Tuote tarkastelussa: Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment

04 heinäkuuta, 2021

Nyt olisi vuorossa taas Tuote tarkastelussa-sarjan postaus. Tällä kertaa keskitytään Dr.Jart+:n tuotteeseen Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment. Kyseessä on ihon sävyä korjaava ja ihoa suojaava voide. Kesällä käytän harvemmin meikkivoiteita kuin muina vuodenaikoina ja hellepäivinä en juuri koskaan. Tämä kyseinen Dr.Jart+:n tuote on yksi erinomainen vaihtoehto, kun haluaa tasoittaa ihonsävyä ja hillitä ihon kiiltelyä laittamatta voimakasta meikkipohjaa. Olen käyttänyt tätä tuotetta jo muutaman vuoden ajan ja tämä on jäänyt vakiokäyttööni, erityisesti juurikin kesäaikaan. Tässä voiteessa on myös aurinkosuoja SPF30.



 


Tuote on purkissa sävyltään hiukan vihertävää, mutta iholle levitettäessä se alkaa sulautua ihon sävyyn muuttuen beigeksi. Tämä voide tekee ihosta todella kauniin näköisen. Ihon sävy tasoittuu selkeästi, mutta tulos on silti hyvin luonnollinen, joskin melko matta. Olen huomannut, että iho näyttää parhaimmalta vasta kun tuote on ehtinyt kunnolla asettua iholle, ei välittömästi levityksen jälkeen. Itselläni ei ole ihossa juurikaan punaisuutta, mutta tästä tuotteesta löytää paljon tuotearvosteluja, joissa kerrotaan tämän toimivan hyvin myös iholla, jossa punaisuutta on paljon. Voi toki olla, että voide ei kuitenkaan toimi kaikilla ihon sävyillä. Tuotearvosteluja lukiessa voi löytää arvioita, joissa hyvin vaaleaihoiset kertovat tuotteen tehneen ihon oranssin näköiseksi ja toisaalta tummemman sävyinen iho on saattanut näyttää valkoiselta. Toisaalta näin jonkun kommentin, jossa kirjoittaja totesi tuotteen toimivan tummemmallakin ihon sävyllä, kunhan tuotetta ei laita liikaa.



Levitän tuotteen sormin, mutta saatan vielä tasoittaa sen lopuksi kostealla meikkisienellä. Tuotetta tarvitsee laittaa vain melko pieni määrä, joten se on riittoisaa. Jos sitä laittaa paljon, se on myös hyvin hankala saada levitettyä. Käytän tämän alla aina pohjustajaa, koska pohjustajalla haluan tasoittaa ihoa, pidentää meikin kestoa ja/tai tuoda hehkua kasvoille. Muutoinkin käytän tätä voidetta ikään kuin meikkivoiteen tapaan siten, että laitan lisäksi peitevoidetta, puuteroin vähintään T-alueen ja laitan myös ainakin aurinkopuuteria ja korostusväriä. Halutessaan voidetta voi toki käyttää yksistäänkin ilman meikkiä. Itselläni meikkipohja ei pysy tämän tuotteen kanssa aamusta iltaan erinomaisena niin kuin joidenkin meikkivoiteiden kanssa. Se ei kuitenkaan haittaa, koska käytän tätä vain silloin, kun tiedän ettei meikin tarvitsekaan kestää hyvänä todella pitkiä aikoja. Tuotteessa on tuoksu, joka on melko tunkkainen. Aiemmin tuotteessa oli ihan hyvä eukalyptusmainen tuoksu, mutta sitä muutettiin ilmeisesti samalla kun tuotteeseen tehtiin muitakin muutoksia.




Tuote sisältää rohtosammakonputkea (Centella asiatica), joka tunnetaan englanniksi nimellä "tiger grass", kuten voiteen nimessäkin on mainittu. Monelle tämä kasvi on varmasti tullutkin jo tutuksi korealaisen kosmetiikan suosion myötä. Monissa tuotteissa, kuten tässäkin voiteessa, käytetty lyhenne "Cica" tuleekin kasvin edellä mainitusta latinalaisesta nimestä. Cica-tuotteet rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Aasiassa kyseisellä kasvilla on pitkät perinteet lääkekasvina. Voide sisältää myös muun muassa niasiiniamidia (B3-vitamiini), joka kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä.


Tuotekuvauksen mukaan tämän voiteen voi levittää kasvoille heti seerumin jälkeen tai vasta kosteusvoiteen jälkeen. Itse olen useimmiten laittanut myös kosteusvoiteen, mutta kesällä mahdollisimman kevyen. Tätä tuotetta voi käyttää halutessaan myös meikkivoiteen alla tasoittamaan punaisuutta. Itse en ole sitä näin kokeillut, mutta toiminee niinkin hyvin.




Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 15-17.50 € / 15 ml

☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 15 ml☆

Saatavana myös koossa 50 ml. Itse suosin pienempää pakkauskokoa, koska tuote on riittoisaa ja pieni pakkaus riittää pitkäksi aikaa. Tuote ei kuitenkaan ole minulla päivittäisessä käytössä.


Edellisessä Tuote tarkastelussa-juttusarjan postauksessa aiheena oli Catricen HD liquid coverage-meikkivoide. Pääset halutessasi tutustumaan juttuun tästä.


Minkälaisia meikkipohjatuotteita sinä käytät kesällä?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi <3