yhtä naamiopakkausta ainakin sen pari kertaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ymmärrän kyllä hyvin tuon, jos on tottunut ja tykkää laittaa shimmerit normaalisti siveltimellä. Varmasti se on tosiaan tuon paletin kanssa haaste! Itse laitan yleensä sormin shimmerit. Joskin kädet pitää sitä ennen just sillä sekunnilla pestä, että omaan makuuni kaikin puolin riittävän hygieenista, ainakin paletin säilymisen kannalta:D Paletti on kyllä todella kaunis<3 Kai noissa naamiopussukoissa on ajatuksena, että ne ois kertakäyttöisiä, mutta en kyllä saa mitenkään tuota kerralla menemään!

      Poista
  4. Kivoja ostoksia :) Mäkin ostan usein Catricea ja Essenceä, niissä ei hutiostoksetkaan haittaa kun edullisia. Tuo paletti on kiva <3 7th Heavenin naamiot on hyviä, niitä mäkin ostan aina välillä ja varmaan kaikki jo kokeiltu vähintään kertaalleen :D
    Mä ostin viimeksi Djusien öljyputsarin, Mossan vaahtoputsarin ja LilyLolon huulipunan!

    Pst. Löysin muuten sun blogin Kosmetiikkakatrin suosituksesta, omaani kirjoittelen täällä: https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi suurempi osa Catricen ja essencen tuotteista yleensä erinomaisia hinta-laatu-suhteeltaan. Ja tosiaan ei sitten tule niin kalliiksi vaikka joku tuote sattuisi olemaan huonompi. Mulla ei vielä kaikkia 7th Heavenin naamioita testattuna, mutta kaikki kokeilemani ovat olleet hyviä:) Djusielta en itse ole koskaan mitään vielä testannut. LilyLolon huulipunat ovat kauniin näköisiä<3

      Kiva, että löysit blogiini:) Sinunkin blogissa näyttää olevan kaikkea mielenkiintoista kosmetiikkaan liittyvää! Otettu seurantaan.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3