Kesän suosikkituoksut

13 heinäkuuta, 2021

Ajattelin tällä kertaa esitellä kolme tämänhetkistä kesän suosikkituoksuani. En olekaan täällä vielä tuonut sitä esiin, mutta hajuvedet ja vartalosuihkeet ovat yksi suuri mielenkiinnon kohteeni. Uskon, että tuoksut kiehtovat osittain siksi, että ne herättävät niin paljon tunteita, mielikuvia ja muistoja. Lisäksi täydellisen tuoksun etsintä on mielenkiintoinen ikuisuusprojekti.


Kesäisin tykkään siirtyä enemmän tyttömäisiin ja makeisiin tuoksuihin. Tuoksuissa pitää yleensä olla aina jossain määrin raikkautta. Kesään itselleni mieluisia tuoksuja ovat muun muassa pirtsakan raikkaat hedelmäiset tuoksut, kookoksen tuoksu sekä kepeät kukkaistuoksut. Hellepäivinä käytän useammin vartalosuihkeita kuin hajuvesiä. Tähän juttuun valikoitui kuitenkin kaksi hajuvettä ja yksi vartalosuihke.




Juicy Couture Viva La Juicy Bowdacious (Eau de Parfum Spray)


Juicy Couturen tuoksut tunnetaan makeudestaan. Mielestäni merkki tekee makeat tuoksut kuitenkin tyylillä. Tämä Bowdacious-tuoksu onkin myös todella makea. En voisi kuvitella käyttäväni tämäntyyppistä tuoksua kuin juuri kesällä, ehkä keväälläkin. Mutta tämä on aivan ihana tuoksu ja todella koukuttava! 




Alkutuoksu: mandariini, päärynä & meloni

Sydäntuoksu: Tahitin tierakukka

Pohjatuoksu: Tonkapapu & kookosmaito


Minua viehättää tämän tuoksun makeudessa se, että se ei kuitenkaan tuo liikaa mieleen karkin tuoksua, mikä joskus tekee makeista tuoksuista itselleni epämiellyttäviä. Tämä on puhtaasti raikas kukkais-hedelmäinen, trooppinen tuoksu, johon tonkapapu tuo syvyyttä ja lämpöä. Tuoksu on täydellinen lämpimiin kesäpäiviin. Tämän tuoksun pysyvyys ihollani on myös todella hyvä. Mielestäni tämä sopii hyvin sekä päivä- että iltakäyttöön. Tuoksussa on makeudestaan huolimatta tiettyä tyylikkyyttä. Tämä ei ehkä itselläni silti jostain syystä tulisi ensimmäisenä mieleen juhlissa käytettäväksi, vaikkakin olen tätä muutaman kerran käyttänyt paremmissa tilaisuuksissa.


Pullo on ulkomuodoltaan aika tyttömäinen. Ihan nätti ja pirtsakka, mutta ei suosikkini. Hajuvesissä on plussaa jos myös pullo on todella kaunis. Toisaalta jos tuoksu on näin mieluisa kuin tässä, ei se niin paljon haittaa loppujen lopuksi.


Valitettavasti tätä tuoksua ei näytä olevan myynnissä enää kovin monessa paikassa, en tiedä onko tämä jäämässä pois valikoimasta. Tuoksua ei myydä tällä hetkellä edes Juicy Couturen omilla sivuilla, joskin tuote siellä mainitaan. Mutta Juicy Couturella on myös useita muita Viva La Juicy-tuoksuja, ainakin alkuperäinen Viva La Juicy, Viva La Juicy Noir, Viva La Juicy Gold Couture, Viva La Juicy Le Bubbly, Viva La Juicy Pink Couture ja Viva La Juicy Rosé. Tuoksusta riippuen kokoja on saatavana 30 ml, 50 ml ja/tai 100 ml.


Sol de Janeiro Brazilian Crush Body Fragrance Mist (vartalosuihke)


Olen käyttänyt tätä tuoksua jo useamman vuoden ajan nimenomaan kesäisin. Tämä tuoksu on omaan makuuni täydellinen kesätuoksu! Joka käyttökerralla hämmästelen miten hyvältä tämä tuoksuukaan. 



Alkutuoksu: pistaasi & manteli

Sydäntuoksu: heliotrooppi & jasmiini

Pohjatuoksu: vanilja, suolainen karamelli & santelipuu


Vartalosuihke on saanut inspiraationsa varmasti monelle tutusta Brazilian Bum Bum-voiteesta. Tämä tuoksu jos mikä vie ajatukset loma- ja rantatunnelmiin. Itse erotan tästä parhaiten suolakinuskimaisen tuoksun. Mielestäni tämä sopii sekä päivä- että iltakäyttöön. Paremmissa tilaisuuksissa en tätä käyttäisi, kuten en yleensäkään vartalosuihkeita.


Vartalosuihkeeksi tuoksu on voimakas enkä yleensä laitakaan tätä kuin yhden tai kaksi suihkausta. Tuoksu kestää ainakin omalla ihollani hyvin pitkään. Pullo on erittäin riittoisa, joten tuote on ehdottomasti hintansa arvoinen. Pakkausta on muutettu jonkin verran. Tuotteen nimi on nyt Brazilian Crush Cheirosa '62 Hair & Body Fragrance Mist, mutta itse tuoksu on sama.


Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 34-37 € / 240 ml

☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 240 ml☆ (saatavilla myös koko 90 ml)


CocoVanilla by Alyssa Ashley (eau de toilette)


Tämä on itselleni melko uusi tuoksu, jonka hankin vasta tänä vuonna. Tilasin tämän ilman, että olin tätä tuoksutellut missään. Kiinnostuin tästä kookoksen takia ja ilokseni tämä oli itselleni hyvin miellyttävä tuoksu. Mitä enemmän tätä olen tuoksutellut, sitä enemmän olen tästä alkanut pitämään.




Alkutuoksu: sitruuna, passionhedelmä, vaniljankukka & kookos

Sydäntuoksu: Tahitin tierakukka, heliotrooppi & kookosmaito

Pohjatuoksu: vanilja, karamelli & valkoinen ambra


Tuoksu on makea, mutta hyvin eri tyylillä kuin Juicy Couturen tuoksu. Tästä tuoksusta tulee itselleni eniten mieleen perinteinen aurinkovoiteen tuoksu, mutta hyvällä tavalla. Siksi tämäkin tuoksu on erittäin kesäinen ja tuo mieleen tropiikin ja rantaelämän samalla lailla kuin edeltävä vartalosuihke. En voisi kuvitella käyttäväni tätä juurikaan muulloin kuin kesällä. Myös tämä sopii mielestäni sekä päivä- että iltakäyttöön, mutta paremmissa tilaisuuksissa en tätä käyttäisi. Tuoksun pysyvyys iholla on melko hyvä.


Yleensä en ole kovin vaniljaisten tuoksujen ystävä. Tästä kyllä erotan selkeimmin juurikin vaniljan, mutta samaan aikaan tuoksuu kookos (tai joku muu jota en erota), mikä tekee tuoksusta hyvin miellyttävän. Vaniljan ystäville merkiltä löytyy myös puhtaampi vaniljatuoksu Vanilla. Valikoimissa näyttää olevan myös muun muassa sitruunaa, laventelia ja vihreää teetä sisältävä Green Tea. Alyssa Ashleyn tuoksut eivät ole tuoksuiksi mitenkään kovin hintavia.


Pidän tämän tuoksun pullosta hiukan enemmän kuin Juicy Couturen, koska tämä on yksinkertaisempi ja siksi jotenkin tyylikkäämpi.


Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 20-21 €

☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 25 ml☆ 


Mikä on sinun suosikkituoksusi kesällä?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi <3